25/04/2024 Τηλέφωνο καταγγελιών: 694 635 77 33 - 698 632 33 23 | email: info@makeleio.gr | kataggelies@makeleio.gr

    “ΦΡΟΥΡΙΟ” Η ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΑΡΧΙΚΑΤΣΑΠΛΙΑ ΤΣΙΠΡΑ: ΕΓΙΝΑΝ ΟΙ ΠΡΩΤΕΣ ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΤΩΝ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΩΝ – ΣΦΡΑΓΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙ ΝΤΕ ΣΠΟΡ (ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ)

    Κοινοποίηση:
    Kk_copy_copy_copy_copy_copy

    Πολίτες έχουν συγκεντρωθεί μπροστά από τον Λευκό Πύργο συμμετέχοντας στην προγραμματισμένη συγκέντρωση κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών.

    Τα Μέλη την ομάδας «Ενωμένοι Μακεδόνες» αντιδρούν παράλληλα και στην παρουσία του Α.Τσίπρα στη Θεσσαλονίκη.

    Από το σημείο πέρασαν και πουλμαν στα οποία επέβαιναν άτομα που θα δώσουν το παρόν στην πολιτική εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ. Άτομα που βρισκόντουσαν εκείνη την ώρα στη διαμαρτυρία τα γιούχαραν.

    Να σημειωθεί ότι η παραλιακή είναι κλειστή.

    Τον Πρόεδρο της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων, Γιώργο Τάτσιο, προσήγαγαν πριν από λίγη ώρα αστυνομικοί έξω από το Αλεξάνδρειο Μέλαθρο, στη Θεσσαλονίκη, όπως αναφέρει το thestival.gr .

    Ο κ. Τάτσιος προσπάθησε να μπει στον χώρο του Παλαί Ντε Σπορ όπου είναι προγραμματισμένη για τις 19.30 η ομιλία του πρωθυπουργού, Αλέξη Τσίπρα, με θέμα «Ναι στη Μακεδονία της Δημοκρατίας και της Αλληλεγγύης – Όχι στο μίσος και τον εθνικισμό», κάτι που δεν του επετράπη.

    Υπενθυμίζεται ότι ο ίδιος πρωτοστάτησε στους αγώνες του κινήματος κατά της συμφωνίας Πρεσπών και είχε μάλιστα καταθέσει μήνυση κατά του πρ.ΥΠΕΞ, Νίκου Κοτζιά.

    Μαζί του έξω από το Αλεξάνδρειο ήταν η γνωστή δικηγόρος Ειρήνη Μαρούπα, καθώς και άλλα δύο άτομα, τα οποία επίσης προσήχθησαν.

    Όπως δήλωσε ο κ. Τάτσιος στο Thestival, η προσαγωγή του έγινε χωρίς καμία δικαιολογία και αυτή την ώρα οδηγείται στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης.

    Πάντα κατά το thestival.gr ακολούθησαν προληπτικές προσαγωγές και άλλων ατόμων που κρίθηκαν ύποπτα για πρόκληση έντασης εντός του χώρου της εκδήλωσης, ενώ αυστηρός είναι ο έλεγχος για όσους θέλουν να περάσουν στον Αλεξάνδρειο. Kk.jpgkk 2.jpgmaroypa.jpg

    Δείτε το video:

    Όλα μοιάζουν έτοιμα για την ομιλία του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, στο Παλαί Ντε Σπορ

     

    Ήδη μία ώρα πριν την προκαθορισμένη ώρα έναρξης της εκδήλωσης, αρκετός κόσμος έχει συγκεντρωθεί πέριξ του χώρου.

    Η αστυνομική παρουσία είναι κάτι παραπάνω από αισθητή καθώς περισσότεροι από δύο χιλιάδες άνδρες των ΜΑΤ (18 διμοιρίες), ΟΠΚΕ (11 διμοιρίες), ασφαλείας, ένστολοι όλων των ειδικοτήτων, κ.λ.π.  έχουν αναπτυχθεί γύρω από τις εγκαταστάσεις της Διεθνούς Έκθεσης.

    Ο έλεγχος σε όσους εισέρχονται στο Παλαί είναι εξονυχιστικός ώστε να αποφευχθούν τυχόν έκτροπα.

    Αξίζει να αναφερθεί ότι στο σημείο για την ομιλία του Αλέξη Τσίπρα, έχει φτάσει κόσμος και από άλλες περιοχές με πούλμαν.

    Πηγή: thestival.gr, thesstoday.gr, wepost.gr, seleo.gr
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    2 Σχόλια

    1. Απορώ , οι αστυνομία που προσέχει αυτό το κάθαρμα.. είναι άραγε Ελληνες η ισλαμοψευτομακεδονες

    2. Εάν έδιναν 5.000 με 10.000 ευρώ και με αφήναν να περάσω μερικές 12αδες κλούβια αυγά πολύ ευχαρίστως να πάω να το ακούσω .

    Comments are closed.