ΤΡΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΦΤΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΛΑΔΙ – ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ Η ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ – Ο ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ ΟΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ!(ΦΩΤΟ)

  Κοινοποίηση:
  603ba2cd825e6313ad2389a2

  Αλλοθι στον Δημήτρη Λιγνάδη πρόσφερε με την κατάθεσή του στη 19η ανακρίτρια ο καλός του φίλος Διονύσης Παναγιωτάκης. Αξιο απορίας είναι ωστόσο το γεγονός ότι ο ίδιος πριν από περίπου 20 ημέρες δήλωνε σε τηλεοπτική συνέντευξή του ότι γνώριζε διάφορα απ’ όσα συνέβαιναν στο θέατρο.

  Ως μάρτυρες του σκηνοθέτη και ηθοποιού εμφανίστηκαν στη Δικαιοσύνη ο θεατρικός παραγωγός, ιδιοκτήτης της Αθηναϊκά Θέατρα ΑΕ και του τηλεοπτικού σταθμού Action 24 Διον. Παναγιωτάκης και η ηθοποιός πρώην σύζυγός του και πρώην υφυπουργός Παιδείας της κυβέρνησης Σημίτη Ελένη Κούρκουλα, η οποία προσφάτως είχε δηλώσει ότι «ο κάθε Ελληνας ήταν ένας μικρός Τσοχατζόπουλος».

  Αμφότεροι στενοί φίλοι τού κατηγορούμενου για βιασμό κατά συρροή πρώην καλλιτεχνικού διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου, έσπευσαν κατόπιν πρόσκλησης του Αλέξη Κούγια να καταθέσουν όσα γνωρίζουν για τον Δ. Λιγνάδη, σε αντίθεση με δύο άλλους προτεινόμενους από τον συνήγορο του Λιγνάδη μάρτυρες, οι οποίοι εγκαίρως εξέδωσαν ανακοίνωση επισημαίνοντας ότι αφενός δεν γνωρίζουν τίποτε σχετικά με την ουσία της υπόθεσης, αφετέρου δεν είχε ζητηθεί η σύμφωνη γνώμη τους ώστε να καταθέσουν.

  Κατέθεσαν στις αρχές μόνο την πληροφορία

  Οι Διον. Παναγιωτάκης και Ελ. Κούρκουλα κατέθεσαν ότι τον Αύγουστο του 2015, περίοδο κατά την οποία ένας από τους καταγγέλλοντες κατηγορεί τον Λιγνάδη ότι τον βίασε στην Επίδαυρο, βρίσκονταν μαζί με τον σκηνοθέτη και ηθοποιό στην Ιθάκη. Οι δυο τους αρκέστηκαν να καταθέσουν στις αρχές την παραπάνω πληροφορία χωρίς να ρωτηθούν για οτιδήποτε άλλο.


  «Xείρα βοηθείας» στον Δημήτρη Λιγνάδη έσπευσαν να παράσχουν ο Διονύσης Παναγιωτάκης και η πρώην σύζυγός του Ελένη Κούρκουλα

  Προκαλεί ωστόσο εντύπωση το γεγονός ότι σε πρόσφατη συνέντευξή του στον τηλεοπτικό σταθμό Σκάι και σε ερώτηση κατά πόσο περίμενε να υπάρξει αυτό το τσουνάμι καταγγελιών δήλωσε γνώστης διάφορων περιστατικών τα οποία λάμβαναν χώρα στους κόλπους του θεάτρου. Ανέφερε συγκεκριμένα: «Πολλά απ’ αυτά τα ξέρουμε όλοι που ασχολούμαστε μ’ αυτήν τη δουλειά. Εγώ κάνω 35 χρόνια αυτήν τη δουλειά. Τα έχουμε ακούσει. Αλλά όταν αυτοί στους οποίους έχουν συμβεί δεν σε εξουσιοδοτούν να τα επικοινωνήσεις, να τα πεις, να τα διορθώσεις, λες “δεν μου πέφτει λόγος”».

  Ο Διον. Παναγιωτάκης παραδέχτηκε στην ίδια συνέντευξη ότι «οι παραγωγοί έχουμε ευθύνη, γιατί αυτά τα πράγματα γίνονταν στους χώρους μας. Είμαστε όλοι συνυπεύθυνοι» και πρόσθεσε ότι «υπάρχουν και άλλα πολλά περιστατικά τα οποία δεν γνωρίζετε». «Νιώθω λίγο ένοχος γιατί αυτό το πράγμα το ήξερα και ίσως δεν είχα το θάρρος να το πω. Από την άλλη νιώθω μια χαρά που επιτέλους θα τακτοποιηθεί ο χώρος. Με αυτούς για τους οποίους γνώριζα απέφυγα να συνεργαστώ. Ομως με ανθρώπους για τους οποίους καταγγέλλονται πράγματα έχει τύχει να συνεργαστώ» κατέληξε.

