ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΧΩΡΑ! ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΚΑΤΑΛΗΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΕΘΝΟΜΗΔΕΝΙΣΤΙΚΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΤΩΝ ΚΟΜΜΟΥΝΙΣΤΩΝ – “Η ΣΠΙΘΑ ΑΝΑΨΕ”, ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΖΟΥΝ ΟΙ ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΚΑΙ Η ΦΩΝΗ ΤΟΥΣ “ΚΑΤΕΔΑΦΙΖΕΙ” ΤΟ ΜΑΞΙΜΟΥ [ΕΙΚΟΝΕΣ]

    Κοινοποίηση:
    kat2

    «Είμαστε Μακεδόνες» είναι το σύνθημα των μαθητών που κρατούν την ελληνική σημαία στα χέρια και προχωρούν σε καταλήψεις σχολείων σε όλη την Ελλάδα εκφράζοντας τις αντιδράσεις τους στη Συμφωνία των Πρεσπών και την εκχώρηση των ιστορικών δικαιωμάτων της Μακεδονίας.

     

    «Η νεολαία ξύπνησε, δεν θα επιτρέψουμε καμία κυβέρνηση να ξεπουλήσει αυτό το όνομα, και σε καμία περίπτωση δεν θα το βάλουμε κάτω, θα αντισταθούμε με κάθε τρόπο» λένε οι μαθητές που απέχουν από τα μαθήματά τους και έχουν καταλάβει δεκάδες σχολεία.

    Καταλήψεις γίνονται σε σχολεία της Πιερίας, των Σερρών, του Κιλκίς, της Θεσσαλονίκης, της Αρκαδίας και αλλού.

    «Θέλουμε να παρακινήσουμε τη νεολαία και να ευαισθητοποιήσουμε μαθητές και σχολεία ότι είναι σημαντικό πρόβλημα» επισημαίνουν οι μαθητές.

    Υπό κατάληψη τελεί και το ΕΠΑΛ Σταυρούπολης, στη Θεσσαλονίκη, ως ένδειξη διαμαρτυρίας για τη Συμφωνία των Πρεσπών.

    «Στηρίζουμε και επαινούμε τους μαθητές αγωνιστές του 1ου ΓΕΛ και 2ου ΕΠΑΛ Σταυρούπολης στον αγώνα τους για την ελληνικότητα της Μακεδονίας μας. ΝΥΝ ΥΠΈΡ ΠΆΝΤΩΝ Ο ΑΓΏΝ», τονίζει η Επιτροπή του Μακεδονικού Αγώνα, σε ανάρτησή της στο Facebook.

    Οι μαθητές έχουν αναρτήσει πανό στα κάγκελα του σχολείο με το μήνυμα «Η δημοκρατία πούλησε τη Μακεδονία. Η Μακεδονία είναι ελληνική».

    Υπενθυμίζεται ότι την προηγούμενη εβδομάδα, δέκα σχολεία -από τα συνολικά 40- στον νομό Πιερίας, προχώρησαν σε κατάληψη, αντιδρώντας στη Συμφωνία των Πρεσπών, αλλά και ως ένδειξη συμπαράστασης για την αποβολή μαθητών από το 1ο ΕΠΑΛ Γέρακα επειδή στην παρέλαση της 28ης Οκτωβρίου τραγούδησαν το «Μακεδονία Ξακουστή».

    kat2 kat3 kat5 katal

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Δεν αντεξες να μην την πεις τη μαλακια σου. Καλα είναι να μπορούμε καποιες φορες να διακρινουμε την σοβαροτητα καποιων καταστασεων

    2. Οι ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ θα πουν ότι είναι εθνικιστές και πολλά άλλα γνωστό το παραμύθι τους οι πουλημένοι…..

    3. Ας ακολουθήσουν και άλλα σχολεία.Μπράβο στους μαθητές.

    4. Δεν χρειαζονται κανεναν ηγετη , πραττουν οπως τους υπαγορευουν οι καρδιες τους
      Τους ηγετες κρατηστε τους για εσας.
      Κανενας λοιμοκοντορος δεν θα καπελωσει τον αγωνα τους.

    5. Ευτυχως που υπαρχουν παιδια σαν κι αυτα και σαν τα αλλα στο Γερακα,αν και πιστευω οτι ειναι ελαχιστα αυτα τα παιδια,διοτι τα περισσοτερα ειναι απασχολημενα με την black friday,την cyber monday,και το next top poutanomodel.

    6. ΤΕΛΙΚΑ ΟΠΩΣ ΦΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΤΟ ΕΓΓΥΣ ΜΕΛΛΟΝ ΜΠΟΡΟΥΝΕ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΑ.ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΒΟΛΕΜΕΝΟΙ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ.ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ. ΑΝ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ Ο,ΤΙ ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΤΑ ΒΑΠΤΙΣΟΥΝ ΜΕ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΦΑΣΙΣΤΙΚΑ ΕΠΙΘΕΤΑ,

    7. ΕΝΑΝ ΗΓΕΤΗ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΟΝΙΣΗ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΕΥΘΗΝΟΙ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΠΑΜΠΟΝΗΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΑΝΘΕΛΛΗΝΕΣ ΚΟΥΜΜΟΥΝΙΣΤΕΣ ΔΑΣΚΑΛΟΙ ΚΑΙ ΚΟΜΜΑΤΑ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΠΡΟΒΟΚΑΤΣΙΑ ΘΕΛΕΙ ΠΡΟΣΟΧΗ ΘΑ ΣΤΕΙΛΟΥΝ ΤΑ ΑΝΑΡΧΟΤΣΟΓΛΑΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΕΙΜΑΙΝΟΥΝ…..

    8. 100% κομμουνιστική συνείδηση οι γραικυλοι κάτοικοι, άθεοι, απάτριδες και αναρχικοί

      1. ΕΝΑΣ ΗΓΕΤΗΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ???ΕΝΑΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΕΝΑΣ ΜΕΤΑΞΑΣ???ΜΑΑΡΙ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΒΡΕΘΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΓΛΥΤΩΣΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΡΧΙΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΑΡΧΙΤΟΚΟΓΛΥΦΑΡΟΥΣ ΚΑΤΑΚΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΟΥΣ ΣΥΝΕΡΓΑΤΕΣ ΤΟΥΣ!!!

    9. Ο Φοίνικας που αναγεννιέται μέσα από τις στάχτες του, επέλεξε τα παιδιά της ΕΛΛΑΔΟΣ
      Εκ της τέφρας μας ετοιμαζόμαστε να αναγεννηθούμε…!!!
      Ο Θεός έβαλε την υπογραφή του για να απελευθερωθεί ο Έλληνας και δεν την παίρνει πίσω με καμιά δύναμη.
      ΠΑΙΔΙΑ, της ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΑΙΔΙΑ, που σκληρά πολεμάτε …., στη γλυκιά ΠΑΝΑΓΙΑ προσευχόμαστε όλοι να είστε καλά.
      Θεέ μου φύλαξε τα ΕΛΛΗΝΟΠΟΥΛΑ, γιατί όσο υπάρχουν τα ΠΑΙΔΙΑ, υπάρχει ΕΛΠΙΔΑ

      1. Για να υπάρχουν παιδιά πρέπει να τον χωνετε πιο τακτικά σε γυναίκες βέβαια και όχι σε τίποτα Βαλλιανάτους και Μπουτάρδες

    Comments are closed.