(Ανανεωμένο) ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ! Ο ΤΣΙΠΡΑΣ ΕΦΕΡΕ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΕΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΤΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ- “ΧΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΣΛΑΝΙΔΗ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ”, “ΕΚΑΝΕ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ” – ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ Κ. ΤΣΙΠΡΑ (LIVE EIKONA)

  Κοινοποίηση:
  tsipras-vouli-mettoo-25-2-2021

  Και στη δευτερολογία του ο Αλέξης Τσίπρας αναφέρθηκε στην εφημερίδα “ΜΑΚΕΛΕΙΟ” και τα δημοσιεύματα για τις δουλειές του πατέρα του με τη χούντα. “Χαφιές του Ασλανίδη ο πατέρας του Τσίπρα”. Μόνο που όλα αυτά είναι αλήθεια κύριε Τσίπρα.

  Όπως είπε ο κ. Τσίπρας: “Κάνατε ειδική αναφορά στον Μακάριο Λαζαρίδη ενώ δεν έχετε πει για την  μέγιστη αθλιότητα του Μιχάλη Χρυσοχοϊδη που είπε ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι. Δεν είπατε τίποτα γι αυτή την αθλιότητα. Και επιλέξατε,  αντί να σας συνοδεύει η πρώτη κυρία του Πολιτισμού,  η κα Μενδώνη,  να σας συνοδεύει η κα Αγαπηδάκη. Δεν τυγχάνει να την γνωρίζω. Θα ζητήσω να με ενημερώσει για τα ασυνόδευτα. Ομολογώ ότι δεν έχω πλήρη γνώση. Θα το ζητήσω , αν ανέχεται βέβαια , να μιλά με πολιτικά ανήθικους. Διότι έτσι μας αποκαλούσε.

  Η κα Αγαπηδάκη στις 5 Δεκεμβρίου του 2016 έγραφε «ας πούμε ένα σύνθημα που όλους μας ενώνει : «ΣΥΡΙΖΑ ΑΝΕΛ δολοφόνοι». Η κα Αγαπηδάκη έγραφε ότι ήθελε να μας διώξει με εκλογές και να  μας παει «στα καμαράκια του Κορυδαλλού». Με άλλη ανάρτησή της στο διαδίκτυο με χαρακτήριζε «εγκληματικά ανήθικο».

  Και έρχεστε εδώ κ. Μητσοτάκη να μας κάνετε μαθήματα. Να αναφερθούμε για τρολ; Εμείς μιλάμε για τα στελέχη σας. Αδωνης Γεωργιάδης: έτσι κυβερούσε το δολοφονικό παρακράτος ΣΥΡΙΖΑ. Ο ίδιος έλεγε ότι πήγαν τα ΟΥΚ να σώσουν τον πρωθυπουργό από τις  Μαλδίβες. Ο Ρωμανός μιλούσε για «Βενιζελουοποίηση». Αυτοί είστε κ Μητσοτάκη. Σας το χαρίζω που έχετε και θράσος να μας κουνήσετε το δάκτυλο. Φέρατε το «Μακελειό» σε αυτή την αίθουσα που έλεγε «χαφιές του Ασλανίδη ο πατήρ Τσίπρας». Και εσείς είπατε τα ίδια- ότι η οικογένεια Τσίπρα έκανε δουλειές με την χούντα.

  Θέλετε να μιλήσουμε γι αυτά; Έχετε το θράσος να μιλήσουμε γι αυτά; Ή να μιλήσουμε για την «βίλα της χλιδής στο Σούνιο»;”

  Ο κ. Τσίπρας ξεκίνησε τη δευτερολογία του λέγοντας πως: «Μας είπατε ότι επί των ημερών σας ξεκίνησε το κίνημα MeToo. Για εσάς η ουσία των ζητημάτων είναι το διαδίκτυο . Στο διαδίκτυο υπάρχει ένα κλίμα αρνητικό το οποίο το καταδικάζουμε. Ωστόσο αν δεν υπήρχε το διαδίκτυο, μια σειρά από θέματα διακυβέρνησης θα έμεναν στο σκοτάδι. Τα ατοπήματα σας στην Πάρνηθα και την Ικαρία βγήκαν από το διαδίκτυο. Όταν κάτι δεν σας συμφέρει παρεμβαίνετε”.

