ΦΕΥΓΟΥΝ ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ!

  Κοινοποίηση:
  ΕΚΤΑΚΤΟ

  Τα χρήματα συγκεντρώθηκαν από πολίτες από όλη την Ελλάδα

  Για τη Βοστόνη φεύγει ο μικρός Παναγιώτης – Ραφαήλ. Αυτό δήλωσαν τόσο ο πατέρας του 18 μηνών Παναγιώτη Ραφαήλ όσο και ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Το παιδί που πάσχει από νωτιαία μυική ατροφία θα μεταβεί στις ΗΠΑ άμεσα, καθώς ο υπουργός Υγείας συνέβαλε στην επίσπευση των διαδικασιών, με τη μείωση της γραφειοκρατίας που απαιτείται σε αυτές τις περιπτώσεις.

  Πάντως, τα έξοδα θα καλυφθούν από τις προσφορές των Ελλήνων, που προέρχονται από όλη τη χώρα και από όλες τις κοινωνικές τάξεις. Είναι, άλλωστε, εντυπωσιακό ότι μέσα σε λίγες ημέρες Έλληνες από κάθε γωνιά της πατρίδας μας προσέφεραν τον οβολόν τους με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν κάτι λιγότερα από 3 εκατ. ευρώ. Να σημειωθεί ότι η ηγεσία του υπουργείου Υγείας θεσμικά δεν μπορούσε να συμβάλει οικονομικά για την θεραπεία του παιδιού στο εξωτερικό, δεδομένου ότι το Ανώτατο Υγειονομικό Συμβούλιο είχε αποφανθεί ότι η θεραπεία που δεν έχει εγκριθεί ακόμη στην Ευρώπη (της εταιρείας Novartis) είναι άγνωστο εάν θα συμβάλλει στη βελτίωση της υγείας του παιδιού.

  Το υπουργείο Υγείας, στις περιπτώσεις αυτές, ακολουθεί την γνωμοδότηση των αρμόδιων οργάνων. Γι’ αυτό άλλωστε, η ηγεσία του υπουργείου Υγείας είχε επισημάνει ότι το θέμα δεν είναι οικονομικό, αφού ήδη καλύπτεται θεραπεία αντίστοιχου οικονομικού μεγέθους.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Τό αθάνατο ελληνικό φιλότιμο καί ο πατριωτισμός νίκησαν σέ όλο τό μέτωπο.Τό πανέμορφο
   αγγελούδι θά ζήσει όπως όλα τά παιδάκια.Αίσχος καί ντροπή στούς προσκυνημένους πολιτικούς,
   τού σημερινούς Νενέκους.Παναγιωτάκη καλό ταξίδι καί τήν μέγιστη επιτυχία.Τό νού σου μή σέ
   κάνουν “αμερικανάκι”.
   Γιάννης Λάκων

  2. ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΕΙΔΙΚΗ ΠΡΟΝΟΙΑ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ. ΑΝ ΗΤΑΝ ΚΑΝΕΝΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΤΟ ΣΥΖΗΤΟΥΣΑΝ. ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΚΟΠΡΙΤΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!

  3. Το όλο θέμα πήρε διαφορετική τροπή όταν βγήκε ο απελπισμένος πατέρας στον Τράγκα και τους ξεφτιλισε όλους.

  4. Αν ήξερε ο κόσμος τον πόνο νεογέννητων και όχι μόνο παιδιών μαζί με τους ήρωες γονείς τους τότε σίγουρα ο κόσμος θα ήταν λίγο καλύτερος. Προσευχή στην εικόνα της Αγίας υπομονής…. για όλα τα παιδάκια που κλαίνε που δεν κλαίνε αλλά πονάνε και που κάποτε θα γελάσουν και αυτά…

  Leave a Response