ΤΡΙΤΗ ΣΥΛΛΗΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟ ΤΟΥ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥ – ΣΕ ΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΕΧΕΙ ΕΜΠΛΑΚΕΙ ΤΟ ΣΕΣΗΜΑΣΜΕΝΟ “ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙ”

    Κοινοποίηση:
    nea-smyrni-epeisodia_1

    Τη σύλληψη του αναρχικού για τον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη έκαναν άνδρες της αντιτρομοκρατικής.

    Σύμφωνα με το ΟΡΕΝ η επιχείρηση για τη σύλληψη έγινε τα ξημερώματα της Πέμπτης.

    Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη σχετικά με την υπόθεση του ξυλοδαρμού του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ στη Νέα Σμύρνη.

    Ο συλληφθείς, κατά τις πληροφορίες, ανήκει σε ομάδα αντιεξουσιαστών με έντονη δράση, καθώς προσφάτως μέλη της ομάδας είχαν προσαχθεί για επίθεση στο γραφείο του Μιλτιάδη Βαρβιτσιώτη.

    Ο άνδρας κατηγορείται ότι ήταν ανάμεσα στα άτομα που πήραν μέρος στον ξυλοδαρμό του αστυνομικού στη Νέα Σμύρνη

    Πρόκειται για την τρίτη σύλληψη για την υπόθεση.

    Το απόγευμα της Τετάρτης (10.03) είχε συλληφθεί ο δράστης της επίθεσης κατά του αστυνομικού της ομάδας ΔΡΑΣΗ την Τρίτη στη Νέα Σμύρνη.

    Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνο-ιρακινό, 30 ετών.

    Η σύλληψή του έγινε σε αποθήκη στη Μαγούλα Αττικής, όπου εργάζεται και σύμφωνα με αστυνομικές πηγές πρόκεται για οπαδό μεγάλης ποδοσφαιρικής ομάδας των Αθηνών, ο οποίος στο παρελθόν έχει απασχολήσει τις Αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών.

    Η αστυνομία είχε φτάσει νωρίτερα σήμερα στην ταυτοποίηση του λεγόμενου «Ινδιάνου» (τον αποκαλούν έτσι από τον τρόπο που έδρασε), εκείνου που κλώτσησε και έριξε τον αστυνομικό από τη μηχανή.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    31 Σχόλια

    1. Ελληνος-Ιρακινος λέει γελάνε και τα τσιμέντα δηλαδή 😂.Κατσαπλιας βαρβάρος Ιρακινος είναι που για ευχαριστώ που τον ταιζουμε στην χώρα μας.Προσπάθησε να σκοτώσει έναν Ελληνα!!!Μακάρι να είχαμε και στο Ελλαδισταν ένα Γκουανταναμο να σαπίσει για πάντα εκεί αυτό το Μπουμπούκι!!!

