ΤΡΟΜΟΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΠΕΙΝΑ – ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΗ ΤΗΣ ΑΛΥΣΙΔΑΣ ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΡΟΦΟΔΟΣΙΑΣ – ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΑΝΔΗΜΙΑ, ΤΟ ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ

  Κοινοποίηση:
  fbsspp9xoacxudg

  Πανδημία ενεργειακής κρίσης: γενικό blackout στο Λίβανο, διακοπές ηλεκτρικού σε Κίνα και Ινδία, Αγγλία έλλειψη καυσίμων και τροφοδοσίας. Δριμύ ψύχος στην Ευρώπη λόγω πολιτικών αρνητών ενέργειας. Από το Γουχάν της πανδημίας στο ”Γουχάν” ενεργειακής κρίσης και κατάρρευσης αλυσίδας τροφοδοσίας. Σε πλήρη συντονισμό κι αυτή τη φορά οι υπερδυνάμεις…

  Η ενεργειακή κρίση πλήττει τον κόσμο: Ο Λίβανος εξάντλησε ενεργειακά του αποθέματα και βυθίστηκε στο σκοτάδι, η Ινδία προειδοποιεί ότι οι μονάδες άνθρακα θα μπορούσαν να κλείσουν σε μόλις τρεις ημέρες, οι διακοπές ρεύματος πλήττουν την Κίνα, οι τιμές του φυσικού αερίου αυξάνονται στα ύψη στην Ευρώπη… H Aγγλία αντιμέτωπη με πρωτοφανή έλλειψη καυσίμων και βασικών προϊόντων.

  Μετά τον Λίβανο, η Κίνα και η Ινδία αντιμετωπίζουν επίσης διακοπή ρεύματος λόγω της κρίσης καυσίμων και οι πόλεις μπορεί να έχουν διακοπή ρεύματος.

  Προηγήθηκαν τα εργοστάσια στην Κίνα όπου η ηλεκτρική ενέργεια κόβεται 3 ημέρες την εβδομάδα, και η Ευρώπη χωρίς φυσικό αέριο. Και κανείς δεν θέτει το ερώτημα, γιατί πριν από την πανδημία η Κίνα δεν είχε πρόβλημα με την ηλεκτρική ενέργεια και τώρα ναι, ενώ η παραγωγή δεν έχει επιστρέψει στο επίπεδο πριν από την πανδημία, όλα είναι στρατηγική με την Κίνα. Η Κίνα, η οποία μόλις διέταξε τους ανθρακωρύχους να τριπλασιάσουν την παραγωγή άνθρακα για να παράγουν περισσότερη ηλεκτρική ενέργεια».

  Η κινεζική βιομηχανία αντιμετωπίζει σήμερα δύο μεγάλα προβλήματα: τη συμφόρηση των μεγάλων εμπορικών λιμένων της, η οποία έχει συνέπειες για ολόκληρη την παγκόσμια αλυσίδα εφοδιασμού και τα εργοστάσια που δεν μπορούν να λειτουργήσουν στο 100% λόγω έλλειψης ισχύος …

  Οι διακοπές ρεύματος συνεχίζονται σε μεγάλο μέρος της χώρας, τόσο για την εκπλήρωση των δεσμεύσεων της Κίνας για εκπομπές άνθρακα, όσο και λόγω έλλειψης άνθρακα.

  Τα κλωστοϋφαντουργικά εργοστάσια είναι τα πρώτα που επηρεάζονται
  Αυτές οι διακοπές ρεύματος είναι καθημερινές και επηρεάζουν την παραγωγή πολλών εργοστασίων με καθυστερήσεις στην παραγωγή που μπορεί να διαρκέσουν έως και δύο μήνες.

  Οι πρώτες βιομηχανίες που υπέστησαν απώλειες είναι τα κλωστοϋφαντουργικά εργοστάσια που είναι λιγότερο στρατηγικά για την κινεζική οικονομία αυτές τις μέρες. Ωστόσο, η Κίνα είναι ο κορυφαίος εξαγωγέας υφασμάτων στον κόσμο με 120 δισεκατομμύρια δολάρια ετησίως.

  Το Νέο Δελχί πρωτεύουσα της Ινδίας κινδυνεύει πολύ σύντομα να βυθιστεί στο σκοτάδι. Κάποια εργοστάσια δεν έχουν στοκ παρά μόνο για μια μέρα. Η εξέλιξη αυτή οφείλεται στις διακοπές παραγωγή ηλεκτρικού στην Κίνα που επηρέασαν την παγκόσμια παραγωγή αναφέρει το αρμόδιο υπουργείο. O Λίβανος θα παραμείνει στο σκοτάδι για μέρες σύμφωνα με το AP αφού και οι 2 κεντρικές μονάδες παραγωγής ρεύματος τέθηκαν εκτός λειτουργίας λόγω ενεργειακής κρίσης.

  Ο Λίβανος στερήθηκε πλήρως την ηλεκτρική ενέργεια από το μεσημέρι αυτού του Σαββάτου, 9 Οκτωβρίου, μετά το κλείσιμο δύο σταθμών ηλεκτροπαραγωγής. Ο υπουργός Ενέργειας Walid Fayad υπόσχεται μόλις 4 ώρες ηλεκτρικής ενέργειας από τη Δευτέρα. Οι δύο τελευταίοι σταθμοί ηλεκτροπαραγωγής που ήταν ακόμη σε λειτουργία έπαψαν να παράγουν ενέργεια, βυθίζοντας εκατομμύρια κατοίκων αυτής της χώρας στο σχεδόν σκοτάδι. Τα δύο εργοστάσια έκλεισαν μετά την εξάντληση των τελευταίων αποθεμάτων καυσίμου.

