ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΛΕΙ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ: «Ο,ΤΙ ΜΑΘΑΙΝΟΥΜΕ ΠΡΟΕΡΧΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ-ΑΝ Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΕΙ ΜΥΣΤΙΚΗ ΔΙΠΛΩΜΑΤΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΝΤΟΓΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΣΧΑΤΗ ΠΡΟΔΟΣΙΑ! ΚΑΝΕΙ ΣΚΕΨΕΙΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ-ΠΑΓΙΔΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΛΑΟ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟΘΙ ΓΙΑ ΟΣΑ ΑΠΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ» (ΗΧΗΤΙΚΟ)

    Κοινοποίηση:
    μητσοτακης ερντογαν

    Ακούστε τα όσα αποκαλύπτει στην εκπομπή μας ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣ και στον Γεράσιμο Βραχιολίδη, σε βάρος της κυβέρνησης ο υποστράτηγος εα και γεωστρατηγικός αναλυτής Νίκλος Καρατουλιώτης.

    “Αν η κυβέρνηση κάνει μυστική διπλωματία τότε μιλάμε για εσχάτη προδοσία” τονίζει με νόημα ο κ. Καρατουλιώτης, στοιχείο το οποίο δεν απέχει από την πραγματικότητα δεδομένου πως ό,τι μαθαίνουμε για τις διερευνητικές επφαές και συνομιλίες προέχεται από την άλλη πλευρά του Αιγαίου. Ακούστεκαι όσα λέει για το σχεδιαζόμενο δημοσ΄φισμα-παγίδα.

    Ακούστε ειδικά από το 0.50’00” ως το 1.03’10”, κάνοντας κλικ εδώ 

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. OI ΓΡΑΙΚΟΥΛΙΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΤΑΦΟΣ ΑΝΟΙΧΤΟΣ. ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΠΟΥ ΖΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΣΙΑ ΓΛΕΙΦΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΥΠΟΚΥΠΤΩΝΤΑΣ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΗΓΕΤΕΣ. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΜΠΟΜΠΑ ΜΕΓΑΤΟΝΩΝ….Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΝΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΟΛΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ.·
      Ο “ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΣ” BEN JELLOUN (ΠΡΟΓΟΝΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ)
      ΕΒΡΑΙΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟ ΟΝΟΜΑ
      ΚΑΙ Ο ΓΕΡΜΑΝΟ-ΔΑΝΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ Α΄ ΤΟΥ ΟΙΚΟΥ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ
      ΞΕΚΛΗΡΙΣΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ
      ΕΥΘΥΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΓΕΝΟΚΤΟΝΙΑ 1.437.045 ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΤΗΝ ΜΙΚΡΑ ΑΣΙΑ
      ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
      ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΤΩΝ “ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ” ΑΓΓΛΙΑΣ, ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ, ΓΑΛΛΙΑΣ, ΙΤΑΛΙΑΣ, ΚΑΛΛΙΕΡΓΗΣΑΝ ΤΟ ΟΡΑΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΔΗΘΕΝ, ΤΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΥΝ, ΕΝΘΑΡΡΥΝΑΝ ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΟΥΝ ΣΤΑ ΒΑΘΥ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΟΥΣ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΑ ΝΥΧΙΑ ΤΩΝ ΤΟΥΡΚΩΝ ΚΑΙ ΕΚΑΝΑΝ ΠΡΑΞΗ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΟΡΑΜΑ ΤΩΝ ΔΥΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΥΝ,
      ΝΑ ΚΟΨΟΥΝ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΟΡΙΣΤΙΚΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΜΙΚΡΑΣ ΑΣΙΑΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΣΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΔΑΦΗ.
      ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΟΣΟΙ ΣΑΣ ΚΑΛΛΙΕΡΓΟΥΝ ΤΟ “ΟΡΑΜΑ ΝΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ” ΕΝΩ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΗΔΗ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
      ΟΛΟΙ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΟΥΝ “ΤΑ ΔΙΚΑΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΑΡΧΙΚΑ” ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΟΡΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΕΛΛΑΔΑ
      ΑΝΑΖΗΤΟΥΝ ΜΙΑ ΑΦΟΡΜΗ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΑΠΕΝΑΝΤΙ.
      ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ
      ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΝΕΟ ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟ ΒΥΖΑΝΤΙΟ ΚΑΙ Η ΝΕΑ ΡΩΜΑΪΚΗ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑ.
      ΟΙ ΔΗΘΕΝ “ΦΑΝΑΤΙΚΟΙ ΑΝΤΙ ΝΕΟΤΑΞΙΤΕΣ” ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΨΕΥΤΟ-ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΑ “ΜΕΛΛΟΥΜΕΝΑ” ΣΧΕΔΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΤΑΞΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΩΝ ΜΕ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ, ΕΥΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΧΑΡΑ!
      ΟΙ ¨ΒΑΣΙΛΙΚΕΣ¨ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΤΗΣ ΔΥΣΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ, ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ Α.Ε:
      Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ “ΠΑΤΡΙΩΤΗ” ΓΕΡΜΑΝΟ-ΔΑΝΟΥ ΓΚΛΥΞΜΠΟΥΡΓΚ!
      Κωνσταντίνος Α΄
      Οίκος του Γκλύξμπουργκ
      https://el.wikipedia.org/…/%CE%9F%CE%AF%CE%BA%CE%BF%CF…
      Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΕΒΡΑΙΩΝ ΦΑΣΣΙ ΠΟΥ ΒΡΕΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ,
      BEN JELLOUN-ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ
      What Are The Historical Origins of Influential Fassi Families?
      https://www.moroccoworldnews.com/…/where-do-the-famous…/
      ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ “Φασσί”, Η ΕΛΙΤ ΤΟΥ ΜΑΡΟΚΟΥ,
      ΕΒΡΑΙΟΙ ΠΟΥ ΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ (1660 ΠΕΡΙΠΟΥ) ΚΑΙ ΚΑΤΕΦΥΓΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ.
      ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΦΑΣΣΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΑΝΔΑΛΟΥΣΙΑΝΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ, ΜΠΕΝ ΖΕΛΟΥΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΠΛΟΥΣΤΙΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΟΚΟ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΒΑΝΙΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΑΤΟΣ.
      ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΦΕΖ!
      Benjelloun: Αραβικής καταγωγής, αναγνωρίστηκαν από τους Makhzen (Τον βασιλιά και τους αυλικούς του) αφού ο Talib Benjelloun (ο οποίος πέθανε το 1842), ο οποίος προηγουμένως ήταν αρχηγός του καραβανιού από το Φεζ, έγινε στενός σύμβουλος του Υπουργού Οικονομικών.
      ΚΑΙ ΕΔΩ:
      Benjelloun
      https://en.wikipedia.org/wiki/Benjelloun

