ΧΕΙΡΟΠΕΔΕΣ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΒΑΡΟΥΦΑΚΗ! ΈΡΧΕΤΑΙ ΕΞΕΛΙΞΗ ΣΟΚ!

  Κοινοποίηση:
  barouf

  Σήμερα θέλουμε την βοήθεια σας!

  Πείτε μου, πως μπορεί κάποιος να ψηφίσει το κόμμα του Βαρουφάκη;
  Τι μας συμφέρει ως πολίτες την επόμενη των εκλογών που θα αναλάβει την διακυβέρνηση της χώρας ο Μητσοτάκης, σε περίπτωση που φέρει εξεταστική επιτροπή στη Βουλη, για τα εγκλήματα που διαπράχθηκαν το πρώτο εξάμηνο του 2015 στην Οικονομία μας.
  Να έχει ή να μην έχει βουλευτική ασυλία ο Βαρουφάκης;
  Εσείς τι λέτε;
  Πρέπει να δούμε όσους έβλαψαν τα συμφέροντα της πατρίδας μας με χειροπέδες στα χέρια;

  ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  61 Σχόλια

  1. ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΕΞΑΜΗΝΟ ΦΑΓΑΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ ΔΙΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΤΣΙΠΡΑΒΑΡΟΥΦΑΚΗ . ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΒΟΔΙΑ ΤΡΕΞΤΑ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΤΕ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΜΕΡΑ25 .

  2. ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟ.ΖΗΤΩ Η 21 ΑΠΡΙΛΙΟΥ ΕΛΛΑΣ ΕΛΛΗΝΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΕΦΤΟΚΡΑΤΕΣ ΝΑ ΠΑΝΕ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΣΠΑΝΕ ΠΕΤΡΕΣ..

  3. Να σάς πω, ο Βαρούφας πρώτα απ’ όλα δεν έχει σωστή συμπεριφορά , συμπεριφέρεται με ειρωνεία και έπαρση . Γι’αυτό οι Ευρωπαίοι τον βλέπουν εξ αποστάσεως και κοροϊδευτικά . Δεν του δίνουν και σημασία , διότι φέρεται με αγένεια και χωρίς σωστό ντύσιμο , και λες ότι θέλει να δείξει την διαφορετικότητα και εξυπνάδα . Ένας σοφός πολιτικός δεν πείθει μόνο με τις γνώσεις του, αλλά και με τη σωστή εμφάνισή του που ευνοεί την διπλωματικότητά του. Δηλαδή με την ειλικρινή σοβαρότητά του. Με λίγα λόγια ο Βαρούφας είναι τελείως άσχετος.

   1. Ο ΒΑΡΟΥΦΑΚΗΣ ΕΙΧΕ ΔΙΚΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΚΟΙΝΟ ΑΛΛΑ ΕΥΡΩ=ΠΕΙΝΑ ΕΞΟΝΤΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΧΑΣΙΜΟ ΠΕΡΙΟΥΣΙΩΝ 4 ΓΕΝΝΕΩΝ ………………..ΟΠΟΙΟΣ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΤΗ ΠΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΜΠΑΜ ΚΑΙ ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩ

  4. Καλησπέρα Στέφανε,

   Χωρίς σε Καμία Περίπτωση να Θέλω να Υποστηρίξω το Βαρουφάκη, ας Δούμε λίγο τα πράγματα πιο Σφαιρικά και Αντικειμενικά.

   Εντάξει, Σίγουρα ο Βαρουφάκης το 1ο Εξάμηνο του 2015, έκανε Λάθη, με τις Καθυστερήσεις στη Διαπραγμάτευση και θα Πρέπει να Δώσει Κάποιες Πειστικές Εξηγήσεις για το τι Έφταιξε και Έκλεισε τις Τράπεζες με την Επιβολή των Capital Controls. Διότι, σε Καμία Περίπτωση ΔΕΝ Αποτελεί Δικαιολογία, ότι η Ευρωπαική Κεντρική Τράπεζα δεν Δάνειζε την Ελλάδα.

   Επίσης, αν Θέλεις την Άποψή μου, ούτε ήταν Σωστό από την Πλευρά του, να Εμφανίζεται στα Διάφορα Eurogroup, ή σε Συνεντεύξεις Τύπου με τα Πουκάμισα έξω και γενικά με ένα Ντύσιμο Casual. Υπουργός Οικονομικών είσαι ρε Φίλε, Βλέπεις τους Συναδέλφους σου να είναι Ντυμένοι Ευπρεπέστατα, εσύ γιατί δεν τους Σέβεσαι; Θα πει Κάποιος ότι τα Ράσα δεν Κάνουν τον Παπά και Πολύ Σωστά, όμως Υπάρχουν και Ορισμένα Όρια, Υπάρχει και το Λεγόμενο Πρωτόκολλο.

