ΧΑΜΟΣ ΣΤΗΝ ΓΑΛΛΙΑ! ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟΣ ΓΙΑ ΜΑΚΡΟΝ! 50 ΟΙ ΓΑΛΛΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ 23.300 ΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗΣ! ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ ΚΟΛΑΦΟΣ: ΤΟ 58% ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΩΝ ΣΤΡΑΤΗΓΩΝ

  Κοινοποίηση:
  cover-r4x3w1000-608e558e924f5-60dead3502d547b88a6992b1299021eb0d1b0f9d-jpg

  Αν και η κυβέρνηση αποπειράθηκε να εκφοβίσει τους υπογράφοντες στρατιωτικούς το πατριωτικό κάλεσμα όπως το ονομάζουν οι 20 Γάλλοι στρατηγοί , είχε αντίθετα αποτελέσματα. Οι συνυπογράφοντες στρατιωτικοί την μπροσούρα των στρατηγών είναι 23.300 ως αυτή τη στιγμή 3/5/21!

  Ο αριθμός των στρατιωτικών εκτινάχθηκε.

  Οι στρατηγοί πλέον που υπέγραψαν το κείμενο πέρασαν από 20 στους 53!
  Οι Γάλλοι υποστηρίζουν τον στρατό και το κίνημα τους σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις, αυτή είναι ακόμη πιο σημαντική εξέλιξη! To Iντιστούτο Harris Interactive δημοσίευσε μια μελέτη για το κανάλι LCI αναφορικά με τη στάση των Γάλλων έναντι της ανοιχτής επιστολής των στρατηγών που δημοσιεύθηκε στο μέσο Valeurs actuelles πριν 1 βδομάδα.

  Οι 6 στους 10 Γάλλους περί το (58%) υποστηρίζει την κίνηση των στρατηγών.

  Το 86% δίνουν δίκιο στους στρατιωτικούς στο γεγονός ότι δεν εφαρμόζονται οι νόμοι της Δημοκρατίας δεν εφαρμόζνται στην επικράτεια.

  Το 84% συμμερίζεται ότι η βία αυξάνει. Το 74% υποστηρίζουν ότι η ιδέα του αντιρατσισμού προκαλεί το αντίθετο αποτέλεσμα από το επιδιωκόμενο και το 73% ότι πραγματοποιείται αποσύνθεση της κοινωνιας.

  Περίπου ο 1 στους 2 Γάλλους (49%) δηλώνει υπέρμαχος στην επέμβαση του στρατού «χωρίς να του έχει δοθεί εντολή » για να εγγυηθεί την τάξη και την ασφάλεια.

  dimpenews.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  33 Σχόλια

  1. το 58% λέει υπογραφή και υποστηρίζει το έγγραφο. Άρα το 58% είναι Γάλλοι το άλλο μισό περίπου είναι μπάσταρδα και λαθρομετανάστες. Εμείς είμαστε σε χειρότερα. 60% με 70% λαθρομετανάστες και μπολιασμα οπότε και να θέλουν να υπογράψουν κανένα πραξικόπημα δεν θα έχει ισχύ . Ξέρει ο Κούλης τι κάνει

  2. Ναι καλά τα γαλλάκια Τώρα ξύπνησαν, τόσα χρόνια που τους τα φώναζε η Λεπέν δεν είδα να την κάνουν πρόεδρο της Γαλλίας και να αππελάση όλα τα σκουπίδια λαθρομεταναστών Τώρα είναι αργά λουστείτε τα

  3. Με πολιτικούς και στρατιωτικούς προκοπή ποτέ δεν είδαμε ούτε θα δούμε το μόνο σίγουρο.

  4. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ?
   ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΚΑΙ ΑΝΩΤΑΤΟΙ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ.
   ΠΡΕΠΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΥΡΙΑΡΧΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΟΒΟ Η ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΝΤΙΛΗΨΕΙΣ.
   ΟΤΑΝ ΠΡΟΚΕΙΤΕ ΓΙΑ ΤΗ ΧΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΚΔΗΛΟΝΩΝΤΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ ΚΑΙ ΜΕΣΟ. ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΜΑΖΙΚΕΣ ΠΡΟΤΟΒΟΥΛΙΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΞΙΑ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΩΝΤΩΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΣΚΗΣΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΣΥΜΦΟΡΗΣΗΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΘΕΤΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΕΛΕΓΧΟΥ.
   ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΩΣ ΘΑ ΔΙΑΝΟΗΘΕΙ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ ΝΑ ΠΕΙ ΣΤΟΝ ΚΟΥΛΗ Η ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΚΟΥΛΗ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΚΑΤΙ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΜΑΛΛΙΣΤΑ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ? OTAN O ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΠΕΡΝΕΙ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΕΣ Η ΚΑΘΕ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΜΕΙΩΝΕΚΤΗΜΑ. ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩΜΕ ΑΝ Ο ΝΕΟΤΑΞΙΤΗΣ ΚΟΥΛΗΣ ΘΑ ΤΟ ΘΕΩΡΟΥΣΕ ΘΕΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ ΓΙΑ ΤΗ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΥΤΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ.

