ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ MEGA! ΤΟΝ ΣΙΧΑΘΗΚΕ ΟΛΗ Η ΕΛΛΑΔΑ! ΒΡΩΜΙΚΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΟ ΑΕΡΑ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ ΚΑΝΑΛΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ «ΑΡΚΟΥΔΟ» ΣΥΖΥΓΟ ΤΗΣ ΤΑΤΙΑΝΑΣ. ΑΠΕΙΛΕΣ ΚΑΙ ΟΥΡΛΙΑΧΤΑ. (ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    euaggelatos

    Σε ένα άκρως αντιδεοντολογικό ψυχαναγκασμό για ένα πολύ σοβαρό θέμα, όπως είναι αυτό της υγείας, προχώρησε ο Νίκος Ευαγγελάτος απειλώντας μέχρι και με ποινικές διώξεις τους πολίτες που θα αρνηθούν το νέο εμβόλιο που ετοιμάζονται να μας πλασάρουν για τον κορωναϊό…
    Ο παρουσιαστής του MEGA Channel Νίκος Ευαγγελάτος, σαν άλλος εισαγγελέα, αν όχι δικαστής, «καταδίκασε» σε διώξεις όσους αρνηθούν να κάνουν το εμβόλιο για τον κορωναϊό με τον ισχυρισμό ότι «τα εμβόλια ιστορικά έχουν σώσει τόσες ζωές», συγκρίνοντας μεθόδους που ελέγχθηκαν για πολλά χρόνια για να αποδειχτούν αποτελεσματικά, πάντα υπό τον κίνδυνο και την ασάφεια διαφόρων άλλων παρενεργειών, με ένα νέο εμβόλιο, το οποίο δεν θα έχει περάσει από τις απαραίτητες θεσμοθετημένες χρονικές μελέτες σε σχέση με τις παρενέργειες.

    Ο δημοσιογράφος που με την συμπεριφορά του εξέθεσε, εκτός από τον εαυτό του, τόσο το λειτούργημα που υπηρετεί, όσο και το κανάλι του Μαρινάκη λόγω της συμμετοχής του στην καμπάνια των 11 εκατ. ευρώ του «Μένουμε Σπίτι», δεν δίστασε μάλιστα να κόψει και τα 800 ευρώ από τους αντιρρησίες εμβολιασμού στην περίπτωση του κορωναϊού, σκορπίζοντας σάλο στα social media, όπου έφαγε το προβλεπόμενο… στόλισμα για τις θέσεις του.

    «Είναι ένα θέμα για το οποίο έχω ασχοληθεί πάρα πολύ και πολύ επιθετικά», είπε αρχικά ο Ευαγγελάτος για το εμβόλιο και πρόσθεσε: «Αν υπάρχει άνθρωπος να πει ότι δεν θα εμβολιαστεί γιατί είναι στο αντιεμβολιαστικό κίνημα, θα πρέπει να διωχθεί ποινικά. Όποιος ξεχνάει τι έχει γίνει με τα εμβόλια δεκαετίες τώρα και κάνει το μάγκα και τον έξυπνο, και κρατιέμαι για να μην πω άλλα μη τηλεοπτικά επίθετα, αν φτάσει και πει ότι δεν θα κάνω το εμβόλιο για τον κορωναϊό, ΟΚ να κάτσει σπίτι του κι αυτός και όποιοι άλλοι έχει μαζί του, γιατί δεν θα τεθεί η κοινωνία στον κίνδυνο της ψευτομαγκιάς κάποιου. Αυτοί που θα πάρουν αυτή την απόφαση (να μην κάνουν το εμβόλιο, επειδή όπως του είπε και η φιλοξενούμενή του, δεν θα έχει ελεγχθεί το κατάλληλο διάστημα για τυχόν αρνητικές επιδράσεις), να αναλάβουν και το βάρος της ευθύνης. Να κάτσουνε σπίτι τους, να μην περιμένουνε ούτε τα 800 ευρώ, που εμείς ως κοινωνία τους δίνουμε, είναι η επιλογή τους κι ας βρουν τον τρόπο να την φέρουν εις πέρας. Δεν αφορά την κοινωνία που λέει «κάνω το εμβόλιο». Εμβόλιο σημαίνει έγκριση από γιατρούς, έγκριση από επιτροπές, η επιστήμη όλου του πλανήτη αυτή τη στιγμή είναι πάνω στο εμβόλιο. Αν κάποιος είναι τόσο μάγκας και τόσο έξυπνος να πει «εγώ τους αμφισβητώ» να υποκλιθούμε και να πάρει το δρόμο του, κι αυτός, κι εμείς».

    Ας του θυμίσει κάποιος ότι ο δημοσιογράφος δεν είναι ούτε πολιτικός, ούτε εισαγγελέας, ούτε δικαστής, για να απειλεί με τέτοιον τρόπο τον ελεύθερο κόσμο…

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    95 Σχόλια

    1. ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ !!!

      1. Βλέπω να πέφτουν μπουνιές στο τέλος…..εμβόλιο θα κάνουν μόνο τα πειραματόζωα…

    2. EΙΣΑΓΓΕΛΑΤΕ ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΕΜΒΟΛΙΑΣΩ ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΕΝ ΟΠΩς ΕΜΒΟΛΙΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΤΗΝ ΤΑΤΙ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ.

    3. Όποιος θέλει να σωθεί και να μην κολλήσει κορονοιο .. λέμε τώρα !!! Ας κάνει εμβόλιο η άλλη ας ζήσουν όπως θέλουνε. …. σαν ελεύθερα
      Πουλιά .