   Δηλαδή, Θελω να Πω ότι, Έντάξει, να Γίνει Εξεταστική Επιτροπή για το 1ο Εξάμηνο του 2015, και να Κληθεί ο Βαρουφάκης να Λογοδοτήσει για τα Πεπραγμένα, αλλά ρε Στέφανε, γιατί να μην Γίνει Εξετατική Επιτροπή για το 2010, που η Ελλάδα Μπήκε στο Μνημόνιο και το ΔΝΤ ( με Πλαστά Στοιχεία, Αύξησαν το Έλλειμα για να Μπορέσει η Ελλάδα να Μπει στο Μηχανισμό του ΔΝΤ ), ενώ δεν είχε Καμία Ανάγκη η Ελλάδα να Δανεισθεί; Με το 1ο Μνημόνιο του Παπανδρέου, η Ελλάδα Πήρε 110 ΔΙΣ και με το Μεσπρόθεσμο του Βενιζέλου άλλα 140 ΔΙΣ, Υποτίθεται για τη Διάσωση της Οικονομίας. Σύνολο 250 ΔΙΣ. Από αυτά, τα 30 ΔΙΣ Πήγαν για την Ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών και τα Υπόλοιπα Επεστράφησαν Πίσω στους Δανειστές με μία Απλή Λογιστική Πράξη. Που όπως Μάθαμε, αργότερα, είχε Δώσει ο Πρώην Πρωθυπουργός της Ιταλίας Massimo D’Alema και μία Συνέντευξη στη RaiNews όπου Μιλούσε για την Ελληνική Κρίση και ότι τα Χρήματα τα οποία “Δανείσθηκε” η Ελλάδα Πήγαν για να Σωθούν οι Γαλλο-Γερμανικές Τράπεζες ( αλήθεια Στέφανε ποιό Ελληνικό Κανάλι έκανε Αναφορά στο Θέμα αυτό; ). Διότι εάν από αυτά τα Χρήματα τα οποία Υποτίθεται ότι Δανείσθηκε η Ελλάδα, Έπεφταν στην Ελληνική Οικονομία, όχι όλα, αλλά 50 ΔΙΣ, η Ελληνική Κρίση θα Τελείωνε σε 2 ή το Πολύ 3 Χρόνια και δεν θα Διαρκούσε 8 Χρόνια, με Κατατροσφική Λιτότητα, με Ατέλειωτες Περικοπές σε Μισθούς και Συντάξεις, με Αυξήσεις στη Φορολογία, με 250.000 Ελληνικές Επιχειρήσεις να Έχουν Κλείσει Συνολικά από το 2010, με Αυτοκτονίες… Κατά Συνέπεια, δεν θα Είχε Μειωθεί το Εισόδημα των Ελλήνων περίπου 50%.

   Επίσης, όταν Βγαίνει το ίδιο το ΔΝΤ και Αναγνωρίζει τα Λάθη που Έκανε στο Ελληνικό Πρόγραμμα, με τους Λάθος Πολλαπλασιαστές, γιατί να μην Γίνει και μία Εξεταστική Επιτροπή έτσι ώστε να Κληθεί το ΔΝΤ να Λογοδοτήσει και να Πληρώσει Αποζημείωση στην Ελλάδα για την Καταστροφή την οποία Έφερε στη Χώρα;

   Με Εκτίμηση,

   Ευχαριστώ,
   Πολλούς Χαιρετισμούς,

   Άγγελος από Μιλάνο

  5. Δεν είναι ΔΥΝΑΤΟΝ…μια πατρίδα πατρίδα πατρίδα πατρίδα πατρίδα να βγάζει “στρατηγούς” και ειδικά αρχηγούς σωμάτων κοιλιοδουλους παχύσαρκους με άρρωστα μυαλά!!!! Μια χώρα ρε μπαγλαμάδες που στα συνορα τους έχει ΒΑΡΒΑΡΟΥΣ εχθρούς π@@@τανες ύαινες!!!Νσι για τον φραγκουληηηηη λέω ναιιι γνωριζόμαστε…πες ρε ΦΡΑΓΓΟ έναν Τούρκο συνάδελφο σπυ και με τα ίδια τα γαμοάστρα σου να ΕΧΕΙ τα κιλά σου ΕΝΑΝ ρε ΕΝΑΝ
   Σταπα κάποτε…και ξέρεις το μετά εεεεε???

