ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΕΚΤΕΤΑΜΕΝΗ ΧΡΗΣΗ ΚΟΚΑΪΝΗΣ, ΣΤΗ ΒΙΛΑ “ΨΥΧΩ” ΤΟΥ ΧΙΤΣΚΟΚ. Ο ΠΙΛΟΤΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΤΥΧΑΙΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. “ΑΕΡΟΔΙΑΚΟΜΙΣΤΗΣ”, ΜΕ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, ΒΙΑΙΟΣ. ΕΝΑ ΧΑΜΕΝΟ ΚΟΡΜΙ ΜΕ ΒΡΩΜΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ. ΠΟΙΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ Η ΣΥΓΚΑΛΥΨΗ

    Κοινοποίηση:
    pilotos-babis

    Το έντυπο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, βάσει εξακριβωμένων πηγών, λέει και βγάζει πάντα την αλήθεια. Διεισδύει εκεί όπου το Κράτος ενώ ξέρει, καλύπτει, γιατί το Κράτος είναι πανίσχυρο και ένας καλολαδωμένος σκληρός μηχανισμός ισοπέδωσης της αλήθειας, πολλές φορές “συνεργαζόμενος” με τις εγχώριες Μαφίες, κάθε είδους.

    Για να αντλεί, να αποθηκεύει, να αξιοποιεί και κυρίως να επενδύει στην Ελληνική Παρα-Οικονομία αλλά και να δηλητηριάζει τις κοινωνικές υγιείς δυνάμεις του τόπου. Το Κράτος έχει “ταμίες”, παρατράπεζες, σκαμμένους τοίχους με εκατομμύρια μαύρο χρήμα που προμηθεύεται από τους “ταμίες” του και τους παρατραπεζίτες του. Κάθε ταμείο, έχει από πίσω του ένα λευκό κολλάρο που άλλες φορές φοριέται πάνω από μια αστυνομική στολή και άλλες φορές από κορυφαία πολιτικά πρόσωπα. Εκεί η Δικαιοσύνη θα έπρεπε να είχε τον πρώτο λόγο αλλά όσες φορές δικαστές προσεπάθησαν να ελέγχξουν τις παρατράπεζες, τώρα έχουν αποδημήσει εις τόπους χλοερούς.

    Το Κράτος- με τα λεφτά της Μαφίας- πληρώνει δημοσιογράφους αλλά και κρατικούς υπαλλήλους για να αποπροσανατολίζουν και να δημιουργούν στρώματα ψεύτικης ενημέρωσης στον Ελληνικό Λαό: Είναι  οι συστημικοί αστυνομικοί ερευνητές αλλά και τα δημοσιογραφικά τους παρελκόμενα, τα οποία αγνοούν εσκεμμένα την αλήθεια. Επίσης οι ίδιοι παρακρατικοί, βάζουν πληρωμένους διαύλους να γράφουν ανώνυμα ψευτορεπορτάζ και ταίζουν ένα “τάγμα” αποτυχημένων Νεάντερταλ του βαλτωμένου Τύπου και των καθεστωτικών ΜΜΕ για να αποπροσανατολίζουν. Το φτηνό αλλά δοκιμασμένο κόλπο ειδικά σε χώρες πρώην ανατολικών μπλοκ, πάντα φέρνει αποτελέσματα διάβρωσης, σαν το οξύ που διαλύει το πρόσωπο. Είναι η λεγόμενη μαύρη ή κόκκινη προπαγάνδα.  

    Ο πιλότος Χαράλαμπος Αναγνωστόπουλος, είναι πια ένα καμμένο πιόνι στο σύστημα των λευκών κολάρων, το οποίο αποκαλύφθηκε και σκότωσε για να τη γλυτώσει αλλά ενώ η αστυνομία γνώριζε πολλά από την πρώτη ώρα, μια ιατροδικαστής, δεν μάσησε και τους τίναξε το σύστημα στον αέρα αλλά και μια εξαιρετική επικεφαλής των Εγκληματολογικών εργαστηρίων της, που δεν πάτησαν την πεπονόφλουδα των διεφθαρμένων. Ο λεγόμενος Μπάμπης, είναι ένα σταγονίδιο στον ωκεανό της διαφθοράς. Δεν είναι τυχαίο ότι όλο και πιο συχνά τις τελευταίες μέρες, ακούγεται πως στη φυλακή- στην οποία απολαμβάνει κάθε είδους ευεργετήματα τα οποία θα πληθύνουν – δεν θα κάτσει παραπάνω από 6-8 χρόνια. Eαν βεβαίως ζήσει για να δικαστεί. Εάν του επιτρέψουν να ζήσει για να πάει η υπόθεση μέχρι την ακροματική διαδικασία.

    Στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ του Σαββατοκύριακου, όλη η αλήθεια μαζεμένη. Και θα υπάρξει και συνέχεια.

    teaser26-6

    exofillo26-6

    opisthofyllo 25-6

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Λενε οτι στην ψυχολογο η Καρολαιν ελεγε οτι ειχαν οικονομικο προβλημα 3000 επαιρνε και 1000 εδινε η μανα της στο Τουμπαι πηγαινανε τι οικονομικο προβλημα ειχανε περιεργα πραγματα…..

    2. Με εκείνον τον Αναγνωστόπουλο που ήταν βουλευτής και υπουργός της ΝΔ και δεξί χέρι του γερο-Μητσοτάκη, μήπως καμία συγγένεια ο ελικοπτεράκιας;

    3. Σίγουρα έχει σχεσεις με την κυβέρνηση το κάθαρμα γιατί τον έχουν σε VIP πτέρυγα και κανένας από συγγενείς και κρατούμενους δεν μιλούν Αν δουλεύει στις Φυλακές σε 8 με 10 χρόνια θα είναι έξω Επίσης ίσως θα έχει και μπλεξίματα με την εταιρεία που δούλευε και πάνε να τα κουκουλώσουν για να μην ενοχοποιηθούν Εκεί που δεν θα τη γλυτωσει θα είναι με τους Γεωργιανούς όταν βγει, αυτοί δεν ξεχνούν εύκολα είναι όλοι μαζί Η χειρότερη ράτσα μαφία του κόσμου

    4. Στη Σούδα δεν πατάς ούτε κατά λάθος χωρίς να σε ξεψαχνίσουν οι μυστικές υπηρεσίες.

      Η ιδιοκτήτρια του σπιτιού τώρα τα γύρισε και λέει κανείς απ΄τους δύο δεν πήγε να νοικιάσει σπίτι. Ποιος της έκλεισε το στόμα;
      Ο στρατιωτικός πατέρας της Καρολάιν γιατί δε μιλάει;
      Πήγαν να τα φορτώσουν στον γεωργιανό αλλά τους έκαψε η εγκληματολόγος. Τη βλέπω με δυσμενή μετάθεση σε λίγο καιρό να πατάει σφραγίδες σε κάνα ανήλιο γραφειάκι.
      Ο Δογιάκης που δεν ήταν τυχαίο πρόσωπο αυτοκτόνησε με δύο σφαίρες λίγες μετά την αποκάλυψη;

      Υπάρχει εμπλοκή παρακράτους, μυστικών υπηρεσιών και μασωνο-πολιτικών καθαρμάτων. Το θέμα είναι τι ανακάλυψε η Καρολάιν και της κλείσαν βιαστικά το στόμα.

    5. Αληθεύει οτι με τον Δογιακη ειχαν σχεση και καρφωναν πισογλεντικα ο ενας τον αλλο???Θα τα βγαζε στην φορα ολα το κοριτσάκι δεν προλαβε….

    6. Βγαλτα ολα στη φορα κορωνα μου Χιο. Ακαθεκτος σαν οργισμενος χειμαρρος η πεννα σου και ας σε πολεμανε τα τρολ εδω μεσα.

    7. Μασόνος νεοδημοκρατης μου φαίνεται αυτός.
      Δείχνει να είναι μέσα στα σκατα μέχρι το λαιμό.

    8. Φονιάς και παιδέρας συνδυασμός που σκοτώνει

    9. άμα ήταν βίαιος πως έτρωγε συνέχεια ξύλο απο την γυναίκα του οπως έγραφε στον ημερολόγιο της…εχουμε μπερδευτεί ρε παιδια…κάντε το λιανά

    10. Αγαπητε Στεφανε εχει κουρασει αφανταστα αυτο το θεμα εδω γινονται απιστευτα πραγματα με την ψευτοπανδημια και την μεγαλυτερη γενοκτονια στην ιστορια του ανθρωπινου ειδους μεσω των εμβολιασμων. Απο το Φθινοπωρο και εμεις οπως ο μπαμπης θα ειμαστε φυλακισμενοι παλι.

    11. Το θέμα είναι ότι πίσω από το Μπάμπη και τον κάθε Μπάμπη το παρακράτος πάντα θα λειτουργεί.

    Comments are closed.