    4. Στο συγκεκριμένο θέμα ΣΥΜΦΩΝΩ απολύτως με τον Ευαγγελάτο!!!
      ΚΟΨΤΕ τις μπουρδολογίες επιτέλους, που κυκλοφορούν μέσω των μουτσουνοβιβλίων και βάλτε τις κεφάλες σας να λειτουργήσουν!!!
      NA EMBOΛIAΣTOYME OΛOI, YΠOXPEΩTIKA, EΣTΩ KAI ME TO ZOPI!
      TEΛOΣ!!!!!

      1. Αντε ρε να κουρευεσαι.
        Καντο εσύ ρε μπούφο το εμβόλιο αμα γουσταρεις. Αφού μετα δεν θα κολλάς (ετσι δεν ειναι;;;) τον ιό
        Τι σε νοιάζει τι θα κανω εγω;;;;
        Ε;;;;;;

        1. …έξης και ξερός κεφάλα!
          …και θα πληρώνω τη δική σου νοσηλεία, επειδή εσύ είσαι ή φαντασμένος, ή βλ@ξ;;;

          1. Και γιατι να πληρώσω εγω τη δική σου νοσηλεία ρε κόπρε απο τις παρενεργειες του εμβολίου;;;;;

          2. petros ..Για τους λαθροκαννιβαλους που γεμισαν τα νοσοκομεια και δεν τολμαει να παει Ελληνας δεν βλεπω να το αναφερεις..Εκει ανοητε μαζι με εμας πληρωνεις και εσυ Κεφαλα !!!

      2. Αφού όπως λες αν κάνεις το εμβόλιο δεν θα σε πιάνει ο ιος, γιατί σώνει και καλά να εμβολιαστουν όλοι?

        Άστα λοιπόν αυτά που ξέρεις και βάλε στον πάτο σου το εμβόλιο του θανάτου.

        Εμείς πιστεύουμε στη Δημοκρατία και στην επιλογή.

      3. Τους τσαμπουκαδες τραβα πουλα τους στη γυναικα σου και στα παιδια σου. Οχι σε εμας.

    5. Εγώ ξέρω ότι εάν δέν μού έκαναν τα εμβόλια στό στρατό όταν παρουσιάστηκα να κάνω τήν θητεία μού θα είχα ψοφήσει τώρα.
      Μπορεί να είναι σίχαμα ο ευαγγελάτος αλλά τουλάχιστον όσοι είναι στίς ευαίσθητές ομάδες τού πλήθυσμου πρέπει να εμβολιαστούν

    6. Σας ψεκάζουν από τον αέρα, έχετε ιό δηλητήριο, είτε σας αρέσει είτε όχι, θα πάρετε ένα εμβόλιο, διαφορετικά θα πεθάνετε!
      Ενώ κοιμόσαστε το Σάββατο το απόγευμα 25/4/2020 με την αυγή της 26/4/2020, σας ψέκασαν με έναν ιό σήμερα, αν κοιτάξετε τον ουρανό, θα δείτε ότι υπάρχει ένα σύννεφο στο banner σας, αυτός είναι ένας ιός, συγγνώμη!

    7. Άρχισαν και πέφτουν μάσκες , και έχουμε συνέχεια…. Χαιρετίσματα εμβολιατε στο νμπιλ …! Ρε μπας κ’εχεις προμήθειες ;
      Και η άλλη η ανθελληνική τσούχτρα που’χεις δίπλα σου…να πως εξηγούνται όλα…!

    8. Θα έκανε έρευνα στη Νοβάρτις ο πίγκυς ο Εμβολιάτος!

    9. Δεν θα το κάνει αυτός το εμβόλιο. Η δουλειά του είναι να πείσει εμάς να το κάνουμε.

    10. Ελεος ….τον φάγατε τον άνθρωπο
      Μια κουβέντα ειπε και την τρίχα την κάνατε τριχιά
      Οποίος ανεγκέφαλος ΔΕΝ θέλει να κανει το εμβόλιο ας μην το κανει
      Εγω που δουλεύω τόσα χρονια στα νοσοκομεία ειδα και βλεπω ΧΩΡΙΣ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΕΘΑΝΕΙ ΟΛΟΙ

      1. Ως εργαζόμενη τόσα χρόνια σε νοσοκομεία θα τα γνωρίζετε πολύ καλά.Εξηγηστε μας σας παρακαλώ τι ακριβώς περιέχουν κάποια σημαντικά εμβόλια που έχουμε κάνει και ποιες οι επιπτώσεις τους;Ποια είναι τα στοιχεία του κοροναιου που τον ξεχωρίζουν από τους άλλους ιούς;; Γιατί έχει έρθει οδηγία από το υπουργείο Υγείας να μην μιλάτε στα μ.μ.ε. μόνον κατόπιν γραπτής άδειας από το εκάστοτε υπουργείο.Εγω είμαι πραγματικά άσχετος με όλα αυτά αλλά φροντίζω να έχω σωστή τροφή ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΓΝΩΣΗ.
        ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΊΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΊΜΩΣΗ ΙΑΤΡΏΝ ΔΕΝ ΤΟ ΕΒΓΑΛΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ..
        ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ ΊΝΤΕΡΝΕΤ…
        ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΝΥΧΤΑ ΚΑΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΥΓΕΙΑ!!!!