  6. Σε ειδικό δικαστήριο με ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ θα πρέπει να οδηγηθεί ο Τσίπρας. Ο Μητσοτάκης ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΣ να τον οδηγήσει στο σκαμνί και όχι μόνο για την ζημιά των 100 δις. Για την προδοσία της Μακεδονίας , τις κατασχέσεις Α΄ κατοικίας και τραπεζικών λογαριασμών , φυσικά τις αυτοκτονίες, κλπ. Ο Βαρουφάκης έχει και αυτός ευθύνες αλλά αποκλειστικά υπεύθυνος είναι ο ανεπάγγελτος Τσίπρας. Ο Βαρουφάκης την ‘’κοπάνησε’’ από το πρώτο εξάμηνο. (Μια χαρά ήταν στις ΗΠΑ. Τι ήθελε και μπλέχτηκε με τις κομουνιστικιές κοπριές ο γιαλαμάς ? Δεν πρόλαβε να υπογράψει παπαριές.
   Το μαλακισμένο πρέπει να λογοδοτήσει . ΓΙΑ ΟΛΑ

   1. Πατε καλα; Ποιος θα οδηγησει ποιον στα δικαστηρια;;! Ολοι τους ειναι μπλεγμενοι στα σκατα και καταφερνουμε να τους ψηφισουμε παλι. Η Ελλαδα θελει εναν αρχηγο σε στυλ Ερντογαν και να ψηλωσει τα παντα και να τους στειλει στο διαολο!

  7. ο μπαρουφακας ιχε καπια ουμπαλα κε τα εβαλε με το υπερσυντηρητικο γερμανικο υπερκατεστημενο της εβρωπης. δεν επρεπε ομως να δωση ουτε φραγκο στους λησταρχους τραπεζιτες κε επρεπε να κλιση της τραπεζες τελιως. κε βεβεα να γινη εξεταστικη, αλα ινε γνωστα τα αποτελεσματα μαφτο το ξεφτιλε πολιτικο συστημα του εωνιου μπου . . . . πεντε χρονια φυλακη στον μπαρουφ κε αλα πεντε τιμητικη αδια με αποστρατεφση. ΜΟΝΟ Ο ΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΦΡΑΓΚΟΣ μπορη να κανη κατι στις παρουσες περιστασεις // οσο για τον μητσοτακη, αφου οι πτωματοφαγοι εληνες ιδανε δυο φορες οτι ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΛΩΝΟΙ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟΙ (γιωργακης παπαντρεας, κωστακης καταμανλης) αφτοι εξακολουθουν να ψηφιζουνε κλωνους κε θα ψηφιζουν κλωνουν τα επομενα πεντακοσια χρονια. καλα να παθουν. πασοκ κε ΝΔ μας εφεραν σε σημιο να γελανε οι αφρικανοι μαζι μας. τωρα ΓΙΑ ΑΛΗ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΘΑ ΝΙΩΣΟΥΝ ΑΓΡΙΑ ΤΙ ΕΣΤΙ ΔΕΞΙΑ

   1. αιχης απωλοιτο δυκηο σηντροφε σηναγονοιστυ
    εφτηχως που εμης υμασται μωρφομαινη κε τα κσαιρουμαι καλα τα πραματα

  8. Το σπερμα της γυναικος εναντιον του σπερματος του ερπετου. Εσας σαν σε ποιο απο τα δυο σας μοιαζει ο Μπαρουφ

  9. Πολύ λογοκρισία πεφτει, εκτός αν τα σχόλια είναι από 2/3 άτομα με 30 Νικ διαφορετικα

  10. Γιατί ποιος πολιτικός πλήρωσε για ότι έχει κάνει;; Σε αυτή τη χώρα μόνο αυτοί που έχουν κάνει καλό μπαίνουν φυλακή. Π.χ Κολοκοτρώνης, Παπαδόπουλος κ.τ.λ.π.
   Απο τη στιγμή που υπάρχει το βουλευτικό άσυλο δεν θα πληρώσει κανένας. Ποιός θα είναι αυτός ο πρωθυπουργός που θα καταργήσει το βουλευτικό άσυλο; Να τον χαρούν όλοι οι Έλληνες!!!!!!
   Και οι 300 πρέπει να μπουν στη στενή ξεπούλησαν την Ελλάδα όλοι τους!!

  11. οταν καποιος ανοιγει το στομα του. ή γραφει κατι σε δημοσια θεα καλο ειναι να χρησιμοποιει τον εγκεφαλο του και να ελεγχει καποια πραγματα.

  12. η μόνη διαφορά μεταξύ κουλη και αλ6 είναι η γραβάτα, πάρτε το χαμπάρι μονο χρυσή αυγή

  13. Στα παλιά μας τα παπούτσια κ. Βαρουφάκη τι θα ήταν αν σας είχαν αφήσει. Να φροντιζατε να είχατε την στήριξη του κόμματος πριν την απόφαση που έκλεισε τις τράπεζες και το χρηματιστήριο. Nα οδηγηθεί στο δικαστήριο ο οικονομολόγος της θεωρίας.

