ΦΡΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ! ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο 35ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΤΑ ΣΥΡΡΟΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΟΣ – Ο ΙΛΑΡΧΟΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΦΡΟΥΡΑΣ ΠΟΥ ΠΕΤΑΞΕ ΣΤΟ ΦΡΕΑΤΙΟ ΣΟΡΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΩΝ ΤΥΛΙΓΜΕΝΕΣ ΜΕ ΣΚΟΙΝΙ ΚΑΙ ΓΥΜΝΕΣ

    Κοινοποίηση:
    Untitled-1

    Αντιμέτωπη ίσως με το ειδεχθέστερο έγκλημα της δεκαετίας βρίσκεται η Kυπρος. Μέσα σε λίγα 24ωρα αποκαλύπτεται ένα άνευ προηγούμενου αφήγημα: ένα φρεάτιο, σε ένα εγκαταλελειμμένο μεταλλείο, περίπου 20 λεπτά έξω απ’ την Λευκωσία κρύβει μέσα του σορούς γυναικών τυλιγμένες με σκοινί και γυμνές!

    Ξετυλίγεται σιγά σιγά  προφίλ του μυστηριώδους «Ορέστη» που ομολόγησε τη δολοφονία της Μαίρη Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της, σε μεταλλείο στην Κύπρο.
    Περισσότερα στοιχεία για την προσωπικότητα του 35χρονου άνδρα που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία μια γυναίκας της άτυχης Μαίρη Ρόουζ και της 6χρονης κόρης της στην Κύπρο, έρχονται στο φως, καθώς στο νησί ξετυλίγεται το κουβάρι μια από τις πιο σκοτεινές υποθέσεις μαζικών δολοφονιών. Ο άνδρας, που είναι στρατιωτικός στο επάγγελμα και ασχολείται ενεργά και με τη φωτογραφία, ενδεχομένως να είναι υπεύθυνος για τον θάνατο μιας ακόμη γυναίκας που εντόπισαν οι αρχές σε φρεάτιο στο μεταλλείο στο Μιτσερό.

    Διαβάστε επίσης: Eγκλημα στην Κύπρο: Ο «Ορέστης» επέστρεψε στο τόπο τους εγκλήματος – Έδεσε με πέτρες την 6χρονη και την πέταξε στη λίμνη

    Αναζητείται η σορός του μικρού κοριτσιού, ενώ εκφράζονται φόβοι πως στο σημείο ενδέχεται να εντοπιστούν ακόμη περισσότερα πτώματα γυναικών. Θυμίζουμε πως οι γυναίκες βρέθηκαν γυμνές και τυλιγμένες με σχοινί.

    Το μυστικό διαζύγιο και η θητεία στις ένοπλες δυνάμεις
    Πρόκειται για κάτοικο χωριού της Επαρχίας Λευκωσίας στην Κύπρο, ο οποίος υπηρετεί σε στρατόπεδο και πάλι της Επαρχίας Λευκωσίας και φέρει τον βαθμό του ίλαρχου, αφού υπηρετεί στο Σώμα των Τεθωρακισμένων.
    Ο άνδρας που παραδόθηκε στις Αρχές το βράδυ της Παρασκευής και υπέδειξε το σημείο όπου οι αρχές εντόπισαν τις σορούς δύο γυναικών, είναι διαζευγμένος και πατέρας δυο ανήλικων παιδιών, με το διαζύγιό να κρατείται σύμφωνα με πληροφορίες του SigmaLive ως «επτασφράγιστο» μυστικό από τον ίδιο.

    Σοκαρισμένοι οι συνάδελφοί του «Ορέστη»

    Με την αποφοίτησή του από το Λύκειο μετέβη στην Αθήνα όπου υπηρέτησε στη Σχολή Ευελπίδων. Η είδηση της σύλληψής του 35χρονου, που στην ουσία είναι ο μυστηριώδης Ορέστης, που διατηρούσε δεσμό με την άτυχη Μαίρη Ρόουζ, προκάλεσε σοκ σε ανθρώπους που τον είχαν γνωρίσει.

    Εναντίον του 35χρονου διερευνώνται αδικήματα που αφορούν φόνο εκ προμελέτης, απαγωγή προσώπου με σκοπό τον κρυφό και άδικο περιορισμό, απαγωγή με σκοπό το φόνο εκ προμελέτης, συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, παρέμβαση σε δικαστική διαδικασία, απόπειρα καταστροφής τεκμηρίου.

