ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΙΣΡΑΗΛ – ΕΧΟΥΝ ΞΕΦΥΓΕΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ – ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ – ΜΑΝΑ ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΗΣ

  Κοινοποίηση:
  ΙΣΡΑΗΛ ΣΤΡΑΤΟΣ

  Σοκάρει η καταγγελία Ισραηλινής μητέρας η οποία περιγράφει πως σε στρατιωτική μονάδα βασικής εκπαίδευσης στο νότιο Ισραήλ πραγματοποιούνται αναγκαστικοί εμβολιασμοί στους στρατεύσιμους.

  Όπως λέει η ίδια η κόρη της, 18 ετών και η οποία είναι νεοσύλλεκτος, της είπε ότι αξιωματικοί ξύπνησαν όλο το θάλαμο στις 2 το πρωί με τη διαταγή να εμβολιαστούν αμέσως!

   Η κόρη της ανέφερε ότι ότι είχε νοσήσει  πριν ένα μήνα και δεν ήταν υποχρεωμένη να κάνει το εμβόλιο. Οι ανώτεροί της όμως της είπαν ότι αυτό ήταν αδύνατο και έπρεπε να το κάνει γιατί ήταν διαταγή. Η μητέρα, η αγωνία της οποίας για την κόρη της είναι εμφανής στο βίντεο,  καταγγέλλει τις ισραηλινές ένοπλες δυνάμεις ότι σκοτώνουν τα παιδιά τους με τους αναγκαστικούς εμβολιασμούς.

  Ευρισκόμενη σε απελπισία μη ξέροντας τι να κάνει δημοσίευσε το βίντεο ζητώντας υποστήριξη από δικηγόρους που ειδικεύονται στα ανθρώπινα δικαιώματα.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. Είναι που λέγανε κάτι ηλίθιοι ακροδεξιοί και σικέ εθνικιστές πως πίσω από τη Νέα Τάξη Πραγμάτων και πίσω από τα εμβόλια κρύβονται οι Εβραίοι που θέλουν να κυριαρχήσουν και να ελέγχουν τον πλανήτη….

  2. ΜΑ ΕΙΝΑΙ..ΤΟ ΠΡΟΤΥΠΟ ΜΑΣ!!! ΚΑΙ Ο ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ΜΑΣ!!! ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΔΩ…

  3. επειδή δεν γνωρίζουμε την εβραϊκή μήπως κάποιος το μεταφράσει και να παραθέσει το κείμενο στα ελληνικά;

   1. ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΑΥΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΠΕΙΣΗΜΗ ΓΛΩΣΣΑ ΜΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΑ ΕΒΡΑΙΚΗ ΑΠΟΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΙ………

  4. επειδή δεν γνωρίζουμε την εβραϊκή μήπως κάποιος να το μεταφράσει και να παραθέσει την μετάφραση στα ελληνικά;

  Leave a Response