ΤΩΡΑ! ΕΘΝΙΚΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ – ΠΡΟΧΩΡΟΥΝ ΣΕ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΩΝ ΝΗΣΙΩΝ

Κοινοποίηση:
ΡΑΓΔΑΙΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης ζητά να κηρυχθούν τα νησιά της Μυτιλήνης, της Χίου και της Σάμου τα οποία σηκώνουν το μεγαλύτερο βάρος του μεταναστευτικού ο Περιφερειάρχης βορείου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης μετά τα εκτεταμένα επεισόδια που σημειώθηκαν την Δευτέρα (3.2) στη Μόρια.

Δείτε και αυτό: Έχει χαθεί ο έλεγχος! Λαθρομετανάστες λεηλάτησαν το νοσοκομείο Λέρου

«Η κωφεύουσα Κυβέρνηση οφείλει να εισακούσει το υποβαλλόμενο αίτημά μας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Βορείου Αιγαίου. Αναβρασμός επικρατεί στη Λέσβο με τους κατοίκους του νησιού να προγραμματίζουν την Τρίτη (4.2) να προχωρήσουν σε κατάληψη του κτιρίου της Γενικής Γραμματείας Αιγαίου αντιδρώντας στην κατάσταση που έχει δημιουργηθεί.

Διαβάστε και: «ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΑΚΕΛΕΙΟ»: Λ@ΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΟΠΛΟ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ ΣΤΗΝ ΕΞΕΓΕΡΣΗ ΤΗΣ ΜΟΡΙΑΣ

Στην απόφαση αυτή κατέληξαν κάτοικοι του νησιού μετά λαϊκή γενική συνέλευση που πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας, με τη συμμετοχή αυτοδιοικητικών, με επικεφαλής τον περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη και τον δήμαρχο Μυτιλήνης, Στρατή Κύτελη. Παράλληλα, κοινοποιήθηκε αίτημα των κατοίκων για σταθερή διμοιρία στην είσοδο του χωριού, ώστε να μην εισέρχονται εντός αυτού οι μετανάστες.

prosfygiko_0.jpg

Ρίψη χημικών και άγριο κυνηγητό

Το hotspot στη Μόρια -χωρητικότητας 3.000 ατόμων- φιλοξενεί σήμερα περισσότερους από 20.000 λαθρομετανάστες, οι οποίοι ζητούν επιτάχυνση των διαδικασιών ασύλου και καλύτερες συνθήκες διαβίωσης. Δύο χιλιάδες λαθρομετανάστες πραγματοποίησαν κινητοποιήσεις και διαμαρτυρήθηκαν για τις καθυστερήσεις στην απονομή ασύλου και τον πολύμηνο εγκλωβισμό τους την Δευτέρα (3.2) οι οποίες σημαδεύτηκαν από συγκρούσεις με την Αστυνομία.

Μυτιλήνη: Καρέ καρέ η «κάθοδος» των 2.000 μεταναστών - Υποκίνηση εξετάζουν οι Αρχές

Τα επεισόδια σημειώθηκαν στο ύψος της ΔΕΗ, όπου αναπτύχθηκαν ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να εμποδίσουν τους διαμαρτυρόμενους να φτάσουν στην πόλη της Μυτιλήνης. Λαθρομετανάστες άναψαν φωτιές και επιχειρούσαν να κατέβουν στην πόλη μέσα από χωράφια και άλλα δύσβατα σημεία.

Διαβάστε επίσης: ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΣΤΗΝ ΛΕΣΒΟ! 40 ΠΡΟΣΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΑΘΡΟΕΞΕΓΕΡΣΗ ΣΤΟ ΝΗΣΙ – ΣΕ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΟΚ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΖΗΤΟΥΝ ΒΟΗΘΕΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ)

Περίπου 500 από τους διαδηλωτές κατάφεραν να φτάσουν στην πρωτεύουσα του νησιού και έστησαν αντίσκηνα στην παραλία. Οι διαδηλωτές στις 4 το απόγευμα αποχώρησαν προς τη Μόρια συνοδεία ισχυρών αστυνομικών δυνάμεων.

ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

9 Σχόλια

  1. Η αστυνομία στους μετανάστες και οι λάθρο πλιάτσικο μαζί με τους μαφιόζους στο λαό . Ελλάς το μπουρδέλο σου

  2. Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΝΗΣΙΑ ΜΕ ΜΙΑ ΣΦΕΝΤΟΝΑ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ Μ@Λ@ΚΕΣ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΣΙΜΙΤΗ-ΓΙΩΡΓΑΚΗ-ΑΛΕΚΣΙ-ΚΟΥΛΗ-ΦΩΦΩ-ΚΚΕ . ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ .

  3. Θα ηθελα να ρωτησω τον.. φιλεσπλαχνο, το Μαροκο εχει πολεμο;;;;;;; Η Αλγερια εχει πολεμο;;;;;;; Το Πακισταν εχει πολεμο;;;;;;; Το Μπαγκλαντες εχει πολεμο;;;;;;; κλπ ,κλπ Και αλλες πολλες χωρες της Αφρικης εχουν πολεμο και δεν το ξερουμε;;;;;;;;; Γιατι κουβαληθηκαν εδω ολοι αυτοι , για να ζουν παραβατικα και να κανουν δυσκολη των Ελληνων πολιτων;;;;;;;; Αντε ρε παρατηστε τις αερολογιες και κοιταξτε λιγο την Ελλαδα!!!!!!!!!

  4. Το κολπάκι είναι στημένο καλά και φαίνεται ολοκάθαρα τι επιδιώκουν Αυτοί οι μαλάκες που κυβερνούν τη χώρα ξανά χάρης εσάς!
    Πάρτε τώρα το Νόμπελ ισλαμολαγνίας σ’ όλο της το μεγαλείο και αποδείξτε άλλη μια φορά σ ολόκληρο τον κόσμο ΟΧΙ μόνο σ’ όλους τους Έλληνες παντού το ποσό εθνικοί πουλημένοι προδότες είστε Ρε μπας εκτός απ’ τη Μακρόνησο και τη Γυάρο σας έστειλαν και εκεί πάνω γιατί δεν εξηγείται αλλιώς το χάλι σας και η εναντιοποίηση σας κατά του έθνους. Είσασταν η πρώτη γραμμή για την είσοδο όλων αυτών σ’ ολόκληρη την Ελλάδα. Τώρα που σας καίνε ζωντανούς και παίρνουν το βιος σας και θα σας ζητήσουν να φύγετε κακήν κακώς απ’ το νησί σας θα δούμε πόσο ακόμα παραδόπιστοι και πόσο ακόμα λαμόγια μπορείτε να γίνετε.

  5. ε τα θελει ο κλος τους τι αιτηματα και καταληψεις ρε μαλακες αρχιστε να τους κυνηγατε οπως καναμε εδω στη πατρα πριν καποια χρονια με τα πακιστανια ενα ωραδυ καναμε ντου και σκορπισαν σαν τα ποντικια εκεινο το βραδυ φαγανε πακιστανοι και μπατσοι πολυ ξυλο ο συνταγμα το λεει αλλωστε οταν οι πατριδα πρεπει να προστατευτει ο λαος εχει το δικαιομα να τα κανει ολα λαμπογιαλο ειμαστε σε πολεμο και εμεις αντι να ριχνουμε σφαιρες ριχνουμε αιτηματα

    1. Που τον ειδες τον πολεμο εσυ; αν εισαι με καποιους οργισμένος βαλ τα με αυτους που ξεκινησαν την αραβικη ανοιξη και τους εμφυλιους στην Συρια και στην χωρα του χαφταρ! Εκει αν ησουν εστω και για λιγα δευτερόλεπτα θα καταλάβαινες τι εστι πολεμος.

      1. Δηλαδή οι Αφρικανοί, οι Πακιστανοί, οι Μπαγκλαντεσιανοί έρχονται λόγω αραβικής άνοιξης; Και γιατί άρχισαν να έρχονται όταν έχασε το ISIS και όχι όταν κέρδιζε;

