ΤΡΟΜΕΡΗ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ! Ο ΕΙΔΕΧΘΗΣ ΟΡΟΣ ΤΗΣ PFIZER ΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΚΡΑΤΗ: «ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΒΡΕΘΕΙ ΦΑΡΜΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΞΟΥΔΕΤΕΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΟΙ ΧΩΡΕΣ ΘΑ ΠΑΡΑΛΑΒΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΜΑΣ»

  Κοινοποίηση:
  εμβόλιο Pfizer

  Τα συμβόλαια με δύο τουλάχιστον –μη κατονομαζόμενες χώρες- αποκαλύπτουν δημοσιεύματα, σύμφωνα με τα οποία η Pfizer-BionTech διατηρεί όρους που προστατεύουν το προϊόν της απέναντι σε οποιαδήποτε αστοχία παράδοσης ή εμφάνισης ενός νέου φαρμάκου το οποίο θα εξουδετερώνει τον κορωνοϊό.

  Όπως αναφέρεται η Pfizer έχει φροντίσει έτσι ώστε να διατηρεί ως «επτασφράγιστο» μυστικό τα συμβόλαια  που έχει υπογράψει με διάφορες χώρες, αλλά κάποιοι κατάφεραν να αποκτήσουν πρόσβαση σε δύο τουλάχιστον συμβόλαια ένα με την Βραζιλία και ένα -πιθανότατα- με την Αλβανία.

  Στο συμβόλαιο προμήθειας αναφέρεται, μεταξύ άλλων,. “Ότι η συμφωνία μεταξύ των δύο μερών (Pfizr-BionTech-χώρα) καλύπτει όχι μόνο την κατασκευή του εμβολίου αλλά και «οποιαδήποτε συσκευή, τεχνολογία ή άλλο προϊόν που θα χρησιμοποιηθεί μελλοντικά για την ενίσχυση της αποτελεσματικότητας του εμβολίου”

  .

  Σε άλλο σημείο του συμβολαίου αναφέρεται ότι καμία χώρα που έχει υπογράψει συμφωνία με την Pfizer “δεν μπορεί να αναστείλει το  συμβόλαιο και για κανένα λόγο ακόμη και αν αυτός είναι η ανακάλυψη ενός φαρμάκου το οποίο θα εξουδετερώνει τον κορωνοϊό.”

  Με λίγα λόγια ακόμη και αν η επιδημία υποχωρήσει οι χώρες που έχουν υπογράψει τα συμβόλαια πρέπει να λάβουν τα συγκεκριμένα εμβόλια και να τα διαθέσουν άσχετα αν υπάρχει επιδημία ή όχι.

  Ακόμη η φαρμακευτική εταιρεία αναφέρει ότι “δεν φέρει καμία ευθύνη σε περίπτωση που δεν τηρήσει τις συμφωνημένες ημερομηνίες παράδοσης και σε οποιαδήποτε τέτοια περίπτωση το αντισυμβαλλόμενο μέρος υποχρεούται να τηρήσει το συμβόλαιο και να παραλάβει τα εμβόλια.”

  Σε άλλο σημείο του συμβολαίου η Pfizεr ξεκαθαρίζει ότι σε καμία περίπτωση δεν θα δεχτεί καμία επιστροφή εμβολίων  υπο οποιεσδήποτε συνθήκες.

  Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι εμβόλια που έχουν περάσει το όριο ζωής τους δεν μπορούν να επιστραφούν πίσω στην Pfizer και η χώρα που τα έχει παραλάβει ή θα πρέπει να τα καταστρέψει ή να τα διοχετεύει στο κοινό, είτε να τα εξάγει σε άλλη χώρα.

  «Σχετικά με τις πληρωμές, η χώρα δέκτης των εμβολίων δεν έχει δικαίωμα “να παρακρατήσει, να αντισταθμίσει, να ανακτήσει ή να χρεώσει τυχόν ποσά που οφείλονται στην Pfizer, είτε βάσει της παρούσας συμφωνίας είτε με άλλο τρόπο, έναντι οποιουδήποτε άλλου ποσού οφείλει σε αυτήν από την Pfizer »

  Ο μόνος τρόπος  ανάκλησης του προϊόντος είναι εάν μπορεί να αποδειχθεί  σφάλμα cGMP.

   

  «Για λόγους σαφήνειας, ο αγοραστής δεν δικαιούται να απορρίψει οποιοδήποτε Προϊόν βάσει καταγγελιών υπηρεσιών, εκτός εάν ένα Προϊόν δεν συμμορφώνεται ουσιαστικά με τις Προδιαγραφές ή το cGMP.»

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  5 Σχόλια

  1. Επιβεβαιώνεται τό παλιό ρητό.Οι Εβραίοι γιά τό άτιμο χρήμα πατάνε επί πτωμάτων.
   Γιάννης Λάκων

  2. Η Κουλα πρωτη,πρωτη το υπογραψε για να πεαει η μιζα,τι μυστικο και τριχες κατσαρες.

  3. τι επτασφράγιστο μυστικό;;;; αυτά δεν έπρεπε να είναι στο διαδίκτυο ανηρτημένα;;;; ειδικά στις ΗΠΑ με το Freedom of Information Act

  4. Ο Κτηνιατρος Μπουρλα εκπροσωπος της παγκοσμιοποιησης να πα να γαμηθει! Θα του κανει καλο και στα νεφρα!

  Leave a Response