ΤΡΟΜΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΕΡΔΗ ΤΗΣ PFIZER! “ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑΣΕ” 80 ΔΙΣ ΓΙΑ ΤΟ 2021 – ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΚΑΛΑ ΚΡΑΤΟΥΝ – ΑΔΙΑΝΟΗΤΑ ΚΕΡΔΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΤΑ ΤΩΝ ΘΡΟΜΒΩΣΕΩΝ – ΜΑΣ ΣΚΟΤΩΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΧΌΥΝ ΤΗΝ “ΛΥΣΗ” ΓΙΑ ΤΟ “ΚΑΛΟ” ΜΑΣ

    Κοινοποίηση:
    ΕΜΒΟΛΙΟ pfizer

    Κέρδη ρεκόρ καταγράφονται για την Pfizer στο δεύτερο τετράμηνο του 2021 τα οποία δεν αφορούν μόνο το εμβόλιο BNT162b2 που παράγει αλλά και φάρμακα τα οποία θεραπευτούν θρομβώσεις, πολλές από τις οποίες έχουν καταγραφεί ως παρενέργειες του συγκεκριμένου εμβολίου.
    Σε ύψη ρεκόρ κινήθηκαν τα κέρδη της Pfizer στο δεύτερο τετράμηνο του 2021 με το εμβόλιο μόνο το οποίο παράγει από κοινού με την BioNTech να της έχει αποφέρει 7,8 δισ.$. Συνολικά η εταιρεία παρουσίασε κέρδη για το δεύτερο τετράμηνο αυξημένα κατά 86% στα 19 δισ.$ ενώ και χωρίς το εμβόλιο BNT162b2 τα κέρδη ήταν αυξημένα κατά 10-% στα 11 δισ.$.

    Το ενδιαφέρον βέβαια στην κατανομή των κερδών της εταιρείας είναι το αντιπηκτικό φάρμακο Eliquis οι πωλήσεις του οποίου αυξήθηκαν κατά 13% και το οποίο χρησιμοποιείται για την θεραπεία θρομβώσεων πολλές από τις οποίες προκαλούνται από το εμβόλιο…

    Παράλληλα κέρδη εμφανίζει η Pfizer και από το φάρμακο Vyndaqel/Vyndamax το οποίο χρησιμοποιείται για την θεραπεία καρδιομυοπαθειών τα κέρδη του οποίου εκτοξεύθηκαν κατά 77%.

    Άλλα φάρμακα στα οποία η Pfizer σημείωσε εντυπωσιακή άνοδο των πωλήσεων εκτός ΗΠΑ αυτή τη φορά είναι το Ibrance αύξηση 21% και το Inlyta αύξηση 29%.

    Το μόνο φάρμακο που σημείωσε πτώση κατά 15% είναι το  Xeljanz και αυτό λόγω οδηγίας του FDA, για θέματα παρενεργειών.

    Σύμφωνα με την ίδια την Pfizer η εταιρεία αναθεώρησε προς τα πάνω τις προβλέψεις της για τα κέρδη της το 2021 τα οποία τώρα εκτιμούνται μεταξύ 78 και 80 δισ.$ έναντι προηγούμενης πρόβλεψης η οποία μιλούσε για περίπου 72 δισ.$.

    Για το εμβόλιο η πρόβλεψη της εταιρείας μιλά για κέρδη που θα φτάσουν τα 33 δισ.$ σημαντικά μεγαλύτερη πρόβλεψη από τα 26 δισ.$ που ήταν στις αρχές του έτους.

     

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    4 Σχόλια

    1. Το μάζεψε όλο το χρυσάφι ο εβραίος. Όλο το χρήμα βρίσκεται σε εβραικά χέρια. Και η moderna του γκειτς θα είχε μεγάλα κέρδη. Οι πλούσιοι γίνονται όλο και πλουσιότεροι. Που θα καταλήξει όλο αυτό? Μια μέρα θα προκαλέσουν οι σιωνιστες 3ο παγκόσμιο πόλεμο και όσοι δεν πεθάνουμε από τον πόλεμο δε θα έχουμε να φάμε και μετά μέσω του ΟΗΕ να φέρουν τον αντίχριστο.

    2. “Μετά το εμβόλιο ξεκίνησε ο Γολγοθάς μας” – Ηχητικό Focus FM

      Για τα όσα βίωσε η 28χρονη κόρη της μετά τον εμβολιασμό της κατά της covid-19 μίλησε στον Focus FM 103.6 και στον δημοσιογράφο Στέφανο Δαμιανίδη η κ. Δήμητρα.

      «Η κόρη μου αναγκάστηκε να κάνει την πρώτη δόση της Pfizer στις αρχές Ιουλίου, φοβούμενη μη χάσει τη δουλειά της» ανέφερε προσθέτοντας ότι μετά τον εμβολιασμό της, η 28χρονη παρουσίασε «κράμπες, μουδιάσματα σε πόδια, χέρια, στη δεξιά πλευρά του κεφαλιού, ταχυκαρδίες, ατονία και τρέμουλο».

      «Το παιδί μου υποφέρει καιρό» τόνισε λέγοντας ότι μετά από μια σειρά επισκέψεων σε γιατρούς και εξετάσεις «μόνο η παθολόγος της είπε να μη κάνει τη δεύτερη δόση. Όλοι οι άλλοι γιατροί που πήγε λένε ότι είναι ψυχολογικό».

      «Η κόρη μου δεν έκανε την δεύτερη δόση. (…) Kαταστράφηκε το καλοκαίρι της» είπε μεταξύ άλλων η κ. Δήμητρα.

      https://focusfm.gr/quot-meta-to-emvolio-xekinise-o-golgothas-mas-quot-ichitiko-focus-fm/

    3. Για πρώτη φορά η Κίνα έχει προσλάβει δύο βετεράνους επικινονιολογους να προτιμήσουν των κόσμο επίσης τους προετιμαζουν στο να ξεχωρίζουν την είδηση την σωστή από την σκάρτα

    Comments are closed.