      2. “Μια κουβεντα” το λες εσύ αυτό;;;
        Ο τύπος έκανε λες και του εβρισαν τη μάνα, ωρύονταν απειλούσε και εβγαζε αποφάσεις και καταδίκες! Οχι ρε φίλε!!!
        ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ για ΑΥΤΟ το εμβόλιο που θελει διακαώς να μας φορέσει ο ΓΚΕΪΤΣ και μετά μίλα…

    11. Επέμβαση της ανεξάρτητης δικαιοσύνης στο ΕΣΡ με βαρύτατες ποινικές ποινές και στα ιδιωτικά κανάλια.Να δούμε θα βγαίνουν μετά οι τηλεδικαστές Ευαγγελατοι και Παπαδακηδες.
      Υπάρχει νόμος υπάρχει τρόπος..
      Αρκεί να μπορέσει η δικαιοσύνη να επέμβει.
      Υπάρχουν αξιοτατοι,πιστοτατοι δικαστές και εισαγγελείς τους οποίους δεν τους αφήνει η “”κλίκα”” να επέμβουν.
      Είναι πάρα πολλοί αυτοί και μπράβο τους που τηρούν τον όρκο που έδωσαν.ΜΠΡΑΒΟ.
      ΠΙΣΤΕΎΩ ΜΟΝΟΝ ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ..
      ΑΝ ΕΠΈΜΒΟΥΝ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΑΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΕΚΤΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΨΉΦΙΣΑΝΕ. ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ 150 ΚΑΙ 151 ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ.
      ΓΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΡΘΡΑ;;;;

    12. Η χειρότερη φάρα. Δημοσιογράφοι, και δικηγόροι.

      1. ΞΕΧΑΣΕΣΝΑ ΑΝΦΕΡΕΙΣ ΠΩΣ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΠΛΗΓΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΦΑΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΩΝ ΠΡΟΔΟΤΩΝ.

    13. Ο ΑΣΚΗΤΗΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΚΟΡΟΝΟΙΟΣ ΜΕΤΑΔΙΔΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΣΤΟΜΑΤΙΚΟ ΕΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΚΤΙΚΟ ΣΕΞ.ΑΝ ΤΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΔΥΟ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΚΑΙ Η ΤΑΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΝΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΤΩΡΑ.

    14. ΚΑΠΟΙΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΣΤΗΝ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΕΞΑΛΗΨΕΙ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ…ΤΟ ΠΡΟΣΔΟΚΙΜΟ ΖΩΗΣ ΗΤΑΝ 26 ΕΤΗ ΠΡΙΝ 3-4 ΑΙΩΝΕΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΤΑΣΕΙ ΜΕ ΕΜΒΟΛΙΑ-ΦΑΓΗΤΟ-ΚΑΘΑΡΟ ΝΕΡΟ ΝΑ ΖΟΥΜΕ ΑΝΕΤΑ ΜΕΧΡΙ 70-80 ΧΡΟΝΩΝ!!! ΤΟ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΚΟΛΗΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΠΑΡΙΑ!!! ΓΙ’ΑΥΤΟ ΚΑΝΩ ΕΜΒΟΛΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΠΟ ΠΑΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΥΓΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ!!! ΝΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΥΝ ΚΑΘΕ ΤΡΕΙΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΟΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΧΕΣΟΥΜΕ ΚΙ’ΟΛΑΣ!!! ΟΛΟΙ ΞΕΧΝΑΝΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΩ ΣΤΗΝ ΑΦΡΙΚΗ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΕΣ ΑΡΡΩΣΤΙΕΣ ΚΟΥΒΑΛΑΝΕ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ….ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΟ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΚΕΙ ΤΣΙΝΑΣ ΣΑΝ ΓΑΙΔΟΥΡΙ…ΓΙΑΤΙ??

      1. ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΡΕ ΓΑΪΔΟΎΡΙ!!
        ΡΕ ΑΝΤΕ ΚΓΜΘΕΙΤΕ ΟΛΟΙ
        ΌΣΟΙ ΘΕΛΕΤΕ ΚΑΝΤΕ ΤΟ!!
        ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΤΙ ΚΟΠΤΕΣΤΕ;;;;

    15. Εσύ κύριε τάδε αφού θα κάνεις το εμβόλιο 💉 τι φοβάσαι;
      Άσε εμάς που δεν το θέλουμε να έχουμε την έγνοια μας…. Εσύ μην κόπτεσαι τόσο πολύ για μας..
      Κοίτα εκεί τον εαυτό σου το σπίτι σου και μη μιλάς.
      Έχουμε και εμείς επίθετα πολλά για σένα αλλά σεβόμαστε τον εαυτό μας…
      Εσύ δίνεις τα 800€ στον κόσμο;
      Άστους να πάνε στην δουλειά να μην τα δίνεις..
      Έχετε καταστρέψει την Χώρα και μιλάτε κι από πάνω αντί να πάτε να κρυφτείτε πουθενά..
      Άχρηστα όντα της κοινωνίας…

    16. Υπαρχουν ακομη ατομα που βλεπουν αυτο το καναλι?

      ΠΟΣΟ ΠΡΟΒΑΤΑ

    17. Είναι πολλά τα λεφτά Ευαγγελάτεεεεε!!!!!
      Πολλά τα λεφτά αλητη

    18. Δεν εκβιαζόμαστε ας βάλει το 800αρι εκεί που ξέρει και ας έρθουν να με συλλάβουν. Η εμπειρία έδειξε ότι τα εμβόλια κάνουν περισσότερο κακό παρά καλό και ενοχοποιούνται για καρκίνο, σοβαρά αυτοονοσα όπως σκλήρηνση, αυτισμό κτλ. Δεν προκειται να με τρυπήσουν με αυτό το δηλητήριο για να ικανοποιηθεί αυτό το τσογλάνι και η παρέα του. Είμαι ελεύθερος άνθρωπος και θα αποφασίσω εγώ τι θα κάνω στον εαυτό μου όχι αυτοί οι γραβατωμένοι αλήτες που νοιάζονται μόνο για το χρήμα.

