ΥΠΟΘΕΣΗ ΒΙΑΣΜΟΥ ΣΤΗ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ! ΘΑ ΚΛΑΨΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΤΗΝ ΕΡΧΟΜΕΝΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ – Η “ΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ” ΠΟΥ “ΕΔΕΙΞΕ” ΤΟ DNA ΚΑΙ ΟΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΜΑΣΤΡΟΠΕΙΑΣ ΜΕ ΚΥΠΡΙΟΥΣ ΦΡΑΓΚΑΤΟΥΣ

  Κοινοποίηση:
  δεεγ

  Ένα ακόμη κομμάτι του παζλ της πολύκροτης υπόθεσης του βιασμού της 24χρονης Γεωργίας Μπίκα την Πρωτοχρονιά σε πολυτελές ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης βρίσκεται από χθες στα χέρια των Αρχών, καθώς ολοκληρώθηκε η ανάλυση του DNA, από ευρήματα που περισυνέλλεξαν οι αρχές στη σουίτα του ξενοδοχείου, στα πλαίσια των ερευνών.

  Σύμφωνα με πληροφορίες, η πρώτη εξέταση DNA στα ρούχα της νεαρής κοπέλας, έδειξε ότι στο μανίκι του ρούχου που φορούσε βρέθηκε σπερματική κηλίδα, αλλά και βιολογικό υλικό στο εμπρόσθιο μέρος του ενδύματος της. Όπως προέκυψε από την ανάλυση, το γενετικό υλικό ανήκει σε έναν άνδρα, ενώ το βιολογικό υλικό ανήκει τόσο στην κοπέλα, όσο και τον ίδιο.

  Όπως είναι γνωστό, ο 27χρονος Βασίλειος Λεβέντης έχει παραδεχτεί ότι είχε ερωτική επαφή με την Γεωργία Μπίκα, υποστηρίζοντας ότι έγινε συναινετικά, ενώ η τελευταία έχει πει ότι έπεσε θύμα ομαδικού βιασμού. Ταυτόχρονα, δεν εντοπίστηκε βιολογικό υλικό αξιοποιήσιμο στο εσώρουχο ή το σώμα της Γεωργίας που να ανήκει σε άλλο άτομο πλην της ίδιας. Στοιχείο που δείχνει, σε πρώτη φάση, ότι ένα άτομο άφησε πάνω της το DNA του, χωρίς βέβαια να αποκλείεται εμπλοκή άλλου προσώπου, που όμως δεν βρέθηκε το γενετικό του υλικό.

  Η παραπάνω εξέλιξη αναμένεται να κατευθύνει, στο εξής, την πορεία των ερευνών, καθώς οι αστυνομικές αρχές εξετάζουν τις φορητές ηλεκτρονικές συσκευές, όπως τα κινητά τηλέφωνα, των τεσσάρων νεαρών της «παρέας της Αθήνας», δηλαδή των Βασίλη και Ευαγόρα Λεβέντη, Κωνσταντίνου Περογιαννάκη και Βασίλη Τράφαλη, προκειμένου να διερευνήσουν αν υπάρχουν βίντεο, φωτογραφίες ή μηνύματα που να συνθέτουν το σκηνικό των όσων έλαβαν χώρα έλαβαν χώρα στη διάρκεια του πάρτι. Απαντήσεις, θα υπάρξουν, ακόμη και στο ενδεχόμενο απώλειας των σχετικών στοιχείων από τις ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς τα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ μπορούν να τα ανασύρουν και να φωτίσουν τα ακριβή γεγονότα.

  «Διαβάζοντας» τα αποτελέσματα

  Εντός της εβδομάδας αναμένονται και τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων από τη Βέρνη της Ελβετίας, προκειμένου να διερευνηθεί συνολικά αν στην 24χρονη κοπέλα είχε χορηγηθεί ναρκωτική ή άλλη ουσία, όπως για παράδειγμα το λεγόμενο «χάπι του βιασμού». Τα αποτελέσματα, τα οποία βαρύνουν εξαιρετικά ως προς την τελική σύνθεση του κατηγορητηρίου, θα προστεθούν τα αποτελέσματα εξετάσεων που ήδη έχουν διενεργηθεί από το Τμήμα Τοξικολογίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, τα οποία και έχουν παραδοθεί, κατά ορισμένες πληροφορίες, στην Ε΄ Ανακρίτρια.