    2. Στην Ελλάδα του νεοφιλελευθερισμού κατά το σωτήριο 2021… και μετά από 11 χρόνια ΜΙΖΕΡΙΑΣ, ΦΤΩΧΙΑΣ, ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ, ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΡΟΝΟΚΡΑΤΙΑΣ, ΑΣΤΙΝΟΜΙΚΗΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΠΛΕΚΟΚΚΙΝΗΣ ΒΙΑΣ (ανάλογα με τι χρώμα μπλουζάκι φοράει ο εκάστοτε πρωθυπουργός) ΓΚΕΜΠΕΛΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ (από τα πληρωμένα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας) ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΑΠΟ ΛΑΘΡΑΙΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΕΙΣ (που όλοι έχουν χάσει τα χαρτιά τους αλλά κανείς το κινητό του) και των ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΣ, που είναι μοιρασμένοι στη μέση, με την μόνη διαφορά που έχουν μεταξύ τους είναι, ότι οι μισοί φοράνε ΜΑΣΚΑ ΚΑΙ ΚΟΥΚΟΥΛΑ και χτυπάνε με ΚΑΔΡΟΝΙΑ, ενώ οι άλλοι μισοί φοράνε ΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΚΡΑΝΟΣ και χτυπάνε με ΣΙΔΕΡΕΝΙΑ ΓΚΛΟΜΠΣ…. Και οι οποίοι βρίσκονται σε συνεχή διαγωνισμό ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΠΟΙΟΝ, ασφαλώς όμως την ώρα που χρειάζεται ΝΑ ΣΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΟΣΟΧΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΑ «ΥΨΗΛΑ ΠΡΟΣΩΠΑ» ΤΩΝ ΚΥΚΛΩΜΑΤΩΝ ΤΗΣ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΙΑΣ, ΤΟΝ ΘΑΝΑΤΟ ΤΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ ΠΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΣΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΖΑΝ-ΚΑΖΑΝ ΤΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ….
      Έτσι σ’ αντίθεση με τη γνωστή ρήση του Karl Marx ότι «η ιστορία επαναλαμβάνεται ως κωμωδία», Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΜΩΣ ΕΠΙΜΕΝΕΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΟΤΕ ΩΣ ΤΡΑΓΩΔΙΑ, καθιστώντας επίκαιρη κάθε παρόμοια κριτική της.
      Για αυτό φτάσαμε, από την μια πλευρά να ακούγεται από αυτούς που πληρώνει ο Ελληνικός Λαός για να φυλούν την τάξη «ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΚΟΤΩΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜ…ΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ» και από την άλλη, δηλαδή από αυτούς που πληρώνονται από διάφορα άλλα ταμεία ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ακόμα και η ανιψούλα μου που είναι 3 ετών, «ΘΑ ΣΑΣ ΣΦΑΞΟΥΜΕ» ! ! !
      Βέβαια ΑΠΟ ΘΕΜΑ ΓΟΗΤΡΟΥ (όπως είπε η μια πλευρά) σε λίγες ώρες βρήκαν και συνέλαβαν, αυτούς που ήδη γνώριζαν, ενώ για τα θύματα της MARFIN μετά τόσα χρόνια ακολουθούν την τακτική ΑΚΡΑ ΤΟΥ ΤΑΦΟΥ ΣΙΩΠΗ.
      Για αυτό η ΓΑΛΑΖΙΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ του νεοφιλελευθερισμού, που τον θέλει και τον παραθέλει αρκεί να είναι στα μέτρα της αφού σε απλά Ελληνικά:
      -Δεν θέλει δημόσια τηλεόραση, γιατί θέλει ΜΥΣΤΙΚΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ για να τα μοιράζει στα ιδιωτικά κανάλια, ώστε να λειτουργούν ως τηλεοράσεις κρατικές.
      -Δεν θέλει «Βοήθεια στο σπίτι», θέλει χιλιάδες καλοπληρωμένους τεχνοκράτες να τους κρατάνε το δικό τους σπίτι καθαρό.
      -Δεν θέλει δασκάλους και γιατρούς, ΑΛΛΑ ΘΕΛΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ απλά ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΦΥΛΑΝΕ από τους δασκάλους και τους γιατρούς που λιμοκτονούν ! ! !
      ΚΥΡΙΟΙ ΑΠΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΙΕΣ ΦΤΑΝΕΙ ΕΩΣ ΕΔΩ….
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

      1. Ο εμφύλιος δυστυχώς ποτέ δεν έσβησε στα κεφάλια ορισμένων δεξιων.. Στην πραγματικότητα δεν είναι φιλελευθεροι είναι κατάλοιπα του εμφυλιου.. Αστυνομικοί να λένε πάμε να τους σκοτωσουμε το ίδιο και από την άλλη μεριά… Θα οδηγηθουμε σε ακραίες καταστάσεις με πολλους νεκρούς…
        Ο εμφύλιος δυστυχώς δεν έχει τελειώσει ποτέ… Οι εκαστοτε εξουσία είχε τα αγαπημένα παιδιά της… Τα παιδιά μας… Τα δεξιά παιδιά και τα αριστερά οι άλλοι ας πεθάνουν… Χωρίς αξιοκρατία και δικαιοσύνη.
        Η απολογια Κουφοντινα στο YouTube έχει 250.000 χιλιάδες θεασεις αν το πρόσεξε κανείς.
        Έρχονται χρόνια επικίνδυνα και τα όπλα για τους λεβεντες μάλλον!

    3. Πού είσαι τώρα Γιώργος Παπαδόπουλος; Η χώρα σας χρειάζεται!