  Για την ιστορία, πάντως, στο θέατρο Παλλάς, ιδιοκτησίας Παναγιωτάκη, ο Λιγνάδης είχε ανεβάσει την παράσταση «Μπίλλυ Ελιοτ», ενώ σκηνές του θεατρικού ομίλου Παναγιωτάκη έχουν χρησιμοποιηθεί για διάφορες από τις οντισιόν του προφυλακισθέντος ηθοποιού και σκηνοθέτη.

  Οι φίλοι με το «χρυσό» παρελθόν

  Ο θεατρικός παραγωγός και ιδιοκτήτης του Action 24 δεν απασχολεί πρώτη φορά την επικαιρότητα. Ηδη από τον Απρίλιο του 2018 εταιρεία με την επωνυμία Global Tree ΑΕ, της οποίας πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος είναι ο Διον. Παναγιωτάκης, είχε συμμετάσχει με ποσό περίπου 5 εκατ. ευρώ σε αύξηση μετοχικού κεφαλαίου εφημερίδας. Ο Παναγιωτάκης ωστόσο είναι γνωστός και εξαιτίας των σχέσεων του με τον Βαγγέλη Βενιζέλο, γεγονός που φαίνεται ότι σε μεγάλο βαθμό οφείλεται και στις φιλικές σχέσεις που διατηρούσε με τον πρώην αρχηγό του ΠΑΣΟΚ η πρώην σύζυγός του Ελ. Κούρκουλα. Ο θεατρικός παραγωγός κατόρθωσε στις αρχές της περασμένης δεκαετίας να χαρακτηριστεί πολιτικός παράγοντας μπαίνοντας σε ιδιότυπο πολιτικό λόμπι.


  Πώς να μην ανοίγει η καρδιά του Διον. Παναγιωτάκη όταν είναι μαζί με τον Βαγγέλη Βενιζέλο; Ενα δείπνο του τελευταίου τον Μάιο του 2017 στο σπίτι του (παρουσία του Σαμαρά και του Μιχάλη Σάλλα) στάθηκε η αφετηρία για τη διευθέτηση δανείου του το οποίο κανονικά έπρεπε να έχει καταγγελθεί

  Το πόσο στενές επαφές διατηρούσε ο Βαγγ. Βενιζέλος με το ζεύγος Κούρκουλα – Παναγιωτάκη αποδεικνύεται και από το γεγονός ότι ο πρώην αρχηγός του ΠΑΣΟΚ χρησιμοποιούσε το σπίτι των τελευταίων στο Κολωνάκι για να παραθέτει δείπνα υψίστης σημασίας και να αποφεύγει τα φώτα της δημοσιότητας. Το πιο χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι ένα δείπνο τον Μάιο του 2017 στο οποίο πέραν των δύο οικοδεσποτών παρευρέθηκαν ο Αντώνης Σαμαράς και ο πρώην πρόεδρος του ΔΣ της Τράπεζας Πειραιώς –εν ενεργεία τότε– Μιχάλης Σάλλας. Και αυτό γιατί συμπίπτει με την περίοδο που ο Διον. Παναγιωτάκης έτυχε ιδιαίτερης μεταχείρισης από την Τράπεζα Πειραιώς όσον αφορά την πληρωμή των δανείων που έλαβε από αυτή. Συγκεκριμένα, ενώ η τράπεζα όφειλε να καταγγείλει τα δάνειά του, τα οποία δεν αποπληρώνονταν επί χρόνια, ενώ πολλά εξ αυτών ήταν ακάλυπτα, δεν το είχε κάνει.

  Την εποχή ωστόσο που ο Βενιζέλος ήταν υπουργός Οικονομικών ο Παναγιωτάκης είχε συνάψει και δύο χρυσοφόρες συμβάσεις με εταιρεία στοιχημάτων. Οπως είχε αποκαλύψει το περιοδικό Hot Doc το 2012, αφορούσαν τη μετάδοση δευτεροκλασάτων πρωταθλημάτων ποδοσφαίρου αντί συνολικού τιμήματος που άγγιζε το 1,2 εκατ. ευρώ, το οποίο η αγορά έκρινε τότε ιδιαιτέρως υψηλό.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  12 Σχόλια

