ΤΡΟΜΟΣ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ: ΑΓΡΙΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΜΕ ΜΑΧΑΙΡΙΑ, ΣΠΑΣΜΕΝΑ ΜΠΟΥΚΑΛΙΑ, ΑΙΜΑΤΑ ΚΑΙ ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΗ ΓΝΩΣΤΟ ΡΑΠΕΡ ΣΕ ΚΛΑΜΠ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ – ΕΙΚΟΝΕΣ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΙΘΕΣΗ

  Κοινοποίηση:
  Καταγραφή

  Σοκάρουν οι φωτογραφίες που κυκλοφορούν τις τελευταίες ώρες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από το άγριο επεισόδιο που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής σε ένα από τα πιο γνωστά κλαμπ της Πάτρας.

  Όπως πρώτο έγραψε το tempo24.news, ήταν τόσο μεγάλη και σοβαρή η συμπλοκή όπου στο σημείο έφτασε ισχυρότατη δύναμη της αστυνομίας για να μπορέσει να ελεγχθεί η κατάσταση.

  Η παρουσία της Αστυνομίας στο σημείο ήταν καταλυτική και έτσι αποφεύχθηκαν τα χειρότερα.

   

  Σύμφωνα με πληροφορίες του tempo24.news, υπάρχουν μαρτυρίες που αναφέρουν ότι η παρέα του γνωστού ράπερ Toquel που εμφανιζόταν στο κλαμπ, συνεπλάκη με θαμώνες του μαγαζιού.

  Μάλιστα, οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν, ότι κάποιος έβγαλε και προέταξε αιχμηρό αντικείμενο, ενώ οι εμπλεκόμενοι πιάστηκαν στα χέρια, τραυματίζοντας ο ένας τον άλλον.

   

  Μάλιστα όπως φαίνεται και σε φωτογραφία που κυκλοφορεί στο instagram και αποκαλύπτει το tempo24.news, το σημείο της επίθεσης γέμισε με αίματα και σπασμένα ποτήρια.

  Δείτε τη φωτογραφία – ντοκουμέντο:

  262311230_322771402707533_6940530155023956048_n.jpg

  Υπενθυμίζεται ότι όλοι οι εμπλεκόμενοι στο επεισόδιο προσήχθησαν στο Β’ Αστυνομικό Τμήμα Πατρών, ωστόσο δεν υπέβαλαν μηνύσεις.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  4 Σχόλια

  1. Τι ράπερ και μαλακίες ? Πλακώστε στα κρατητήρια στο ξύλο τα κωλόπαιδα να βάλουν μυαλό. Αυτά τα νέγρικα στην Αφρική, εδώ ΕΛΛΑΣ !

  2. Ένας Αλβανός έμπορος ναρκωτικών ίνδαλμα για τα παιδιά μας. Μια χαρά πάμε….

  Comments are closed.