      2. Βρε ανοητο πλάσμα, πολεμο εχουμε, μονο οι ηλίθιοι δεν τον βλέπουν. Υοαρχει ενας πόλεμος που λέγεται υβριδικός. Δεν θα ασχοληθώ να σου εξηγησω τι σημαίνει, αν εχεις λιιιγο μυαλό κάτσε και Ψαξτο. Και δεύτερον βρε όρθιο ζώο, που καθε μια σας ηλίθια λέξη μου ανεβάζει την πίεση στα ύψη, εμεις τι δουλεια εχουμε με τις Αραβικές ανοιξεις και τα Αραβικά καλοκαίρια;;; Εμεις τα κανουμε;;; Εμεις κερδίζουμε κατι απο ολα αυτα;;; Οχι. Γιατι λοιπον πρεπει να πληρωνουμε εμεις το μάρμαρο;;; Ποσο μυαλό εχετε στο άδειο σας κεφαλι ρεεεε!! Ολο ηλιθιότητες λέτε. Οπως οταν σας λέμε πως η εγκληματικοτητα χτύπησε κόκκινο λόγω των λαθρο, η ηλίθια απάντηση σας ειναι, ε, καλα Ελληνες κακοποιούς δεν εχουμε;;; Και δεν βάζετε το ρημάδι σας να δουλέψει και να σκεφτεί πως τους Ελληνες δεν μπορουμε να τους κανουμε τιποτα, εκτος απο το να τους σωφρονισουμε. Γιατι πρεπει να φέρουμε εγκληματιες και απο εξω;;; Για να τους ενισχύσουμε;;; Τοοοοσο δα μυαλό δεν εχετε να σκεφτείτε το προφανές. Η συγκρίνεται τους Ελληνες μεταναςτες με τους λαθρο. Οι Ελληνες πήγαν καλεσμένοι, πέρασαν απο γιατρούς, με το ποινικό τους μητρώο ανα χείρας και με οοοολα τα χαρτιά τους ελεγχόμενα. Ποσο άδειο ειναι το γαμημ@νο κεφαλι σας;;; Γιατι κατεβάζετε τον σανό αμάσητο;;; Σκέψου, σκέψου, σκέψου. Οςο κι αν σε κουράζει το να σκέφτεσαι, γιατι μαλλον σε κουράζει πολυ. Αι σιχτιρ πια, με τον καθε βλακα, που λέει οτι του κατέβει.

      3. Φιλαράκι είσαι βαθιά νυχτωμένος
        Πρώτον το με νοιάζει εμένα για τους πολέμους εκεί κάτω
        Εγώ τους βομβάρδησα?
        Επίσης το τι κάνουνε αυτοί και το τί ΕΠΡΕΠΕ και ΠΡΕΠΕΙ να κάνουμε εμείς για τα σύνορά μας είναι τελείως διαφορετικές έννοιες και τακτικές
        Δεύτερον πόλεμος δεν σημαίνει μόνο όταν 2 οι παραπάνω χώρες μάχονται με την δύναμη του στρατού που διαθέτουμε αλλά πόλεμος θεωρείται κάθε μορφή βίας και χάους απ’ τον οποίο εξάγονται διάφοροι λόγοι/αφορμές
        Στην συγκεκριμένη περίπτωση έχουμε πόλεμο Ελλήνων – Ισλαμιστών /μωαμεθανών οι οποίοι στηρίζονται σε πολυάριθμους εντός της Ελλάδας ανθέλληνες/ προδότες και μάχονται για να υπερισχύσει ο νόμος του ισλάμ και να αφανιστεί η Ελλάδα σαν γη, ο λαός της και η ιστορία της από προσώπου γης! Υπάρχει ένας ύπουλος πόλεμος καθημερινά εναντίον του ίδιου του Έλληνα που θα τον κατάτασαμε σε εμφύλιο πλέον, γιατί όλοι αυτοί οι προδότες που κυβερνάνε πάνω βρίσκονται και συνεχίζουν το έργο τους εξαιτίας μερικών χιλιάδων ήδη ανθελλήνων στο μεγαλύτερος σκέλος κουμμουνιστών και την ίδια ώρα και εποχή υπάρχουν πολλοί Έλληνες αβοήθητοι , άστεγοι από πυρκαγιές που δεν έχουν ακόμα αποζημιωθεί ή τους πήραν το σπίτι γιατί δεν άντεξαν εξαιτίας της κρίσης όλα αυτά τα βασανιστήρια χρεών
        Υπάρχουν πολλοί Έλληνες που ότι και να πάθουν από ληστείες μέχρι φόνους δεν θα ασχοληθεί η ανώτατη πολιτεία για την παραδειγματική τιμωρία των δραστών
        Επίσης είδαμε αριστερές κυβερνήσεις να χτυπάνε γέρους και να ρίχνουν χημικά σ αυτούς και σε μικρά παιδιά στο Σύνταγμα για ένα σοβαρό θέμα που αφορούσε ολόκληρη την παγκόσμοια Ιστορία και προπαντός τον απανταχού ελληνισμό.
        Αν αυτό δεν λέγεται πόλεμος τότε πώς αλλιώς θα τον χαρακτηρίζατε εσείς ρε ???!

Comments are closed.