ΤΩΡΑ…ΘΑ ΠΟΝΕΣΕΙ! ΕΡΧΟΝΤΑΙ Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΣΤΑ ΒΟΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ – ΠΟΙΑ «ΑΘΗΝΑΙΚΗ ΡΙΒΙΕΡΑ», ΠΟΙΑ ΓΛΥΦΑΔΑ ΚΑΙ ΠΟΙΑ ΦΙΛΟΘΕΗ; Λ@ΘΡΟΡΙΒΙΕΡΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΟΛΑ, ΞΕΧΑΣΤΕ ΤΙΣ «ΧΛΙΔΑΤΕΣ» ΠΕΡΙΟΧΕΣ! ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΕΚΕΙ ΤΣΑΜΠΑ! [ΦΩΤΟ ΕΓΓΡΑΦΟ]

  Κοινοποίηση:
  metanastes erxontai

  Κάτι αντίστοιχο συμβαίνει και θα συμβεί φυσικά και σε άλλες καλές και σημαντικές περιοχές της Ελλάδας, δείτε το έγγραφο που ακολουθεί και θα φρίξετε!

  Μένει να δούμε ποια θα είναι η αντίδραση των δημάρχων, καθώς στις περισσότερες περιοχές έχουν εκλεγεί γαλάζιοι και «Μητσοτακέικοι» δήμαρχοι!

   

  Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναζητά διαμερίσματα ανά την Ελλάδα έως και τις 16 Δεκεμβρίου για την φιλοξενία ανήλικων και ασυνόδευτων μεταναστών και προσφύγων.

  Έως τη συγκεκριμένη καταληκτική ημερομηνία οι ενδιαφερόμενοι ιδιοκτήτες μπορούν να υποβάλλουν την πρόταση τους σε σφραγισμένο φάκελο στα γραφεία του οργανισμού στην Αθήνα. Η μίσθωση των διαμερισμάτων που θα επιλεγούν θα έχει διάρκεια 5 μηνών ενώ εξετάζεται το ενδεχόμενο με τη λήξη της περιόδου αυτής, όλες οι σχετικές μισθώσεις εποπτευόμενων διαμερισμάτων να ανανεωθούν για 1 έτος.
  μετανάστες διαμερίσματα
  μετανάστες διαμερίσματα

  Τα διαμερίσματα θα μισθωθούν από το Διεθνή Οργανισμός Μετανάστευσης αλλά η λειτουργία τους θα ανατεθεί σε φορείς οι οποίοι θα λειτουργούν υπό το γενικό συντονισμό της UNICEF αναλαμβάνοντας τη παροχή ψυχοκοινωνικής υποστήριξης και υπηρεσίες για τη σταδιακή αυτονόμησή των ασυνόδευτων ανηλίκων.

  “Οι διαμένοντες στα διαμερίσματα αυτά θα είναι ασυνόδευτοι ανήλικοι, πολίτες τρίτων χωρών ή ανιθαγενείς, ηλικίας κάτω των 18 ετών, οι οποίοι φθάνουν στην Ελλάδα χωρίς να συνοδεύονται από πρόσωπα που ασκούν, σύμφωνα με την ελληνική νομοθεσία, τη γονική τους μέριμνα ή την επιμέλειά τους ή χωρίς να συνοδεύονται από ενήλικο συγγενή που ασκεί στην πράξη τη φροντίδα τους και για όσο χρόνο η άσκηση των καθηκόντων αυτών δεν έχει ανατεθεί σε κάποιο άλλο πρόσωπο, σύμφωνα με το νόμο”, αναφέρεται στη σχετική προκήρυξη.