  14. Τον Βαρουφακη τον ‘εφαγαν’ οι δανειστες οταν ειπαν στον Τσιπρα το ‘ΟΧΙ’ να το κανει “ΝΑΙ’..ηταν μονος απεναντι σε ολους..προσπαθησε να σταματησει τη καταντια των μνημονιων, και πραγματικα θα χαιρομουνα αν ειχε παραμεινει και εβγαζε την Ελλαδα απο το ευρω….ηταν η καλυτερη λυση . Εχει ρεαλιστικες ιδεες για την οικονομια και γνωστης της πραγματικης καταστασης στην Ελλαδα ..και μετα, εβαλαν τη λ0υγκρα τον Τσακαλωτο….Τωρα τι? Επειδη ηταν ο μονος που ορθωσε το αναστημα του στους δανειστες, βρισκουν την ευκαιρια με το μνημονιο-λαγνο Κουλη να τον εξοντωσουν με δηθεν ‘εξεταστικη επιτροπη’ ..

  15. Για να καταλάβει και ο κόσμος πόσο διανοητικά καθυστερημένα είναι τα χρυσά αβγά, οι πάγιες θέσεις της ΧΑ είναι ΟΛΟΪΔΙΕΣ με του Μπαρουφάκη, του Δραχμαζάνη και της τρελοΖωής:
   δηλ, σκίσιμο των μνημονίων, άμεση έξοδος από το ευρώ και την ΕΕ και ντου στο νομισματοκοπείο για να τυπώνουμε δραχμές!
   Μια 17ωρη διαπραγμάτευση όπου οι συριζομαδούροι το έπαιζαν πιστολέρος και καουμπόηδες απειλώντας την Ευρώπη πως θα φύγουν χωρίς να πληρώσουν το χρέος, κόστισε 86δις και ένα 3ο αχρείαστο μνημόνιο.
   Και ΕΥΤΥΧΩΣ που ο αμόρφωτος καταληψίας έκανε στροφή “360” μοιρών (δηλαδή 2 πλήρεις στροφές γύρω από τον εαυτό του!),
   φανταστείτε το κόστος της εξόδου: άμεση χρεοκοπία, κατάρρευση του τραπεζικού συστήματος, τρελή υποτίμηση της δραχμής, τεράστιος πληθωρισμός, ανύπαρκτη Οικονομία, πληρωμές μισθών και συντάξεων με IOUs και κουπόνια,,,δηλαδή θα γινόμασταν χειρότερα κι από Βενεζουέλα.
   Και εκτός ΕΕ χωρίς συμμάχους εντελώς απομονωμένοι και παραγκωνισμένοι σαν την Κούβα, τουρκαλβανοί και βουλγαρογυφτοσκοπιανοί θα έκαναν πάρτυ, ξεχάστε μετά Θράκη, Αιγαίο, Μακεδονία και Ήπειρο!!
   Άρα, ΕΑΝ συμφωνήσουμε οτι πρέπει να μπεί φυλακή ο Μπαρουφάκης, τότε θα πρέπει να μπούνε φυλακή και τα αβγά αφού αυτό που ήθελε να κάνει ο ΓιάΝης το πρώτο εξάμηνο του ’15, το ίδιο θέλει να κάνει και η ΧΑ!!!
   Βασικά, η Ανεξάρτητη Δικαιοσύνη θα πρέπει να κινήσει διαδικασίες για απόδοση ποινικών ευθυνών και όχι ο οποιοσδήποτε ΠΘ.
   Ο Μητσοτάκης αν θέλει για χαβαλέ να προσφέρει σπορ και θέαμα για να ψυχαγωγηθεί ο κόσμος, μπορεί να ανοίξει Γυάρο και Μακρόνησο και να στείλει εκεί 4 “ομάδες” για το SURVIVOR-4 του χρόνου: ψυριζα, σΑΝΕΛ, ΧΑ και Μπαρούφα…

  16. O Βαρουφάκης με τα παίγνια και το οικ μοακραουντ του δεν έγινε υπουργός για να τα κινήσει , όπως οι περισσότεροι ανεπαγγελτοι βουλευτές.. αν πρέπει να βάλουν χειροπέδες στο Βαρουφάκη, τους άλλους πρέπει να τους ρίξουν σε καμμιά δεξαμενή με πιράνχας ? Ήταν ο μοναδικός που έψαχνε για εναλλακτικές λύσεις, ασχέτως αν ως λαός ήμαστε για τα πανηγύρια και ασχέτως αν ο εαμικος αντιστασιακος αλ6ης αντιστάθηκε για 17 ώρες ..