  1. Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω σαν ψεκασμένος που είμαι (έτσι λέει η κυβέρνηση του «ΠΕΤΑΩ ΑΕΤΟ» τους Έλληνες Πατριώτες) ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ ΕΧΟΥΝ…. Ο ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΗ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ και κάτοχος από τον Οκτώβριο του 2012 έως σήμερα ΤΟΥ ACTION 24 (πρώην TVM ή TV Μέγαρα με ιδρυτή τον Σωτήρη Παπαηλία, TVMagic με ιδρυτή τον Μιχάλη Χάνδακα, Sport TV με ιδρυτή τον Πέτρο Κόκκαλη) ΑΞΙΟΤΙΜΟΣ ΜΑΡΤΥΡΑΣ ΚΥΡΙΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ να βγάλουν λάδι τον κύριο που έκανε το θέαμα (θέατρο-κινηματογράφο) και την τέχνη, μια βουρκωμένη κρεβατοκάμαρα ; ; ;
   Φυσικά το μόνο που μπορεί να πει κανείς τώρα, είναι το γνωστό….
   «ΔΕΙΞΕ ΜΟΥ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΣΟΥ… ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΣΑΙ» ! ! !
   β. τεζαρης
   ϶ϵλληνας όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

  2. Αυτή η γυναίκα (ο θεός να το κάνει γυναίκα αυτό το πράγμα)……
   ….εκτός από ηλίθια αποδείχθηκε οτι είναι και τελείως βρωμιάρα και σιχαμένη !
   Όποιος την έχει δει καταλαβαίνει για πόσο παρακμή μιλάμε ούτε ο πιο τελειωμένος μπεκρής ηλικιωμένος μπουζουκσης δεν έχει τέτοια παρακμή

  3. Ο/Η Πολιτικοί πρέπει βρίσκονται πίσω από εισπρακτικες εταιρείες λέει:

   Οι πολιτικοί από ότι έχω καταλάβει πρέπει να έχουν άκρες με τους τραπεζίτες και σε όσους θέλουν τους τακτοποιουν δάνεια κλπ και σε όσους δεν γουστάρουν τους εκβιάζουν με εισπρακτικες εταιρειες τοκογλυφικων πρακτικών κλπ.
   Δεύτερον ντροπή να λέει ότι κάθε Ελληνας είναι ένας μικρός Τσοχατζοπουλους…καταστρέφουν την χώρα εξαθλιωνουν τον κόσμο για να έχουν άλλοθι ότι “μαζί τα φαγαμε”

  4. Ο ρόλος που τής έδωσε ο Φώσκολος είναι ο μόνος που της ταίριαζε μ’ αυτή την ηλιοθιόφατσα που έχει. Όχι για πρωταγωνίστρια δεν κάνεί, ούτε για καθαρίστρια. Απορώ τί της βρήκε αυτός, μάλλον αυτή, η χαζόφατσα, είναι το μυαλό για το χρήμα.

  5. Έφαγε καλά κι αυτός, στην λίστα Πέτσα και το action 24.

  6. Ας πλύνει τα σαπισμενα δόντια της η σιχαμερή Σελήνη , που θα μας πει ότι ο κάθε Έλληνας είναι ένας μικρός Τζοχατζόπουλο… Βρωμιαρα! Κλείσε το στόμα σου βρώμησε ως εδώ η σαπίλα σου , πατσαβούρα του κερατά..

  7. Ο γουρουνοκέφαλος Βενιζέλος ή μεταλλαγή τού Εβραίου Σόρος.Δέν μοιάζουν μόνο στήν γουρουνομούρη αλλά έχουν τήν ίδια ιδεολογία.Εχουν κάνει τήν απάτη επιστήμη.
   Γιάννης Λάκων

  8. μήπως τον προσκαλούσαν και στη δική τους κρεβατοκάμαρα τον φίλο τους???ζευγάρι που έχει τέτοιο στενό φίλο καταλαβαίνεις τι ήθος και αρχές χαρακτηρίζει τους ιδιους…το λέει και το ρητό:δείξε μου τον φίλο σου να σου πω ποιος είσαι…

  9. Κοινωνικά σκουπίδια η παρεούλα με τους ψευδομάρτυρες, τους επίορκους, τους καταχραστές, τους ανώμαλους, τους παιδεραστές, τα εγκληματικά στοιχεία καθώς και το κάθε λογής μπουμπούκι συνασπίστηκε εδώ και πάει κόντρα στην κοινωνία και στην κοινή λογική. Αυτά τα λαμόγια χρησιμοποιούν τους θεσμούς, αρμέγουν την κοινωνία και το χειρότερο, πατάνε πάνω σε πτώματα και εξοντώνουν ψυχές και σώματα. Ανθρώπινη κυμαδομηχανή είναι η παρεούλα, το ερώτημα είναι : θα τους αφήσουμε ?

  10. Η συστηματικη μακροχρόνια χρηση χασίς αφηνει έντονη καφε χρωστική στα δόντια που δεν φευγει ουτε με καθαρισμό, ουτε με λεύκανση…. Αχ το κορίτσι!!!!

  11. Κάποιος να πει στην Κούρκουλα να πάει να φτιάξει τα δόντια της γιατί αλλιώς θέλει κουκούλα!!! Τόσα λεφτά τι τα φυλάει?

  Comments are closed.