    19. ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΡΕ ΑΛΗΤΑΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΩΛΟΓΕΡΕ ΠΟΡΝΕ ΕΝΑΣ ΑΣΤΟΙΧΕΙΩΤΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΕΣΥ ΚΑΙ Η ΒΡΩΜΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΦΤΑΙΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΒΑΛΕ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΔΙΚΑΣΤΗΣ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΜΠΑΧΑΛΟ ΜΕ ΤΟΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟ ΔΥΣΤΥΧΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΤΗΝ ΓΚΙΝΑΚΗ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΚΕΣ ΣΟΥ ΠΑΠΑΡΙΕΣ ΠΟΥ ΗΘΕΛΕΣ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΠΑΛΙΟΤΟΜΑΡΟ !!!!!ΑΝΤΕ ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΗΝ ΓΡΙΑ ΚΑΡΓΙ@ΛΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΣΤΕ ΟΠΑΔΟΙ ΚΑΙ ΕΜΠΡΟΣΘΟΦΥΛΑΚΗ ΤΟΥ ΑΝΟΗΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΙΣ ΚΑΙ ΦΑΡΙΣΑΙΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΟΡΙΣΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΤΟΥ !!!!!

    20. ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ 800€ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙ ,ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙ ΚΑΛΑ …..
      ΜΕΤΑ ΕΑΝ ΑΥΡΙΟ 26-04-2020 ΤΟ ΠΡΩΙ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ 3 ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ , ΣΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΑΣ ΕΝΑΣ ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ…ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΕΡΕΣ ΟΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ, ΤΟΤΕ ΑΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΠΕΜΒΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΣΧΕΤΙΚΑ , ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΑΦΑΙΡΕΘΕΙ ΑΜΕΣΑ Η ΑΔΕΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥ…

    21. κύριε βλαμμένε εισαγγελετε, σας παρακαλώ την άποψη σας μπορείτε να την έχετε για τον εαυτό σας και για το σπίτι σας. Σε δημόσια συχνότητα, δεν μπορείτε να παριστάνεται τον εισαγγελέα και να μας κουνάτε το δάχτυλο. Εάν εσείς θέλετε να εμβολιαστητε τώρα (αφού το συνδέετε με τα 800 € που δίνονται τώρα) κανένα πρόβλημα, θα είστε ένα πολύ καλο πειραματόζωο για τον Bill Gates !!! Κρίμα στο Μεγάλο κανάλι που σας έδωσε βήμα, να πληρώσει για κάτι που είσαστε αποκλειστικά υπεύθυνος εσείς που το είπατε!!! Όσο για το ύφος, ντροπή σας και μόνον. Ο κάθε πολίτης γνωρίζει καλύτερα από εσάς πως θα προστατεύσει την υγεία και την οικογένειά του.

      1. Τι λες τώρα πάντα σε τέτοιους και χειρότερους έδινε βήμα το Τουρκοκάναλο. Ξέχασες την τρέμη τους πρετεντέρηδες κλπ και πως εκβίαζαν τον κόσμο όταν περνούσαν τα μνημόνια; Για κατούρημα είναι όπως τους έκαναν οι εθνικιστές πριν χρόνια

    22. ΡΕ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕ ΣΤΡΑΤΙΩΤΑΚΙ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΕ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΗ ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΕ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΣΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΑΦΟΥ ΕΣΥ ΚΑΙ ΟΙ ΟΜΟΙΟΙ ΣΟΥ ΑΝ ΤΟ ΚΑΝΕΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΦΟΒΟ ΝΑ ΚΟΛΥΣΕΤΕ……..ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΟΛΑΕΙ Η ΦΟΒΕΡΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΤΙΣ ΧΑΝΔΡΕΣ ΠΟΥ ΜΟΙΡΑΖΕΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΩΣ ΑΛΛΟΙ ΙΘΑΓΕΝΕΙΣ………….

    23. ΓΝΩΣΤΟ ΠΑΜΠΛΟΥΤΟ ΓΕΡΑΣΜΕΝΟ ΣΚΟΥΠΗΔΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ Η ΧΑΜΟΥΡΑ Η ΜΟΥΜΙΑ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ………ΜΑΡΙΟΝΕΤΕΣ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΔΙΑΦΗΜΙΖΟΥΝ ΣΙΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΘΑΝΑΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΑΖΗΜΕΙΩΤΟ ΦΥΣΙΚΑ………ΕΥΓΕ ΣΤΟΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΤΡΙΩΤΗ ΜΑΡΙΝΝΑΚΗ ΠΟΥΧΕΙ ΤΕΤΤΟΙΑ ΣΚΟΥΠΗΔΙΑ ΣΤΙΝ ΔΟΥΛΕΨΗ ΤΟΥ……………

    24. Παλια τον λεγανε Εισαγγελατο.
      Απο δω και περα Εμβολιατο!

    25. ωμός εκβιασμός και τρομοκρατία στους ραγιάδες που τους παρακολουθούν. Είμαι σίγουρος πως το ίδιο το κουτσαβάκι αυτό δεν θα κάνει το εμβόλιο, απλά για τα εκατομμύρια που άρπαξαν το κάνει.

    26. υπανθρωπε ευαγγελατε,,,υπηρετη του συστηματος…το εμβολιο για να ειναι ασφαλες πρεπει να δοκιμαστει πανω απο δυο χρονια….αν θες βαλτο εκει που ξερεις εσυ και οι ομοειδεατες σου.μπασταρδε.

    27. Ένα δημοσιογραφικό κατακάθι είναι και τίποτα παραπάνω…..

    28. Οι διαμαρτυρίες πρέπει να γίνουν χιλιάδες στο κανάλι,ξεφτίλα χοντρε,μάζεψες κάθε καρυδιάς καρύδι πάλι.