  Βασικός στόχος της λειτουργίας των “εποπτευόμενων διαμερισμάτων” είναι η υποστήριξη των ασυνόδευτων ανηλίκων – άνω των 16 ετών- σε κατάλληλο πλαίσιο εξατομικευμένης φροντίδας και προστασίας, σύμφωνα με τις ικανότητες και δεξιότητες αυτών και λαμβάνοντας υπόψη τις αναπτυξιακές τους ανάγκες. Περαιτέρω, όπως επισημαίνεται, μέσω του συγκεκριμένου εναλλακτικού μοντέλου φιλοξενίας προωθείται η υποστήριξη και ενδυνάμωση των ασυνόδευτων εφήβων για τη μετάβαση στην ενηλικίωση, η χάραξη στόχων, η σταδιακή ένταξή τους στην τοπική κοινωνία και στην αγορά εργασίας, η ενίσχυση της αυτοπεποίθησης και της δυνατότητας αυτοσυντήρησης, η ανάπτυξη δεξιοτήτων, η ενίσχυση της ικανότητας λήψης αποφάσεων και της ικανότητας των ανηλίκων να ανθίστανται στις δυσκολίες, να αναπτύσσουν την προσωπικότητα και τις ιδιαίτερες ικανότητές τους.
  Προτεραιότητα στην επιλογή εποπτευόμενων διαμερισμάτων θα δοθεί στους παρακάτω δήμους:

  α)Περιφέρεια Αττικής-Δήμοι:Αγίου Δημητρίου, Αγίας Παρασκευής, Αιγάλεω, Αλίμου, Αθηναίων, Χαλανδρίου, Δάφνης-Υμηττού, Ελληνικού-Αργυρούπολης, Φιλαδέλφειας-Χαλκηδόνος, Φιλοθέης-Ψυχικού, Γαλατσίου, Γλυφάδας, Χαϊδαρίου, Ηλιούπολης, Ηρακλείου, Καισαριανής, Καλλιθέας, Κηφισιάς, Λυκόβρυσης-Πεύκης, Μοσχάτου-Ταύρου, Νέας Ιωνίας, Νέας Σμύρνης, Παλαιού Φαλήρου, Παπάγου-Χολαργού, Περάματος, Περιστερίου, Πετρούπολης, Πειραιά, Βριλησσίων, Βύρωνα, Ζωγράφου.

  β)Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας-Δήμοι: Αμπελόκηπων-Μενεμένης, Αλεξάνδρειας, Αλμωπίας, Αριστοτέλη, Καλαμαριάς, Νεάπολης-Συκεών, Ωραιοκάστρου, Παύλου Μελά, Πυλαίας-Χορτιάτη, Θέρμης, Θεσσαλονίκης

  γ)Περιφέρεια Ηπείρου-Δήμοι: Ιωαννιτών, Δωδώνης.

  Το κάθε διαμέρισμα πρέπει να έχει εμβαδό το ελάχιστο 70 m2 χώρων κύριας χρήσης (εξαιρουμένων των κλιμακοστασίων, ανελκυστήρων, πλατύσκαλων, κοινόχρηστων διαδρόμων και μπαλκονιών) και θα πρέπει να διαθέτει τις απαραίτητες κτιριακές και λειτουργικές προδιαγραφές.

  μετανάστες διαμερίσματα

  Τα εποπτευόμενα διαμερίσματα που θα χρησιμοποιηθούν για το σκοπό της ημιαυτόνομης διαβίωσης, πρέπει να διαθέτουν κατ’ ελάχιστον τους παρακάτω χώρους: α) ανεξάρτητη είσοδο, β) κατ’ελάχιστον 2 υπνοδωμάτια με χώρο ικανό να φιλοξενούνται συνολικά 4 ασυνόδευτοι ανήλικοι (όχι περισσότεροι από 2 σε κάθε δωμάτιο), γ) κατάλληλο χώρο κουζίνας, δ) καθιστικό, τραπεζαρία ικανά για 4 άτομα, ε) σαλόνι, στ) ανεξάρτητο χώρο υγιεινής (WC/ντους/νιπτήρας), ζ) χώρο για πλυντήριο, η) χώρο για γραφεία ανάλογα με τον αριθμό των ατόμων που φιλοξενούνται στο διαμέρισμα.