    2. ΑΥΤΟΣ Ο ΥΠΟΣΤΡΑΤΗΓΟΣ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΤΟ ΒΟΥΛΩΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΙ ΤΟΝ “ΧΟΝΤΡΟ” ΜΙΣΘΟ ΟΣΟ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΧΑΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΙΩΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΤΑΝΚ ΚΑΙ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΟΛΟΥΣ…

      1. @ και όταν θα μπει στη Βουλή οι μισοί Έλληνες ( η μισέλληνες ) θα τον λένε χουντικό και θα ζητούν το κεφάλι του !

    3. Η μυστική διπλωματία σαφώς και υφίσταται στο παρασκήνιο και μέγιστος διαμεσολαβητής αυτής ήταν και το τσιράκι του Ερντογάν στα Βαλκάνια, ναρκέμπορος Έντι Ράμα, που δειπνούσε υπό το φως των κεριών με τον Μητσοτάκη, το πιόνι του Βερολίνου.
      Η μυστική διπλωματία εξακολουθεί να συνεχίζεται ερήμην του Ελληνικού λαού, που είναι κλεισμένος μέσα στους τέσσερις τοίχους υπό το απολυταρχικό καθεστώς σκληρών lock down. Είναι τουλάχιστον εξευτελιστικό, να μαθαίνουμε νέα για το θέμα αυτό από την Τουρκία. Δεν πιστεύω ότι θα πάμε σε δημοψήφισμα. Η κυβέρνηση ήδη έχει πέσει, απλά δε φαίνεται στις δημοσκοπήσεις που όλοι ξέρουμε πως διεξάγονται. Δεν τίθεται πλέον θέμα Δημοκρατίας, γιατί το πολίτευμα έχει αλλάξει προ πολλού, απλά κάποιοι επιμένουν να προσποιούνται ότι δεν το έχουν αντιληφθεί.
      Σε ότι αφορά τον Έβρο, απλά εκτελούνται έξωθεν εντολές, προφανώς από το Βερολίνο.
      Και η μάσα από το χτίσιμο του κέντρου θα φέρει κι άλλα κέρδη στις τσέπες γνωστών εργολάβων και πολιτικών, καθώς θα συντελείται παράλληλα, η κλοπή των χερσαίων εκτάσεων Ελλήνων πολιτών έναντι ευτελούς αμοιβής, εκτός του κινδύνου που εμπεριέχει μιας εκ των έσω επίθεσης από τα νώτα σε μια επικείμενη Ελληνοτουρκική σύρραξη. Ο στρατηγός Φλώρος είναι όργανο τους και δεν τον δικαιολογώ όποιες πιέσεις κι αν δέχεται. Το ότι παρέμεινε στη θέση του σημαίνει ότι τα θέλει ο κώλος του αλλιώς θα είχε άμεσα αντικατασταθεί.

    4. Φτανει η ωρα για τα βδελυγματα να μαθουν τι εχει προετοιμασει ο παππους και θα ολοκληρωσει ο εγγονος…..φτουυ και παλι φτουυυυυυυυ…..και θα σας γιορτασουν το 1821 φετος………

    Comments are closed.