ΧΑΜΟΣ ΣΤΟ ΑΦΓΑΝΙΣΤΑΝ – ΚΑΝΟΥΝ “ΧΡΥΣΕΣ” ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑΧΥΤΑΤΟΥΣ ΡΥΘΜΟΥΣ – ΤΡΕΙΣ ΤΟΝΟΙ ΗΡΩΙΝΗΣ ΠΙΑΣΤΗΚΑΝ ΣΕ ΛΙΜΑΝΙ ΤΗΣ ΙΝΔΙΑΣ

  Κοινοποίηση:
  ΒΒΒΒΒΒ

  Περίπου τρεις τόνοι ηρωίνης, με προέλευση το Αφγανιστάν και εμπορικής αξίας 2,7 δισεκατομμυρίων δολαρίων, κατασχέθηκαν σε ένα λιμάνι της δυτικής Ινδίας, όπως έγινε γνωστό από επίσημη πηγή.
  Το φορτίο ήταν κρυμμένο σε δύο εμπορευματοκιβώτια που υποτίθεται ότι περιείχαν ταλκ. Η ηρωίνη εντοπίστηκε από την ειδική υπηρεσία αντιμετώπισης του λαθρεμπορίου, του εμπορίου όπλων και ναρκωτικών (DRI) στο λιμάνι Μούντρα, στο κρατίδιο Γκουτζαράτ.
  Δύο Ινδοί συνελήφθησαν.

  Τα κοντέινερ –το ένα περιείχε περίπου δύο τόνους ηρωίνης και το άλλο έναν τόνο– έφτασαν στην Ινδία από το Αφγανιστάν, μέσω ενός λιμανιού στο Ιράν.

  Σύμφωνα με την DRI, στην υπόθεση εμπλέκονται και Αφγανοί, όμως δεν έχει συλληφθεί κανείς.

  Το Αφγανιστάν είναι ο μεγαλύτερος παραγωγός ηρωίνης στον κόσμο, καλύπτοντας το 80-90% της «αγοράς» παγκοσμίως. Τα τελευταία χρόνια η παραγωγή ηρωίνης αυξήθηκε σημαντικά και θεωρείται μια από τις πηγές χρηματοδότησης των Ταλιμπάν, των ακραίων ισλαμιστών που επέστρεψαν στην εξουσία τον Αύγουστο.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. ΧΡΥΣΕΣ” ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΟΙ ΤΑΛΙΜΠΑΝ – ΑΡΧΙΣΑΝ ΝΑ ΕΞΑΓΟΥΝ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ

   Στεναχωρούνται οι φιλάνθρωποι, μειώθηκαν τα έσοδα βλέπεις
   μπήκαν στην αγορά των ναρκωτικών οι Ταλιμπάν

  2. Μια καλή ερώτηση. Για να κάνει κάποιος εξαγωγές και μάλιστα να βλέπει αύξηση σε αυτές σημαίνει πως υπάρχει ζήτηση.
   Άρα στην Ευρώπη, στην Αμερική και αλλού ένας όλο και αυξανόμενος αριθμός ανθρώπων από λεφτάδες μέχρι του δρόμου ζητιάνους πίνουν ναρκωτικά.
   Αλλιώς τι σκατά θα έκαναν με την παραγωγή τόσης παπαρούνας.
   Αν εγώ δεν κάνω ούτε ένα τσιγάρο, δεν πίνω αλκοόλ ποτέ, δεν πάω σε κλαμπ ή εστιατόρια για παράδειγμα ποιος ο λόγος να ανοίξει κάποιος τέτοια επιχείρηση και ειδικά και παράνομη. Κατά τα άλλα οι ταλιμπάν μας φταίνε.

  3. Κύριε Χιο,τη υποπτευσε κι εσύ τη εξίσωση.Πενήντα ίσως κ λιγότεροι Ταλιμπάν που πέρασαν επιτυχώς το σχολείο αναμορφωσης του Γκουανταναμο είναι οι νέοι ορκισμένοι συνεργάτες του Μπάρμπα Σαμ.
   Οι υπόλοιποι είναι ετοιμοπόλεμοι περιμένοντας το τρένο με προορισμό τις 70 παρθένες.
   Το χρήμα γυρίζει τον πλανήτη και καταλήγει στα γνωστά χέρια του Σόρος,του Μπιλ,του Ρότσιλντ και των άλλων φιλάνθρωπων.
   Τάξη,δικαιοσυνη,γαλήνη και ησυχία μόνο στη Ουράνιο Βασιλεία του Ιησού Χριστού μας.

  4. …..ακολουθουν τις οδηγιες της Ρουθ της εβραιας…..και τοτε χοντρες κονομες μετα την μαστουρα των αγαθων ανθρωπων οι τοτε ταλιμπανοπουλοι.

  5. Σωρηδόν πλέον τα πρεζόπλοια στην Ελλάδα. Πρέζα, κόκα και διαστροφή στην Ταϊλάνδη των Βαλκανίων.

  6. Τώρα τα βγάζουν Ταλιμπάν και είναι παράνομα , πριν που τα έβγαζαν οι Αμερικάνοι ήταν νόμιμα.

  Leave a Response