  Ακολούθως, σύμφωνα με τη διαδικασία, η επιστημονική ομάδα που έχει αναλάβει την έρευνα, θα συντάξει ένα κοινό πόρισμα, αφού συνυπολογίσει τα αποτελέσματα και των δύο εργαστηρίων. Ωστόσο, η εικόνα που έχει σχηματιστεί ήδη από το εργαστήριο της Θεσσαλονίκης είναι, κατά πληροφορίες, ενδεικτική, αφού οι τοξικολογικές εξετάσεις που πραγματοποιούνται στην Ελβετία, αφορούν κυρίως στο εύρος του αλκοόλ που βρέθηκε στον οργανισμό της 24χρονης κοπέλας. Ταυτόχρονα, θα ερευνηθούν και κάποιες καινούργιες ουσίες που καταστέλλουν το κεντρικό νευρικό σύστημα και τις αντιστάσεις των γυναικών και δεν υπάρχουν μέχρι στιγμής στη λίστα των εργαστηρίων της Ελλάδας.

  Νέες μαρτυρίες

  Εκτός από τα νέα στοιχεία, πληθαίνουν ώρα με την ώρα και οι μαρτυρίες ατόμων που βρέθηκαν στο ίδιο πάρτι, αναφορικά με την ατμόσφαιρα που επικρατούσε στην επίμαχη σουίτα, αλλά και το ρόλο των παρευρισκόμενων. Μιλώντας στο Mega, μια ακόμη κοπέλα (από τα 17 άτομα που ήταν παρόντα) ανέφερε πως «με το που μπήκαμε μέσα είδαμε μια μικρή κουζίνα και το μπαρ με τα ποτά. Ακριβώς δίπλα ήταν η τραπεζαρία. Μετά το σαλόνι με έναν μεγάλο καναπέ που κάθονταν οι περισσότεροι». «Αν προχωρούσες ευθεία, υπήρχε μια μεγάλη κρεβατοκάμαρα, ήταν το μοναδικό ξεχωριστό δωμάτιο στη σουίτα. Θυμάμαι πως είδα να έχει και ένα τζακούζι», πρόσθεσε η ίδια μάρτυρας.

  Εν τω μεταξύ, κατάθεση ως μάρτυρες αναμένεται να δώσουν αύριο ο εργοδότης της Γεωργίας Μπίκα, Χρήστος Καραθανάσης και ο φίλος του, οι οποίοι και κλήθηκαν από την 24χρονη κοπέλα το πρωί της Πρωτοχρονιάς στο ξενοδοχείο, για να της παράξουν βοήθεια, αλλά και η 17χρονη φίλη της, με την οποία αρχικά μετέβη στο πάρτι.

  «Βία στη Γεωργία»

  Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, ο συνήγορος της Γεωργίας Μπίκα, Χρήστος Ζιώγας προανήγγειλε «ραγδαίες εξελίξεις» μέσα στην εβδομάδα, σχετικά με την εισαγγελική έρευνα που ξεκίνησε για την ύπαρξη κυκλώματος μαστροπείας. Ο ίδιος απάντησε αναφορικά με το πνεύμα της συμπληρωματικής κατάθεσης της πελάτισσάς του πως «επιβεβαίωσε την ιατροδικαστική έκθεση που αποτυπώνει βία στην Γεωργία, το κατέθεσε και υπάρχει πλήρη ταύτιση με τα ευρήματα της ιατροδικαστική έκθεση». «Ό,τι κατέθεσε αποδεικνύεται και από τα μηνύματα και τις κλήσεις που έκανε μέσω του τηλεφώνου της, αυτά τα οποία κατέθεσε περί της ώρας που πήγε, έφυγε, και επέστρεψε στο πάρτι αλλά και της πρόσκλησης που έλαβε», συμπλήρωσε ο κ. Ζιώγας.