    29. Ρε ευαγγελατε έχουν δίκιο όλοι ότι σε αποκαλούν αρχιμαλακα, τι τρόπος είναι αυτός, δημοσιογράφος είσαι όχι εισαγγελέας και να σου πω και κάτι ανεξάρτητος τι θέλει να κάνει ο καθένας δεν έχεις καμία δουλειά να το παίζεις εσύ τελικά ο ψευτομαγκας, βλακα.!μαθε να έχεις τρόπους σε αστικούς γιατί και κάποιοι δεν παύει να είναι fan σου αυτοί που δε θέλουν εμβολιο

    30. Ακου Νικολάκη:
      Θα πάμε σε δικό μου Φαρμακοποιο,θ αγοράσω με δικά μου έξοδα το εμβόλιο,θα πάμε σε δικό μου γιατρό να το κάνει.Την επόμενη μέρα θα γίνει το ίδιο κ με την Τατιάνα κι εγώ δεσμεύομαι ότι αν δεχτείς θα το κανω κι εγω!

    31. Ρε Χίο, δεν λες στο συνάδελφο σου να μου στείλει και εμένα το 800σάρι. Ρώτα τον όμως, τι τον πειράζει αν εγώ δεν κάνω εμβόλιο, αυτός έκανε. Άρα, δεν κινδυνεύει.

    32. Όσοι είναι λάτρεις των εμβολίων και ειδικά αυτών που δεν έχουν δοκιμαστή
      Και δεν ξέρουμε τι παρενέργειες έχουν μακροχρόνια μπορούνε να γίνουν
      Πειραματόζωα με πρώτο τον παραπάνω κύριο και όλους όσους τον
      Υποστηριζουνε

    33. τα πράματα είναι πολύ απλά….βγάλτε κι ένα δικηγόρο στα πάνελ να μας πούνε τα δικαιώματά μας ως πολίτες και τις υποτιθέμενες ποινές αν υπάρχουν σε περίπτωση οποιασδήποτε άρνησης.. εμπρός λοιπόν

    34. ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ . ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΠΙΘΑΝΗ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΝΟΣΟΥΝΤΕΣ . ΕΠΟΜΕΝΩΣ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΟΙ ΓΥΡΩ ΤΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ .ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΕΜΒΟΛΙΟ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΜΕΝΟ ΚΑΘΕ ΧΡΟΝΟ . Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΘΕΩΡΕΙ ΣΩΣΤΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ . ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΘΑ ΔΙΣΤΑΣΩ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΚΙ ΕΓΩ ΑΜΕΣΩΣ ΜΟΛΙΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕΙ .. ΤΙ ΒΛΑΚΑΣ ΘΕΕ ΜΟΥ ….. ΜΠΟΥΦΟΣ ….

    35. Καλα βρεθηκε το εμβολιο αφου λενε μετα απο ενα με εναμισυ χρονο εαν βρεθει θα ειναι διαθεσημο ωραιοι δημοσιογραφοι Σε καθε περιπτωση αφου το ξερει η το ανακαλυψε ο Ευαγγελατος ας το κανει πρωτος αυτος και αν δεν ψοφισει θα το κανουμε και οι υπολοιποι Αει……

    36. Ευαγγελατε γουστάρω πολύ να σε συναντήσω έτσι τυχαία στο δρόμο από κοντά . Να μου πεις από κοντά -τετ α τετ -αυτα που λες από την τηλεόραση για τα εμβόλια και τους ψευτομαγκες. Έτσι το γουστάρω πολύ να μου το αναλύσεις από κοντά για να το καταλάβω καλυτερα!!!!

    37. Κοιτάξτε εδώ δημοσιογραφία που στέλνει τον κόσμο σε εμφύλιο καλά υπάρχει έστω ένας θεσμός καθαρός που τα βλεπει αυτά δηλαδή τι θέλει να πάρει ο κόσμος τα όπλα πάει καλά ο άνθρωπος!!!
      Εκβιάζει μέσω τηλεοπτικού σταθμού τον κόσμο και τον φοβίζει δεν το καταλάβαμε κύριε Ευαγγελάτο και ποιος είσαι εσύ που θα μας επιβάλεις διώξεις και εκφοβισμό πως μπορούμε ολοι μαζί να του κάνουμε μήνυση για απειλή και για ψυχοσωματική βλάβη!!! Για να πάρει ένα μάθημα ο συγκεκριμένος κυριος!

    38. Να μην τους βλεπουμεεεεεεεεεε.
      Καθόλου, Κανέναν. Ούτε τις κολοδιαφημισεις τους. Κάθε φορά που μιλάνε να τους κλείνουμε. Να βλέπονται και να ακούγονται μόνο μεταξύ τους.

    39. Μια χαρα δημοσιογράφος ειναι…ο καλύτερος…αυτη η ζήλεια σας για τους πετυχημένους εχει καταντήσει αηδία !!!

    40. Καταρχήν, γιατί βλέπετε τέτοια κανάλια;
      Κατατέλος, γιατί δεν τον πυροβολείτε; Κάπου θα πάει για μια βόλτα, σε καμιά ταβέρνα (όταν ανοίξουν),κτλπ…..

    41. Ανόητος με τόνο,τέτοια φασιστική νοοτροπία ούτε στον εχθρό σου.

    42. Θα είναι δωρεάν το εμβόλιο ή θα κοστίζει 16 ευρώ όσο της εποχικής γρίπης χρήματα τα οποία δεν θα τα καρπωθεί η Ελλάδα αλλά άλλη χώρα? ερωτώ γιατί σε μια πανδημία ο εμβολιασμός εκ του νόμου είναι άνευ οικονομικής επιβαρύνσεως…. είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι δωρεάν σε κάθε μικρή ή μεγάλη κρίση το παγκόσμιο κράτος προσπαθεί να ξεζουμίσει τον κόσμο. Δεν θα εμβολιαστώ ποτέ δεν το έκανα άλλωστε.

