ΤΡΙΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΤΩΝ ΠΡΟΓΟΝΩΝ ΜΑΣ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ – Ο ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ – ΕΚΔΟΣΗ ΒΕΒΑΙΩΣΗΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΝΥΧΤΑ ΜΕ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΤΡΟΠΟΛΟΓΙΑ – ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΗ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΟΧΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ Ή ΤΡΙΤΗΣ ΑΛΛΑ ΕΣΧΑΤΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ (EIKONEΣ)

    Κοινοποίηση:
    Μητσοτάκης-Κικίλιας-Κοντοζαμάνης (1)

    Αυτό για αρχή! Μετά βλέπουμε…


    Βεβαίωση εμβολιασμού θα λαμβάνουν όλοι όσοι κάνουν το εμβόλιο!!!

    Αυτό αναφέρει τροπολογία που κατέθεσε στη Βουλή ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Συγκεκριμένα, αναμένεται να δημιουργηθεί η Ηλεκτρονική Πλατφόρμα Έκδοσης Βεβαίωσης Εμβολιασμού, μέσω της οποίας μετά τη διενέργεια του εμβολιασμού θα μπορεί κανείς να αιτηθεί την έκδοση της σχετικής βεβαίωσης.
    Θα περιλαμβάνει το όνομα, το επώνυμο, τον ΑΜΚΑ, την ημερομηνία εμβολιασμού, το εμβολιαστικό κέντρο ή τη δομή που διενεργήθηκε ο εμβολιασμός και τον τύπο του εμβολίου.

    Στην ίδια τροπολογία, μάλιστα, διευκρινίζεται ο οδικός χάρτης των εμβολιασμών. Επί παραδείγματι, δημιουργείται σύστημα προτεραιοποίησης εμβολιαζόμενων, τίθεται σε ισχύ το Εθνικό Πρόγραμμα Εμβολιασμών και καθορίζεται ότι με απόφαση του Υπουργού Υγείας ορίζονται τα κριτήρια προτεραιοποίησης των πολιτών που θα προσέρχονται προς εμβολιασμό.

    Ταυτόχρονα, συστήνεται τριμελής Επιτροπή Διαχείρισης Προμηθειών για την εξασφάλιση επαρκών αποθεμάτων εμβολίων και την ταχύτερη δυνατή διάθεσής τους, ενώ παρέχεται η δυνατότητα στα Υπουργεία Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη και Υγείας να διαθέτουν προσωπικό για το συντονισμό και τον έλεγχο της εφοδιαστικής αλυσίδας των εμβολίων.

    ΧΡΟΝΟΔΙΑΓΡΑΜΜΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΩΝ

    Υπενθυμίζεται πως χθες ο Μάριος Θεμιστοκλέους, γενικός γραμματέας Πρωτοβάθμιας Φροντίδας Υγείας, ανακοίνωσε ότι στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής.

    Το χρονοδιάγραμμα, είναι το εξής:

    Στις 26 Δεκεμβρίου η Ελλάδα θα παραλάβει την πρώτη μικρή παρτίδα των εμβολίων που θα αριθμεί 9.750 δόσεις.
    Στις 27 Δεκεμβρίου θα γίνουν οι πρώτοι εμβολιασμοί στα νοσοκομεία αναφοράς της Αττικής (Ευαγγελισμός, Σωτηρία, Αττικό, Θριάσιο, Ασκληπιείο Βούλας).
    Στις 28 Δεκεμβρίου θα γίνει διανομή των δόσεων των εμβολίων στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, το ΑΧΕΠΑ, το πανεπιστημιακό Ιωαννίνων και στην Πάτρα έτσι ώστε να αρχίσουν οι εμβολιασμοί στο υγειονομικό τους προσωπικό στις 29 Δεκεμβρίου.
    Έως τις 30 Δεκεμβρίου η Ελλάδα θα παραλάβει την πρώτη μεγάλη παρτίδα εμβολίων 83.850 δόσεων.
    Μέχρι το τέλος Ιανουαρίου η Ελλάδα αναμένεται να παραλάβει 429.000 δόσεις και άλλες 333.450 δόσεις έως τέλος Φεβρουαρίου.
    Μέχρι το τέλος Μαρτίου η Ελλάδα θα έχει παραλάβει μόνο από την εταιρία Pfizer/Biontech 1 εκατ. 265 χιλιάδες δόσεις.
    Σε αυτές αναμένεται να προστεθούν τον Ιανουάριο από τη στιγμή που θα λάβουν έγκριση, παραδόσεις από τις εταιρίες Moderna (χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Bill Gates) και AstraZeneca.

