ΧΟΡΤΑΣΤΕ ΒΙΝΤΕΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – ΚΑΙ ΟΙ ΙΤΑΛΟΙ ΕΞΗΓΕΡΘΗΣΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ – “ΝΤΡΑΓΚΙ- ΝΤΡΑΓΚΙ- Γ@ΜΙΕΣΑΙ”, ΚΑΤΑ ΤΟ “ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- Γ@ΜΙΕΣΑΙ” – ΝΤΡΑΓΚΙ ΝΤΡΑΓΚΙ “ΒΑ ΦΑΝ ΚΟΥΛΟ” – ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ…

    Κοινοποίηση:
    Καταγραφή1

    Ξέσπασε ο λαός…Η Ρώμη έπεσε ο λαός προ των πυλών.. Μαζική διαδήλωση κατά υποχρεωτικού πιστοποιητικού εμβολιασμού ( υγειονομικό διαβατήριο) και υποχρεωτικού πειραματικού εμβολίου στη Ρώμη…
    Ο Ντράγκι ρίχνεται βορά στο Κολοσσαίο του λαού που τραντάζει την πρωτεύουσα με την ιαχή όχι ”Καίσαρα οι μελλοθάνατοι σε χαιρετούν” αλλά “Draghi, Draghi, vaffanculo!”
    Άλλο σύνθημα ήταν: άτομα σαν εμάς δεν εγκαταλείπουν ποτέ.
    Πολίτες επιτέθηκαν στην έδρα του ξεπουλημένου συνδικάτου CGIL (Ιταλική Εργατική Συνομοσπονδία ) στην αιώνια πόλη αντιτιθέμενοι στο γεγονός ότι από 15 Οκτώβρη οι εργαζόμενοι που δεν θα διαθέτουν υγειονομικό πάσο δεν θα μπορούν να εργαστούν…
    Επεισόδια μάχες σώμα με σώμα. Τελικά ο κόσμος εισέβαλε στο κτίριο. Οι συνεργάτες αυτή τη Μαύρη Περίοδο των Κυνηγών Κεφαλών κατά εργαζομένων περίσσεψαν.

    ”Η κυβέρνηση της Ιταλίας καθιστά υποχρεωτική την υιοθέτηση του «green pass» για τους υπαλλήλους του δημόσιου και του ιδιωτικού τομέα.

    Το μέτρο ισχύει από τις 15 Οκτωβρίου, ενώ αφορά και τους αυτοαπασχολούμενους.”«Είμαστε βέβαιοι πως η εκτεταμένη χρήση της πράσινης κάρτας θα μας βοηθήσει να προωθήσουμε την εκστρατεία εμβολιασμού.

    Σύντομα θα μεγαλώσουμε το δίκτυο των φαρμακείων που κάνουν εμβόλια, αλλά και τεστ PCR και Rapid» δήλωσε ο Ρομπέρτο Σπεράντζα.”(euronews)

    Bίαιη καταστολή της πορείας στη Ρώμη κοντά στο Κοινοβούλιο. Μάχες στους δρόμους της ιταλικής πρωτεύουσας όπου η κατάσταση εξακολουθεί να είναι τεταμένη.

    Μεγάλη διαδήλωση και στο Μιλάνο.
    To τέλος της ΕΕ είναι κοντά πρόδωσε τους λαούς και την Ιστορία της Ευρώπης που είναι λίκνο της Αθηναϊκής Δημοκρατίας και κοιτίδα της Διακήρυξης Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων (Παρίσι)..Πολωνία, Ουγγαρία ετοιμάζονται για ηρωική έξοδο με τη Γαλλία να ρίχνει κλεφτές ματιές επίσης προς έξοδο…
    Η αποδόμηση πρόλαβε την ολοκλήρωση δηλ την ολοκλήρωση της καταστροφής..
    Η ΕΕ πρόδωσε μεταξύ άλλων τις αρχές της, την αρχή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών μια από 4 βασικές ελευθερίες του Μάαστριχτ.
    Θέτοντας ως ολοκληρωτικό καθεστώς εσωτερικά σύνορα μέσα στα κράτη μέλη μέσα στις πόλεις και στις γειτονιές δημιουργώντας γκέτο ανεπιθύμητων πολιτών…
    Η ΕΕ είναι ήδη νεκρή. Δεν είναι πολιτική αυτοκτονία απλά έφαγε τα ψωμιά της..το τερμάτισε και φάνηκε και στους πλέον δύσπιστους αυτό που πραγματικά ήταν εξ αρχής ένας λύκος με προβιά….που λεηλάτησε πολιτισμούς, τοπική οικονομία, αξίες ιδεολογίες και ψυχές….
    Oι λαοί της Ευρώπης θα την διεκδικήσουν από τις ελίτ που διέπραξαν την Αρπαγή της….
    dimpenews.com
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    14 Σχόλια

    1. τα δκα σας θανε σαρανταημερα,μεγαλουκουθονια πδε ζησατε τ αναγενση

    2. Ο Aaron Russo συνεργάτης του Nick rockefeler το λεει στη συνέντευξη που εδωσε στον Alex Jones. Οτι η Ευρωπαϊκή Ενωση δημιουργήθηκε απο την Elit για να μας βαλουν πιό ευκολα στην επερχόμενη πάγκόσμια κυβέρνηση. Διαβαστε το ,γραφτε το ονομα του και θα σας το βγάλει.

    3. Ποια δικά σας::: Βγάλτε πρώτα τα φίμωτρα, σταματήστε τα δήθεν εμβόλια και μετά βλέπουμε… Α, και να μην ξεχάσω τον φρέντο, την μπάλα, τα κωλάδικα και την ξάπλα. Αντε γεια!!!!!!

