ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ! ΝΑΡΚΩΒΑΡΟΝΟΣ Ο ΒΕΛΓΟΣ ΠΟΥ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΕ ΣΤΗ ΒΟΥΛΑ – ΕΙΧΕ ΕΚΔΟΘΕΙ ΔΙΕΘΝΕΣ ΕΝΤΑΛΜΑ ΣΕ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ

    Κοινοποίηση:
    boula-3

    Αυθεντική φαίνεται πως είναι η μία από τις δύο ταυτότητες που βρέθηκε να έχει στην κατοχή του ο Βέλγος άνδρας που δολοφονήθηκε στην Βούλα.

    Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, το θύμα της επίθεσης, βελγικής καταγωγής, φαίνεται πως στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις αρχές για μεγάλες υποθέσεις διακίνησης ναρκωτικών στο εξωτερικό, και είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης σε βάρος του. Το θύμα της επίθεσης, δολοφονήθηκε με δύο σφαίρες στο κεφάλι την Παρασκευή στην Βούλα και οι αρχές είχαν βρει δύο ταυτότητες με διαφορετικά στοιχεία. Η μία φαίνεται πως είναι η αυθεντική, με τους αξιωματικούς του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής, να αναμένεται να στείλουν το πρωί, τα δακτυλικά αποτυπώματα και την φωτογραφία του θύματος στις βελγικές Αρχές μέσω Interpol, ώστε να διαπιστωθεί αν όντως τα στοιχεία της ταυτότητας του θύματος είναι αυθεντικά.

    Ο 47χρονος ζούσε στην Ελλάδα τα τελευταία δύο χρόνια, μαζί με την Γαλλίδα σύζυγό του και το παιδί τους. Οι γείτονές του, τον γνώριζαν ως εισαγωγέα λαδιού και κάρβουνου, ενώ την σύζυγό του ως σύμβουλο επιχειρήσεων. Στην κατοχή του θύματος βρέθηκαν 6 συσκευές κινητής τηλεφωνίας, εκ των οποίων κάποιες dual sim.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Τι εισαγωγεας λαδιου και καρβουνου ελεγε ο μακακας.Και τον πιστευανε;Ας ελεγε εισαγωγεας λουκουμοσκονης και αχνης ζαχαρης.Πιο πιστευτα θα ηταν.

      1. κολλητός του εσκομπάρ στο βοθρολίμανο;

    2. Ε τι θα ήταν, κανένα παπαδοπαιδι; Γιατί δεν πάνε να σκοτώσουν οικογενειαρχες μεροκαματιαρηδες; Οποίος μπερδεύεται με τα πίτουρα, αργά ή γρήγορα τον τρώνε οι κότες.

    3. όλη την αφρόκρεμα προσελκύουμε!!!
      Είναι που ‘μάθαν πως …μαστε και πλάκωσαν…, ή τίποτ’ άλλο;

    Comments are closed.