    4. ΚΑΙ ΑΖΕΡΟΣ ΣΚ@ΤΟ – ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ ΣΤΙΣ ΟΔΟΜΑΧΙΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΣΜΥΡΝΗΣ !!! ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΛΕΜΕ: ΕΝΑΣ ΙΡΑΚΙΝΟ-ΑΦΓΑΝΟΣ (!) ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΟ – ΤΟΥΡΚΑΛΒΑΝΟΣ (ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΗΚΟΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΑΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΗ ΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ) ΚΙ ΕΝΑΣ ΣΙΪΤΗΣ ΤΟΥΡΚΑΛΑΣ, ΒΡΩΜΟ – ΑΖΕΡΟΣ (ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΣΦΑΞΑΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΥΣ ΑΡΜΕΝΙΟΥΣ ΣΤΟΝ ΚΑΥΚΑΣΟ [ΣΤΟ ΑΡΤΣΑΧ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΡΙΒΕΙΑ] ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ…) ΟΛΗ Η… Σ Κ @ Τ Ι Λ @ ΤΗΣ ΟΙΚΟΥΜΕΝΗΣ, ΜΑΖΕΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΙΤΣΑ ΜΑΣ…

    5. ΕΛΛΗΝΑΡΕΣ ΣΑΣ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΟΥΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕς Κ ΣΑΣ ΤΑΙΖΟΥΝ ΣΑΝΟ…ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΑΠΟ ΤΟ ΣΩΡΟ Κ ΤΟΥΣ ΦΟΡΤΩΣΑΝ ΟΛΟ ΤΟΝ ΠΟΙΝΙΚΟ ΚΩΔΙΚΑ…ΣΕΛΙΓΟ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ ΝΑ ΣΑΣ ΔΩ…ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΑΣ ΦΤΑΙΝΕ;;; ΟΙ ΑΝΑΡΧΙΚΟΙ;;; ΟΙ ΧΟΥΛΙΓΚΑΝΟΙ;;; ΜΠΕΕΕ ΞΥΠΝΑΤΕ ΓΙΔΙΑ…ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕ ΦΟΡΑ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ!!!!

    6. Με τα σχολια που βλεπω ρε νεοελληνες μοσχαρες ακομα να ξυπνηστε με ολα οσα σας κανουν; Τοσο βοδια ειστε να πιστευετε τις μπουρδες που σας σερβιρουν; Ουστ γ@μω τη γενια σας οχι 400 χρονια δεν σας φτανουν 1400 χρονια να σας γ@μανε παλι δεν ξυπνατε..

      1. …και τους ταϊζανε μοσχαρακια κοκκινιστα αντι να τους αφησουν να φαγωθουν μεταξυ τους.

    7. τα άλλοθι του κράτους είναι όλοι αυτοί για να μην κατεβαίνει ο υγιής άμεσα ενδιαφερόμενος κόσμος στις συγκεντρώσεις!! οι συγκεντρώσεις όμως δεν είναι μόνο τα επεισόδια, αλλά η παρουσία και μόνο του κόσμου έστω και για 5 λεπτά.

    8. ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΤΩΝ ΜΠΑΤΣΩΝ ΘΑ ΣΥΛΗΦΘΟΥΝ ;ΓΙΑΤΙ ΔΕ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΤΟΥ ΜΠΑΤΣΟΥ ΠΟΥ ΧΤΥΠΗΣΕ ΤΟ ΦΟΙΤΗΤΗ ΣΤΗ ΝΕΑ ΣΜΥΡΝΗ!ΩΡΑΙΑ ΜΠΑΤΣΟΚΡΑΤΙΑ

    9. Αφαίρεση της υπηκοότητας και την επόμενη άδειασμα στην Βαγδάτη. Πολλά τσογλάνια θα το ξανασκεφτούν.

    10. Μπράβο στην Ε. Α.

      Κλείστε τον καμία 5-6 χρονάκια τυλίξτε τον σε μια κόλλα χαρτί, και θα βγει έξω όχι ως Ινδιάνος αλλα……. ποκαχοντας.

