ΤΡΙΝΤΟ: Ο ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΚΑΡΑΠ@ΥΣΤΑ ΣΒΑΜΠ ΠΟΥ ΠΕΛΕΚΑΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ. ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗ ΧΩΡΑ ΜΟΥ, ΒΡΩΜΙΑΡΗΔΕΣ. ΑΝΤΙΠΟΙΝΑ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΤΕΙΧΩΝ

    Κοινοποίηση:
    svab-poustakia

    Το υπουργείο Εξωτερικών της Ρωσίας ανακοίνωσε την Τρίτη την επιβολή κυρώσεων σε 313 Καναδούς αξιωματούχους, μεταξύ των οποίων είναι και ο πρωθυπουργός της χώρας, Τζάστιν Τριντό. Το αγαπημένο παιδάκι- για να μην πούμε τίποτε χειρότερο- του γνωστού και μη εξαιρετέου, Κλάους Σβαμπ, του κυρίου του Παγκόσμιου Οικονομικού Φόρουμ που έχει πάρει υπό την “αγκάλη” του Μακρόν, Κούλη και τους υπόλοιπους φανατικούς άνδρες. Σαν τον Καναδό Τριντό. Πάντως για τον Τσίπρα ακόμα, δεν έχουμε νέα εάν τον γνωρίζει. 

    Εκτός του Τριντό, απαγορεύεται στο εξής η είσοδος στη Ρωσία στην υπουργό Εξωτερικών, Μέλανι Ζολί, την υπουργό Άμυνας, Ανίτα Άναντ και στα περισσότερα μέλη του Κοινοβουλίου. Σύμφωνα με τη Μόσχα, οι κυρώσεις επιβλήθηκαν σε αντίποινα για την «αντιρωσική» στάση της καναδικής κυβέρνησης.

    sbamp

    Νωρίτερα, ο Καναδάς είχε επιβάλει κυρώσεις σε 15 Ρώσους αξιωματούχους, οι οποίοι «διευκόλυναν και στήριξαν» την εισβολή στην Ουκρανία. «Ο πρόεδρος (της Ρωσίας Βλαντίμιρ) Πούτιν έκανε την επιλογή να επεκτείνει την παράνομη και αδικαιολόγητη εισβολή, και μπορεί επίσης να κάνει την επιλογή να την τερματίσει αμέσως και να αποσύρει τις δυνάμεις του», ανέφερε η Ζολί. «Ο Καναδάς δεν θα διστάσει να λάβει περαιτέρω μέτρα, εάν η ρωσική ηγεσία δεν αντιστρέψει την πορεία της», πρόσθεσε.

    trinto3

    Οι καναδικές κυρώσεις, που πλήττουν κυβερνητικούς και στρατιωτικούς αξιωματούχους, ανακοινώθηκαν λίγη ώρα προτού απευθυνθεί στο καναδικό Κοινοβούλιο, μέσω βιντεοκλήσης, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    18 Σχόλια

    1. Ο Τσίπρας (μια και δεν ξέρετε ποιανού είναι) είναι του Σώρος και το ξέρουν και οι πέτρες στη χώρα αυτή! τι αναρωτιέστε;

    2. χαχαχαχ χεστηκε τωρα ο τριντο που δεν θα μπορει να παει στη ρωσια χαχαχα

    3. ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΑΠΟΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ” ΜΙΣΗ ΜΕΡΙΔΑ ΑΝΘΡΩΠΟΣ” ΘΑ ΘΥΜΙΣΩ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΣΜΑ: ”ΕΙΝΑΙ ΓΑΤΑ Ο ΚΟΝΤΟΣ ΜΕ ΤΗ ΓΡΑΒΑΤΑ΄΄. ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΑΑΝΩΜΑΛΩΝ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΛΑΝΗΤΗ ΓΗ. ΟΙ ΡΩΣΟΙ ΘΑ ΔΙΩΞΟΥΝ ΤΗ ΒΡΩΜΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΣΑΠΙΛΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΜΕ ΤΗ ΒΟΗΘΕΙΑ ΤΟΥ ΘΕΟΥ.

    4. Τι ξεφτιλικια ειναι αυτα…ποιος ειναι αυτος ο γερο ανωμαλος,που ειναι η μπολετα να τον μαζεψει?

