ΤΡΟΜΟΣ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΑ ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΥΠΟΒΡΥΧΙΑ! – ΤΟ ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ ΤΑ «ΞΕΤΡΥΠΩΣΕ» ΤΡΕΙΣ ΦΟΡΕΣ ΜΕΣΑ ΣΕ 24 ΩΡΕΣ – ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΜΟΓΓΟΛΟΙ – «ΤΡΩΝΕ» ΗΤΤΕΣ ΚΑΙ ΣΦΑΛΙΑΡΕΣ ΤΑ «ΜΕΜΕΤΙΑ» ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ

  Κοινοποίηση:
  ypo

  Σε συνεχείς ήττες έχει οδηγηθεί το τουρκικό ναυτικό με την παρουσία του στις ελληνικές θάλασσες, ωστόσο δεν λένε να βάλουν μυαλό. Σύμφωνα με τα δεδομένα που υπάρχουν, σε περίπτωση πολεμικής σύγκρουσης, ούτε που θα καταλάβουν για πότε θα βρεθούν στο βυθό της θάλασσας…

  Για του λόγου το αληθές… στο κυνηγητό των υποβρυχίων που μαίνεται στο Αιγαίο οι Τούρκοι έχουν ηττηθεί κατά κράτος, καθώς από τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου μέχρι και χθες, Τρίτη 20 Οκτωβρίου, το Πολεμικό Ναυτικό έχει εντοπίσει και «ξετρυπώσει» τουλάχιστον τρεις φορές τουρκικά υποβρύχια που κινούνταν στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο.

  Τόσο τα ελληνικά πλοία, όσο και τα ελικόπτερα του Πολεμικού Ναυτικού, αξιοποιώντας στο έπακρο τις ανθυποβρυχιακές τους συσκευές, sonar και radar, έστειλαν ξεκάθαρο μήνυμα στα πληρώματα των τουρκικών υποβρυχίων και προφανώς προκάλεσαν πανικό στα πληρώματά τους με τους συνεχόμενους βομβαρδισμούς εντοπισμού από τα sonar, καθώς δεν μπορούν να γνωρίζουν ούτε τι συμβαίνει στην επιφάνεια, ούτε τι πρόκειται να ακολουθήσει.

  Και ενώ οι ελληνικές δυνάμεις εντοπίζουν το ένα μετά το άλλο τα τουρκικά υποβρύχια, τα ελληνικά παραμένουν άφαντα για ακόμα μία φορά, προκαλώντας νευρική κρίση στην Άγκυρα. Μάλιστα οι Τούρκοι στην προσπάθειά τους να τα εντοπίσουν χρησιμοποιούν σχεδόν το σύνολο του ανθυποβρυχιακού τους στόλου, ελικόπτερα ανθυποβρυχιακού πολέμου, καθώς και κατασκοπευτικά αεροσκάφη CN -235, χωρίς όμως να έχουν καταφέρει τίποτα.

  Τονίζεται πως στα χαρακτηριστικά των ελληνικών υποβρυχίων η πρόωση θα επιτυγχάνεται με έναν ηλεκτροκινητήρα 3.900 kW σε συνδυασμό με το σύστημα αναερόβιας πρόωσης (AIP), την παραγωγή δηλαδή ηλεκτρικής ενέργειας από κυψέλες υγρών καυσίμων.

  Το σύστημα αυτό απαλλάσσει τα Υ/Β αυτού του τύπου (όποτε επιχειρησιακά απαιτείται) από τη διαδικασία εκτελέσεως αναπνευστήρα για τη φόρτιση των συστοιχιών του, μια διαδικασία που καθιστά τα Υ/Β ευάλωτα σε εντοπισμό από ανθυποβρυχιακές μονάδες.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  9 Σχόλια

  1. Το Αιγαίο θα το μοιράσουμε με τα μεμέτια. Τι νομίζετε, τσάμπα χαρτογράφηση κάνουν; Έχουν ήδη δημιουργήσει και συνεχίζουν να δημιουργούν τετελεσμένα. Μας κερδίζουν παντού. Δεν υπάρχει περίπτωση να μας αφήσουν να ρίξουμε ούτε σφαίρα! Σε αυτή την περίπτωση θα επέμβουν οι…μεγάλες δυνάμεις! Και εμείς θα…μείνουμε με το…αξιόμαχο κατά τα άλλα των ένδοξων εννοείται βεβαίως ενόπλων δυνάμεών μας! Όλα είναι συμφωνημένα και…ειπωμένα και στις προφητείες και στα λόγια αγίων γερόντων της Ορθοδόξου Πίστεώς μας. Ει ο Θεός μεθ’ ημών, ουδείς καθ’ ημών! Κι η Παναγιά μαζί μας…!

  2. ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ ΛΟΓΙΑ,,,, ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ ΜΠΛΑ…
   Η ΠΡΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΗΣ “ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ” ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΝΕΙ
   ΤΗ ΜΙΑ ΣΦΑΛΙΑΡΑ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΛΛΗ

  3. Καμιά έκρηξη θα δούμε….;;;;…οι Τούρκοι δεν είναι κορόιδα….ξέρουν ότι δεν θα φάνε μπουρλότο και βελτιώνουν τις τακτικές τους αναίμακτα….

  4. Φυσικά έχουμε βόμβες βυθού αλλά ο γουρλομάτης θά πάρει τηλέφωνο τό Βερολίνο καί θα ζητήσει άδεια.H απάντηση θά είναι σύντομη:Nein verboten-Οχι απαγορεύεται.
   Γιάννης Λάκων

  5. «»προκαλώντας νευρική κρίση στην Άγκυρα.»» τι λες βρε παιδι μου……… φαινεται…φαινεται….νευρικη κριση ε;;;;; Πω..πω..πω….

  6. Σάς πιστεύω και ασπάζομαι την ειδησεογραφια.Αλλα τι μας νοιάζει,οταν οι ιθύνοντες κάνουνε τις κότες . Απορώ γιατί αγοράζουμε πολεμικό υλικό,όταν κατεχομεθα απο ηττοπάθεια και φοβία.Ας το καταλάβει ο λαός,και ας μείνει ραγιας,για να ψηφίζει πάντα εντολοδοχους,οι οποίοι τον ξεπουλάνε για ενα πινάκιο φακής.

  Leave a Response