ΤΩΡΑ! “ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ” ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ: “ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΞΕΧΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΣΑΣ ΡΙΞΑΜΕ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ”

  Κοινοποίηση:
  ΤΟΥΡΚΙΑ ΑΣΚΗΣΗ

  Επίθεση στον Πρωθυπουργό, Κυριάκο Μητσοτάκη για όσα είπε στο συνέδριο για το «Έγκλημα της Γενοκτονίας», εξαπέλυσε το τουρκικό ΥΠΕΞ.

  «Απορρίπτουμε ως αβάσιμους, ψευδείς και συκοφαντικούς τους εχθρικούς ισχυρισμούς του πρωθυπουργού της Ελλάδας, Κυριάκου Μητσοτάκη, κατά της ιστορίας μας αλλά και του σήμερα κατά την ομιλία του στο «Διεθνές Συνέδριο για το Έγκλημα της Γενοκτονίας» που οργανώθηκε στην Αθήνα στις 6-8 Δεκεμβρίου 2019» αναφέρει ανακοίνωση του τουρκικού υπουργείου Εξωτερικών.

  Παράλληλα, ο εκπρόσωπος του τουρκικού ΥΠΕΞ αναφέρεται με υποτιμητικό τρόπο στους Έλληνες κατά τη Μικρασιατική Καταστροφή και υπογραμμίζει ότι εκείνοι ήταν που διέπραξαν τις θηριωδίες κατά των Τούρκων πριν από έναν αιώνα.

  «Αν η ελληνική ηγεσία δεν μπορεί να ξεχάσει ότι τους ρίξαμε στο Αιγαίο κατά τη διάρκεια του Πολέμου της Ανεξαρτησίας και θέλει να έρθει αντιμέτωπη με την ιστορία, θα πρέπει πρώτα να κοιτάξει τη Συνθήκη της Λωζάννης, η οποία καταδίκασε την Ελλάδα να καταβάλει αποζημίωση για τις σφαγές, τις θηριωδίες και τα εγκλήματα πολέμου, που, σύμφωνα με την έκθεση της Διερευνητικής Επιτροπής των Συμμαχικών χωρών, διέπραξε ο ελληνικός στρατός εναντίον των Τούρκων κατά τη διάρκεια της κατοχής της Ανατολίας».

  Τέλος, η Αγκυρα καλεί την ελληνική κυβέρνηση να συμπεριφέρεται με βάση τις αρχές τις φιλίας και της καλής γειτονίας.

  «Καλούμε την ελληνική ηγεσία, όπως έκανε κι ο έλληνας πρωθυπουργός Βενιζέλος, που υπέδειξε υποψήφιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το μεγάλο ηγέτη Ατατούρκ, τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας και αγωνιστή κατά του κατοχικού ελληνικού στρατού, να σταματήσει να ονειροβατεί και να ακολουθήσει τις αρχές της φιλίας και της καλής γειτονίας».

  Η ανακοίνωση του τουρκικού ΥΠΕΞ:

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Πηδημα στους προδότες μέσα πρώτα… Και μετά στους τουρκογυφτους…

  2. ΜογγολοΥΠΕΞ :

   «Καλούμε την ελληνική ηγεσία, όπως έκανε κι ο Έλληνας πρωθυπουργός Βενιζέλος, που υπέδειξε υποψήφιο για το βραβείο Νόμπελ Ειρήνης το μεγάλο ηγέτη Ατατούρκ, τον ιδρυτή της Τουρκικής Δημοκρατίας και αγωνιστή κατά του κατοχικού ελληνικού στρατού, να σταματήσει να ονειροβατεί και να ακολουθήσει τις αρχές της φιλίας και της καλής γειτονίας».

   !!! Μαρτυράνε δίχως ξύλο !!!!

  3. Καλά κάνουν όταν οι δικοί μας ξέχασαν να εορτάσουν τα 100 χρόνια 1912 -2012 από τους Βαλκανικούς , που τους πήγαμε από την ΛΆΡΙΣΑ έως την ΚΑΒΆΛΑ και δεν ανεβάσαμε φωτογραφίες πινάκων με τον γονατιστό Εσάτ πασά να παραδίνει το ξίφος του στον Στρατηλάτη ΚΩΝ/ΝΟ ούτε και την είσοδο του στην ΘΕΣ/ΝΙΚΗ επικεφαλής των νικητών Ελλήνων . Τότε ελευθερώναμε την πατρίδα τώρα την πουλάμε, ΠΡΕΣΠΕΣ , ΠΟΛΥΠΟΛΙΤΙΣΜΙΚΟΊ , κ.τ.λ.

  4. Τί κάθεστε ωρέ μέ τά γιουσουφάκια νά μένουν αμέτοχα μία ζωή είμαστε καλύτεροι από τούς τουρκαλάδες ξυπνάτε!!!

  5. Μήπως έχουν πάρει με μεταγραφή τον Καρανίκα και το έριξαν στο μπάφο;;;

  6. Γιατι αφηνετε τον μεμετη να μας προσβαλει ?

   ΑΜΕΣΗ ΑΠΕΛΑΣΗ ΣΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟΣΠΟΡΟ .,.,.,.

   ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ ?

   1. φανταζομαι ότι η ερωτηση σου είναι ρητορικη και δεν περιμενεις απαντηση. εννοείται ότι δεν τα εχουν

  Leave a Response