    43. ΑΠΛΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙ.
      ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΧΩΣΑΝΕ ΣΤΗΝ ΣΤΕΝΗ ΟΤΑΝ ΕΔΕΙΧΝΕ ΖΩΝΤΑΝΑ ΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΝ ΗΜΙΙΩΝ ΤΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΙΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟ ΝΑΥΣΤΑΥΘΜΟ, ΕΧΕΙ ΚΑΘΕ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    44. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΗ ΓΝΩΜΗ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ!
      ΟΥΤΕ ΕΙΔΙΚΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑΣ.
      ΙΣΩΣ ΑΡΚΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΤΙΑΝΑΚΙ …..

    45. Ακόμα και αν θέλουμε να κάνουμε το εμβόλιο αυτός ο …. και η παρέα του (και αυτοί που εκπροσωπούν) δεν μας έδωσαν την εκαιρία να περιμένουμε και να δοκιμάσουμε το καλύτερο εμβόλιο και το πιο πιστοποιημένο! Αλλα αφού αυτύ όλοι αυτοί θα έχουν κανει το εμβολιο , τι φοβούνται τότε? Μήπως δεν εινια τοσο σίγουροι ότι δουλέυει? Ρε ούστ παλίοσκυλα!

      1. Δεν φοβούνται Πάνο να μην κολλήσουν οι ίδιοι. Φοβούνται ότι δεν θα τους κάνουμε παρέα στην κόλαση επειδή δεν θα έχουμε το χάραγμα. Τα αφεντικά τους, φανερά και απόκρυφα, τους πιέζουν να μας πείσουν ότι θα είναι για το καλό μας το χάραγμα. Διότι το εμβόλιο του Μπιλ περιέχει και άλλα πράγματα εκτός των απαραίτητων ιατρικών συστατικών

        1. Αυτοί οι εργάτες της νέας τάξης έχουν υποσχεθεί στον διάβολο ψυχές γι αυτό τρώγονται να πάρουμε το χαράγμα. Το εμβόλιο είναι δοκιμαστικό χαράγμα.

    46. Νικολάκη θα σε περιμένω στο αυτοκίνητοδρόμιο ξέρεις που????
      Για άλλες κόντρες ανδρικές…. Αν έχεις τα κότσια… Ούτως ή άλλως εκεί κοντά μένω…. Θα με ενημερώσουν να έρθω να σε βρω………….. για… άλλες.. Κόντρες….
      Γειά σου Νικολάκη… Και τα τιτιβισματα άστα για άλλους… Έχουν γνώσει οι γνωρίζοντες τις ικανότητες σου…

    47. Όσοι του δίνουν τηλεθέαση εχουν μερίδιο ευθύνης. Επικίνδυνος.Έμαθα πως τον προοριζουν για το κεντρικό δελτίο του Μεγκα. Απέναντι στα άλλα δελτία ΔΕΝ θα επιβιώσει.’..

    48. Από άνθρωπο που έχει μιλήσει για μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού ,από τα εμβόλια. Υπάρχει το σχετικό βίντεο στο YouTube . Είναι επίφοβο ή και βλακοδες να κάνεις εμβόλιο γιατί αυτό μπορεί να σε σκοτώσει ! Όποιος από αυτούς θέλει να το κάνει ας το κάνει , πρόβλημα του .. αλλά δεν μπορούν να μας το επιβάλουν! Εάν αυτή νιώθουν γίδια ή βόδια ή σκυλιά ας πάρουν και το σχετικό εμφύτευμα να τους παρακολουθούν καλύτερα τα αφεντικά του κόσμου ! Ρίξτε μαύρο στις εκλογές στα ζόμπι της πολιτικής που θέλουν παγκόσμια διακυβέρνηση ή οποία είναι εύκολο να καταλήξει σε παγκόσμια δικτατορία και επιθυμούν το τσιπαρισμα των Ελλήνων όπως και όλων των ανθρώπων για να τους Ελέγχουν απόλυτα !

    49. Για υποκίνηση μίσους, διχασμό και απειλή ως προς τα βασικά ανθρώπινα δικαιώματα, το δικαίωμα της αυτοδιάθεσης, της ελευθεριας της εκφρασης, της ευθείας απειλής φυλάκισης και στιγματισμού -όπως εκαναν με τους εβραίους στην κατοχή- θα τον αναλάβει κανένας εισαγγελέας;;;;
      ΠΟΥ είναι το κράτος, για να τον παει κατευθειαν αυτόφορο;; και στην συνέχεια, να δικαστεί για την προσπάθεια δημιουργιας κλιματος μίσους και διχασμού, με υποκίνηση εμμεσως πλην σαφώς βιαιοπραγιών και επιθεσεων σε ανθρώπους με αντίθετες απόψεις.
      Εδω εχουμε και την καταφορη παραβαση του ρατσιστικου νομου, δεδομενου οτι υπαρχουν ανθρωποι με προδιαθεσεις να αρωστησουν -ειτε εκ γενετης,
      -ειτε εκ του τοπου προελευσης τους όπου τα συστηματα υγειας ειναι ανυπαρκτα
      -ειτε εξατιας ανθυγιεινης δαβιωσης ως αποτελεσμα της φτωχειας.

    50. Μπραβο οσοι ψηφισατε ΝΔ το καλοκαιρι
      ο ευαγγελατος ειναι ο επισημος εκπροσωπος της μεσαιας ταξης
      Αυτος σας αξιζει.