  Επιπλέον, ο συνήγορος της 24χρονης κοπέλας αναφέρθηκε και στο υλικό από τις κάμερες ασφαλείας του ξενοδοχείου, το οποίο επιδόθηκε στις Αρχές, υποστηρίζοντας ότι σε αυτό διακρίνεται η Γεωργία Μπίκα σε κατάσταση μέθης, όπως προκύπτει και από την κατάθεσή της.

  «Αυτό που απομένει όπως είπε είναι τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων, για να επικυρώσει την ιατροδικαστική έκθεση. Τότε θα αλλάξει η κατηγορία και θα ανοίξουν δυο δρόμοι: Αυτός της φυλακής για τους υπαίτιους και αυτός της ζωής για την Γεωργία» εκτίμησε ο κ. Ζιώγας, γνωστοποιώντας παράλληλα πως η αποστολή του δείγματος για τοξικολογικό έλεγχο στη Γενεύη, έγινε κατ’ εντολή της ανάκρισης.

  Σύμφωνα με τον συνήγορο της 24χρονης κοπέλας, αυτό που αναμένεται από τις τοξικολογικές εξετάσεις είναι να εντοπιστεί υπνωτική ουσία, από το ποτό το οποίο προσφέρθηκε στη Γεωργία. «Με το χάπι αυτό δεν καταλαβαίνεις καθόλου τι σου γίνεται ούτε μπορείς να αντιδράσεις και δεν θυμάσαι τίποτα», κατέληξε ο κ. Ζιώγας.

  Εξελίξεις και για τη μαστροπεία

  Από πλευράς του, ο δικηγόρος, Νίκος Διαλυνάς υπογράμμισε ότι «δεν ελήφθη αίμα που έπρεπε να ληφθεί εντός 18 ωρών. Το πρώτο στοιχείο που θα μπορούσαμε να έχουμε έχει χαθεί… εκεί ευθύνεται η μη εξειδίκευση και η άγνοια των αρχών σε αυτού του είδους τα μοντέρνα αδικήματα», ενώ επισήμανε ακόμη πως «συνήθως οι τοξικολογικές ουσίες στα ούρα, το αργότερο σε μια εβδομάδα μας δίνουν αποτελέσματα» και επομένως «αυτές μπορεί να δρέψουν καρπούς».

  Επιπρόσθετα, εντός των επόμενων εικοσιτετράωρων, ο κ. Διαλυνάς θα καταθέσει στις Αρχές τα στοιχεία που έχει στη διάθεσή του σχετικά με το διεθνές κύκλωμα μαστροπείας και διακίνησης ναρκωτικών. «Πριν από δύο μέρες ο βουλευτής του ΑΚΕΛ Χρηστοφίδης είπε ότι ήρθαν στα χέρια του στοιχεία ότι συμμετέχουν Κύπριοι επιχειρηματίες και έρχονται κοπέλες από την Κύπρο για πάρτι κλπ. και ήδη έχει διαταχθεί έρευνα από τον Γεν. Εισαγγελέα της Κύπρου» σημείωσε ο δικηγόρος.

  Όσον αφορά τα στοιχεία που έχει ο ίδιος στη διάθεσή του, είναι πολύ συγκεκριμένα. «Πριν δύο μέρες ήρθαν σ’ εμένα συγκεκριμένες έγγραφες πληροφορίες. Το κύκλωμα αποτελείται από τρεις υποομάδες. Κάθε ομάδα έχει αρχηγό που κατονομάζεται, όπως κατονομάζεται και ο τρόπος δράσης, οι χώροι όπου γίνονται η αλίευση των κοριτσιών και ο γεωγραφικός χώρος που κινούνται» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κ. Διαλυνάς, ενώ ερωτηθείς αν κάποιο από αυτά τα ονόματα είναι γνωστό από την υπόθεση της 24χρονης απάντησε πως «δεν αναφέρονται ονόματα των 3-4 καταγγελλόμενων (για τον βιασμό) αλλά κάποιων άλλων».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  13 Σχόλια