  5. Οι περισσότεροι στρατηγοί μας είχαν γινει και γινονται ποδιτσες και θα υπακουν τον Μέγα Διδάσκαλο μέχρι τη τελευταία τους ανάσα ειδάλλως η μηχανή του κιμά θα αλέσει ότι αγαπάνε.
   Τόσο απλά.

  6. ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ.
   ΕΔΩ ΤΩΡΑ ΣΑΣ ΕΚΦΡΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ ΕΝΑΣ ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ Π.Ν. Ο ΟΠΟΙΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΜΕΘΟΔΕΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΝΑΥΑΡΧΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΕΜΕΙΝΕ ΕΝΑΣ ΑΠΛΟΣ ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ.
   ΠΟΛΟΙ ΛΙΓΟΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΟΙ ΚΑΙ ΕΥΠΡΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ ΠΛΟΙΑΡΧΟΙ, ΣΥΝΤΑΓΝΑΤΑΡΧΕΣ Κ.Λ.Π ΑΛΛΑ ΔΙΕΠΡΕΠΟΥΝ ΕΞΩ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΖΩΗ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΝΟΙΩΘΟΥΝ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΥΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ.

   ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΑΝΩΤΑΤΟ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΟ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Ή ΑΠΟΣΤΡΑΤΕΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΠΑΡΟΜΟΙΟ ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΓΑΛΛΩΝ ??? ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ.
   ΟΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΙ ΗΤΑΝ 4, 5 ΑΠΟ ΤΟ Π.Ν ΚΑΠΟΥ ΤΟ 1982 ΕΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΑΝ ΣΑΝ ΝΑΥΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ.

   ΕΙΔΑΤΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΄Η ΟΛΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΑΘΗΝΩΝ ΝΑ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΤΗΣ “ΒΟΡΕΙΑΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ” Ή ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ ΠΟΥ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ???. ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ, ΚΑΝΕΙΣ.

   ΟΛΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ, ΑΝΙΚΑΝΟΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ, ΜΙΚΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ ΠΡΟΣΒΛΕΠΟΝΤΕΣ ΣΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΚΑΙ ΒΟΛΕΜΑ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑΝ ΦΙΛΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ.
   ΑΥΤΟΙ ΔΕ ΟΙ ΤΗΣ ΑΚΑΔΗΜΙΑΣ ΤΩΝ ΑΘΗΝΩΝ, ΓΙΑ ΤΟ ΡΑΣΟ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΣΗΜΑ ΜΟΝΟ !!!!!!
   ΓΝΩΡΙΖΩ ΑΠΟ ΠΡΩΤΟ ΧΕΡΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΔΩΡΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΓΙΑΓΙΑ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΙΑ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑ ΣΤΗΝ ΚΗΦΙΣΙΑ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΝΟΙΚΟΥΣ, ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΚΛΕΙΣΤΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΕΚΑΕΤΙΑ.
   ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΟΥΝ. !!!!!!!!!!!
   ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΦΕΡΟΥΝ ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΠΟΨΗ Ή ΕΚΤΙΜΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΩΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ.
   ΖΗΤΩ ΣΥΓΜΩΜΗ ΕΑΝ ΣΑΣ ΣΤΕΝΑΧΩΡΗΣΑ ΑΛΛΑ ………………………

   1. Μην ζητάτε συγνώμη κύριε Κώστα μας επειδή λέτε την αλήθεια και μόνον αυτήν!!!
    Απλά σαν ένας από τους εναπομείναντες ΆΞΙΟΥΣ, έστω και Απόστρατος Πλοίαρχος πλέον, κάνετε γι άλλη μία φορά το Καθήκον σας, πιστός στον Ιερό Όρκο που δώσατε νεανίας Σημαιοφόρος ακόμη, απέναντι στην Πατρίδα και τον Λαό της, λέγοντας για μία ακόμη φορά τα πράγματα με το όνομά τους.Δυστυχώς μπορεί ο Λαός αυτός πλέον στην πλειοψηφία του, να μην αξίζει,……ΆΞΙΖΕΙ ΌΜΩΣ Η ΠΑΤΡΊΔΑ. ΕΎΓΕ ΣΑΣ!!!
    👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏👏

   2. Μην το κουράζεις άλλο έτσι ήταν πάντα αυτοί , για αυτό την εθνοσωτηρια επανάσταση την έκαναν συνταγματάρχες με την υποστήριξη όλων των κατώτερων αξιωματικών! Σου συνιστώ να μην βρίζεις όλο το σώμα Ελλήνων Αξιωματικών!