    51. Κυρ Νίκο κουραμπιέδες να τρως μόνο τα Χριστούγεννα γιατί η υπερβολική κατανάλωση άχνης σε κάνει επιθετικό.

    52. Σωστά μιλάει ο Ευαγγελάτος αυτή τη στιγμή. Πόσο ηλίθιοι πια είναι αυτοί οι συνομωσιολόγοι; Δηλαδή εάν ήθελαν να μας περάσουν νανοτεχνολογίες και τσιπάκια μέσω εμβολίου (έλεος δηλαδή με τη μαλακία αυτή που ακούω) δεν μπορούσαν να το κάνουν με τόσα άλλα εμβόλια που κυκλοφορούν και τα παίρνουμε από μικρά παιδιά ή για τη γρίπη; ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΥΝΕΛΘΕΤΕΕΕΕΕ ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣ

      1. ΕΝΗΜΕΡΩΣΟΥ λιγο ρε ηλίθιο γιδι πριν βγεις να ουρλιαξεις σε δημοσιο χωρο.
        Μαθε τι παιζει.

        1. Εγώ να ενημερωθώ ρε βλήμα; Από ποιον να ενημερωθώ; Από τον Λιακόπουλο; χαχαχα Εσύ να ενημερωθείς από εχέφρονες και όχι από καμένους εγκεφάλους που πιστεύουν στην έλευση του αντίχριστου και στα τσιπάκια του 666. Που ζεις ρε βλήμα; Στο Μεσαίωνα και φοβάσαι τις κακές μάγισσες; Χωρίς εμβόλια θα είχαν πεθάνει τα 2/3 του πλανήτη. Και εάν ήθελαν να αποκτήσουν έλεγχο της συνείδησης σου αυτό θα το είχαν κάνει προ πολλού. Τώρα βγήκαν τα εμβόλια ρε γιδοβοσκέ; Αλλά όταν είσαι καθυστερημένος εκ γενετής και δεν μπορείς να αξιοποιήσεις την φαιά ουσία λογικό είναι να πιστεύεις στους γελοίους συνομωσιολόγους σε Βελόπουλους και Λιακόπουλους που εκμεταλλεύονται την εγκεφαλική ανυπαρξία σου.

          1. Κανε λοιπον το εμβολιο, βαλε και το βιοτσιπ βαλε και π0υ τσα στον κ0 λο σου αμα θες ρε μπινέ που νομίζεις οτι εσαι γνωστης και μορφωμένος επειδή διάβασες τι λεει ο καθε Γκέιτς -αλλά για τας Γραφάς ούτε λόγος, τις ακυρωσες αβλεπι κακομοιρο ανθρωπάκι- και αδε εμάς τους οπισθοδρομικους βοσκούς να σεργιαναμε στα βουνά μας ελευθεροι.
            Αντε Μπόζο.

      2. …. τη ζημιά. Οι ηλίθιοι που δεν καταλαβαίνουν ότι είναι ηλίθιοι και νομίζουν ότι φταίνε οι άλλοι… Τελικά μάλλον μας ψεκάζουν, δεν εξηγείται αλλιώς…

    53. Που ειναι ο εισαγγελεας να το κλεισει μεσα ρε το κωλοπαιδο.Ποσο θα ανεχτουμε αυτα τα πουστρονια να μας ανεβαζουνε την πιεση??Νομιζω οτι πρεπει πλεον να αντιδρουμε διαφορετικα και οχι με FACEBOOK και μηνυματα δεν παει αλλο .Φανταστειτε τα γελια που κανουν οι Κουληδες οι Χαρδαλιαδες οι Ευαγγελατοι κλπ πινοντας τα ουισκακια τους με το ποσο ηλιθιοι ειναι οι Ελληνες και δεχονται τις αρλουμπες που μας πασαρουν.
      Σε λιγο δεν θαχουμε μαντηλι να κλαψουμε.Εξωωω τωρα να τους παρουμε σβαρνα Δεν αρεσε… ο ΚΑΣΙΔΙΑΡΗΣ γιατι ηθελε να καταλησει την Δημοκρατια..Επισης δεν πρεπει να δεχομαστε αλλο τους αστυνομικους που λενε οτι εκτελουν εντολες ..Δηλαδη αν παρουν εντολη να μας ριξουν στο ψαχνο τι θα κανουν?Και εμεις θα καθησουμε??Πανε ολοι και στελνουν sms και χαρτια να δωσουν αναφορα στους ΚΩΛΟΥΣ αν θα βγουν και ποτε απο το σπιτι.ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝ

    54. Νικολακι πάρε φόρα κ έλα με την όπισθεν .άντε πηδά κάνα παλούκι .Πρόεδρε διωξτων όσο ειναι καιρός .

    55. Να εμβολιαστει πρωτος ο Εισαγγελατος με την πουτατιανα του με ειδικη συριγγα απο τον ντικασο…και απο τον κωλο και οι δυο μαζι….πεοτρηση….για να του φυγουν ολα…ξεφτυλισμενα μασονοσαπια ανθελληνικα αθεα δυσοσμιοκαφρικα πρωκτοληματα…

    56. ΠΕΣ ΤΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΝΑ Γ…….ΕΙ ΤΟΥ ΕΙΣΑΓΕΛΑΤΟΥ

    57. ΧΥΔΑΙΟ ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ. ΣΤΕΦΑΝΕ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΟΥΜΕ ΣΤΟ ΕΣΡ;

    58. ΕΙΣΑΓΓΕΛΑΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΙΡΟ ΤΟΥ ΣΗΜΗΤΗ ΚΛΠΚΛΠΚΛΠ

    59. Τραβα γλυψε το βρωμομουνο και τον βρωμοκωλο της Στελας ρε πιθηκε,που τον θες και χεσμενο και απλυτο,kαι μην μπλέκεις με θεματα ζωης και θανατου

    60. Διαφημιστικά τρυκ είναι μπας και πιάσει τίποτε πρόβατα.Μη δίνετε σημασία.Δεν τον μάθατε τόσα χρόνια;;;;;;;

    61. Είναι πολλά τα λεφτά Άρη….
      Αποθρασύνονται ολο και περισσότερο μερικοί-μερικοί τον τελευταίο καιρό.

