ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΤΗΝΗ ΠΟΥ ΚΑΤΕΣΤΡΕΨΑΝ ΚΑΙ ΕΚΑΨΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΜΟΝΟΝ ΜΕ …ΑΙΤΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΘΟΥΜΕ ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΑ ΣΤΗΝ ΜΑΚΑΒΡΙΑ ΛΙΣΤΑ. ΓΙΝΕΤΑΙ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 150 ΝΕΚΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΡΥΒΟΥΝ. ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΤΟ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ. Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΑΡΓΕΙ ΠΕΡΙΕΡΓΩΣ. ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΝΕΑ “ΡΙΚΟΜΕΞ”: ΟΛΟΙ ΕΞΩ

    Κοινοποίηση:
    nekroi-mati10

    Λίστα με 92 νεκρούς από τους οποίους δύο αταυτοποίητοι διαβιβάστηκε χθες από την ιατροδικαστική υπηρεσία στην Εισαγγελία Αθηνών προκειμένου στο πλαίσιο της συνεχιζόμενης έρευνας για τη φονική πυρκαγιά στο Μάτι να εξεταστούν ως μάρτυρες συγγενικά τους πρόσωπα,  τραγικοί επιζώντες της βιβλικής καταστροφής. Μια έρευνα που τείνει να στοιχειώσει μετά από την αποφράδα μέρα της 23ης Ιουλίου, όταν-και αυτό είναι πια πιθανό- πάνω από 92 επίσημα νεκροί που μας δίνουν οι ψόφιες αρχές των συμμοριτών, πέθαναν, έσκασα, απανθρακώθηκαν ή πνίγηκαν. 

    Η λίστα με τους νεκρούς περιλαμβάνει και εκείνους που κατέληξαν νοσηλευόμενοι στα νοσοκομεία και στοιχεία που θα οδηγήσουν στην κλήση των συγγενών τους ως μαρτύρων, μας λένε. Άλλα όμως λένε μαρτυρίες που δεν αντιστοιχούν στα επίσημα και νόθα κιτάπια της κυβέρνησης.

    Ήδη η Εισαγγελία Αθηνών έστειλε παραγγελία για την εξέτασή τους στα αστυνομικά τμήματα Ραφήνας και Νέας Μάκρης αλλά και το Λιμεναρχείο της Ραφήνας.
    Παράλληλα η εισαγγελική έρευνα που βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη συνεχίζεται με εξετάσεις μαρτύρων, ήδη έχουν εξεταστεί συνολικά 25 μάρτυρες, στελέχη των εμπλεκόμενων φορέων στο κουβάρι της αναζήτησης ευθυνών, ενώ σήμερα εξετάστηκε ως μάρτυρας ο νυν αρχηγός του Πυροσβεστικού Σώματος, υπαρχηγός της Πυροσβεστικής κατά το χρόνο της φονικής πυρκαγιάς Βασίλης Ματθαιόπουλος.

    Συνολικά οι μάρτυρες από τους εμπλεκόμενους φορείς αναμένεται να φθάσουν τους 30 ενώ ήδη η Πυροσβεστική Υπηρεσία έχει διαβιβάσει στην Εισαγγελία τις συνομιλίες στελεχών της κατά τον κρίσιμο χρόνο από την εκδήλωση της πυρκαγιάς και κατά τη διάρκεια της καταστροφής στο Μάτι ενώ παράλληλα αναμένεται η διαβίβαση και του φακέλου με το πλήρες προανακριτικό υλικό που συγκεντρώνει από δική της η Πυροσβεστική.

    Η Δικαιοσύνη καθυστερεί. Σε ποια άλλη χώρα του κόσμου, δεν θα είχαν ήδη γίνει συλλήψεις; Θα τολμούσε ανακριτική αρχή να σταθεί εμπόδιο σε συλλήψεις του FBI λόγου χάρη ή της Βρετανικής ή της Ρωσικής Αστυνομίας; 

    Η υπόθεση μυρίζει συγκάλυψη. Και αυτό που λέμε, θα αποδειχτεί. Χτίζεται ένας νέος φάκελος “Ρικομέξ”, των σεισμών της Πάρνηθας. Σήμερα όλοι οι φονιάδες είναι εξώ. Δεν κάθισε κανένας στη φυλακή και όλοι -όσοι δικάστηκαν- βγήκαν έξω είτε από αμέλεια είτε με αναστολή.

    Θα μας το θυμηθείτε.

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ: