ΤΩΡΑ: ΣΟΒΑΡΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ -“ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΦΕΡΘΟΥΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 100 ΣΟΡΟΙ ΠΝΙΓΜΕΝΩΝ – ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΤΩΝ ΝΕΚΡΩΝ”

    Κοινοποίηση:
    μακελειο

    Αξιόπιστη Μάρτυρας γυναίκα Γιατρός που εργάζεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λάρισας , επικοινώνησε πριν από λίγο με την εφημερίδα μας και το makeleio.gr.
    επικοινώνησε ζητώντας ανωνυμία και ενημέρωσε πως
    “τα θύματα από τις πλημμύρες δεν θά είναι μόνο 28 άτομα αλλά 128. Κρύβουν ακόμη τον αριθμό και καλούν να σπεύσουν στο Γενικό Νοσοκομείο ειδικότητες ψυχιάτρων και ψυχολόγων ώστε να διαχειριστούν
    α) την ανακοίνωση του επερχόμενου εθνικού πένθους
    β) τα συγγενικά πρόσωπα που έχασαν αγαπημένα τους πρόσωπα” .
     Eπικεφαλής του κλιμακίου ο βουλευτής της ΝΔ και ψυχίατρος Βαρτζόπουλος.
    Γιατρός μίλησε στο makeleio.gr

    ” Ήρθε ο Βαρτζόπουλος, ο υφυπουργός Υγείας, άνθρωπος του Σαμαρά, έκανε σύσκεψη με τον καθηγητή Ψυχιατρικής τον Χριστοδούλου και αποφάσισαν να συντονίσουν ψυχολόγους και ψυχιατρους σε περίπτωση συλλογής πνιγμένων.  Αύριο θα εφημερεύουν και τα δύο νοσοκομεία της Λάρισας.
    Δυστυχώς υπάρχουν πολλοί πνιγμένοι”
    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    32 Σχόλια

    1. Τα αποτελέσματα τα έβγαλε η Σινγκιουλαρ Λοτζικ 41 τακατο. Στις επόμενες εκλογές ίσως βγάλει 81 τακατο. Ζούμε στον κόσμο του Χαρυ Ποτερ. Κούλα παραιτήσου

    2. Περισσότεροι από 180 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους από τις πλημμύρες στα μέσα Ιουλίου το 2021 στη Γερμανία … και εδώ από προχτές λένε 4 και 9 αγνοούμενοι!!!!!!

    3. Έλληνες είναι μεγάλη η καταστροφή της χώρας, μη περιμένετε τίποτα από τους κλέφτες πολιτικούς γιατί έχουν μετά τη μεταπολίτευση φάει το καταπέτασμα. Οργανωθείτε μεσα από ομάδες εθελοντων και βοηθείστε τους συνανθρώπους σας, μοιραστείτε μαζί με ανήμπορους πολίτες φαγητό και στέγη. Το κράτος έχει καταρρεύσει γιατι το κατάκλεψαν οι πολιτικοί.Δεν υπάρχουν σωστικά μέσα και υπηρεσίες. Ομως μη κλαψουρίζετε….. Πάρτε τους παραμάζωμα με ότι έχετε μπροστά σας ξύλα πέτρες και κοπανάτε τους. Είναι πολύ φοβισμένοι και ένοχοι. Φαίνεται όταν βγαίνουν στα δελτία των βοθροκάναλων. Μη τους λυπάστε για ότι συμβαίνει είναι υπαίτιοι αυτοί γιατί εκαναν τη χώρα καφενείο..ΝΙΦ

    4. Έχουν εξαφανιστεί ολόκληρα χωριά και πολλά από τα σπίτια είχαν ηλικιωμένους που δε πρόλαβαν να φύγουν και πνίγηκαν… πολλοί είναι αυτοί που είδαν πτώματα να επιπλέουν και φοβούνται να μιλήσουν… μακάρι να μην ισχύουν όλα αυτά γιατί οι νεκροί θα ξεπεράσουν κατά πολύ τον αριθμό που υπήρχε στο Μάτι.

    5. Αν είναι έτσι, να πάει άμεσα στη Λάρισα ο Mr Μπούτιας να βοηθήσει στη συγκάλυψη, ξέρει αυτός από πτώματα σε σακούλες.

    6. Δυστυχώς για όλους το βλέπω τό έργο.Θα μας πουν ότι πνίγηκαν 7και όλοι οι άλλοι είναι από τα νεκροταφεία από τον περίγυρο κάθε κοινότητας-δημου πού ξεβράστηκαν.Ξερουν αυτοί να τα φτιάχνουν……

    7. ΜΕ ΚΟΜΜΕΝΟΥΣ ΨΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΟΥΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΚΑΙ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ!!!! ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΖΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΕΦΑΛΗΣ ΤΩΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΩΝ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΠΟΙΑ Η ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΤΟΥΣ!!!!!Η ΘΑ ΕΝΟΧΛΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑΤΡΟΣ!!!!!

    8. Αν πούνε την αλήθεια θα χάσουν ψηφαλάκια απο τούς ψεκασμένους νεοέλληνες και μην ξεχνάμε οτι σε ενα μήνα έχουμε δημοτικές εκλογές ,οι ψήφοι είναι υπεράνω όλων ακόμα και απο την ίδια την ζωη

    9. Άχρηστοι Μπαγλαμάδες αλητείες πολιτικοί να πέσετε στον Πηνειό να πνιγείτε να ξεβρωμίσει η χώρα .

    10. Σιγά μην δεν έσπαγε και αυτό το μακάβριο ρεκόρ. Όντως μόνο το 20% που είναι βολεμενοι και πουλημενοι και έχουν τον ίδιο χαρακτήρα και σκεπτικό με τον Κούλη τον ψήφισαν και δυστυχώς θα δούμε όλο το έργο του. Δεν υπάρχει και ένα αντίπαλο δέος απέναντι του και κάνει ότι θέλει χωρίς να δίνει λογαριασμό. Πρώτα τους λαδωσε όλους και η σήψη και η διαφθορά διαχέονται παντού, ώστε να μην υπάρχει έλεγχος και τιμωρία αλλά σιωπή και απόκρυψη των γεγονότων. Όταν κάποιοι πριν τις εκλογές λέγαμε για το Μητσοτακαίικο μας έβριζαν ως φασίστες ή γράφανε για τρολ του ΣΥΡΙΖΑ. Τώρα είναι αργά ηλίθιοι.

      1. Ρε σφυριζαίε τράβα στα μπλοκ του σφύριζα να υποστηρίξεις τα ανοιχτά σύνορα του Τσιπροζάεφ με τα παιδιά στο ιδιωτικό και τους γάμους των ομοφύλων! Ρε τα ίδια έκανε ο τσιπροζάεφ στο Μάτι που ήξερε για νεκρούς από τις 7 και πήγε στη σύσκεψη και ρώταγε τι καιρό θα έκανε την άλλη μέρα στην Κινέττα που είχε και εκεί φωτιά! Αεί σιχτίρ με το ανθελληνικό σας ανώμαλο τόξο και τους κουλοτσιπροανδρουλάκηδες που ψηφίζετε για να νοιάζονται μόνο για τα επιδόμαρα των λαθρομεταναστών όταν τα παιδιά τους τα έχουν στα ιδιωτικά! Ρε ουστ με τον εμβολιάκια του κούλη,τον τσιπροζάεφ που τον στήριξε και στα λοκντάουν και στα μπόλια!

        1. Εσύ πανέξυπνε αυτό κατάλαβες και γράφεις βλακείες. Εμένα με ξέρουν όσοι με διαβάζουν χωρίς γυαλιά χρωματιστά. Εγώ μάθε γουστάρω έναν Θοδωρή ή Ιωάννη ή Γιώργη να ξεπεταχτεί και δεν φοβάμαι όπως και χιλιάδες άλλοι το βρουουουουου απ’τις ερπύστριες αν ακουστεί κάποιο χάραμα. Εσύ πήγαινε στο μαντρί σου γιατί αν δεν ξέρεις να διαβάζεις, αλλά χαρακτηρίζεις, τότε είσαι ζώο. Μεταξικός και γνήσιος Έλληνας όπως αυτός που είπε ΌΧΙ. Άντε που νομίζεις ότι έχεις και αντίληψη.

    11. Η εκτίμηση ειναι πανω απο 200. Γιατί απειλούν να μην μιλήσουν ?ολα στην φόρα

    12. Θεσσαλοι οι ψηφοι σας,φαγανε τους ανθρωπους σας!!!Ας προσεχατε.

    13. “Το σπιτάκι στο λιβάδι”, Αλεξ. Παπαδιαμάντης.
      Περιγράφει μια τέτοια καταστροφή.
      Τέτοιες θεομηνίες δεν είναι πρωτόγνωρες σε αυτές τις περιοχές.
      Οι κάτοικοι έπρεπε να έχουν προνοήσει, έπρεπε πρωτίστως οι ίδιοι να είχαν λάβει μέτρα.

      1. να έχουν λέμβους σωσίβια ερπυστριοφόρα κλπ .. είσαι σοβαρός;

    14. Ο άνθρωπος δεν μαθαίνει από τα λάθη του…το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού… κανένας δεν θέλει να δει την πραγματικότητα…εθεοτυφλουν.. Ύστερα σου λέει ότι φταίει ο Μητσοτάκης με την σπείρα του…

    15. Τι είναι οι νεκροί για να τους κρύψουν; πορτοφόλια;

      1. τους νεκρους δε μπορουν να κρυψουν , θα μας τρελανεις και συ τωρα?

      2. Εδώ δε μάθαμε στα Τέμπη τι έγιναν οι αγνοούμενοι. Μιλούσαν για 60 περίπου άτομα. Δεν μάθαμε τι έγιναν αυτοί οι άνθρωποι Πιστεύει κάποιος ότι θα πούνε τώρα τον πραγματικό αριθμό των νεκρών ;;;;;;;;; Αφού δεν ξεσηκώνεται ο κόσμος να τους πάρει ο διάολος μην περιμένεται αλήθειες. Ξέρουν που απευθύνονται .

    16. Ξεπέρασαν και το Μάτι. Ξεκουμπίσου ζαβέ δολοφόνε.

      1. ναι, τώρα σ’ άκουσε, χαχαχα…..

      2. Όσο και να σκούζετε, αν γίνουν εκλογές αύριο, πάλι η ΝΔ θα βγει.
        ΔΕΝ ψηφίζω ΝΔ αλλά η πραγμαιτκότητα αυτή είναι.
        Θα τρώτε στη μάπα σας τη ΝΔ επί πολλαααά χρόνια…..

    17. ΕΡΓΑ ΟΧΙ ΨΥΧΟΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΨΥΧΙΑΤΡΟΥΣ! ΚΡΙΜΑ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.

    18. Δυστυχώς το Νέο Μάτι είναι η Θεσσαλία .
      Έχουν απειλήσει τους πάντες να μη μιλήσουν.
      Επιπλέουν νεκροί παντού.

    Comments are closed.