    132045310_432344981256763_3514543066476197281_o

     

    132544867_432344964590098_20125955770796959_o

    132668908_432344927923435_3717885044308110641_o
    Δείτε στη σελίδα του γνωστού δικηγόρου Ν.Αντωνιάδη αυτά που ετοιμάζουν

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    43 Σχόλια

    1. Έν τω μεταξύ ο Δημήτρης ο Χαράλαμπος Γιωτης. Ε ρε ψυχασθενεια

    2. ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΑ ΥΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ. ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΑΡΕΤΕ ΤΗΝ ΖΩΗ ΜΑΣ ΟΥΤΕ ΘΑΜΑΣ ΚΑΝΕΤΕ ΡΟΜΠΟΤΑΚΙΑ. Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΟ ΣΚΑΛΠ Η ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ.

    3. ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΤΕ ΚΑΙ ΕΚΤΕΛΕΣΤΕ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΔΟΤΙΚΗ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΩΝ ΚΛΕΥΤΑΡΑΔΩΝ ΜΗΤΣΟΤΑΚΙΔΩΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΚΥΛΟΥΣ ΤΟΥΣ!!!
      ΑΦΑΝΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΣΗΜΕΡΑ ΧΩΡΙΣ ΟΙΚΤΟ ΚΑΙ ΕΛΕΟΣ ΚΑΙ ΜΕ ΚΑΘΕ ΚΟΣΤΟΣ.

    4. Πιστεύετε ότι αν ήμασταν εμείς στη θέση του θα μπορούσαμε να πράξουμε διαφορετικά χωρίς να μας καθαρίσουν;;;
      Σου λέει αφού οποίος και να βγει τα ίδια θα κάνει, γιατί να μη τα φάω εγώ.
      Δεν είναι κάτι που το διάλεξε, όπως ο Τσίπρας. Είναι κάτι που του επεβλήθη ΚΑΡΜΙΚΑ

    5. ΚΑΛΑ ΡΕ ΕΧΟΥΜΕ ΜΠΛΕΞΕΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΕΡΑΤΑΔΕΣ ..
      ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΠΙΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΝ ΝΑ ΑΦΗΣΕΙΣ …
      ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΕΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΜΑΖΕΥΟΥΝ ΤΑ ΨΩ……..ΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΗΝ..
      ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΗΘΕΛΕ ΚΑΜΙΑ ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΓΥΝΑΙΚΑ …

    6. Ο υποχρεωτικος εμβολιασμος…υπο αυτες τις συνθηκες…ειναι ΠΑΝΤΕΛΩΣ…ΠΑΡΑΝΟΜΟΣ…
      Ομως, εσεις, κυριως, οι δημοσιοι υπαλληλοι…που σας πληρωνουμε…που φηφισατε το προδοταρια…
      και ιδιαιτερα…οσοι ειστε ρουσφετια…κομματο-κοπρο-σκυλα…
      Να το κανετε…το εμβολιο…γιατι η κουλα και η αλεξια…θα σας σουβλισουν…για το δημοσιο συμφερον…!!!
      Ειδαλλως…τρεχατε…στα δικαστηρια…να βγαλετε το φιδι απο την τρυπα…
      Εμεις οι υπολοιποι…(για την ωρα)…θα παρακολουθουμε…και…θα μετραμε…

    7. Κυριακος Μητσοτακης
      Ονομα επωνυμο
      Του καταστροφεα της ελλαδος
      Του καθοριστικου καταστροφεα
      Μετα απο τσιπριδες παπανδρεου γαπ σημιτιδες αλητες
      Και ολοι τους προδοτες γερμανοτσολιαδες ενθελληνες
      Τομαρια