  Ο Διεθνής Οργανισμός Μετανάστευσης αναλαμβάνει όλα τα λειτουργικά έξοδα του διαμερίσματος, όπως την πληρωμή του ενοικίου, την πληρωμή των παγίων εξόδων (λογαριασμοί ηλεκτροδότησης, ύδρευσης και αποχετεύσεως, σύνδεσης στο Διαδίκτυο), τις κοινόχρηστες δαπάνες που βαρύνουν το διαμέρισμα (δαπάνες λειτουργίας και συντήρησης κεντρικής ή και αυτόνομης θέρμανσης, λειτουργίας ανελκυστήρα κλπ.), τα πάγια έξοδα λειτουργίας και συντήρησης του διαμερίσματος, τον υλικοτεχνικό εξοπλισμό καθώς και την αποκατάσταση των ζημιών, φθορών και βλαβών που προκαλούνται στο διαμέρισμα, στις εγκαταστάσεις και τον εξοπλισμό του με υπαιτιότητα των διαμενόντων.

   

   

  (με πληροφορίες και από το palaiofaliron.gr)

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  32 Σχόλια

  1. οποιος Ελληνας συνεχιζει να πληρωνει φορους ειναι πολυ Μ Α Λ Α Κ Α Σ

  2. Πολύ καλά κάνουν οι ΓΗΓΕΝΕΊΣ Έλληνες κάτοικοι ανά τήν Επικράτειαν,οι οποίοι πολύ ορθά διαμαρτύρονται γιά τόν ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΙΚΟΝ ΔΟΥΡΕΙΟΝ ΊΠΠΟΝ, πού μέ τήν διαταγή τού Σουλτάνου Ερντογάν είναι ΈΤΟΙΜΟΣ νά ΔΡΆΣΕΙ ΥΠΈΡ τής ΤΟΥΡΚΊΑΣ & νά ΑΛΏΣΕΙ τήν ΕΛΛΆΔΑ εκ τών ΈΣΩ, χωρίς η ίδια η Τουρκία ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΘΕΊ νά ΜΑΤΏΣΕΙ κάν..!!! Η Μουσουλμανική 5η ΦΆΛΑΓΓΑ είναι η Τουρκική Φάλαγγα πού αναμένεται με εντολή του Σουλτάνου Ερντογάν νά καταλάβει τήν Πατρίδα μας.

  3. αρμοδια καθικια ξεχασατε πεντελη διονυσο κηφισια βαρκιζα εκαλη λαυριο σουνιο αυτα γιατι δεν ειναι μεσα στην λιστα σας θρασιμια .δημοκρατια της βρωμιας και της αρρωστιας θελατε ελληνες τωρα τελειωσε το θεμα θα υπαρχουν αναμεσα μας και αναμεσα στα σκελια των γυναικων και των κοριτσιων σας το πουλι σας και την ψηφο σας επρεπε να ξερετα που την βαζετε

  4. δεν σας αρεσε η χα και αλλο πατριωτικο κομα φατε τωρα στην μαπα τους ισλαμοπιθηκους και μην βγαζετε μιλια μ@λ@κες ψηφοφοποι

  5. επόμενο αφού ο έλληνας ψηφίζει προβλεπέ ισλαμολάγνο “δημοκρατικό τόξο” από το 1974 και μετά…

  6. Έιχα έναν αρχίδα κουμπάρο στην Γλυφάδα με τον οποίο τσακώθηκα άσχημα λόγω του λάθρομεταναστευτικού. Βλέπετε αυτοί οι μπινέδες των νοτίων προαστίων που το παίζουν φιλάνθρωποι και ότι δήθεν δεν τους ενοχλούν οι λαθρομετανάστες, ας τους πάρουν τώρα στα σπίτια τους.
   Για να σε δω τώρα ρε αρχίδα, τι θα πεις που θα στους φέρουν έξω απ την πόρτα σου!
   Ελεεινό σκουληκί μετανιώνω και που έγινα κουμπάρος σου και που ήμουν Φιλος σου!
   Διώξτε τα ανθελληνικά σκουλήκια απ την ζωή σας!