    Ο «σκοτεινός» Ορέστης
    Το προφίλ του 35χρονου περιγράφεται ως «σκοτεινό», αφού φέρεται να πρόκειται για άτομο το οποίο δεν εξωτερίκευε συναισθήματα. Η σύλληψή του και η εμπλοκή του ως υπόπτου στην όλη υπόθεση, προκάλεσε σοκ σε άτομα που υπηρέτησαν μαζί του στη Σχολή Ευελπίδων, καθώς και στην Κύπρο όπου ζούσε.

     

    Ατομα που συνυπήρξαν μαζί του κατά την διάρκεια της υπηρεσίας του σε στρατόπεδα της Ε.Φ κάνουν λόγο για άτομο το οποίο δεν παρουσίαζε επιθετικές συμπεριφορές απέναντι σε στρατιώτες ή σε οποιονδήποτε άλλον. Τουναντίον, φέρεται κατά διαστήματα να αποκάλυπτε προσωπικά του δεδομένα σε άτομα στον επαγγελματικό του χώρο.

    Ο βραβευμένος φωτογράφος «Ορέστης»
    Ο ίδιος ως «Ορέστης» παρουσιαζόταν με το επάγγελμα του φωτογράφου ενώ στην πραγματικότητα ήταν αξιωματικός. Συνεργαζόταν με σειρά από ηλεκτρονικά περιοδικά φωτογραφίας, έχοντας βραβευτεί και για ορισμένες φωτογραφίες του. Συχνά, κάλυπτε ερασιτεχνικά και μυστήρια βάπτισης και γάμου στην Κύπρο.

    Η δουλειά του ως φωτογράφου περιλαμβάνει κατά κύριο λόγο τοπία, με πολλές από τις λήψεις του να είναι από την ευρύτερη περιοχή του Μιτσερού αλλά και του μεταλλείου της Κοκκινόγειας, εκεί όπου εντοπίστηκαν δηλαδή οι δυο σοροί γυναικών. Στο ίδιο πορτφόλιο εμφανίζονται φωτογραφίες μάλιστα και από το φρεάτιο της φρίκης αλλά και από το εσωτερικό του εγκαταλελειμμένου μεταλλείου.

    Οι αρχές έχουν θέσει στο μικροσκόπιό τους όλα τα στοιχεία που θα διαλευκάνουν την δράση του αφού στην κατοχή τους έχουν και τον ηλεκτρονικό του υπολογιστή και φωτογραφικές μηχανές. Με την βοήθεια και του Γραφείου Καταπολέμησης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος, το οποίο ήδη έχει συμβάλει καταλυτικά στην μέχρι τώρα εξιχνίαση, θα προκύψουν νέες έρευνες και νέα ταύτιση δεδομένων, προκειμένου να διαλευκανθεί πλήρως η δράση του «Ορέστη», του 35χρονου δηλαδή ιλάρχου της Εθνικής Φρουράς.

     Σημειώνεται ότι στα εν λόγω προφίλ είναι καταχωρημένος με το πραγματικό του όνομα.

    Διαβάστε παρακάτω απόσπασμα της συνομιλίας του υπολοχαγού (εμφανιζόταν ως Ορέστης) με φίλη της 38χρονης Marry Rose που δολοφονήθηκε.

    Προσπαθεί να την πείσει να συναντηθούν για να της αποκαλύψει πληροφορίες για την φίλη της.

    Η γυναίκα δεν δέχθηκε να κάνει τη συνάντηση εκφράζοντας φόβους για την ασφάλεια της.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Αλλος ενας μικροτσουτσουνος προβληματικος κομπλεξικος καραβανας, που απ οτι φαινεται αρεσε στις γυναικες, ας προσεχαν

      1. Δλδ αν ήταν υδραυλικός θα εβριζες τους υδραυλικους;

    2. Τί περιμένει κανείς από βαρεμένους καραβανάδες!

      1. Παόζει ρόλο το επαγγελμα άν εισαι βαρεμένος ??

    3. Τι γίνεται ρε παιδιά? Δαιμονίστηκε ο κόσμος.. Άδικα σκότωσε τόσους (ποιος ξέρει πόσους) ανθρώπους κ άδικα κατέστρεψε κ τον εαυτό του…. Ένας νέος κ σύγχρονος άνθρωπος, με τα χόμπυ του, με τις σπουδές του, με καριέρα, με παιδιά….. Τι πρόβλημα είχε στο μυαλό του (γιατί δεν είναι φυσιολογικά πράγματα αυτά)…οι γονείς του, οι δικοί του άνθρωποι, δεν κατάλαβαν τίποτα?… Θα μπορούσαν ίσως να προλάβουν…

    Comments are closed.