    11. οι μπάτσοι, που χτύπησαν κόσμο, χωρίς λόγο και μπούκαραν, δίχως ένταλμα, σε ιδιωτικούς χώρους, ΓΙΑΤΊ δεν έχουν συλληφθεί ακόμα ; (!) αναμένουμε απαντήσεις από το ρεπορτάζ σας

    12. Τα αλβανοπουλα που γεννηθηκαν στην ελλαδα το 1995 πχ ή καποια τοτε ηταν ηδη 5-10 χρονων σημερα ειναι 30-35 ετων μιλουν απταιστα ελληνικα και δεν τα διακρινεις απ τους ελληνες, σε πολλες περιπτωσεις εχουν και ελληνικο ονοματεπωνυμο, αλλα το μισος παραμενει μισος μπορω να σας διαβεβαιωσω. Εγω προσωπικα ξερω μια περιπτωση αλβανου 28 ετων που υπηρετει στην αστυνομια στην πατρα…και σιγουρα δεν ειναι μονο αυτη που ξερω εγω αλλα ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ αν λαβουμε υποψη οτι ειχαν προτεραιοτητα και μπονους μοριοδοτηση ως παιδια αλλοδαπων συμφωνα με το νομο για εισαγωγη σε σχολες. Επισης εμαθα απο γνωστο αστυνομικο οτι οι αλβανοι ειδικα επιδιωκουν στα σωματα ασφαλειας να μπαινουν στα ΜΑΤ και παρομοιες ειδικες υπηρεσιες. Κατα τα αλλα συνεχιζετε καποιοι να μιλατε για ρατσισμο ή να αναρωτιεστε γιατι τοσο μισος αστυνομικων εναντιον ελληνων..

      1. Αυτούς γουστάρουμε…
        Αυτούς ψηφίζουμε…
        Αυτοί μας αξιζουνε!

        Δεν είμαστε θύματα…
        Συνένοχοι ραγιάδες
        είμαστε!!!

    13. Οπου αναταραχη πλεον και ενεργη συμμετοχη λαθροσκουπιδιων!!!!!!! Μαζεψε η Τσιπροπαρεα, με τα ανοιχτα συνορα, την μιση Ασια και Αφρικη κλπ και παρα πολλους τους ελληνοποιησε και τους αποθρασυνε, διοτι που αλλου θα εβρισκαν αλλη τετοια Μπανανια!!!!!! Και το ιδιο βιολι συνεχιζεται και τωρα με τους Μηταρακηδες κλπ της ΝΔ!!!!! Ουτε σκεφτονται καθολου για απελασεις και εν τω μεταξυ ερχονται κι’ αλλοι λαθρο στα νησια και στον Εβρο!!!!!! Αυτοι μυαλο δεν βαζουν, εχουν ξεπουληθει στους Γερμανους!!!!!!! Η δικαιοσυνη μολις απολογηθουν θα τους αφησει ελευθερους τους αλητες να συνεχισουν το μπαχαλο!!!!!!! Απελαστε τσαρλατανοι στις πατριδες τους τους λαθροταραξιες μαζι με τις οικογενειες τους, να παρουν δρομο απο την Ελλαδα και να συνετισθουν και οι υπολοιποι!!!!!!!

    14. Ελληνο-ιρακινος????? Επειδη ηρθε και καλοβοσκει θεωρειται κατα το ημισυ Ελληνας? Και μετα απο τοσο που εχει απασχολησει τις αρχες τι δουλεια ειχε ελευθερος να παιρνει μερος σε πορειες?????

    15. Είστε σίγουροι ότι στην Ελλάς υπηρετούν μόνο Έλληνες; μετα από την παραχώρηση ελληνικής ιθαγένειας σε ξένους (Αλβανούς κτλ) μπαίνουν άνετα σε σώματα ασφαλείας, οπότε μην απορρειται με το ξύλο που πέφτει…….οποιος κατάλαβε καταλαβε

      1. Ταξιαρχία SEEBRIG. Τα υπόλοιπα είναι για τους ηλίθιους μπατριώτες της φακής που ειναι και μπατσόκαβλοι εκτός απο καθυστερημένοι.