   1. Χαχα..φίλε άστα, τέτοια θέματα έχω και γω, με κατι μλκς που νόμιζαν ότι επειδή μένουν σε ακριβές περιοχές δεν τους πιάνει…ας τους φέρουν τώρα έξω απτις πόρτες τους τα μνπανα..

  7. Αν και ζω σε μια σχετικά καλή περιοχή (σε σχέση πχ με τα δυτικά προάστια), θα ευχαριστηθώ να δω τους εδώ ψευτο-ανθρωπιστές να ουρλιάζουν σαν αδερφάτα όταν οι αλλοδαποί θα γλεντάνε τις ανήλικες κόρες τους! Μην σας πω, θα τους επευφημώ κιόλας όταν θα διακορεύουν τις ανήλικες κόρες των αλλοδαπόφιλων αριστερών της περιοχής μου! Ναι, είμαι χαιρέκακος με την όποια τύχη των ελληνόφωνων ανθελλήνων ελλήνων πολιτών…

  8. Αρσενικοί ανήλικοι ετών 35, με σεξουαλικές ορμές και με τις ευλογίες του συστήματος και των ΜΚΟ…..ε ρε τι μας περιμένει…..

   1. Ανήλικοι μουστακαληδες,χαχα…ότι να ναι, αλλά μας χρειάζεται γιατί η μλκια είχε χτυπήσει κόκκινο..

  9. Τα περισσότερα τα νοικιάζουν οι τράπεζες…οι ιδιοκτήτες είτε έχουν δάνειο είτε το κατάσχεσαν….
   Τι δεν καταλαβαίνουμε…
   Όλα με σχέδιο από πριν…

  10. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Η ΜΥΡΩΔΙΕΣ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΥΡΑ ΤΩΝ ΑΦΓΑΝΩΝ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΚΙΣΤΑΝΩΝ ΘΑ ΕΥΩΔΔΙΑΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΠΕΡΙΟΧΕΣ ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ/ΠΑΤΗΣΙΟΑ/ΚΥΨΕΛΗ
   ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΟΛΩΝΑΚΙ ΣΑΣ ΞΕΦΕΥΓΕΙ ΑΚΟΜΗ ΡΕ AΘΛΙΑ ΛΕΣΙΜΙΑ

  11. Τους μελλοντικους ψηφοφορους της Ελλαδας τους προσεχουν παρα πολυ.Ουτε στην αστυνομια επιτρεπουν να τους ακουμπησουν.Μονο τον Ελληνα εχουνε χεσμενο και τον πλακωνουν στο ξυλο και στα χημικα.
   Ειναι μεγαλη η αποχη σε καθε εκλογες τωρα τελευταια και κοιτανε να τη φτιαξουν τη δουλεια αλλιως.

   1. επόμενο αφού ο έλληνας ψηφίζει προβλεπέ ισλαμολάγνο “δημοκρατικό τόξο” από το 1974 και μετά…

  12. Έχουμε το air bnb που έχει πάει τις τιμές στα ύψη και δε βρίσκουμε σπίτι να μείνουμε, τώρα θα πάρουν τα υπόλοιπα ελεύθερα σπίτια οι λαθρομετανάστες, με τα δικά μας λεφτά. Πάει το διάρι σε υποβαθμισμένη περιοχή θα πάει 700 ευρώ.