  17. Κανένας και ποτε απο τους σημερινούς πολιτικους δεν πρόσκειται να κανει εξεταστική επιτροπή για τα εγκληματα που έγιναν εναντιον της Ελλαδας και των Ελληνων, γιατι πολυ απλα ειναι οοοολοι ένοχοι. Και ναι, σιγουρα θα επρεπε να μπουνε ολοι τους φυλακή, αλλα δυςτυχως δεν προκειται να γινει ποτε απο πολιτικους. Μονο ο Ελληνικός λαός μπορει να το κανει, αλλα μονο αν ξυπνήσει. Και επειδη δεν πρόσκειται να ξυπνήσει ποτε, ολοι αυτοι οι ….κύριοι….θα συνεχιςουν να εκτελούν εντολες ξένων εναντιον μας. Ξερουν πως δεν κινδυνεύουν απο τους ηλίθιους τους Ελληνες.

   1. Αααχαχουλη μην γίνεσαι καταθλιπτική-ος…χωρίς αισιοδοξία και τσαμπουκά κοιμιζονται τα μπεεε κ δω δόξα τον ΘΕΟ τους διαβάζουν εκατοντάδες χιλιάδες κόσμος…γιαυτο πρέπει εμείς που μπαίνουμε εδώ στον ΝΑΟ να είμαστε προσεχτικοί και τσαμπουκάδες!!!!ΘΑ εεεερθει θα εεεερθει όπου ναναι θα χτυπήσουν οι ΚΑΜΠΑΝΕΣ αλλά και οι ΜΑΓΚΟΥΡΕΣ!!!
    εγώ σπικιγκ…και σίγουρα δεν θα χαθούμε για να τα “ΔΕΙΣ” κατα ιδιααααν!!!

  18. Και για το κόμμα τηςΝΔ που χρέωσε την χώρα μας με320δις, μας εξαφάνισε τις συντάξεις και χρωστάει 200εκατ.στιςτραπεζες για αυτούς δεν υπάρχει δικαιοσύνη???? Αυτό είναι το τραγικό λάθος της σημερινής κυβέρνησης που δεν τους τα πήρε πίσω αλλά τα χρέωσε στον κόσμο!!!!!!Ο Βαρουφάκης δεν φταίει σε τίποτα!!!!!! Αυτούς που θέλετε να μας σώσουν αυτοί είναι οι εγκληματίες της ελληνικής ωχ σημερινής τραγωδίας!!!!!!! Δυστυχώς υπάρχουν “Έλληνες”σαν και εσάς για αυτό η Ελλάδα πεθαίνει!!!!!

   1. Δεν χρέωσε η νέα δημοκρατία με 320 δις. Η αρχή του κακού έγινε μετά την είσοδο του ευρώ το οποίο ως νόμισμα ισχυρο( μη ξεχνάς ότι δεν είναι πληθωριστικό χρήμα όπως το δολαριο)απορρόφησε όλα τα αδύναμα και ξέρεις πως?αγοράζαμε όλοι μας κ εγώ κ εσύ γερμανικά αυτοκίνητα.,οικιακές συσκευές κλπ κλπ τα ευροπουλα μας από τους κωτσοβωλους πήγαιναν έμβασμα Γερμανία και άδειαζε η αγορά από τις εκροές αυτές.οποτε συνέχεια δανεικά ευρώ να μπουν μέσα για να καταφύγουν πάλι και ούτε κάθε εξής.και δόσεις ευρώ και δώστου κ πριν τα μνημόνια για να μην χρεοκοπήσουμε γιατί οι ανάγκες για πληρωμές στο εσωτερικό πολλές.. δημόσιοι υπάλληλοι κ σπατάλες έως όργια κ φαγοπότια στην πλάτη του ελληνικού λαού.για να μη μακρύτερη συ τ α ο βαρουφας δεν τα ξερε..εγώ τα ξέρω από τότε που απόφοιτησα από το οικονομικό του π Πειραιά το 2005 πλάκα με κάνεις?κατάργηση ασυλίας κ στο Διάολο όλοι τους…

  19. ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΥΤΟΣ Ο SAPSAL Ο ΧΑΡΜΠΑΓΙΑΓΚΑΛΟΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΠΑΡΕ ΟΙ ΞΕΓΑΝΩΤΟΙ ΤΕΝΕΚΕΔΕΣ!!!!!ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΕΙΣΑΙ ΤΡΕΛΟΣΣΣΣΣΣ???
   ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΡΕ ΛΙΓΟ??????ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ……ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΙΝΕΖΑΚΙΔΕΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΜΑΛ@ΚΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΕΙΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΡΕ ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗ?????
   ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΕΧΩ ΣΚΟΠΟ ΝΑ ΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ ΚΑΙ ΔΗΛΩΝΩ ΠΙΣΤΟΣ ΥΠΗΡΕΤΗΣ ΣΟΥ……..ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΓΙΕΛΙΑ ΚΑΙ ΕΥΤΥΧΩΣ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΟΙΡΟΛΟΓΙΑ!!!!!!!!!!!!