  Υποστήριξε ότι η κα Μενδώνη μένει στην κυβέρνηση , διότι αν την απέπεμπε ο πρωθυπουργός, τότε θα μιλούσε για το ποιος επέβαλε τον Δημήτρη Λιγνάδη  στην θέση του καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, αφού η υπουργός έχει πει ότι τον γνώρισε μόλις τρεις ημέρες πριν από την επιλογή του για την συγκεκριμένη θέση.

  Παράλληλα – και προκειμένου να απαντήσει στην επίθεση Μητσοτάκη για τις αναρτήσεις Πολάκη, ο κ. Τσίπρας κατέθεσε αναρτήσεις περασμένων ετών από την κα Αγαπηδάκη , αλλά και από άλλα στελέχη της ΝΔ , ζητώντας με την σειρά του από τον πρωθυπουργό να πάρει θέση

  «Δεν έχετε πει κουβέντα για την αθλιότητα Χρυσοχοΐδη ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έκαψε 100 ανθρώπους στο Μάτι», τόνισε.

  Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε και στις αλλαγές του ποινικού κώδικα που προανήγγειλε ο πρωθυπουργός.

  «Ανακοινώσατε αλλαγές στον ποινικό κώδικα , αλλά κανένας κώδικας δεν έχει αξία αν δεν αρχίζει από την ανάληψη πολιτικής ευθύνης. Ας συμφωνήσουμε οι αρχηγοί των κομμάτων πως θα αντιμετωπίζουμε τέτοια περιστατικά. Σταματήστε τη λαϊκιστική σπέκουλα περί ευθύνης των ποινικών κωδίκων».

  =================================================================================

  Επίθεση στον πρωθυπουργό εξαπέλυσε από το βήμα της Βουλής ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Αλέξης Τσίπρας αποδίδοντάς του την πολιτική ευθύνη για την «υπόθεση Λιγνάδη-Μενδώνη», όπως χαρακτηριστικά απάντησε, στο πλαίσιο της συζήτησης για την ποιότητα της Δημοκρατίας και του Δημοσίου Διαλόγου.

  Δεν μπορούσε να λείψει αναφορά και στις αποκαλύψεις του ΜΑΚΕΛΕΙΟ κάτι που απέφυγε επιμελώς ο Μητσοτάκης. Εγκάλεσε τον πρωθυπουργό για τα ζητήματα ηθικής στον δημόσιο διάλογο, αναφερόμενος χαρακτηριστικά στα πρωτοσέλιδα από το «Μακελειό» μέσα στη Βουλή, αλλά και στο γεγονός ότι μέσα στο Κοινοβούλιο ειπώθηκε ότι ο νεκρός πατέρας του ήταν συνεργάτης της Χούντας.

  Ο Τσίπρας συνέχισε με ένα «μεγάλο ευχαριστώ», όπως είπε στα αγόρια και στα κορίτσια που υπήρξαν θύματα κακοκοποίησης και τόλμησαν, «στα αγόρια και στα κορίτσια που κουβαλούσαν ένα βάρος και τόλμησαν να ανοίξουν την ψυχή τους και να δείξουν τις πληγές τους. Γιατί βρήκαν την δύναμη και ύψωσαν την φωνή τους και ύψωσαν ένα φράγμα απέναντι στην σιωπή και στην συγκάλυψη, προστατεύοντας εκατοντάδες αγόρια και κορίτσια για το μέλλον. Αυτούς οφείλουμε να στηρίξουμε σήμερα».

  Είπε συγκεκριμένα για την Λίνα Μενδώνη:

  «Από μόνη της αποφάσισε εδώ από το βήμα της Βουλής και να επικαλεστεί λόγους δημοσίου συμφέροντος για την κατάργηση του διαγωνισμού και την τοποθέτηση Λιγνάδη; Από μόνη της αποφάσισε να συγκαλύψει τον Λιγνάδη, δίνοντάς του περιθώριο να διαγράψει ενοχοποιητικά στοιχεία; Εκ των υστέρων μας είπατε ότι εσείς ζητήσατε την παραίτηση Λιγνάδη. Από μόνη της τα έκανε όλα αυτά; Μας είπατε ότι κάνουμε photoshop, αλλά δεν απαντάτε. Ποιος τον έβαλε κ. Μητσοτάκη; Είδε φως και μπήκε; Απαντήστε ποιος τον έβαλε».

