ΤΩΡΑ! ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΟΠΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΟΛΕΜΙΚΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ

  Κοινοποίηση:
  tora

  Τα πρώτα αεροσκάφη της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας πετούν από σήμερα (21/5) το πρωί στο εναέριο χώρο των Σκοπίων, στο πλαίσιο της συμφωνίας συνεργασίας των δύο χωρών για το έλεγχο του εναέριου χώρου της γειτονικής χώρας, που υπογράφηκε κατά την πρόσφατη επίσκεψη του Ελληνα πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη γειτονική χώρα.

  Οπως μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ΜΙΑ πρόκειται για δύο πτήσεις στον εναέριο χώρο των Σκοπίων από τις 7:30 έως τις 9:30 (8.30 και 10.30 ώρα Ελλάδας), που αποτελούν τα προκαταρτικά για τις ανάγκες της αποστολής του ΝΑΤΟ «Air Policing».

  Σκοπός των πτήσεων είναι να ελεγχθεί η επικοινωνία και η κάλυψη του ραντάρ της γειτονικής χώρας. Οι πτήσεις αναφέρει το τηλεγράφημα αποτελούν προετοιμασία και για την εκπλήρωση των όρων από τα Σκόπια στο τμήμα της αεροπορίας ως μελλοντικό ισότιμο μέλος στο σύστημα συλλογικής ασφάλειας, ανακοίνωσε το υπουργείο Άμυνας.

  Αποστολή «Air Policing» του ΝΑΤΟ που περιλαμβάνει τη χρήση του συστήματος για την παρακολούθηση του συστήματος εναέριου χώρου και τα μέσα άμυνας για την προστασία του εναέριου χώρου των κρατών μελών του ΝΑΤΟ

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  7 Σχόλια

  1. Όταν οι Τούρκοι θα μας επιτήθονται εμείς θα σουλατσάρουμε στα Σκόπια…
   Είμαστε μόνον ο λαός σκέτο!
   ΜΗΝ περιμένετε ούτε την ηγεσία του στρατού ούτε την αστυνομία!
   Αμφιβάλλω και για την εθνικότητα αυτών τον ανώτατων “αξιωματικών”…

  2. Τους χαρισαμε την ιστορια μας και την πολιτιστική μας κληρονιμιά και τους προστατευουμε κιολας. Καλά να πάθουμε…

  3. Τα καύσιμα, ανταλλακτικά, φθορές κλπ κόστη πτήσεων ποιός τα πληρώνει ?

   1. Είναι αυτό που λένε και κερατάς και δαρμένος!!! Πρώτη φορα αριστερά τέτοιο γ@μήσι πουθενά!!!

  Leave a Response