  Έρχεται πείνα…Μετά τον λοιμό… ο λιμός.. Επίκειται κατάρρευση της παγκόσμιας αλυσίδας ανεφοδιασμού, τροφοδοσίας!! ”αρχή ωδίνων”;;;

  Στον πράσινο μετακαπιταλιστικό νεοσοβιετισμό: Διαβατήριο κλιματικής αλλαγής. Δελτίο στα καύσιμα, δελτίο στα τρόφιμα, δελτίο στις μετακινήσεις-ταξίδια..

  dimpenews.com

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  14 Σχόλια

  1. Ο εισαγγελέας που ήταν κατακαημενε,όταν τον Ιούνιο, Ιούλιο λέγανε οι αγαπημένοι σου για 15χιλ.κρουσματα τον 15αυγουστο????
   Τότε εκεί γιατί δεν ήταν παρών για διασπορά ψευδών ειδήσεων και μπουζουριασμα???
   Αλλά αυτοί δεν πιάνονται….
   Εισαγγελείς μόνο για την πλεμπα….

  2. οι νεοελληνες ευρωλιγουρια που ψηφισαν τον ηλιθιο, θα πληρωσουν και αυτοι, αυτο που ψηφισαν. Τη διαλυση

  3. Μόνο εδώ στην αποικία δεν έχουν πάρει χαμπάρι ακόμη οι νεοελληνες τι τους περιμένει. Ρε θα πέσει η πείνα της αλεπούς λέμε. Μετά να δω τα φρου φρου και τα κουνήματα των Ελληναραδων. Προς το παρόν όλοι τους ειναι… χέζε ψηλά κι αγνάντευε. Η τσαπου όμως κοντοζυγωνει.

  4. Έχω την εντύπωση ότι θα ήταν απόλυτα δικαιολογημένο εάν άνοιγαν τον Λιγνήτη!
   Παγκόσμια ενεργειακή κρίση εξάλλου !
   Χωρίς πρόστιμα φυσικά!
   Ο κάθε ένας ότι διαθέτει,να δεις για ποτέ θα ξανά κατέβουν οι τιμές!

  5. Με βάζει σε σκέψεις το γεγονός ότι σήμερα ολοι οι σχολιαστές ηταν εύστοχοι!

  6. Δυστυχώς γι αυτούς και ευτυχώς για εμάς , την ψυχή μας δεν μπορούν να την πάρουν διότι την δίνουμε όπου εμείς θέλουμε και δεν πεθαίνει ποτέ , επομένως έχουν σκυλιάσει με όλα τα υπόλοιπα..!! Ας τα πάρουν όλα , έτσι κι αλλιώς ανέκαθεν ήταν δικά τους και μας τα δάνειζαν μόνο και τώρα τα θέλουν πίσω…ας τα πάρουν λοιπόν , ΟΜΩΣ αυτό που δεν μπορούν να πάρουν είναι η ψυχή μας και πρέπει να μείνει ανεπηρέαστη…Εδώ δεν έχουν κανέναν λόγο ούτε και δύναμη για κάτι παραπάνω παρά μόνο αυτό που τους δίνουμε εμείς…γι αυτό σταματήστε να δίνεται αυτό που θέλουν και αφήστε τους να νομίζουν ότι νίκησαν ..στο τέλος ξυρίζουν τον γαμπρό και αυτό το γνωρίζουν πολύ καλά..μην τους κάνετε την χάρη και πέσετε στο επίπεδό τους…δεν αξίζουν τίποτα..μα΄τίποτα..όλα είναι δυνατά ακόμα και τα πιο απίθανα αν στην καρδιά μας έχουμε τον Λυτρωτή Χριστό.

  7. Ο εισαγγελέας θα είναι παρών και θα δράσει όταν υπάρξει θέμα διασποράς ψευδών ειδήσεων και τρομολαγνείας.

   1. Και εμείς θα είμαστε παρόν εκείνο το βράδυ ώστε οι χρήσιμοι ηλίθιοι του συστήματος σαν και σένα να συναντήσουν το σπαθί της Νεμέσεως
    Άχρηστο γκοιμ

  8. Αφού κατέστρεψαν τα πάντα με τον κορονοιό, θα πέσει πείνα, θα καταρρεύσουν τα πιόνια της νέας τάξης πραγμάτων που λέγονται κυβερνήσεις και πάμπλουτοι Μητροπολίτες και ετοιμάζουν την παγκόσμια διακυβέρνηση. Για την οποία ήδη μιλούν οι νεοταξίτες. Ας ξέρουν όμως τα πιόνια ότι κανένας δεν θα ξεχάσει τον ρόλο τους! Γιατί το φως θα κερδίσει το σκότος και αυτοί ανήκουν στο σκοτάδι με όσα κάνουν. Ο Θεός και ο Χριστός μαζί μας.

  9. Ειναι καιρός να γυρίσετε στην επαρχία, η αγροτική δουλειά δεν είναι ντροπή. Αφθονα ξύλα για θέρμανση και λάδι για τα λιγχνάρια.

  10. Και ο Μητσοτάκης αντί να δώσει έμφαση στην πρωτογενή παραγωγή και στην ενεργειακή αυτάρκεια της χώρας, κλείνει τον λιγνίτη και δίνει δις για άχρηστες ανεμογενητριες και ψηφιακές π@παριες. Επικινδυνος.

  11. Τι θα γίνει με τους influencers και τα ξεκωλα των social ανησυχώ μήπως δεν επιβιώσουν.

  12. Με λίγα λόγια ο κόσμος πρέπει να ενημερώνετε με το 112 η με τα ΜΜΕ έκτακτο για γέρους κλπ

  13. Οσοι εχουν την εντυπωση οτι εχουν τον ελεγχο στην ζωη τους κανουν τεραστιο λαθος.

  Comments are closed.