ΦΟΒΕΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΘΕΙ ΑΠΟ ΓΝΩΣΤΟ YOUTUBER: «ΣΤΗΝ ΕΥΒΟΙΑ ΠΟΥΛΑΝΕ ΤΙΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΠΛΗΚΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΑ» – ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΦΟΡΑ

    Κοινοποίηση:
    φωτια

    Ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, γνωστός και ως Mariglen προχώρησε σε μία απίστευτη καταγγελία για την Εύβοια και όσους διαχειρίζονται τις προμήθειες των πυρόπληκτων.

    Ο γνωστός Youtuber, ενημερώθηκε από διαδικτυακό του φίλο και κάτοικο της περιοχής της Εύβοιας πως καταστηματάρχες της Εύβοιας, παίρνουν τα είδη πρώτη ανάγκης τα οποία έχουν σταλεί για να βοηθήσουν και να χρησιμεύσουν τους πυρόπληκτους, και τα πουλάνε στα μαγαζιά τους.

    Όπως ανέφερε ο Αλέξανδρος Κοψιάλης, σε κάποια καταστήματα, ενώ τα ράφια ήταν άδεια ξαφνικά γέμισαν με προϊόντα. Ο Youtuber έκανε έκκληση στους διαδικτυακούς του φίλους, αν γίνονται μάρτυρες σε κάτι τέτοιο να του στείλουν φωτογραφίες από το ράφι και το μαγαζί προκειμένου να τα αναρτήσει ώστε να μάθει ο κόσμος τι συμβαίνει.

     

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Δεν είναι μόνο αυτό αλλά υπήρξαν και περιπτώσεις που οικογένειες έστελναν μεμονομένα μέλη τους (πχ γιος, κόρη, μάνα) και έπαιρναν τα είδη που μοιράζονταν επί τόσες φορές όσα και τα μέλη με αποτέλεσμα να υπάρξουν ελλείψεις και να μείνει αρκετός κόσμος χωρίς τα απαραίτητα! Σκατά τα έκανε ο γκαντεμόσαυρος και σ’ αυτό το κομμάτι αφού κι εκεί άφησε τα πράγματα στην τύχη τους!

    2. Στις φωτιες της Ηλειας το 07 αν δεν κανω λαθος ειχαν ανοιξει εναν λογαριασμο σε τραπεζα για τους πυροπληκτους.Εβαλα 70 ευρω απο το υστερημα μου και αργοτερα μαθευτηκε πως τα καταχραστηκαν αλλοι τα λεφτα.Ειλικρινα δεν ξερεις πως να βοηθησεις

    3. Σ αυτον τον τοπο οποιος μπορει να κλεψει κλεβει
      και μετα κατηγορουν τους πολιτικους
      οταν βrουν ευκαιρια σε κλεβουν ολοι .
      Σ αυτον τον τοπο σε κλεβουν ακομη και τα μυρμιγκια
      Αισχρτοκερδια .Αισχος

    4. Αυτο δεν ειναι νεο. Ειναι παλιο και αναμενομενο. Οσα δεν παιρνουν σπιτι τους οι ΜΚΟ τα πουλανε οσο οσο.

    5. Ξύπνιοι οι Ισπανοί γίνετε πόλεμος μέσα στης αυτοκρατοριες δεν λέει που ρίχνουν,,Ισπανικά Canadair CL-415 μαζί με το ρωσικό Beriev Be-200 κατά την διάρκεια υδροληψίας.

    6. Δεν φτάνει στην σικελια ότι είχε 48,8 μεταδίδουν σήμερα δεν έχουν σβήσει η φωτιές είχαν και έκρηξη της Αίτνας

    7. Λοιπόν να μου κάνει εντύπωση; Όχι!!!!! Ο καθένας ότι μπορεί να το προσφέρει μόνος του απευθείας. Ούτε τα χρήματα εγώ πιστεύω ότι θα πάνε στους πυρόπληκτους εάν τα βάζουμε σε λογαριασμό τράπεζας. Δεν υπάρχει σωτηρία.

    Comments are closed.