  20. Θα τρελλαθούμε τελείως;;; αν καποιος πρέπει να μπεί φυλακή είναι οι προδότες τύπου , γιωργάκης παππανδρέου, σημίτης, και ο μισσός σύριζα, που το όχι το κανε ναι….και εδωσε την θράκη και την μακεδονία μας…ασε που μας έχουν μαζέψει όλους τους μπίχληδες που δεν ξέρουμε απο πού κραταει η σκούφια τους…….ο βαρουφάκης τους πείραξε;;;;

  21. Ο ΚΟΥΛΗς Ας ΓΕΛΑΣΩ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΤΟ \ΓΥΙΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑΝΤΩΝΙΟΥ ΟΠΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΣΑ ΝΑ ΨΗΦΙΖΩ ΠΑΣΟΚ

  22. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΦΥΛΑΚΗ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΚΟΡΑΚΟΣ ΚΟΡΑΚΟΥ ΜΑΤΙ ΔΕΝ ΒΓΑΖΕΙ Κ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΤΑ ΓΡΑΦΕΤΕ

  23. Έκανα σοβαρό λάθος στην επιχείρηση μου και δεν μπόρεσα να πληρώσω στο δημόσιο 86.000€ , το αδίκημα με στέλνει φυλακη ,

   το λάθος τον Τσιπρα – Βαρουφακη που χρέωσαν το δημόσιο 86 δις δεν είναι ποινικό ?

  24. γιατι ρε παιδια..τοσο πολυ θελετε να βγει ο Κουλης αυτοδυναμος..τι ειναι αυτος ο Κουλης;;; δεν εχει κολλησει ενα ενσημο και τον εχετε κανει Μεσσια
   Τεταρτος ανεργος προθυπουργος στην σειρα …κουρασμενος, Γιωργακης, ο επαναστατης και τωρα ο Κουλης
   Το διαβατηριο στο στομα δαγκωτο και στο πρωτο αεροπλανο και οπου παει….

  25. Ο Κούλης θα βάλει χειροπέδες στους προδότες? αχαχαχα

   Μόνο ένας Γιώργος Παπαδόπουλος θα μπορούσε να πάρει κεφάλια και να τιμωρήσει όλους τους προδότες που ξεπουλούν την πατρίδα μας, την ισλαμοποιούν & αυτοκτονούν τους Έλληνες.

   1. Πολυ σωστα!! Μονο ο Παπαδοπουλος θα τους εβαζε μεσα. Οι σημερηνοι ειναι σπουργιτια.

  26. δεν μπορω να απαντησω για το αν υπαρχει κατι επιλήψιμο το δεκα πεντε, δεν εχω τέτοιες γνωσεις… εγω εχω να πω οτι σε οποιαδηποτε αλλη “ανεπτυγμενη” χωρα δεν ΥΠΗΡΧΕ περιπτωση τα κομματα της Ν.Δ και το ΠΑΣΟΚ και οι περιξ αυτων να επερναν παλι μερος σε εκλογες για την διακυβερνηση της χώρας… ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΑΔΙΚΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗΣ… οσο για το ΣΥΡΙΖΑ και το ΚΚΕ ειναι αστειο το οτι υπαρχουν…οι κουμουνιστες… δε εχει νοημα καποιος να ειναι κουμουνιστης…η χρυση αυγη… ολα τελειωσαν οταν τοπαιξαν “τσαμπουκια” της κοινωνιας. Σας εχω πει και στο παρεθλον σταματηστε να ξεθαβεται τον “αυριανισμο”. Πατριωτισμος σημαινει καλοδεχομε οτιδηποτε ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ασχετως απο ποιον προερχεται… μερικοι τα “ισοπεδώνεται” ΟΛΑ.

   1. Το από ΠΟΙΟΝ προέρχεται Σπαρτιάτη είναι το Α και το Ω κυριολεκτικά ΟΜΩΣ…Μαλλον λαθος διατύπωση θα έκανες φιλε.Οι άπιστοι Θωμαδες δεν τελειώνουν ποτέ στην ζωή…εύχομαι όμως για αυτούς…να μην καταλήξουν στην ξερή ΣΥΚΙΑ σαν ΙΟΥΔΕΣ γιατί το μενος του υπάκουου υπηρέτη του ΘΕΟΥ θα πέσει πάνω τους σαν καταιγίδα…λέω εγώ τώρα μια μ@@@κια

  27. Πρέπει να δούμε όσους έβλαψαν τα συμφέροντα της πατρίδας μας με χειροπέδες στα χέρια.

  28. Το προβλημα δεν ειναι τωρινο,πρεπει να παμε αρκετα πισω και να δουμε ποιοι απο ολους αυτα τα καλοπαιδα μας εχωσαν για μια ζωη στα μνημονια,ποιοι απο ολους αυτους εχωρησαν πρωτοι το ονομα Μακεδονια ,
   ποιοι απο ολυς αυτους γλενταγαν πανω στη πλατη μας χωρις να εχουν ουτε μια ωρα δουλειας στο ενεργητικο τους χοντας παχυλους μισθους και αμετρητες αποζημειωσεις.
   Θα ερθει ο Κουλης τωρα αφου η οικογενεια του μας διαφεντευε μια ζωη για να κανει τι;;
   Εδω ειναι τσακωμενος με την αδελφη του.
   Και αφου κατσει και αυτος κανενα δυο χρονια θα ξαναερθει παλι ο Συριζα η καποιος αλλος Συριζα
   για να συβεχισει τη διαλυση της Ελλαδας

  29. Καταρχάς εξετάζουμε μια προσωπικότητα από την καταγωγή του κ το παρελθόν του.γιατι Γιάννης με ένα “ν”?δεύτερον εργάστηκε κατά το πλούσιο βιογραφικό του στον οίκο Lazzard?(βλέπε παραφυαδα εταιρεία της οικογένειας Rotschild ).έπειτα εξετάζουμε το background σχολαστικά όσων προτείνει στο εφαρμόσιμο κατ’ αυτόν πρόγραμμα του.θελει δημιουργία ηλεκτρονικού χρήματος και κατάργηση ρευστού,το περιβόητο “Iou”.Ωωωω δηλαδή ο σατανάς με τους αντίχριστους του δημιούργησε το πρόβλημα με τις οικονομικές κρίσεις και Τώρα δίνει κ τη λύση ο μπάσταρδος…τσι π και καρτούλα κ απόλυτο έλεγχο….πόρισμα προδότης του Χριστού είναι δε θα είναι της πατρίδας μας.ρε ουστ όλοι γκιλοτίνα!!!!

   1. Εχεις την εντυπωση ότι οι ακολουθούντες αυτον νοιαζοντε για το background του μπαρουφα,η μηπως νοιαζοντε για το τι,πως και γιατι,απλα τους πιπιλισαν το λιγοστο μυαλο που εχουν ότι είναι μεγας οικονομολόγος και τέτοιες αηδιες.

    1. Ακριβώς..τα πρόβατα Όλα από κοντά.. μπήκαν οι λύκοι με προβιές μέσα στο κοπάδι ξ πέφτει ξεσκισμα και ακόμα ν το καταλάβουν..

  30. Ο Κούλης δεν θα κάνει καμιά εξεταστική για το 2015 διότι η ΝΔ μαζί με το
   Σύριζα ψηφίσαν το 3ο μνημόνιο (Υπέρ τάχθηκαν ο ΣΥΡΙΖΑ, η ΝΔ, το Ποτάμι, οι ΑΝΕΛ και το ΠΑΣΟΚ, ενώ κατά η Χρυσή Αυγή και το ΚΚΕ) το ΚλεφτοΠΑΣΟΚ μαζί με την ΝΔ αλυσόδεσαν τους Έλληνες στα μνημόνια και στην πείνα και ο Σύριζα απλά ακολούθησε ως καλό τσιράκι των Αμερικανο-Γερμανών. Ο Μπαρούφας (ο υπάλληλος του Σόρος) εκτελούσε εντολές του Τσίπρα (του “αυταπατημένου”) που έψαχνε την εποχή εκείνη τρόπο να κάνει την μνημονιακή κωλοτούμπα (πριν έλεγε ότι θα σκίσει τα μνημόνια) και με δόλια μέσα (capital controls, δημοψήφισμα σικέ, εκφοβισμούς κλπ) τελικά μας χρέωσε άλλα 80-100 δις στην πλάτη και χειρότερους ορούς από πριν.
   και μετά προχώρησε και στην εθνο-προδοσία των Πρεσπών ως όφειλε στους πατρόνες του.

   Αυτό που χρειάζεται σε όλους ΠΑΣΟΚ-ΝΔ-ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ-ΠΟΤΑΜΙ είναι αρχικά Χειροπέδες, άμεση επαναφορά θανατικής ποινής (μόνο για προδότες πολιτικούς και ειδεχθής εγκληματίες) δίκη και ΕΚΤΕΛΕΣΗ.

   Μην ονειροπολείτε λοιπόν για τον Μπαρούφακη…και εξεταστικές του πρωκτού από τον Κούλη, γιατί μάλλον σας αρέσουν οι φτηνές στημένες παραστάσεις… και τα παχιά υποκριτικά λογία και κροκοδείλια “δάκρυα”…

   ο Κούλης δεν είναι καθαρός για να κάνει αυτή την κάθαρση ούτε αυτός ούτε κανένας από το συνταγματικό τόξο…

  31. ….Ότι γίνατε όλοι παπαγαλάκια και βλέπετε το δέντρο και όχι το δάσος. Αν αυτός θέλει χειροπέδες, που στο κάτω – κάτω της γραφής κανείς δεν μπορεί να αποδείξει εάν ζημίωσε ο ίδιος την πατρίδα και πόσο, οι άλλοι που αποδεδειγμένα την ξεπούλησαν τι θέλουν; Το οικονομικό αργά ή γρήγορα υπάρχουν πιθανότητες να διορθωθεί το ξεπούλημα διορθώνεται; Μην κοιτάζετε για εξαλιστήρια θύματα και αφήνετε τους κύριους υπεύθυνους στο απυρόβλητο. Όπως με τον Καμένο για το Μακεδονικό, όλοι τα βάλατε μαζί του και ότι γι΄ αυτό το λόγο διαλύθηκε και ξεχνάτε τους πραγματικά υπεύθυνους.