    4. Πού ΄σαι Πάκη, πώς τό ‘πες;;; Η συμμετοχή τής Ελλάδας στήν ΕΕ είναι αδιαπραγμάτευτη;;;; ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑ

    5. Η Ευρωπαική Ενωση είναι ένα ναζιστικό έκτρωμα,μία ευρωπαική οργανωμένη μαφία,ένα εγκληματικό συνδικάτο τής κλεψιάς,τής απάτης,τής εκμετάλλευσης.Αυτό τό φασιστικό κονκλάβιο τό δημιούργησε ένας παλιός ναζιστής ό Βάλτερ Χάλστάιν μέ σκοπό νά γίνει ή μεταπολεμική Γερμανία ό αφέντης τής Ευρώπης.Ο Βάλτερ Χαλστάιν έγινε μέλος τού NSDAP (Εθνικόσοσιαλιστικό Εργατικό Κομμα Γερμανίας,ιδρυτής Αδόλφος Χίτλερ) τό 1933 μέ αριθμό μέλους 3.279.017.
      Ο πρώην πρόεδρος τής ΕΕ Ζάν Κλόντ Γιούνκερ κατηγορήθηκε ώς υπουργός οικονομικών τού Λουξεμούργου γιά φοροδιαφυγή.Ομως οί ειδικοί τά έκαναν πλακάκια καί ό Ζάν Κλόντ αντί νά καθήσει στό σκαμνί έγινε πρόεδρος τήε μαφιόζικης ΕΕ.
      Η τωρινή πρόεδρος τής ΕΕ Ούρσουλα φόν ντέρ Λάιεν είναι ή μεγαλύτερη απατεώνισσα τής Ευρώπης.Καταχράστηκε τό 2015 ώς υπουργός εθνικής άμυνας τής Γερμανίας 400.000 εκατομμύρια ευρώ.Γιά αυτό τήν βράβευσαν καί τήν έκαναν πρόεδρο τού εκληματικού άνδρου τής ΕΕ.
      Γιάννης Λάκων

    6. εδω δεν εξεγερθηκαν με τα μνημονια και βγαλανε κυβερνηση το κομμα που πηγε το ελειμμα 16% και τον τοτε πρωθυπουργο βουλευτη να καθεται στην βουλη σαν βουδας και να εχει πιεί το αμιλητο νερο…
      απο τους καναπέδες βλεποντας ενημερωση απο τα αγορασμενα ΜΜΕ, με το πληκτρολόγιο αγκαλια τρώγοντας πιτόγυρους με μπόλικες τηγανιτες πατατες επανάσταση δεν γινεται

    7. Αν δείτε στο βίντεο φώναζαν “ρουφιάνοι κομμουνιστές..”

    8. Αυτά που βλέπετε στην Ιταλία δεν είναι απολύτως τίποτα μπροστά σε αυτά που έρχονται από την ερχόμενη Παρασκευή όπου θα τεθεί σε ισχύ το φασιστικο μετρό των τυρρανων της νέας τάξης για δημιουργία κοινωνίας διακρίσεων και αποκλεισμων. Χιλιάδες οδηγοί φορτηγων, εργάτες και νεολαία θα κλείσουν όλους τους δρόμους και θα στεγνώσει η αγορά της Ιταλίας. Εντύπωση προκαλεί στην Ιταλία πως οι κομουνιστές στηρίζουν τους νεοταξιτες και υποστηρίζουν τις διακρίσεις. Και ίσως αυτό βοηθάει να κατανοήσουμε την στάση Μητσοτάκη υπέρ των κομμουνιστών στην βουλής. Οι κομουνιστές στην Ευρώπη έχουν συγκεκριμένου ρόλο μέσα στο σύστημα της νέας Τάκης. Να παριστάνουν τους αντισυστημικους, να μαντρωνουν όσα πρόβατα μπορούν και να τα οδηγούν σε δήθεν διαδηλώσεις στυλ ΚΚΕ. Ομόνοια – στάση στο σύνταγμα για συνθήματα – επιστροφή ομόνοια και στην βουλή να ψηφίζονται όλα.

      1. Ποια εντυπωση ρε φιλε ? Αφου οι κομμουνιστες ειναι οι Νεοταξιτες.

      2. Τα άρρωστα μυαλά των σιωνιστών-νεοταξιστών δημιούργησαν το έκτρωμα του κομμουνισμού, όλες αυτές οι απαγορεύσεις-διακρίσεις που ζούμε καθημερινά, υπήρχαν και υπάρχουν σε όλα τα κομμουνιστικά καθεστώτα.
        Όλοι οι νεοταξιστές είναι κομμουνιστικών αντιλήψεων.

    9. ”Η ΕΕ πρόδωσε τις αρχές της, την αρχή της ελεύθερης διακίνησης πολιτών … θέτοντας ως ολοκληρωτικό καθεστώς εσωτερικά σύνορα μέσα στα κράτη μέλη, μέσα στις πόλεις και τις γειτονιές, δημιουργώντας γκέτο…”!!! τα συγχαρητήρια μου αρθρογράφε, αυτό ακριβώς συνέβη. επιτέλους να λέτε τα πράγματα με το όνομα τους!!! καλώ και παρακαλώ όλους τους εμβολιασμένους να λογικευτούν, να θυμηθούν ότι τα συνταγματικά δικαιώματα δεν είναι α λα καρτ.!!!

    10. Και στα δικά μας συντομα, βαρέθηκαν 40 χρόνια τους ακροαριστερους, φασίστες, ανθελληνες.

    11. Μη εκλεγμένος εκλεκτός της Νέας Τάξης ο Ντράγκι.

    Comments are closed.