ΤΡΙΒΑΜΕ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ! ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΗ ΑΥΤΗ Η ΕΙΚΟΝΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΒΡΟ… – ΕΤΣΙ ΕΜΦΑΝΙΣΤΗΚΑΝ Ο ΥΠΕΘΑ ΝΙΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΟΠΟΥΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ ΜΙΧΑΛΗΣ ΧΡΥΣΟΧΟΪΔΗΣ – ΕΤΡΕΧΑΝ ΟΛΟΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΟΥΝ! (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  evros 15

  Τον Έβρο επισκέφτηκαν οι υπουργοί Εθνικής Άμυνας και Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Παναγιωτόπουλος και Μιχάλης Χρυσοχοϊδης.

  Σύμφωνα με τον κ. Παναγιωτόπουλο, ο συναγερμός στα ελληνοτουρκικά σύνορα δεν έχει λήξει. Οι ένοπλες δυνάμεις της χώρας παραμένουν σε εγρήγορση και προσαρμόζονται ώστε να είναι πιο έτοιμες στο μέλλον για οτιδήποτε προκύψει, σημείωσε ο ΥΠΕΘΑ.

  Με τη σειρά του, ο κ. Χρυσοχοΐδης υπογράμμισε πως οι ένοπλες δυνάμεις, η αστυνομία και η Frontex φυλάνε τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης. «Θέλω να συγχαρώ πρώτα τα μέλη των Ενόπλων Δυνάμεων καθώς έχει γίνει σημαντικό έργο στον τομέα των υποδομών στα σύνορα», επεσήμανε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη.

  Εμείς μόνο παρατηρήσαμε… ότι ο ΥΠΕΘΑ δεν φορούσε καθόλου προστατευτική μάσκα και ότι ο ΥΠ.ΠΡΟ.ΠΟ φορούσε την μάσκα στο πηγούνι;

  exo evros

  Για δείτε και το βίντεο:

  Αυτοψία Παναγιωτόπουλου-Χρυσοχοΐδη στα σύνορα του Έβρου from Makeleio WebTV on Vimeo.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  11 Σχόλια

  1. Σιγά το θέμα…. μάσκα φοράς αν είσαι άρρωστος, ώστε αν βήξεις να μη σκορπίσεις μικρόβια στον αέρα.
   Υπερβολές.

  2. Κάνουν τζάμπα βόλτες με λεφτά του δημοσίου να μας λένε αρλούμπες .
   Φράχτη και πύρ στον εισβολέα δεν βλέπω .
   Μας φλομώνουν στις αρλούμπες .
   Τις ΜΚΟ νομίζουν ότι τις ξεχάσαμε για να τις λειτουργούν αθόρυβα με τα δικά τους παιδιά ο καθένας .
   Πόσοι μπήκαν τώρα με τόση φύλαξη δεν λένε και όλα τα στρατόπεδα που είναι σε σημαντικές θέσεις της χώρας που τα γέμισαν λαθροβρωμιά προδοσία και λαθροκανίβαλους με νόμο του κράτους σε ΦΕΚ .
   Δεν πιστεύω τίποτε , δεν ελπίζω τίποτε και είμαι έτοιμος να πολεμήσω πρώτα μέσα .
   Όποιος έχει αντίρρηση και πιστεύει ότι υπάρχει κράτος ας απαντήσει από κάτω αρκεί να μην είναι κομματόσκυλο κανενός .

  3. Είναι μπαμπέσιδες μην τους έχετε εμπιστοσύνη σ’ ότι λένε και ότι υπόσχονται όπως στους Τούρκους που ξαφνικά υποχώρησαν απ’ τον Εύρο… Η ιστορία έχει αποδείξει τι παλιό πουσταράδες και ζεστές είναι οι Τούρκοι.. Μην τους εμπιστεύεστε
   Θάρρος και Δύναμη μόνο στα παληκάρια και στα άξια στελέχη οι άλλοι είναι για κρεμάλα

  4. Πέστε ρε κι ένα Δόξα τω Θεώ. Παρασκευή Δ χαιρετισμών που ψάλλεται το “Υπερμάχω” ξεκουμπίστηκαν. Καθάρισε η Υπέρμαχος κι εσείς για το “ευχαριστώ” κλείνετε τις Εκκλησίες, αντιχριστοι.

  5. καθόμουν δίπλα στα σκουπίδια αν τους κάνουμε ντου τους έχουμε Τώρα ήρθαν να πουν τηηηη μπλα μπλα ακούω όλο μ@λ@κιες πουλημένα τομάρια ουστ

  Leave a Response