  1. Στέφανε επαναλαμβάνω.
   Δεν υπήρχαν Κύπριοι και Κύπριες μονο Έλληνες στα χαρτιά.
   Δεν υπήρχαν ναρκωτικά μπαίναμε μέσα.
   Δεν υπήρχαν βίζιτες.
   Απο το ρεβεγιόν πέρασαν αν δεν κάνω λάθος 15-20 γυναίκες και όλες έφυγαν στην ώρα έπανω.από τις 3:00 μέχρι το ξημέρωμα έμειναν μονο 1 άντρας φίλος τους που τον ακούγανε ολοι με προσοχη κοντά στα 40 που λένε Θεσσαλονίκη ότι δουλεύει λεφτά πλουσίων στο εξωτερικό μαζί με 3 κοπέλες που και αυτές φαινόντανε νορμαλ.όλη την ώρα νερά παράγγελναν και πάγο.πηγαίναμε κάθε μισή ώρα και αυτοι συζητούσαν για δουλειές σοβαρά.ούτε μουσική φασαρία ούτε τίποτε.μετά ενώ αυτοι ετοιμαζόντουσαν να φύγουν κατά τις 5 εκείνη τη στιγμή ήρθε η κοπέλα και πήγε στη σουίτα και μόλις την είδε να μπαινει στράβωσε αυτος με το πουρο (εμεις αφήναμε νερά) κάτι δεν του άρεσε και μίλησε έντονα στους άλλους τι θέλει αυτή τέτοια ώρα εκεί και κάθισαν ξανά και δεν έφυγαν.αυτος σαν κατι να πονηρεύτηκε και δεν τους άφησε μόνους αυτους με αυτήν αλλά κράτησε και τις κοπέλες μέχρι το πρωί.μετά έφυγαν χαρούμενοι ολοι και τίποτε δεν έδειχνε ότι έγινε κάτι κακό εκεί για αυτό και εμείς λέμε δεν έγινε κατι κακό αλλιώς τα κορίτσια που έφυγαν θα ήταν κάπως και όχι μέσα στα χαμόγελα σα να μη συμβαίνει τίποτε.αυτόν τον γνωρίζει το ξενοδοχείο από την γύρα και είπαν ότι είναι οκ πανέξυπνος με πολλά λεφτά και παρόλα αυτα γυρναει με ενα μικρο αμάξι για να μη προκαλεί

  2. Οσο πιο πολυ φουσκωνει το θεμα στα ΜΜΕ,τοσο πιο πολλα θα αρπαξει ο αρχινταραβεριτζης(Big Mac) και οι υπονταραβεριτζηδες(ο “αφεντικος” που την “προστατευει” με τον κολλητο του,ο Μανος ο μπαριστα κλπ
   Μια σκληρη συνθεση νταραβεριτζηδων θα μπορουσε να τσεπωσει 1 φορτηγο 5000 dw(καραβι) Coca Cola

  3. Οσο πιο πολυ φουσκωνει το θεμα στα ΜΜΕ,τοσο πιο πολα θα αρπαξει ο αρχινταραβεριτζης(Big Mac) και οι υπονταραβεριτζηδες(ο “αφεντικος” που την “προστατευει” με τον κολλητο του,ο Μανος ο μπαριστα κλπ
   Μια σκληρη συνθεση νταραβεριτζηδων θα μπορουσε να τσεπωσει 1 φορτηγο 5000 dw(καραβι) Coca Cola

  4. Μου βρωμάει για οργανωμένη προσπάθεια κλονισμού της ψυχής της ελληνικής κοινωνίας,από ξένα κέντρα η δουλειά…
   Όπως και με τον ιερέα στα Πατήσια που δήθεν θυμήθηκε η λαθραία αλβανεζα, μετά από δύο χρόνια ότι την βίασε…
   Επίκειται πόλεμος Ρωσιας-ΝΤΠ και τα σκυλάκια της ΝΤΠ, έχουν βαλθεί να δημιουργήσουν ταξική και θρησκευτική διαμάχη στην Ελλάδα ώστε να πάρουν την κοινή γνώμη των Ελλήνων με το μέρος τους εναντίον της Ορθόδοξης και Αγίας Ρωσίας!!!

