ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΑ ΤΟΥ «ΑΓΙΟΥ» ΑΛΕΞΑΝΔΡΟY ΛΥΚΟΥΡΕΖΟΥ! ΠΑΝΙΚΟΣ ΣΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ ΈΛΛΗΝΕΣ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΗΨΗ ΤΟΥ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ ΈΛΛΗΝΑ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ.

    Κοινοποίηση:
    DELITA

    Με κομμένη την ανάσα όλοι οι Έλληνες παρακολουθούν την είδηση της σύλληψης του πασίγνωστου Έλληνα ποινικολόγου Αλέξανδρου Λυκουρέζου, μια είδηση που έπεσε σαν βόμβα.
    Για πολλούς νέους δικηγόρους, αλλά και την πλειοψηφία των φοιτητών της Νομικής, ο Αλέξανδρος Λυκουρέζος, είναι ένας ζωντανός θρύλος, ένας «θεός» της επιστήμης τους.
    Στην προσπάθεια τους, οι Ελληνίδες και οι Έλληνες να ενημερωθούν και ειδικά από τα κεντρικά δελτία των αποκαλούμενων μεγάλων καναλιών έπεσαν από όλα τα σύννεφα.
    Η είδηση πέρασε στα γρήγορα, χωρίς καμία ζωντανή σύνδεση, χωρίς κανένα παράθυρο, χωρίς κανένα παρασκήνιο χωρίς καμία πληροφορία για το πως φτάσαμε μέχρι εδώ.
    Τι ξαφνικά συμβαίνει στα ιδιωτικά κανάλια με τους κορυφαίους ακριβοπληρωμένους κεντρικούς παρουσιαστές; Τι συμβαίνει με την ενημέρωση μας;

    ΠΕΙΤΕ ΜΑΣ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ

    Από το 2016 τον κρεμούσαμε στα μανταλάκια – Από τον Λάκη της κόκας στον Λυκουρέζο του αίματος ήταν το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας στις 18 Αυγούστου 2016.

    exofilo18-8

    Δείτε την αποκάλυψη του «Μακελειό»:  ΘΑ ΤΟΛΜΗΣΕΙ Η ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΝΑ «ΑΓΓΙΞΕΙ» ΤΟΝ «ΚΑΡΔΙΝΑΛΙΟ» ΤΩΝ ΝΑΪΤΩΝ, ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ ΛΥΚΟΥΡΕΖΟ; ΕΝΑ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΞΑΝΑΦΕΡΝΕΙ ΤΟΝ ΕΦΙΑΛΤΗ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΛΟΓΟΥ ΤΗΣ ΑΣΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ. ΘΑΝΑΣΙΜΗ ΕΜΠΛΟΚΗ

    Διαβάστε επίσης: Αλέξανδρος Λυκουρέζος: Δικηγόροι τον «δίνουν» στεγνά για την δολοφονία Ζαφειρόπουλου!

    Δείτε ακόμη το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας  στις 26 Μαρτίου 2019 με την αποκάλυψη για τις διαταγές με τον Κωστάκη Καραμανλή να κάθεται σούζα

    1.indd

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    3 Σχόλια

    1. γουστα με την καλογριδη ηθελε, 2μυρια χρειαζοταν ..

    Comments are closed.