  «Από μόνη της η κυρία Μενδώνη αποφάσισε να ζητήσει την παραίτηση Λιγνάδη στις 6 Φεβρουαρίου, με πρώτη δημόσια καταγγελία, αλλά να μην προσφύγει στη Δικαιοσύνη την ημέρα εκείνη, αλλά να περιμένει, δίνοντας κρίσιμο χρόνο στον κ. Λιγνάδη 15 ημέρες. Και πήγε στη Δικαιοσύνη μόνο όταν έμαθε ότι έρχεται μήνυση για μη παραγεγραμμένο αδίκημα. Από μόνη της αποφάσισε να τα κάνει όλα αυτά;».

  «Ο λαός περιμένει να ακούσει απαντήσεις. Δεν είμαστε εδώ για διαλογικές συζητήσεις για την ποιότητα του δημόσιου διαλόγου. Αν αυτό είναι αντιπερισπασμός για να μην απαντήσετε στα κρίσιμα ερωτήματα, τότε είναι αντιπερισπασμός ντροπής».

  Ερωτήματα για Λιγνάδη και καταγγελίες για απόπειρα συγκάλυψης

  «Ένα άλλο κρίσιμο ερώτημα: γιατί δεν επιδείξατε και στην περίπτωση Λιγνάδη τα ίδια αντανακλαστικά που ορθώς επιδείξατε στην περίπτωση Μπεκατώρου, στην οποία χρωστάμε ένα μεγάλο ευχαριστώ που άνοιξε τον ασκό του Αιόλου. Τι σας φόβισε; Τι σας έκανε να οργανώσετε όλη αυτή την επιχείρηση συγκάλυψης, χωρίς να υπολογίσετε το σήμα που στέλνετε στα θύματα και τους θύτες; Επιμένετε σε ένα Βατερλώ. Το σήμα δίνει ο κ. Ρωμανός, όταν επιτίθεται με σκαιούς χαρακτηρισμούς στο Σωματείο των Ελλήνων Ηθοποιών, που προωθούν τις αποκαλύψεις. Όταν προσπαθεί να τους βάλει ταμπέλα αριστερών, προσδίδοντας αριστερή σκοπιμότητα και όταν τους κατηγορεί ότι ήξεραν και δεν μιλούσαν. Σοβαρά τώρα; Αυτή είναι η γραμμή της ΝΔ; Εϊναι το ίδιο με αυτό το απαράδεκτο “τώρα το θυμήθηκε;”, όταν έρχεται μια καταγγελία γυναίκας ή παιδιού που θυμάται μετά από χρόνια… Δεν θυμάται, ποτέ δεν ξέχασε. Ετσι δίνετε σήμα στήριξης των θυμάτων;».

  «Ο Νίκος Σ. και τα άλλα παιδιά που κατέθεσαν μηνύσεις και είπαν δημόσια για την κακοποίησή τους, το έκαναν γιατί δεν ήθελαν την επένδυση στο Ελληνικό; Δηλαδή πόση χυδαιότητα μπορεί να χωρέσει στη λογική σας; Εν τέλει, επειδή απευθυνθήκατε σε προσωπικό τόνο, δεν θα προκληθώ. Μιλήσατε για εύκαμπτη ηθική, αναφερθήκατε στα παιδιά μου και τα δικά σας και έχω μια ειλικρινή απορία, λαμβάνοντας σαφέστατες αποστάσεις από χυδαιότητες: η έγνοια σας από την πρώτη στιγμή που είδε το φως της δημοσιότητας αυτή η υπόθεση δεν ήταν να ενθαρρύνετε και να στηρίξετε τα θύματα, αλλα να στηρίξετε τον θύτη; Ο κ. Γεραπετρίτης ειπε ότι η έγνοια σας ήταν να μην τον ρίξετε στα σκυλιά. Απο σεβασμό στον Λιγνάδη τον συγκαλύψατε, δεν τον ρίξατε στα σκυλιά, αντί να ενθαρρύνετε τα θύματα; Αυτό δεν κάνατε;».