  5. Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΜΠΟΥΜΕΡΑΓΚ

  6. Η ουσία είναι και αυτό είναι που έχει τεράστια σημασία, πως οι ελίτ και οι υποστηρικτές τους ειναι κατά συρροην βιαστές παιδεραστές, παιδοφιλοι και ανώμαλοι. Αυτοι ντε που θέλουν λέει να κάνουν την κοινωνία σαν τα μούτρα τους. Οι τύποι που βίασαν τη ν κοπέλα στην ελίτ, ο τυπος του ΣτΕ που έδινε ναρκωτικά σε ανήλικα για να τον πηδανε μασόνος άθεος και υποστηρικτής των ελιτ. Δολοπλοκοι, μισανθρωποι, ασεβείς, ελίτ νεοταξιτες ορθολογιστες.

  7. Πουτανόπαιδα πίσσα και πούπουλα

  8. Άντε να βγάλεις τους νραβατζηδες της Αθήνας στη φόρα .Αυτούς που έχουν νύχταδικα γιγουρτακηδες κτλ τι ρόλο βαρανε με τα κυκλώματα trafficking

  9. Παπαριές…. Αυτή η υπόθεση προβλέπω πως θα γυρίσει μπούμεραγκ. Πολλά τα σκοτεινά σημεία και πράγματα που δεν στέκουν. Στην αρχή έλεγε για ομαδικό βιασμό, μετά για ατομικό μας λέτε… Επίσης δεν νοικιάζεις δωμάτιο σε 5άστερο ξενοδοχείο επειδή είσαι ζαλισμένος και δεν μπορείς να οδηγήσεις μέχρι το σπίτι σου. Παίρνεις ταξί πας σπίτι σου και την άλλη μέρα ξανά με ταξί γυρνάς και παιρνεις το αμάξι σου. Πολύ πιο φθηνά θα έρθει εκτός εάν είσαι πλούσιος και δε σε νοιάζει. Η κοπέλα ήθελε να μείνει εκεί όλο το βράδυ, αυτό μου δείχνει αυτό. Το γιατί ήθελε να μείνει εκεί όλο το βράδυ πάει σε πολλά ο νους… Εάν δεν βρεθούν ουσίες στην τοξικολογική θα αθωωθούν 100% οι κατηγορούμενοι. Όσο για το κύκλωμα μαστροπείας, αφού το λέει ο Διαλυνάς α καλά…. Κύπριοι λέει επιχειρηματίες παίρνουν μαζί τους πουτάνες πολυτελείας και πάνε για ρεβεγιόν στην Ελλάδα και αυτό είναι κύκλωμα μαστροπείας; Δεν έχει ακούσει ο Διαλυνάς για υπηρεσίες συνοδών; χαχαχαχαχα Τέτοια μούφα στην ιστορία δεν έχει ξαναγίνει. Πάμε για 3 παγκόσμιο σε λίγο με την εισβολή της Ρωσίας στην Ουκρανία και οι ελληνάρες ασχολούνται με μούφες….

  10. το γλέντησε και πάει για αποζημιωσάρα….είναι χαρακτηριστικό ότι δεν έχουν πει κουβέντα για οπτικοακουστικό υλικό από κάμερες και τηλέφωνα σε μια εποχή που όλα είναι δικτυομένα και το κινητό σου καταγράφει ακόμα και το πώς κλάνεις, ο βασικός ισχυρισμός της Γιωργίτσας είναι ότι δεν θυμάται τίποτα αλλά φρόντισε να αφήσει τις μέρες να περάσουν ώστε “να χαθούν” τα στοιχεία από τις αιματολογικές εξετάσεις και να βασιστούμε στην ειλικρίνειά της και τα όμορφα μάτια της, οι αιματολογικές διέφυγαν και από την ίδια και από τον δικηγόρο, και να μην πάρει αποζημίωση έχει γίνει πρώτη φίρμα και θα ήταν ενδιαφέρον να δούμε πώς ανεβαίνει ο αριθμός των ακολούθων της στα κοινωνικά δίκτυα και τις δουλειές που θα κάνει στο μέλλον, από μια άγνωστη τώρα έγινε πρώτη φίρμα…

  11. ελα μας τα πρηξες με τη νάρκισσο. 500 σέλφι την ημέρα, πάρτυ με πλουσιόπαιδα κόκες, και μετά οταν τον φάμε, με νάρκωσαν. έλεος με τα ξέκωλα που ζητάνε και τα ρέστα

  Comments are closed.