    5. Ο ανώμαλος Gay ό Γερμανοεβραίος Κάρλ Σβάμπ μέ τίς ζαρτιέρες υιοθέτησε τόν πρόεδρο τής Ουκρανίας Βολοντομίρ Ζελένσκι,ό οποίος είναι Εβραίος Ρώσος καί λέγεται Βλαδίμηρος Ζελένσκι ό οποίος ουκρανοποίησε τό ρωσικό όνομα Βλαδίμηρος καί το έκανε Βολοντομίρ,διότι ό προεδρος τής Ρωσίας λέγεται Βλαδίμηρος.Η διαφορά είναι ότι ό ένας είναι πρόεδρος καί ό άλλος είναι καραγκιόζης.O Ζελένσκι άρχισε να μαθαίνει ουκρανικά τό 2019 όταν έγινε πρόεδρος τής Ουκρανίας
      καί συλλαβίζει σάν τά παιδάκια τής πρώτης τού δημοτικού.
      Γιάννης Λάκων

    6. ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΙΠΡΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΜΙΑ ΠΑΡΕΑ ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ!!!

    7. Παιδιά ξεκίνησε ο Γ παγκόσμιος Πόλεμος .
      Η USA είπε πριν από λίγο ότι δεσμεύει εκαντοντάδες δισεκατομμύρια δολλάρια Ρώσων πολιτών στην Αμερική και τα στέλνει με το έτσι θέλω στην Ουκρανία για βοήθεια.

    8. εσενα το λεξιλογιο σε πειραξε αυτα που ξεδιαντροπα προβαλουν ως πρωτυπα για τα παιδια μας δεν σε ενοχλει??

    9. Ναι, τη Ρωσία έχουν στη κορυφή της ταξιδιωτικής τους λίστας.

    10. Για εμένα έπρεπε να απειλήσει ευθέως την USA με πόλεμο.

    11. Μόνο η Έλληνες τους λένε Ινδιάνους για να τους ξεχωρίζουν τα χρόνια του να πάρουμε με υγεία για εμάς και τα παιδιά και εγγόνια μας κλπ
      Él es el jefe Lobo Blanco o John Smith, del pueblo Ojibwe. Se creía que vivió desde 1785 hasta 1922. Fue considerado el indio americano más viejo que haya existido, muriendo a la edad de 137 años.

      Referencia:
      .- We Are at Home: Pictures of the Ojibwe People, Bruce White (2008)

    12. Αντε γεια λοατκοανωμαλαρες! Τη π…..α του βλαδιμηρου θελατε? Τα καταφερατε τελικα ανωμαλαρες! Τη φαγατε!

      1. Πάλι λεξιλόγιο χαμηλού επιπέδου. Και αφού το θες έτσι και είστε καβάλα στο καλάμι , σας απαντώ αναλόγως ” Μισή πορδή άνθρωπος, τι μπορεί να έχει μέσα στο σ@βρ@κο”;

        1. Πραγματικά μας πρήξατε

          Αν δεν κανω λαθος, αναφερεσαι στον Πουτιν! Δεν νομιζω οτι στ’ αληθεια, θα ηθελες να μαθεις τι εχει μεσα στο σωβρακο! Παντως εχει, απο αυτα που δεν εχουν, τα υπολοιπα περιτετμημενα, παπαρια!

          1. Από μελέτες ειδικών κρίνω. Και από τον στρατό . Μαθηματικώς αποδεδειγμένον. Οσο και εάν σας ενοχλεί.Μήπως ανήκεις και εσύ στην ίδια κατηγορία ; – λυπηρόν . Και κάτι άλλο πιό σημαντικό. Ο Πούτιν έχει κάνει τεράστια διπλωματικά και στρατιωτικά λάθη. Κατέστρεψε την Ουκρανία και την Ρωσία. Επίσης κατέστρεψε την παγκόσμια οικονομία και πρωτίστως της Ρωσίας. Είναι Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ. Θάθελε να τελειώσει ο πόλεμος αλλά ψάχνει πως θα δικαιολογήσει την ήττα του. Να σκοτώσει ακόμα κάμποσο αθώο κόσμο και κυρίως παιδάκια. Αυτά και να μην λέμε ότι κατεβαίνει στην κούτρα μας και ότι μας “υποβάλει ο φασισμός”.

        2. Αγνοείς βασικές γνώσεις…Δεν έχεις ακούσει για την χούτσα του κοντού;

    Comments are closed.