    8. την βεβαιωση θα την παιρνει ο εμβολιασμενος μετα θανατον η ταυτοχρονα ? απευθυνομαι στο τριο χλαπατσα

    9. Το εμβόλιο αυτό ΔΕΝ είναι το χάραγμα αλλά μια πρόβα χαράγματος. Όλα αυτά που λένε δε θα μπορείς να κάνεις αυτό και το άλλο θυμίζουν αυτά που θα συμβούν και με το χάραγμα. Θα ακούσουμε πολλά από αυτά τα δαιμονισμένα μυαλά της παγκοσμιοποίησης και η απάντηση που θα δώσουμε σε αυτούς και το εμβόλιο τους είναι αυτή που δώσαμε στους ιταλούς το 1940 :ΟΧΙ.

    10. Επανάσταση από το πληκτρολόγιο κάνουμε ακόμα και τώρα.Α,ρε Κολοκοτρώνη…Α,ρε Λεωνίδα…Ντροπή μας.

    11. Εγω θα πω κατι δικο μου αν θα κανουν υποχρεοτικο εμβολιασμο , στον 1ο μηνα αυτα τα διποδα δεν θα υπαρχουν , γιατι? γιατι απλα θα γινει της πουτανας.
      Το 1ο πραγμα που θα γινει με οσους δεν συμφωνουν με τον εμβολιασμο , ποι θα ειναι? Κοβουμε και δεν κανουμε το νουμερο 1 νταβατζηλικι που ειναι η φορολογικη δηλωση , λες και οτι κανανε οι πατεραδες μας και εμεις οι ιδιοι το καναμα μαζι μ’αυτα τα διποδα.
      Ποιο ειναι το 2ο?
      Αφου θα μας εχουν σαν παρεισακτους και λογικα δεν θα εχουμε χρηματα για να ψωνισουμε τα βασικα θ’αρχισουμε να κλεβουμε και οταν θα γινει αυτο καποιοι να ειναι σιγουροι οτι θα τριβουν τα ματια τους.
      Τι θα κανουν , θα σας συλλαβει η αστυνομια?
      Προσωπικα δεν λογαριαζω ουτε αν θα ειναι ο αδερφος μου ο κωλομπατσος , ακομη και ο θεος ο ιδιος που προφανως για μενα δεν υπαρχει γιατι αν υπηρχε δεν θα επρεπε να γινουν τετοια αισχη.
      Δεν θα πω τιποτα αλλο γιατι μπορω να πω πολλα , αλλα προχωρηστε ρε μαλακες με υποχρεωτικους εμβολιασμους να δουμε ποιος θα μεινει ζωντανος και ποιος θα κυκλοφοραει ελευθερος ΚΑΘΙΚΙΑ.

    12. Συμφωνώ απολύτως με τον Δημήτρη! Οσο για το εμβόλιο να το κάνει ο σπάνιος τύπος στην αλλοδαπή του,αν την βρει βεβαίως βεβαίως!

    13. ΒΛΕΠΕΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ;…. ΑΚΟΜΑ Κ ΤΩΡΑ;….. ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ….ΟΤΑΝ ΜΠΟΥΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ….ΘΑΑΑΑ ΘΑΑΑΑΑ ΘΑΑΑΑ…..

    14. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ. ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΥ
      Ο ΝΕΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΠΑΣΤΡΕΨΕΙ ΟΛΟΥΣ. ΝΑ ΜΗΝ ΑΦΗΣΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΝ.
      ΤΕΛΟΣ ΤΑ ΨΕΜΜΑΤΑ. Η ΤΑΝ Η ΕΠΙ ΤΑΣ.

    15. ΠΟΙΟΝ ΜΙΣΕΙ ΘΑΝΑΣΙΜΑ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΒΡΩΜΟΣΥΝΑΦΙ ΤΟΥ??? ΤΟΝ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ!!!! ΩΡΑΙΑ!! ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ!!! ΤΕΛΟΣ!!!