  32. Η απάντηση στη δημοσκόπηση που επιχειρεί η ιστοσελίδα σας, περικλείεται στην τελευταία πρόταση του άρθρου σας :

   Πρέπει να δούμε όσους έβλαψαν τα συμφέροντα της πατρίδας μας με χειροπέδες στα χέρια.-

   (συνοπτικά και σύντομα θα πρόσθετα)

  33. οταν ακουω τον Βαρουφακη στις αναλυσεις του με πιανει νυστα…αλλα για να ειμαστε και ειλικρινεις αυτοι που
   θελουν χειροπεδες ειναι η κυβερνηση του Συριζα που κοροιδεψε τον Ελληνικο λαο με το δημοψηφισμα, ενω
   ο Βαρουφακης το πιστευε το αποτελεσμα και προδωθηκε εκ των εσω…ας ειμαστε τουλαχιστον αντικειμενικοι…

  34. Δεν ξέρω πώς ακριβώς λειτουργεί το σύστημα, αλλά απ’ ό,τι έχω δει η βουλευτική ασυλία αίρεται. Αν είναι έτσι, εγώ θα προτιμούσα να εκλεγεί ο Βαρουφάκης βουλευτής για να δω ποιοι θα είναι κατά της άρσης ασυλίας του οπότε θα ξέρω αν είναι θέατρο η παραπομπή του Βαρουφάκη ή το εννούν οι… ποιητές. Πράγμα το οποίο θα μου είναι χρήσιμο σε επόμενες εκλογές. Το να αποζημιώσει ο Βαρουφάκης τη ζημία του κράτους με 80 ή 100 ή 200 δις το βλέπω χλωμό.
   Κάτι παρόμοιο έγινε με τον Σταθάκη του «Διόριζα» όταν ο εισαγγελέας ζήτησε την άρση της ασυλίας του για κακούργημα (με εκείνη την υπόθεση στο Πανεπιστήμιο Κρήτης, αν θυμάμαι καλά) και η ΝΔ ψήφισε κατά της άρσης και… ούτε γάτα ούτε ζημιά, ενώ για άλλους που δεν γουστάρουμε, για ψύλλου πήδημα ψηφίζουμε με χέρια και με πόδια υπέρ της άρσης.
   Από την άλλη δεν λέει τίποτα, αν πάει φυλακή μόνο ένα μέλος της εθνοπροδοτικής, εγκληματικής οργάνωσης των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ. Σύσσωμη η ηγεσία αυτής της εγκληματικής οργάνωσης πρέπει να πάει ισόβια για εσχάτη προδοσία (Εκχώρηση Εθνικής Κυριαρχίας, Υποθήκευση της Εθνικής Περιουσίας, υλικής και άυλης για 99 χρόνια και άλλα πολλά).

  35. Ο Βαρουφάκης είναι ο μόνος που δεν έκανε κωλοτούμπα. Οτι έλεγε τότε το λέει και τώρα.

  36. ΑΦΕΣΗΝ ΑΜΑΡΤΙΟΝ ΑΥΤΟ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΥΛΗΣ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΑΝ OΛΟΙ ΤΟΥΣ , ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΑΠO ΔΑΥΤΟΝ , ΜΟΝΟ Η Χ.Α. ΘΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΘΑΡΣΗ ΑΝ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΕ ΠΟΤΕ ΤΟ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ

  37. Εκτελουσε εντολες του πρωθυπουργου και ο ιδιος ο Τσιπρας τον σαμποταριζε πισω απο την πλατη του παιζοντας σε δυο ταμπλο. Ο Βαρουφακης ειναι ο μονος που δεν εχει κανει κωλοτουμπα.

  38. Τι;;; Θα φέρει στη Βουλή ο Κούλης;;;; Εξεταστική επιτροπή;;. Αυτοί όλοι έπρεπε να είναι μέσα 300 προδότες κάνουν τα πάντα κατά της πατρίδος μας. Η κατρακύλα έχει συνέχεια.

  39. για τον Baroufaki με τις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ ΤΟΥ, για δικη μας ασφαλεια, νομιζω οτι χρηζει εκτος απο χειροπεδες ΚΑΙ εμφυτευση ΜΑΛΛΙΩΝ.

  Leave a Response