        1. Ακριβώς βρε αδερφέ με έδρα τον Τύρναβο,σύμφωνα με τα όσα ακριβώς έχει σχεδιάσει το ΝΑΤΟ και ΕΕ εδώ και δεκαετίες, στα πλαίσια της “παγκοσμιοποιημένης μπατσονομίας”. Αυτοί πήραν μέρος πέρυσι τέτοιο καιρό περίπου στα γεγονότα στην Μυτιλήνη και την Χίο,αυτοί χρησημοποιήθηκαν κυρίως εναντίων Ελλήνων στο Πισοδέρι, Πρέσπες, Κοζάνη, Κατερίνη και Σύνταγμα, Θεσσαλονίκη για το Μακεδονικό!!!! Αποτελούνται κυρίως από Αλβανούς, Κοσοβάρους,γυφτοσκοπιανούς, Ρουμάνους, Βούλγαρους που μιλούν τα Ελληνικά ως μητρική, αφού εδώ μεγάλωσαν ή γεννήθηκαν(ανάθεμα την ώρα και την καταραμένη αυτή στιγμή)και εννοείται έχουν Ελληνικά χαρτιά. Αυτοί ανέχονται τα “λιασίματα”και τους άνομους “περιπάτους”των λαθρό,αυτοί είναι οι ίδιοι που κρατούν “παθητική στάση”και “χαιδολογούν” ή πολλές φορές κάνουν και τον “ταξιτζή” στα αναρχοαριστερά κατακάθια όπως επίσημα αναφέρουν οι ίδιες οι αναφορές της ΕΛΑΣ και τα ΜΜΕ!!!! Αφού ακόμα και ο διοικητής του τμήματος της “αντιμετώπισης αντιρατσιστικής βίας”της ΕΛΑΣ είναι αλβαναριό και δηλωμένος από τον ίδιο ως”φούστης”. Φωτογραφήθηκε μάλιστα με την “έταιρη αδελφή ψυχή” του να φιλιούνται με φόντο την Σημαία μας, προσβάλοντάς την, για να προωθήσει καμπάνια για τα gay pride και το πόσο”προοδευτικά,αντιρατσιστικά και ανθελληνικά” μυαλά προωθούνται σε θέσεις “κλειδιά” μέσα στην ΕΛΑΣ!!!! Σίγουρα, άτομα της Seebrig, θα πήραν μέρος στα περιστατικά σε Νέα Σμύρνη, Πανόρμου και γι’αυτό και τα σπασίματα σε περιουσίες πολιτών, τα μπινελίκια τους, το χουλιγανίστικης μορφής βρωμόξυλο που ρίχνουν και δηλώσεις του τύπου:….”Πάμε να τους σκοτώσουμε όλους”….κλπ. Βγάζουν όλο τους το ΑΝΘΕΛΛΗΝΙΚΟ τους ΜΊΣΟΣ πάνω στον γνήσιο Ελληνικό λαό. Γι’αυτό τον λόγο άλλωστε τους προσέλαβαν τα “κατοχικά αφεντικά” τους, να μην έχουν κανενός είδους αναστολές…..Απέναντί ΜΑΣ!!!

    16. Όλο το κέντρο της Αθήνας το έκανε γκέτο ο μπολιαστής
      με τους χιλιάδες λάθρους που κουβαλάει εν μέσω καραντίνας.
      Για χάριν των λάθρων δεν χτύπαγαν οι αστυνομικοί τους Έλληνες στα νησιά ??
      ΜΟΝΟΝ στους Έλληνες δεν κόβουνε πρόστιμο ???
      Είναι καιρός λοιπόν να αντιληφθούν ότι ο μπολιαστής είναι εχθρός και δικός τους
      και να μην εφαρμόζουν ανθελληνικές εντολές .

    17. Μου αρεσει που βγαινουν τα τρολλ της Νεας Παιδεραστιας και κραζουν τους λαθρομεταναστες τους αυτοφορακηδες δηλαδη οτι ειναι δημιουργημα του ΣΥΡΙΖΑ λες και η ΝΔ εχει σταματησει τις ροες και τους εχει ταραξει στις απελασεις.
      Ρε εδω αυτοι δεν προλαβαινουν να χτιζουν ΧΟΤ ΣΠΟΤ, η Ντορα απειλουσε με διαγραφες οσους διαφωνουσαν για τους λαθρο μεσα απο το κομμα!!!!!
      ΥΓ. Ακομα περιμενουμε τη συλληψη των δολοφονων του Σ.Χιου….