        1. Τη μάνα του μισεί πιο πολύ απ’ όλους και μετά τη γυναίκα του.
          Το πρόβλημα του είναι ότι μέσα του συγκρούονται δύο κουληδες .
          Ένας Μητσοτάκης και ένας Χρυσός.
          Και όσο προσπαθει να πνίξει τον Χρυσό τόσο πιο πολύ ο Μητσοτάκης τον πληγώνει.
          Κατά βάθος πιστεύω ότι είναι ευαίσθητος άνθρωπος κι αυτό το δείχνει η αγάπη του για τα ζώα. Απλά ζει μια ζωή που του επιβλήθηκε και μέσα του πιστεύω ότι τη θεωρεί χαμένη.

          1. Και για τον Κασιδαρη τα ιδια ισχυουν περιπου. Γενικα εναν μισογυνισμο τον εχει που ξεκιναει απο καταπισεμενη σεξουαλικοτητα πιστευω και θεματα με τον εαυτο του και το γεγονος οτι καταβαθος εχει ενα κομπλεξ που μεχρι μεγαλη ηλικια εμενε με τη μαμα του η οποια του μαγειρευε του επλενε κλπ. Μεσα του συγκρουονται ο παλιος Κασιδιαρης, ο τσαμπουκας, ο ανυποτακτος, ο ατιθασος και ο καινουριος που ‘πρεπει’ να μπει στην καλη κοινωνια να αποκτησει χρημα και εξουσια και κανει τα παντα για να το πετυχει, ακομη και να δεχτει να του επιλεξουν γυναικα (οπως γινεται με ολους τους πολιτικους). Και πραγματι, αυτη με την οποια ειναι του τη διαελεξε ο κυκλος του μεσα απο λιστα πλουσιων καλοβαλμενων κορασιδων, κι επειδη εχει περιουσια αλλα κι επειδη ειναι απογονη του Ζαγοριανακου. Ειχαν ηδη κοινους γνωστους και κανονιστηκε. Ενας λογος που επεσε σιγα σιγα σε καταθλιψη (εξου και η υπερβολικη ηρεμια που βλεπετε) ειναι και αυτος. Δυστυχως βεβαια δεν εχει καθολου αγαπη για τα ζωα (αυτο ισως να τον βοηθουσε σε ορισμενα πραγματα) γιατι απο μικρος ειχε μαθει οτι πρεπει να ειναι σκληρος ακομη και με τα ζωα για να σκληραγωγηθει. Οποτε θεωρω ειναι και πολυ χειροτερος απο τον Μητσοτακη απο την αποψη οτι δεν εχει ελπιδα να γινει λιγο πιο ανθρωπινος.

    16. ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ , ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΗΛΙΑ ΚΑΣΙΔΙΑΡΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΤΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΑΝΕ…ΓΙΑΤΙ?? ΜΗΠΩς ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΕΤΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ?? ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΚΑΝΑΝΕ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΕΙΤΕ ΔΟΛΟΦΟΝΗΘΗΚΑΝΕ ΕΙΤΕ ΦΥΛΑΚΙΣΤΗΚΑΝΕ…. ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΨΕΥΤΟΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΤΟΥΣ ΒΕΛΟΠΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΚΟΠΡΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΜΕ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ!!

    17. Το πρόβλημα μου δεν είναι αν θα πεθάνω η όχι από το εμβόλιο αλλά μη τυχόν μου κλέψει ο διάολος τη ψυχή μου.
      Πείτε λοιπον στον Καίσαρα να έρθει στο βουνό να με εμβολιασει……αν με βρει.
      Του Κυρίου μου Ιησού Χριστού εγώ ειμί.