  «Διαχωρίζω απολύτως τη θέση μου απ’ όσα γράφονται στα social media»

  «Κάνοντας ακόμα ένα άλμα στην προσπάθεια συγκάλυψης. Λυπάμαι. Κύριε Μητσοτάκη είστε εκτεθειμένος. Θέλω να διαχωρίσω τη θέση μου από όσα ανεύθυνα γράφονται στα social media. Αν θέλετε εσείς να κρυφτείτε, κάντε το. Ο λαός βγάζει συμπεράσματα. Εγώ έxω στοχοποιηθεί με χιλιάδες τέτοια μηνύματα. Εγώ διαφωνώ κάθετα και ξεκάθαρα με όσα η χυδαιότητα του πληκτρολογίου γράφει εναντίον σας. Το κάνω, παρότι εσείς ποτέ δεν πράξατε κάτι αντίστοιχο. Το ότι δεν υιοθετούμε την ασυδοσία δεν σημαίνει ότι δεν θα πούμε τα πράγματα ως έχουν. Δεν σημαίνει ότι εσείς είστε σοβαρότατα εκτεθειμένος πολιτικά, που ανεχθήκατε μια αλληλουχία αποκαλύψεων».

  «Θα περίμενε κανείς ο σεβασμός στα θύματα και στην απαίτηση της κοινωνίας να αναλάβουν οι πάντες τις ευθύνες τους θα σας οδηγούσε να αναλάβετε την ευθύνη. Θα κερδίζατε με αυτό τον τρόπο. Καταστήσατε τον εαυτό σας συνεργό, μην πω πρωτεργάτη του πολιτικού σκανδάλου. Προφανώς και δεν ξέρατε τον Λιγνάδη, αλλά για την επιλογή βγείτε και πείτε μια συγγνώμη. Αγνοείτε την κοινωνική κατακραυγή για την Μενδώνη».

  »Ερχεστε σήμερα στη Βουλή να μας παραδώσετε μαθήματα για ποιότητα Δημοκρατίας και δημόσιου διαλόγου. Μάλλον για μαθήματα υποκρισίας πρέπει να μιλάμε. Εχετε προβεί στα μεγαλύτερα θεσμικά ατοπήματα. Αλλάζετε το νόμο όποτε δεν σας βολεύει. Θέλετε να μιλήσουμε για δημοκρατικό διάλογο; Δεν γίνεται από σοβαρά κόμματα και κυβερνήσεις μόνο με λόγια και διαξιφισμούς. Γίνεται με πράξεις. Η πράξη είναι κριτήριο της αλήθειας. Η πράξη λέει ότι είστε αλλεργικός στον αντίλογο και την κριτική. Μετατρέψατε εν ονόματι πανδημίας τη Βουλή σε άβουλη. Ποιον διάλογο προωθείτε, όταν αγνοείτε το αίτημα των καλλιτεχνών να διώξετε την Μενδώνη;».

  «Αν θέλετε τον διάλογο τολμήστε -όχι με εμάς- τολμήστε να μιλήσετε με τους φορείς της τέχνης και των καλλιτεχνών, αυτούς που έχουν ξεσηκωθεί και κουβεντιάστε μαζί τους. Τολμήστε να συνομιλήστε με τους απλούς πολίτες. Ο διάλογος απαιτεί θάρρος και ειλικρίνεια. Μιλήστε με αυτούς που εγώ μίλησα και υφίστανται τις πολιτικές του υπουργείου Πολιτισμού. Και μην μας εμφανίζετε 56 υπογραφές ανθρώπων που έχουν διοριστεί από την κυρία Μενδώνη».

  «Οσο για τον πολιτικό πολιτισμό που θυμηθήκατε, σηκώνω τα χέρια ψηλά. Εχετε προϊστορία. Οσο ήσασταν αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης, είχατε μετατραπεί σε μόνιμο αναμεταδότη των τρολ του Διαδικτύου. Από το δικό σας στόχο δεν βγήκε η απίστευτη συκοφαντία ότι ανταλλάξαμε την Μακεδονία με τις συντάξεις και έρχεστε να μου κάνετε μαθήματα ηθικής; Από εσάς δεν ξεπήδησε η μεταφορά των δημοσιευμάτων του Μακελειού και η απόπειρα διασυρμού του νεκρού πατέρα μου ως δήθεν συνεργάτη της χούντας; Και έρχεστε να με εγκαλέσετε για ό,τι αναρτάται στα social media. Εσείς που βάλατε υπογραφή και αναταράξατε τις αθλιότητες. Αυτό ξεπερνά τα όρια».