  13. θα είναι υπέρ των χοτ-σποτ και θα βγει να μιλήσει για λογαριασμό του ΚαΚαΕ

   1. ΠΟΙΟΣ ΤΗΝ ΧΕΖΕΙ ΜΩΡΕ ΤΗΝ ΚΑΡΑΛΕΣΒΙΑΡΑ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΕΚΑΛΗΣ. ΒΡΩΜΟΣΚΥΛΟ ΤΟΥ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΗ.

  14. Το πιό δίκαιο πράγμα που θα γίνει στην Ελλάδα. Να γίνουν χοτ σπότ στις αριστερές παραγκουπόλεις της Εκάλης, της Κηφισιάς, της Γλυφάδας εκεί που φτωχοί αριστεροί μένουν σε παράγκες περιμένοντας το θαύμα του κομμουνισμού, σαν την αριστερή Ακρίτα που μένει στις φαβέλες της Φιλοθέης, την δυστυχισμένη κομμουνίστρια Κανέλη που μένει σε παράγκα στην εργατούπολη της Εκάλης και λοιποί πονεμένοι αριστεροί σαν τον φτωχό Παπαδημούλη που ζητιανεύει λίγο ψωμί στην υποβαθμισμένη Κηφισιά. Κομμουνιστές πάρτε το τσιγγαναριό της Ασίας και της Αφρικής στις παράγκες σας.

  15. Στο μεταξύ, υπάρχουν Έλληνες.που ζουν χωρίς ρεύμα και καλοριφέρ το χειμώνα αλλά θρηνούν τους φόρους τους. Ξεχάσατε την Ελλάδα και τους Έλληνες. Πλέον μόνο οι ισλαμοπίθηκοι έχουν δικαιώματα. Στην υγειά των κοροΐδων

  16. στη νεα σμυρνη να πατε πολλους να αποδειξουν και οι οργανωμενοι του πανιωνιου την αλλυλεγγυη τους στους λαθρομεταναστες

  17. Ο ένας από τους τρεις δολοφόνους του Νικόλα του Φιλοπάππου , ο 17 χρόνος , διέμενε σε εποπτευόμενο διαμέρισμα , πληρωμένου του ενοικίου και λοιπών εξόδων από το Ελληνικό κράτος.
   Έρχονται εδώ εκππαιδευμενοι πολεμιστές και καταζητούμενοι εγκληματιες , και οι περισσότεροι δηλώνουν ανήλικοι .

  18. ΦΩΣ – ΝΕΡΟ – ΤΗΛΕΦΩΝΟ – ΕΝΟΙΚΙΟ – ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ- ΙΝΤΕΡΝΕΤ (ΜΟΝΟ Π0ΥΤ@ΝΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΗ) ΟΛΑ Τ Σ Α Μ Π Α ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΙΣΛΑΜΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΟΥΣ ΞΕΣΚΙΖΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΦΟΡΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΧΑΡΑΤΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΝΕ ΔΡΟΜΟ.

  19. Όπου συναντάτε αλλοδαπούς να τους παρότρυνετε…. Νέα Ερυθραία, Φιλοθέη, Εκάλη, πολιτεία, Γλυφάδα, Βούλα, βουλιαγμένη, Κολωνάκι, κηφησια…. Εκεί να πάτε,… Εκεί καλό το άνθρωποι…. Αγαπάνε εσάς…. Και να τους δείχνετε και τον χάρτη…

  20. Δεν βλέπω Εκάλη. Μόνο στις πιο λαϊκές συνοικίες των βορείων προαστίων θα πάνε? Τι έγινε ρε ψυχοπονιαρηδες ? Στην Εκάλη που μένετε οοοοολοοοοοιιιιι οι προύχοντες βουλευτές και μιζαδοροι του συστήματος τίποτα? Α ρε αλήτες.

  21. 🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅
   ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΤΟΥΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ.
   Ο ΣΥΡΙΖΑ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΣΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ ΝΟΜΟΥ ΓΙΑ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΟΥΣ
   🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅🎅

  Leave a Response