    18. Κοίτα φάτσες… Βρε ποτε θα το εμπεδωσετε? Εμβόλιο δεν θα κάνουμε!! Που να χτυπιεστε κάτω αντίχριστοι

    19. Κουλη τα παπαρια μας θα παρετε οτι και να κανετε γιατι ουτε 30% δεν θα κανει το εμβολιο φρανκενσταιν επεοδη πολλα γιδια αφυπνηστικαν πλεον και εχετε χασει τα αυγα και τα πασχαλια…τι θα κανεις θα φυλακισεις την πλειοψηφια του ελληνικου λαου;θα σου πω εγω τι θα γινει κουλη,ακουω ελικοπτερα τουκουτουκουτουκουτουκου

      1. Ε κακομοίρη Έλληνα,έτσι γίνονται οι επαναστάτες???!!! Βγες έξω στην βουλή να τους τα πεις αυτά, τέτοιους θέλουν σαν εσένα,και μετά σου πέρασε,και το φαγες στο κολαρακι!!! Το εβιακι

    20. Όχι που θα το άφηναν έτσι. Όταν λένε τα αφεντικά τους «Να τους εμβολιάσετε όλους» το εννοούν,δεν παίζουν. Και μιλάμε για συνεχόμενους και επαναλαμβανόμενους εμβολιασμούς με άγνωστα αποτελέσματα.

    21. Αναμένουμε τις εκλογές κ. Μητσοτάκη, γνωρίσαμε τους εχθρούς μας, δυστυχώς για εσένα.

    22. Α ρε Παπαδόπουλε. Άγιος ήσουνα μπροστά σε τούτους εδώ για αυτό σε φάγανε.

      1. Τον φάγανε γιατί ήταν μαλακας! Αν τους είχε μακελειό… θα μας είχε απαλλάξει από πολλά βάσανα και προδοσίες. Οπότε το ερώτημα ειναι Γιατί έκανε την Επανάσταση?..

    23. Υπάρχει κάποιος που θα πάει να του κάνουν το εμβόλιο ? Αυτό έχει παρενέργειες που θα φανούν μετά απο 5-10 χρόνια. Ρωτήστε να σας πούν την γνώμη τους, ταξιτζήδες, αρτοποιούς, μανάβηδες, ελεύθερους επαγγελματίες, παντού ακούω όχι. Που θα βρούν μαλάκες να τους την βάλουν την βελόνα που χαλάει το RNA μας ? Μιά ολόκληρη κοινωνία τους δίδει άριστα δέκα ..με τεντομένα δάχτυλα !!!

    24. μολων λαβε πολιτικα αποβρασματα βρειτε μερος να κρυφτειτε πουλημενοι η οργη μας θα σας τσακισει συντομα

    25. Εγώ θά ήθελα νά ξέρω ένα πράγμα : πού είναι μωρέ οί Βελοπουλαίοι καί οί το συν αυτό , πού φώναζαν καί ξελαρυγγιάζονταν γιά τό λεγόμενο ΧΑΡΑΓΜΑ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ πού κι αυτοί βεβαίως τό ξέρανε ότι έρχεται ;;; Αλλά , καλό τό ψωμάκι όταν καταφέρεις καί είσαι πλέον από μέσα μεριά , οπότε τό βουλώνεις καί κάνεις ότι σού πεί τό ΜΕΓΑΛΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ , έτσι , γιά νά έχεις πάντα κι απρόσκοπτη πρόσβαση στό… ψωμάκι…

    26. από ότι φαίνεται το βόλεμα για τον Νεοέλληνα είναι μεγαλύτερο αγαθό από την Ελευθερία!!

    27. μνημόνια και τώρα βεβαιώσεις εμβολιασμών, τι άλλο θέλουμε για να φύγουμε από την ΕΕ??

      1. Να φυγεις? Και που να πας? Σε λιγα χρονια θα υπαρχει παγκοσμια κυβερνηση

    28. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΑΡΑΝΟΜΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΟΥ ΘΑΝΑΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΟΡΙΣΤΙΚΑ Η ΧΟΥΝΤΑ ΝΔ ΑΕ!!!

      1. Με πορεια φιλε?
        Εχεις να φας δακρυγονο που θα φτυνεις αιμα , δεν καταλαβαινουν αυτοι απο πορειες και τετοιου ειδους μαλακιες , απο αλλο πραγμα θα καταλαβουν και αυτο πρεπει να τους δωσουμε , δεν πρεπει να μεινουν ουτε τα παιδια τους ουτε εγγονια ουτε δισεγγονα απ’αυτα τα καρκινωματα.

    Comments are closed.