ΤΩΡΑ ΔΙΩΞΗ ΓΙΑ ΔΙΑΡΡΟΗ ΑΠΟΡΡΗΤΩΝ ΜΥΣΤΙΚΩΝ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ. ΝΑ ΣΥΡΘΕΙ ΣΙΔΗΡΟΔΕΣΜΙΟΣ, ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟ ΠΟΥ ΚΑΘΕΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΣ. ΔΙΑΠΡΑΞΗ ΕΘΝΙΚΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ. ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΠΑΜΠΗΣ ΑΘΑΝΑΣΙΟΥ ΚΑΙ ΕΦ ΕΞΗΣ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ ΩΣ Ο ΠΙΟ ΒΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΑΝΘΕΛΛΗΝΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

  Κοινοποίηση:
  eyp

  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, β’ αντιπρόεδρος της Βουλής των Ελλήνων και πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, Χαράλαμπος Αθανασίου, είπε ότι Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες βουλευτές «μπορούν να τίθενται υπό παρακολούθηση, αν συντρέχει ζήτημα εθνικής ασφάλειας».

  O Αθανασίου σε εκπομπή του Aeolos TV, τοπικός σταθμός της Λέσβου, ανέφερε τα εξής:

  «Ας υποθέσουμε ότι ένας βουλευτής έχει θρησκευτικό προσανατολισμό εντελώς διαφορετικό από τους ορθόδοξους. Ας πούμε ένας μουσουλμάνος βουλευτής της Βορείου Ελλάδος, δεν λέμε ότι υπάρχει καμία αιχμή, προς Θεού. Αν υποθέσουμε ότι δίνει κάποια πληροφορία στην γείτονα χώρα, από πού θα μπουν οι μετανάστες κλπ. Γιατί δεν πρέπει να ελεγχθεί; Εδώ προέχει η Εθνική Ασφάλεια.»

  «Θεωρείτε ότι πρέπει να ελέγχονται τα τηλέφωνα. Αυτό λέτε, ότι πρέπει να ελέγχονται τα τηλέφωνα, να παρακολουθούνται», τον ρώτησε η δημοσιογράφος.

  «Αν τηρείται η διαδικασία που ο νομοθέτης προβλέπει, βεβαίως», απάντησε ο Αθανασίου.

  Σκληρή ήταν η αντίδραση των κομμάτων της αντιπολίτευσης στη δήλωση του βουλευτή της κυβέρνησης.

  Η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ σε ανακοίνωση του αναφέρει ότι ο Αθανασίου «ισχυρίζεται στην ουσία ότι όσοι δεν είναι χριστιανοί ορθόδοξοι είναι εθνικά επικίνδυνοι».

  «Στην πραγματικότητα ο κ. Αθανασίου δήλωσε απερίφραστα όσα υπαινίχθηκε ο κ. Μητσοτάκης στο διάγγελμα του, επιχειρώντας να καλύψει τις επικίνδυνες ενέργειες της κυβέρνησης του με αναφορές στην εθνική ασφάλεια και “σκοτεινές δυνάμεις”», σημειώνεται στην ανακοίνωση.

  Το ΠΑΣΟΚ σε ανακοίνωση που εξέδωσε χαρακτήρισε απαράδεκτη τη δήλωση του βουλευτή της κυβέρνησης.

  «Ουδέποτε αμφισβήτησα τον πατριωτισμό των συναδέλφων μου βουλευτών ανεξαρτήτως θρησκεύματος», ανέφερε ο Αθανασίου σε γραπτή δήλωση του μετά τις αντιδράσεις.

  Στην ελληνική βουλή υπάρχουν τρεις Τούρκοι Δυτικοθρακιώτες βουλευτές, 2 με τον ΠΑΣΟΚ και ένας με τον ΣΥΡΙΖΑ.

  Αν συμβαίνουν όλα αυτά τι περιμένει ο κ. Ντογιάκος για να επέμβει;;;

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Έλλην μουσουλμάνος βουλευτής. Εξ όσων αναγράφετε δεν ανέφερε για ‘Τούρκο’ βουλευτή στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Καλοπροαίρετα ίσως χρειάζεται κάποια διόρθωση.

  2. Το Αθανασιου ΚΑΙ το Ντογιακο ανηκουν εις το ΙΔΙΟ ”συνδικατο” !! Τι δεν καταλαβαινετε..? Μηχανοραφτρες ολκης !!
   Τα ορφανα πορευονται κι οι χηρες κονομιονται !!! Αυτοι ειναι ολοι ”ψεκοι”…αλλα δεν φταινε αυτοι, οι μλκες οι Ελληνες και μονο αυτοι φταινε οι μλκες οι καλοπερασακηδες που κοιτανε μονο τα δυο ”τσ” τους, τη ”τσεπη” τους και τη ”τσαπου” τους αν αυτα ειναι καλα !!! στ’ @@ τους για τη καταντια των Θεσμων και τη καταστροφη της Χωρας !!! Αυτοι βρισκουν και κανουν ο,τι κανουν..αν δεν εβρισκαν..πως θα τα εκαναν..? Απλα ειναι τα πραγματα…

  3. Εν τω μεταξυ ο Αθανασιου ειναι πολιτικα σεσημασμενος.Το σκυλολοι των αλιτηριων δικαστων με τις αισχρες και αδιανοητες αποφασειες,δικο του κατορθωμα ειναι ως επι το πλειστον.

  4. Στέφανε, αληθεύει ότι ο Ανδρουλάκης είχε τεθεί υπό παρακολούθηση, επειδή είχε διασυνδέσεις με το τούρκικο ΑΚΡ ?

  5. Οι διπλανοί ιστιοπλόοι άρχισαν την χειμερινή αντιεμβολιαστικη προπαγάνδα με την απαραίτητη δόση τρόμου για σασπένς.
   Βαριέμαι πολύ για να την παρακολουθήσω
   Σήμερα δε περνάει η μέρα με τίποτα

  Comments are closed.