ΒΙΝΤΕΟ! “ΡΟΥΚΕΤΕΣ” ΤΟΥ ΣΤΕΦΑΝΟΥ ΧΙΟΥ ΣΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ – ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΦΩΤΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΟΤΟΥΡΚΙΚΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΤΑΚΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ

    Κοινοποίηση:
    im_ekriktiko_12-8-2020

    Οι σημερινές αποκαλύψεις του Στέφανου Χίου στο εκρηκτικό δελτίο στο ΑΡΤ κανάλι

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    11 Σχόλια

    1. Οσο για τον κορονοιο
      μπητε και δες τε στο διαδικτυο Ozontherapie
      Στη Γερμανια χρησιμοποιουν τη θεραπεια με οζον σε συνδιασμο με ορο με βιτανη C
      ενα εναντιον του κορονοιου με επιτυχια

    2. ΕΝΑΝ ΜΕΤΑΞΑ ΧΡΕΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΜΕ ΑΡΧΙΔΙΑ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΧΙ. ΑΡΚΕΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΥΡΑΜΠΙΕΔΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΣΜΟΥ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ 46 ΧΡΟΝΙΑ.

      1. Ο Μεταξάς είπε το όχι και έστειλε τους γονείς και παππούδες μας στον πόλεμο εκ των οποίων όσοι γύρισαν σώοι αντιμετωπίστηκαν σαν φασίστες ενώ τα κουμουνια σαν αντιστασιακοί.οποιος διαφωνεί ας πάρει το όπλο και να βγει στο βουνό.εγω ευχαριστώ αλλά δεν θα πάρω.

    3. 45 χρόνια τώρα έχει φτιαχτεί μια κουλτούρα νοοτροπία να μην αναλαμβάνουμε ευθύνες του “έλα μωρέ δεν τρέχει τίποτα” και του δεν βαριέσαι. Η επανάσταση με βία προϋποθέτει ανάληψη ευθύνης. Επανάσταση με λόγια δεν υφίσταται.

    4. Εξοχότατε κε Χιε, είθε ο Παντοδυναμος παντογνώστης φιλευσπλαχνος Θεός Κυριος ημων Ιησους Χριστος ο πανταχου παρών και τα παντα πληρών να εχει καλα εσας την γυναίκα και την οικογενεια σας. Συνεχιστε το εξαίρετο χριστιανικον εναρετον πατριωτικον ΕΘΝΙΚΌ εργο σας. Θα συναντησετε δυσκολιες απο Πολλους αθεους και άπιστους ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΤΕ ΚΑΤΩ… ΠΑΛΕΨΤΕ ΚΑΙ ΕΊΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΈΒΑΙΟΣ ΟΤΙ ΘΑ ΣΑΡΩΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΉΣΕΤΕ

    5. ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΠΟΛΕΜΗΣΟΥΜΕ ΘΑ ΔΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΑΙΜΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΤΡΙΔΑ ΗΔΗ ΞΕΠΟΥΛΗΜΕΝΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΑΦΙΕΣ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ. ΘΑ ΠΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ Γ@ΜΑΝΕ ΜΕΤΑ ΟΙ ΑΛΒΑΝΟΙ, ΟΙ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΠΗΔΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΟΥΣ ΕΦΙΑΛΤΕΣ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ ΟΤΙ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ. Ο ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ ΣΤΕΦΑΝΟΣ ΧΙΟΣ ΕΙΠΕ ΚΑΤΙ ΑΠΟΨΕ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙ ΣΤΑ ΨΙΛΑ. Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΒΑΛΑΜΕ ΑΠΟ ΕΝΑ ΛΙΘΑΡΑΚΙ. ΤΕΛΙΚΑ ΕΚΕΙΝΟ ΤΟ (ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ) ΗΤΑΝ ΠΑΡΕΞΗΓΗΜΕΝΟ…

      1. Και θα συνεχίζουν τα γίδια να ψηφίζουν, τα ίδια λαμόγια, τους ιδιους προδότες,

    6. Φίλε καλησπέρα αν ήμουν πρωθυπουργός χώρας και με κατηγορούσε εμμέσως πλην σαφώς ο Στέφανος Χίος ότι εγώ ήμουν πίσω απο απόπειρα δολοφονίας θα τον είχα τρέξει στα δικαστήρια τι συζητάμε τώρα ..Ένα τεράστιο φιάσκο όλα απο oruc reiss και συγκάλυψη γεγονότων είναι το θέμα ..Κόψε στον Έλληνα τον καφέ και θα σου πώ εγώ μετά για επαναστάσεις και εξεγέρσεις ..Στέφανε μην περιμένεις κανένα τμήμα της αστυνομίας να διαλευκάνει την υπόθεση … (Δεν θα σε δικαιώσει κάποιος να ξέρεις,όλοι μέσα στο σύστημα είναι απο δικαστές μέχρι και γιατρούς (που φτάσαμε) ).

      Η δημοκρατία είναι το πολίτευμα όπου η εξουσία πηγάζει από τον λαό, ασκείται από τον λαό και υπηρετεί τα συμφέροντα του λαού.

      Κεντρικό χαρακτηριστικό της δημοκρατίας είναι η λήψη αποφάσεων με ψηφοφορία: των πολιτών, στην άμεση δημοκρατία, ή κάποιων αντιπροσώπων τους, στην αντιπροσωπευτική δημοκρατία.

      Δεν υπάρχει δημοκρατία στην χώρα μας ..Το χρήμα κυριεύβει τα πάντα.

      Καλή δύναμη φίλε!

    7. Και μόνο που όλα τα μπουκωμένα με κορωνο-εκατομμύρια ΜΜΕ θάψαν το θέμα και κάποια από αυτά πήγαν να σε βγάλουν και τρελό, δεν χρειαζόταν κάτι άλλο. Σιγά τώρα μην ασχοληθούν οι μισθωτοί πραιτωριανοί. Κράτος και παρακράτος το ίδιο χέρι τα ταΐζει…

    8. Ο κοσμος να στραφει σε συμπληρωματα οπως εχινακεια ,προπολη, βιτ C που ενισχυουν το ανοσοποιητικο και ειδικα τον Σεπτεμβριο-Οκτωβριο ,οπου αλλαζει η εποχη ,ο οργανισμος αναπροσαρμοζεται. Αυτη η εποχη ειναι κρισιμη. Αν κρυωσεις αυτη την εποχη, ολο το χειμωνα θα επαναλαμβανεται η αδυναμια του ανοσοποιητικου. Αν τη βγαλεις καθαρη, ολο το χειμωνα θα σαι περδικι.

    Comments are closed.