    18. Μην τα πιστευεται.. Με τις δηθεν συλληψεις με στημενα ατομα πχ πληροφοριοδοτες ή αλλοι.. που εχουν πληρωθει να παιξουν αυτο ρολο και ξερουν οτι θα αφεθουν συντομα ελευθεροι.. Πετυχαινουν 3 πραγματα μ ενα σμπαρο… Πρωτον να φοβισουν τους ελληνες ότι τιποτα δεν ξεφευγει αν θελουν, δευτερο να προσανατολισουν και προπαγανδισουν προς την κατευθυνση που θελουν ότι ταχα συμμετεχουν περιθωριακα ατομα με γνωστο εγκληματικο παρελθον, ταχα αναρχοαριστερα και ότι αλλο θελει το σατανικο μυαλο τους και τριτον να υποβαθμισουν και αποδυναμωσουν την αγωνιστικοτητα του κοσμου ριχνοντας τον σε απελπισια ότι δεν αξιζει να αγωνιζεσαι για τιποτα..
      Μην τσιμπατε ότι λενε ειναι θεατρο

    19. Το ερώτημα είναι Ποιοί τούς οργανώνουν ; Τό Αρχηγείο τής Καταληψης Νοταρά ; Γιατί δέν τούς τσουβαλιαζουν μήπως βρούν καί τούς δολοφόνους τής Μαρφιν .

    20. Κουλέ θα τους χώσεις μέσα ή θα τους χαρακτηρίσεις υπερδραστήριους ώστε να πάρουν τα παιδιά σου μία ακόμη ευκαιρία για να τα κάνουν πάλι λαμπόγιαλο; Όπως βλέπεις οι ελληνοποιήσεις παράγουν έργο. Κουράσατε παληκάρια έχετε καταντήσει γελοίοι και οι μεν και οι δε.

    21. Φέρτε κι άλλους τέτοιους στον τόπο. Καλά που δημιουργούν προϋποθέσεις οι πολιτικοί μας και δεν κάνουμε οικογένειες. Φέρτε αλλοδαπούς μπράβο σας και δώστε τους και την σημαία γιατί μας κάνατε μετανάστες στην ίδια μας την πατρίδα. Είμαι της άποψης ότι μη Έλληνας πρέπει όπου βλέπει αρχές να τους σπάει στο ξύλο γιατί έχει ελευθέρας βάση προϋποθέσεων που του έδωσαν την Ελληνική Ιθαγένεια. Να τους αφαιρεθούν τα προνόμια αυτά τώρα στους κυρίους.

    22. Γαμήσι τον λαθροπίθηκο!!!! Ούτε με το ψηφιδωτό δεν κρύβεται η ασχήμια του χιμπατζή!!!! Γ@μιέτ@ι η ΝΔ που έφερε και τους προσέλαβε όλους αυτούς να καταστρέψουν την πατρίδα!!!

    23. ΟΙ αστυνομια πρεπει να συλαβει τον Μητσοτακη και Μηταρακη
      που κουβαλουν τους λαθρομεταναστες και τους εγκαθιστουν μονιμα στην Ελλαδα και τους δινουν Ελληνικη υπηκοοτητα.
      Μετα απο τους φονουν των λαθρο σε απλους πολιτες ηρθε και η
      σειρα των αστυνομικων ,γιατι διαμαρτυρωντε .
      Αν δεν τσουβαλιασουν και δεν πεταξουν ολα τα λαθρομουσουλμανια
      εξω απ την Ελλαδα και τον Μητσοτακη ,Μηταρακη εξω απ τη Βουλη
      δεν θα μεινει ουτε ενας αστυνομικος ζωντανος ,αλλα ουτε ενας Ελληνας.
      Αλλα επειδη ειναι ελληνικοποιημενοι λαθροεισβολεις θα τους αφησουν ελευθερους
      για να τους καθαρισουν στην αλλη διαδηλωση και να μην υπαρχει ουτε ενας αστυνομικος
      Αχ γαιδουρα μου αγαθο, εις υγειαν των κοροιδων, λενε και γλεντουν οι λαθροεισβολεις.

    24. Στέφανε συνέχισε τα εξώφυλλα των παιδεραστών, μην ασχολείσαι με τα επεισόδια…. Τα κανάλια ας ασχοληθούν μ αυτά…

    Comments are closed.