    1. Μα δεν το βρίζω. Βλέπεις κάτι τέτοιο στο σχόλιό μου; Και συγνώμη δηλαδή,όσους υπαξιωματικούς και αξιωματικούς πέρασαν το Στράτευμα και τα Σώματα Ασφαλείας ως μια απλή θεσούλα στο δημόσιο τι πρέπει να τους κάνουμε κατά τη γνώμη σου; Ή αυτούς που άφησαν να εισαχθούν στις σχολές Αλβανοί,Βούλγαροι κ.λ.π. σλαβόφωνοι;;;

  7. ΚΥΠΡΟΣ – ΕΛΛΆΣ – ΓΑΛΛΊΑ ΣΥΜΜΑΧΊΑ. VIVE LA LÉGION DES ÉTRANGERS!!!!
   ΕΤΣΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΆΡΟΥΜΕ ΛΙΓΆΚΙ ΜΕ ΤΑ ΚΩΛΟΜΟΥΣΛΊΜΙΑ…..☺☺☺

  8. Ο ΜΑΚΡΟΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΗΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΥΛΗ , Η ΕΚΤΑΚΤΗ ΛΥΣΗ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΤΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΟΥΝ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ ΤΡΑΜΠΙΚΟΙ ΗΓΕΤΕΣ !

  9. Πρέπει να μπεί τάξη στο λαθρομεταναστευτικό το οποίο συμφέρει πολλούς εκεί έξω από ενοίκια, χωράφια μέχρι οτιδήποτε έτσι άναρχα. Προφανώς δεν τα τσουβαλιάζεις όλα. Όσοι είναι να δουλέψουν, θα δουλεύουν με χαρτιά εργασίας όχι υπηκοότητες, επιδόματα και αυτό το χάλι παρανομίας – ελευθερίας – εγκληματικότητας. Τα κέντρα έπρεπε να είναι αδιάτρητα, να μην βγαίνει κουνούπι και εκεί είτε να παράγουν ή να μεταβαίνουν με φρούρηση και τάξη σε χώρους εργασίας. Επίσης έχει γίνει του κουτρούλη ο γάμος με το ζήτημα των Ρομά (Γύφτων). Μισό εκατομμύριο και βάλε έχουν γίνει.

  10. Ίσως οι Γάλλοι τελικά ,μας σώσουν από τον κορονοιο……θα είναι ένα πολύ δυνατό χτύπημα και μια οδηνηρη ήττα για την νέα τάξη…..που θα φοβηθούν όλες οι χώρες μην γίνει και στο σπίτι τους…….και θα τα πάρουν όλα πίσω……

  11. Οι στρατιωτικοι που πραγματι θελουν να σωσουν την πατριδα τους,δεν υπογραφουν φυλλαδια και ανακοινωσεις.Το αντιθετο μαλιστα,δρουν απολυτως μυστικα,οργανωνονται,φτιαχνουν πυρηνες και την καταλληλη στιγμη δρουν.Αυτο απεδειξε το πιο αναιμακτο και επιτυχημενο στρατιωτικο κινημα της 21ης Απριλιου 1967,ισως το πιο επιτυχημενο και παγκοσμιως.Και την ωρα της επαναστασης,οπως ειπε κι ο Παττακος “τωρα ο ταξιαρχος κατεβαζει τα τανκς.Οσοι θελουν μαζι του,οι αλλοι απεναντι”.Τα φυλλαδια και οι ανακοινωσεις το μονο πραγμα που θα κανουν,θα ειναι ενα γενικο ξεσκαρταρισμα στο στρατο,αποδυναμωση του και περισσοτερη αναταραχη.

  12. Θέλετε τα άρματα έξω απ’ την βουλή; και εγώ τό ίδιο ,για να πέσει τό καθεστώς τού κοινοβουλευτικού συστήματος θα χρειαστεί όλοι να κινηθούμε καί να στηρίξουμε ενεργά τόν στρατό και την χωροφυλακή!

  13. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΑΝΩΤΑΤΟΣ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ Η ΑΠΟΣΤΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΑΞΗΚΟΠΗΜΑ

  14. Καί στά δικά μας παιδιά άς ξυπνήσουν επιτέλους οί στρατιωτικοί καί άς κάνουν τό καθήκον τους.

  15. Λετε να ηγηθει καποιου αντιστοιχου κινηματος στην Ελλαδα ο Καραγκιοζης ο Αποστολακης ?

   Το καταδρομι που πουλησε την Μακεδονια ?