  «Είπα ότι σήμερα θέλω να απευθυνθώ σε όσους με παρακολουθούν. Και είναι μεγάλο το ενδιαφέρον. Αυτό το κίνημα, το ξέσπασμα θα μας αναστατώσει και πονέσει, αλλά θα μας κάνει καλύτερους, αρκεί να μην φοβηθούμε να στηρίξουμε την κάθαρση έως τέλους. Τις ημέρες αυτές οι καλλιτέχνες δεν ανέδειξαν μόνο υποθέσεις σεξουαλικής εκμετάλλευσης, αλλά και την εργασιακή ζούγκλα. Αυτή την συζήτηση πρέπει να την ανοίξουμε σε βάθος. Αν οι γυναίκες θα μπορέσουν να απολαμβάνουν δικαιώματα και οι άνδρες και γυναίκες δεν θα ζουν στο σκοτάδι. Σε κάθε περίπτωση, από τη σημερινή συζήτηση οι άνθρωποι του πολιτισμού πρέπει να πάρουν καθαρό μήνυμα ότι ο αυταρχισμός της εξουσίας που μπορεί να κρύβει εγκλήματα και να κουκουλώνει σκάνδαλα έχει ένα όριο και η κόκκινη γραμμή της αλήθειας είναι η αντίσταση όλων μας».

  «Εμείς θέλουμε μετά τη σημερινή συζήτηση όλοι να ξέρουν ότι θα έχουν την στήριξή μας. Να σηκώσουμε φραγμό ανθρωπιάς απέναντι σε όσους εκμεταλλεύονται τις μικρές ή μεγάλες σχέσεις τους με την εξουσία, για να προβούν σε αποτρόπαιες πράξεις».

  «Ολοι σε αυτή τη χώρα κατανοούν ότι το πρόβλημα δεν είναι οι λέξεις, αλλά οι πράξεις οι δικές σας, για τις οποίες εσείς πρέπει να απολογηθείτε. Για τις πράξεις σας, όχι μόνο στην υπόθεση Λιγνάδη, αλλά για την πανδημία, τον αυταρχισμό, την αλλαγή των εργασιακών σχέσεων, τις εκκρεμείς συντάξεις, το «σουρωτήρι» στο Αιγαίο. Γι’ αυτές τις πράξεις πρέπει να απολογηθείτε. Αυτές έιναι απαράδεκτες και χυδαίες. Εϊναι απαράδεκτες και χυδαίες για τους πολίτες εργαζόμενους και μικρομεσαίους, τους επιχειρηματίες. Οι πραξεις σας γι’ αυτούς συνιστούν χυδαιότητα».

  «Δεν είναι ο διάλογος το πρόβλημα, αλλά οι πράξεις σας. Δεν είναι ο σκοτεινός κόσμος του Διαδικτύου που, αν δεν ήταν αυτός, δεν θα έβγαιναν όλα αυτά στη δημοσιότητα, αλλά η αβάσταχτη πραγματικότητα που βιώνουν οι πολίτες. Τα σοβαρά προβλήματα που δημιουργείτε είναι το λίπασμα για την κριτική εναντίον σας. Με την αλαζονική σας συμπεριφορά και την έλλειψη ενσυναίσθησης είναι οι τροφοδότες αυτών. Οι χυδαίοι είναι εντός των τειχών, όχι εκτός. Κάντε αυτοκριτική. Μην αναζητάτε ευθύνες σε άλλους. Το πρόβλημα είστε εσείς και όχι οι άλλοι. Εσέις και μόνο εσείς και από εκεί πρέπει ν’ αρχίσει η κάθαρση».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. Έναν Πουτιν χρειάζεται η χώρα… Να σας γίνουν οι τρύπες πυρηνικές

  2. Ο/Η Το νου σου ρε...πότε δεν βαρανε στο πόδια στο μυαλό βαρανε λέει:

   Ένας Κοεμτζης μέσα στην Βουλή θα μας σώσει… Παραγγελία λέμε ρεεεε. Παραγγελίαααα!!!

