ΤΟ “ΤΕΡΑΣ ΤΟΥ ΚΑΒΟΥ” ΗΤΑΝ ΠΑΝΟΠΛΟ! ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ ΟΛΑ Ο ΑΣΠΙΩΤΗΣ ΜΕ ΤΗ ΣΦΑΙΡΑ ΣΤΗ ΘΑΛΑΜΗ (ΕΙΚΟΝΕΣ)

  Κοινοποίηση:
  aspiotis

  Το “τέρας του Κάβου”, ο κατά κόσμον Δημήτρης Ασπιώτης κρυβόταν επί δύο εβδομάδες σε δύσβατη περιοχή της Κέρκυρας έτοιμος για όλα, αφού βρέθηκε στην κατοχή του κυνηγετικό όπλο με τη σφαίρα στη θαλάμη.

  Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία στην κατοχή του Ασπιώτη βρέθηκαν “δύο φυσίγγια, μαχαίρια, σουγιάδες καθώς και εξοπλισμός διαβίωσης στην ύπαιθρο”.

  Το “τέρας του Κάβου”, ο οποίος αναζητείτο για την απαγωγή και τον βιασμό μιας 34χρονης, προσπάθησε να ξεφύγει από τους αστυνομικούς αλλά έπεσε σε χαράδρα με αποτέλεσμα να τραυματιστεί.

  Ο Ασπιώτης, ο οποίος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο της Κέρκυρας, έχει υποστεί κάταγμα στο ισχίο, έχει αιμάτωμα νεφρού, κάταγμα στα πλευρά και στον σπόνδυλο.

  Όπως είπε ο Διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Κέρκυρας Ματθαίος Γιαννούλης για στην επιχείρηση της σύλληψης του Ασπιώτη συμμετείχαν περισσότεροι από 50 αστυνομικοί ενώ “ταυτόχρονα ζητήθηκε η συνδρομή του Λιμεναρχείου Κέρκυρας από θαλάσσης, δεδομένου ότι το εν λόγο σημείο οδηγούσε σε απόκρημνη παραλία”.

  “Πλησιάσαμε στο σημείο μέσω θαλάσσης και μετά ανεβήκαμε στο λόφο. Η περιοχή ήταν πολύ δύσβατη και χρειάστηκαν περισσότερο από δυόμιση ώρες για να καταφέρουμε να διασώσουμε τον 47χρονο” δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ο Διοικητής της Πυροσβεστικής νομού Κέρκυρας, Νίκος Κολοβός, ο οποίος χαρακτήρισε την επιχείρηση “δύσκολη”.

  opla_1 opla_2

  Όπως ανακοίνωσε η αστυνομία “στην κατοχή του Ασπιώτη βρέθηκε και κατασχέθηκε τσαντάκι μέσης που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα και σε κοντινή απόσταση από το σημείο εντοπισμού του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν ακόμη:

  -κυνηγητικό μονόκαννο όπλο, οπλισμένο έτοιμο για χρήση, με φυσίγγιο στη θαλάμη

  – ένα (1) ακόμα κυνηγητικό φυσίγγιο

  – δύο (2) μαχαίρια με ξύλινη λαβή και δύο σουγιάδες μήκους λάμας από 15 έως 20 εκ.

  – τέσσερις (4) συσκευές αποθήκευσης ηλεκτρικής ενέργειας ( PowerBank )

  – δύο (2) κατσαβίδια

  – φωτιστική λάμπα ελαίου, μικρός προβολέας και επαναφορτιζόμενος φακός χειρός

  – ηλιακό πάνελ παροχής ηλεκτρικής ενέργειας με καλώδια φόρτισης κινητών

  – τρεις (3) φορτιστές κινητών τηλεφώνων

  – μικρό χρηματικό ποσό

  – σακίδιο πλάτης παραλλαγής και ένας υπνόσακος ( Sleeping Bag )

  – ένα ακόμη κινητό τηλέφωνο καθώς και ρουχισμός”

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  1 Comment

  Leave a Response