  16. Οποιοι ενδιαφερονται και ανησυχουν για την χωρα τους ετσι πρεπει να αντιδρουν και οι Γαλλοι στρατηγοι αργησαν να ….ξυπνησουν και να αντιδρασουν για τον ισλαμικο κινδυνο, εστω κι’ αν η Γαλλια ειναι μια μεγαλη χωρα!!!!!! Βεβαια η Γαλλια ειχε αποικιες, οπως π. χ. η Αλγερια και εχουν μαζευτει κατα χιλιαδες ισλαμιστες μεσα στην χωρα, οι οποιοι δεν ενσωματονονται με τιποτα μεσα στην Γαλλικη κοινωνια και παραμενουν με τον σκοταδισμο που κουβαλουν μεσα τους!!!!!!! Να φαντασθει κανεις οτι τα ατομα που αιματοκυλησαν τοσες φορες την χωρα πριν λιγα χρονια, ηταν γεννημενα στην Γαλλια, δηλαδη γεννηθηκαν σε μια πολιτισμενη χωρα και παρ’ ολα αυτα ειχαν τον ισλαμικο φανατισμο!!!!!!! Εδω στην Μπανανια αφου γεμισαν την χωρα με λαθροισλαμιστες οι ανεγκεφαλοι πολιτικαντηδες, κοιμουνται αμεριμνοι τον υπνο του δικαιου!!!!!!! Και καλα οι ξευτιλισμενοι πολιτικαντηδες, οι εδω στρατηγοι τι κανουν μπροστα σ’ αυτην την αθλια κατασταση του εποικισμου της χωρας με λαθροισλαμιστες;;;;;;;;;

  17. ο νεοχιτλερισμος ειναι πλεον υπο καταρρευση. καηκε ολη η ευρωπη το σαββατοκυριακο και οι ΝΤΠ χτυπησε τους πολιτες αλυπητα.η γυναικα του γκειτς καταλαβε τα δυσκολα και εκανε αιτηση διαζυγιου σημερα (ολη η παρεα μαζι με τον ομπαμα τον μητσοτακη και ολους τους εγκληματιες μαιμου ευρωπαιους και αμερικανους πολιτικους) θα περασουν διεθνες δικαστηριο για εγκληματα κατα της ανθρωποτητας γιατι φοβηθηκε οτι θα αντιμετωπισει και αυτη την οργη της παγκοσμιας κοινοτητας . οι ροτσιλντ που ειναι κυριοι υπευθυνοι της παγκοσμιας δικτατοριας του κορονοιου και των εμβολιων κρυβονται πισω απο γκειτσ-σορος.

   1. Τι λες ρε Μπολσεβικε.Η ΝΤΠ εχει τα προτυπο της Κουμουνιστικου καπιταλισμου τον Κινεζων.Τι σχεση εχει ο Χιτλερ που εχασε απο τους Νεοταξιτες? Τρολλακι της Νεας Ταξης που παραπληροφορεις.Η Νεα Ταξη ειναι εδω και σε λιγα χρονια θα εχει παγκοσμια κυβερνηση

  18. Μπραβο στους Γαλλους, δειχνουν το δρομο της ελευθεριας και εθνικης υπερηφανιας! Ειναι ωρα οι ευρωπαιοι να σηκωσουν αναστημα και να παρουν πισω τις πατριδες τους! Για να υπαρξει συνεργασια και αλληλεγυη δεν χρειαζομαστε καμια σκατο-ΕΕ..στα τσακιδια ανθελληνικα σκουπιδια!!!!

   🇬🇷🇫🇷

  19. Οι δικοί μας στρατηγοί να παίρνουν μαθήματα να μην υποχειρια της κάθε κυβέρνησης.

  20. Οι Ροθσιλντ και οι υποτακτικοί τους ηγέτες θέλουν μία Ευρώπη εξισλαμισμένη μέσα στο χάος. Έτσι θα εγκαταστήσουν ευκολότερα την απόλυτη εξουσία που επιθυμούν.

  21. Οι δικοί μας στρατηγοί, οι τέως συνταγματάρχες που πήραν τα γαλόνια με δικαστικές αποφάσεις και πολιτικό μέσον, δεν έχουν μέζεα. Από στρατηγοί, κατάντησαν ορντινάτσες του φαύλου πολιτικού συστήματος. Να φανταστείτε πως δεν σήκωσαν κεφάλι όταν τους πετσόκοψαν τις συντάξεις, ακόμη και μετά την εξαίρεση των υπαλλήλων της βουλής, των υπαλλήλων της τράπεζας Ελλάδας, των βουλευτών, των δικαστών και άλλων αυλοκολάκων. Που να τα βρουν τα μέζεα πατριώτες, θα έπρεπε κάποιος να τα χάσει για να τα βρουν αυτοί.

   1. κύριε Παναγιώτη το ήθος των στρατιωτικών φάνηκε από την στάση τους στο σκοπιανό και όχι από το οικονομικό

  Leave a Response