  3. Νέα Πουστοκρατία
   Όλες μαζί μπορούμε !
   Με αγορασμένες συζύγους και κολλητούς πότε βιαστές πότε παιδεραστές πότε νόμιμους αλλά πάντα ομοφυλόφιλους !!!!!

  4. Πρέπει από δω και πέρα κάθε ένας που αναφέρεται στο κόμμα του Μητσοτάκη να το αποκαλεί Νέα Παιδεραστία, σε παρέες, στο δρόμο, στο ίντερνετ, παντού. Η Νέα Παιδεραστία πρέπει να έχει χειρότερο πολιτικό τέλος από εκείνο του ΠΑΣΟΚ.

   1. Νέα Παιδεραστία και
    Νέα Πουστοκρατία !

    Δεν φοράς παντελόνια ;
    Τόσο το καλύτερο ! Έλα στη Νέα Πουστοκρατία ούτε εμείς τα φοράμε !

  5. Τελικά…. δεν είναι μόνο όλη η Ελλαδα αλλα και όλη η Βουλή που διαβάζει Μακελειό !!!

  6. Καιρός να σηκώσουμε το γάντι Στεφανε. Οι οργανωμένες επιθέσεις του ελιαμεπ ενάντια στην πατρίδα και οι εξεφτελιστικες επιθεσεις των τρολ του Μητσοτάκη απέναντι στον λαό μας τελειώνουν.. Είμαστε Έλληνες υπερήφανοι πατριώτες. Είναι μια χούφτα ρουφιάνοι χαφιέδες και παιδοφιλοι.

  7. Καλά ρε σε αυτή τη χώρα δεν υπάρχουν έστω δυο τρεις αξιωματικοί με αρχ@@ια να μαγκωσουν όλα αυτά τα καθίκια?? Οι τύποι έχουν καταστρεψει και ισοπεδωσει τα πάντα όλα !!!!!

  8. θα τους βάλουν οι Γερμανοί να κάνουν μαζί κυβέρνηση γιατί μετά το covid (αμα ποτέ τελειώσουμε με τις μεταλάξεις και τα σχετικά) το χρέος θα έχει φθάσει στο 250%, η ανεργία και η φτώχεια στα ύψη, θα αρχίσει το κόψιμο μισθών και συντάξεων..γενικά ένα χάος
   οπότε συνεργασία πάλι με τεχνοκράτη πρωθυπουργό για να σωθεί πάλι η χώρα
   θέατρο στην βουλή για τα πρόβατα…

  9. με τετοιους μητσοτακιους συμπολιτες σαν ολους εσας,μονο καταντια και σοδομαγομαρισμος το αποτελεσμα,Σοδομαγόμαρα συμπολιτες μητσουλακη.

  10. ΔΙΑΒΑΣΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΤΣΙΠΡΑ….
   ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ….
   ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΕΔΩΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΑΒΑΣΕΙ.
   ΑΡΧΙΖΕΙ ΜΑΛΛΟΝ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ “ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΟΥΛΗ”…..
   ΑΛΛΑ…ΑΛΛΛΑ….ΑΛΛΛΛΛΑ…..ΤΟ ΜΕΤΑ ΤΙ;
   ΠΡΟΣΟΧΗ ΕΛΛΗΝΕΣ…..

  11. Λιγναδης Μενδωνη Μητσοτάκης….Βέβαια δεν ειναι η πρωτη φορά που ο Μητσοτάκης συνδέεται
   και στηρίζει παιδεραστές. ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Φρουζής της Novartis ειναι μονο η κορυφή του παγόβουνου….
   Θα πάμε μέχρι Τ-Ε-Λ-Ο-Υ-Σ τους παιδεράστες και όσους από την ΝΔ τους καλύπτουν!

  12. με τετοιους μητσοτακιους συμπολιτες σαν ολους εσας,μονο καταντια και σοδομαγομαρισμος το αποτελεσμα,Σοδομαγόμαρα συμπολιτες μητσουλακη.