    62. Το λάθος του Μαρινάκη είναι αυτό το αρχιδι……πιστεύω γρήγορα να τον καθαρίσει ο Αρχηγός……….τι περιμένεις από αυτόν το πουλημένο τομάρι και την ηλίθια μαλακω του………..μόνο. ……μαλακιες και επίδειξη πλούτου……άιντε ρε ΜΟΥΝΟΣΚΥΛα …..άμα γίνει το ντου ναδω από πού θα φύγετε……κοστοπουλοι……εισαγγελατοι……Χατζηνικολάτοι….
      Τριαντάφυλλατοι…και τα τσολιά τους…….άντε ρε μαλακες….αφήστε μας ήσυχους..

      .

      1. Το λαθος του κουμπαρου της ντορας .. .αχαχαχαχαχαχαχαχχαχχα… ακου λαθος…πατριωτες απο τα lidl καλα σας κανουν…αχαχαχαχαχα

    63. Κλείστε τις τελεοράσεις αδέρφια. Δεν υπάρχει άλλος δρόμος Πνευματικής Σωτηρίας μας.Δεν θα έχουν πλέον τρόπο να μας χαλιναγωγούν και να παιρνούν τα μασονικά σχεδιά τους.Όσα αναφορά για τις μαριονέτες της δημοσιογραφίας μαυρίστε τους.-

      1. Ναι στρατιώτη, η μόνη λύση, το έχω κάνει εδώ και 5 χρόνια, τους πληρώνουμε για να μας ταϊζουν δηλητήριο.

    64. Κυρ Νίκο γιατί φοβάσαι την μεταδοτικότητα;
      Αυτοί που θα δεχθούν το εμβόλιο κατά του κορονοιου θα τους προστατέψει 100%, ιδίως αυτούς που έχουν χρόνια νοσήματα, καρδιά, νεφροπάθειες, καρκινοπαθείς και αλλους,έτσι δεν είναι;
      Δεν θα πάθει κανείς τους τίποτα,έτσι δεν είναι;
      Η όχι;
      Τόσο χάλια εμβόλιο έχουν ετοιμάσει η ετοιμάζουν;
      Άμα είναι έτσι γ@μ@τ@ !
      Καλύτερα να αρχίσουμε να καίμε φύλλα δάφνης για να διώξουμε το κακο όπως κάνουν και οι κογκολεζοι στο Κρανίδι!!!!!
      Α ρε Κυρ Νίκο.
      Πόσοι πέθαναν από εποχική γρίπη κυρ Νίκο τελικά ,που είχαν κάνει το εμβολιο ;;;
      Και πόσοι από αυτούς που το έκαναν νόσησαν σοβαρά ;

    65. ΑΝΤΕ Γ@ΜΗΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛ@ΚΑ
      ΠΟΙΟΣ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΡΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΛΙΩΔΗΣ ΜΠΟΥΦΟΣ ΡΕ ΠΟΥ ΑΠΑΙΤΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ
      ΑΝΤΕ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΥΝΑΒΙ ΠΟΥ ΧΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΓΚΟΜΕΝΑ

    66. Μιλησαν ολοι.. μιλησε και ο κ@λος..!Οταν γινει πρωθυπουργος ας ουρλιαζει οσο θελει το γιδι.. εως τοτε, ας βαλει τα εμβολια στην “οπισθεν” του και ας παει να κανει νανι..Τσαμπα μαγκιες εγω προσωπικα δεν δεχομαι. ΟΥΤΕ ΕΜΒΟΛΙΟ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΕ. ΤΕΛΟΣ. Οσο για το τσουτσεκι που λεγεται bill gates, ας παει στον αγυριστο. Εδω ειναι Ελλαδα και τετοια δεν περνανε.

    67. Πότε θα απαλλαγούμε απο αυτόν τον άνθρωπο επιτέλους;

    68. Ας το κανει αυτο λοιπον πρωτος στον εαυτο του και στην οικογενεια του για να γινουν αυτοι τα πειραματοζωα, και αν δεν ψοφισουν τοτε ίσως το σκετουμε και εμεις α και οσο αφορα τα 800 αν εμεις θα του δωσουμε 900 για να του ριξουμε εναν θα κατσει ?

    69. Όποιος λέει πολλά …. Όποιος παίρνει φόρα και δεν ρωτάει το μυαλό του ….

    70. Πολλά τα φράγκα που παίρνει για να μας λέει τις μπουρδολογίες του .
      Η προκλητικά πλούσια ζωή τους είναι γνωστή σε όλους μας με τις αρπαχτές τους .
      Φυσικά και δεν με παραμυθιάζει .
      Τον μπινελίκωνα από το σπίτι μου συνέχεια .
      Το μόνο κακό που έπαθα είναι ότι έχω σπάσει 4 τηλεοράσεις με τις μαλακίες που άκουγα .
      Τώρα ενημερώνομαι στο ιντερνέτ και βλέπω πολλά βίντεο και γνωρίζω τι λέει η τι είπε ο καθένας τους .
      Έχω την δική μου άποψη και είμαι πολύ ενημερωμένος και καθόλου φανατισμένος όπως παλαιά .

    Comments are closed.