  13. Κουρκουλα-Μπενι-Δοξιαδης > Κουλης-Μενδωνη-Λιγδιαρης

   Ολη η διαδρομη

   Ποιος ψηφισε την Μενδωνη για υπουργο; Ο λαός; Όχι. Την διορισαν εκει

  14. Διαβάζοντας στο δίπλα άρθρο τις “εξηγήσεις” του Κούλη και σ’αυτό το άρθρο τις επιθέσεις του αγράμματου καταληψία, μούρθε να χτυπήσω το κεφάλι μου στον τοίχο….
   Ρε πού έχουμε μπλεξει οι δύσμοιροι;;;;;;; Ποιά Σκύλλα και Χάρυβδη;;;;
   Εδώ είμαστε μονίμως ανάμεσα στις Συμπληγάδες Πέτρες που μας έχουν θρυμματίσει στην κυριολεξία….
   Πάρτε Πρωθυπουργό και Αρχηγό Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και βγάλτε τα συμπεράσματά σας για τα δεινά που έχουν πέσει πάνω στα κεφάλια τα δικά μας, των παιδιών μας και της Πατρίδας μας…..

  15. Λιγναδης Μενδωνη Μητσοτάκης ένα άρρωστο παρεάκι….Βέβαια δεν ειναι η πρωτη φορά που ο Μητσοτάκης συνδέεται και στηρίζει παιδεραστές. ο Νίκος Γεωργιάδης και ο Φρουζής της Novartis ειναι μονο η κορυφή του παγόβουνου….Θα σας πάμε μέχρι τελους τους παιδεράστες και όσους από την ΝΔ τους καλύπτουν!

  16. Τι πρωτοσέλιδα χρειάστηκαν να στείλουν ρε παιδιά ;;;;
   Εδώ πήγε όλη η ΝΔ να σώσει τον Γεωργιάδη που τον τσίμπησαν Ουκρανία μεριά !
   Και είχαν και το θράσος να απειλούν τον ΦΑΗΛΟ οτι θα τον πάνε αίμα !
   ΕΧΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΝΩΜΑΛΗ ΧΟΥΝΤΑ !
   ΧΟΥΝΤΑ ΑΝΩΜΑΛΩΝ !

  17. Χα..χα..χα.. καταντήσαμε να παίρνουμε μαθήματα περί ηθικής
   από τον Τσίπρα! Να παίρνει σειρά ο κ πολάκη

  18. Ιδιο κομμα ειναι οποιος δεν το καταλαβε. Θεατρο παλι εις βαρος του Ελληνικου λαου.

  19. ΕΕ… τώρα να μιλάει για “Αιγαίο σουρωτήρι” αυτός που δεν δέχεται ότι η θάλασσα έχει σύνορα … μας ξεπερνάει… Θεατρικές παραστάσεις της βουλής από τα ανδρείκελα που οι Ελληνεζοι έβαλαν στα έδρανα…. πφφφφφφφφφ

  20. Στέφανε έχεις καταλάβει τι τους έχεις κάνει? Πρωθυπουργός, αντιπολίτευση, βλακες γερμανοτσολιαδες του ελιαμεπ βουλευτές όπως ο Μπάμπης του βασταω τα @@ του Σοιμπλε, μμε, όλοι στο Μακελειό αναφέρονται και στα δημοσιεύματα!!! Στέφανε ο πανικός τους και ο συνεχής πόλεμος που δέχεσαι ακόμη και με απόπειρες δολοφονίες εναντίον σου, δείχνει πως τρέμουν την αλήθεια.

  21. δυο γαιδουροτομαρα μαλωνουνε για μια καρεκλα κολιος και κολιος απο το ιδιο βαρελι αλε κουαλε και οι δυο

  22. Χα..χα..χα.. καταντήσαμε να παίρνουμε μαθήματα περί ηθικής
   από τον Τσίπρα! Να παίρνει σειρά ο κ πολάκης.

  23. Άλλο θέατρο αυτό. Ε ρε δόλια πατρίδα τι τζακ-ποτ έχεις τραβήξει εδώ και πάρα πολλά χρόνια.

   1. “ΜΑ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ Η “ΓΕΝΝΑΙΑ” ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΠΟΥ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ”….ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΕΚΔΟΤΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΣΤΑ ΚΕΝΤΡΙΚΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΑΤΩΝ

  Leave a Response