ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΥΓΕΙΑΣ ΛΥΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΕΣ ΝΑ ΓΕΝΝΑΝΕ ΣΑΝ “ΚΟΥΝΕΛΕΣ” ΣΤΑ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ! ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ – ΘΡΙΛΕΡ ΣΤΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΑ! ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΠΟ ΔΟΜΗ ΠΡΟΣΦΥΓΩΝ ΠΗΓΕ ΝΑ ΓΕΝΝΗΣΕΙ ΚΑΙ ΒΓΗΚΕ ΘΕΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΙΟ – ΕΡΕΥΝΑΤΑΙ ΑΝ ΚΟΛΛΗΣΕ ΣΤΗΝ ΔΟΜΗ

    Κοινοποίηση:
    1

    Συναγερμός σήμανε στο νοσοκομείο «Αλεξάνδρα», όπου μετέβη γυναίκα από το κέντρο φιλοξενίας προσφύγων στη Ριτσώνα προκειμένου να γεννήσει με καισαρική τομή και διαπιστώθηκε ότι είναι θετική στον κορωονοϊό.


    Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, το περιστατικό έλαβε χώρα προχθές και αναμένονται τα αποτελέσματα της εξέτασης για το βρέφος, ενώ ο πατέρας του μωρού είναι αρνητικός στον ιό.

    Στη δομή έχουν μεταβεί κλιμάκια του ΕΟΔΥ και του υπουργείου Μετανάστευσης και Ασύλου, ενώ γίνεται ιχνηλάτηση των επαφών του ζευγαριού και εξετάζεται το εάν η γυναίκα κόλλησε τον ιό στη δομή ή μετά τη μετάβασή της στο νοσοκομείο.

    Η γυναίκα νοσηλεύτηκε σε 4κλινο θάλαμο και γι αυτό το λόγο ιχνηλατούνται λεχώνες και βρέφη, ενώ 10 υγειονομικοί βρίσκονται σε καραντίνα, ωστόσο, άπαντες είναι καλά στην υγεία τους.

    (Προηγούμενη ενημέρωση)

    Δυστυχώς αυτό που φοβόμασταν έγινε, αφού κρούσματα του κορωνοϊού επιβεβαιώθηκαν στο hot spot της Ριτσώνας, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες του LamiaReport.

    Αρχικά διαπιστώθηκε ότι πρόκειται για έγκυο γυναίκα από την Αφρική η οποία ήδη έχει μεταφερθεί σε Νοσοκομείο της Αθήνας και το τεστ που της έγινε αποδείχτηκε θετικό.

    Η αναστάτωση στο συγκεκριμένο hot spot είναι πολύ μεγάλη, καθώς εκεί συνωστίζονται 2.800 άτομα με συνθήκες που δεν είναι και οι καταλληλότερες για τη μη μετάδοση ενός τόσου μολυσματικού ιού.

    Δεν είναι υπερβολή ο χαρακτηρισμός ανθρώπου που ζει από κοντά τις συνθήκες στα συγκεκριμένα σημεία, ο οποίος και τα χαρακτήρισε ως υγειονομικές βόμβες, άκρως επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    35 Σχόλια

    1. Μέσα σε όλη αυτή την ταλαιπωρία τους τα δυστυχισμένα πως και βρίσκουν τέτοια όρεξη για πήδημα, το οποίο βέβαια σύμφωνα με τους ταγούς μας πρώην και νυν πρέπει να το πληρώνουμε εμείς. Ο ορισμός του γαμησιάτικου.

    2. Θα μπαινουν στην Εντατικη οι λαθραιοι…και δεν θα υπαρχουν κρεβατια στις ΜΕΘ για τους Ελληνες.
      Τρελα…!

    3. ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΚΟΠΡΟΣΚΥΛΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΑΝ. ΜΠΗΚΑΝ ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ! ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ? ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΝ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ? ΣΤΟ ΔΙΑΒΟΛΟ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΒΟΗΘΗΣΑΤΕ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.

    4. Αυτοί που τους υποδέχονταν (ΜΚΟ, συρηζαιοι και διάφοροι άλλοι “φιλανθρωποι”) να τους πάρουν σπίτι τους.Επειδη έρχονται χρόνια ΠΟΛΥ δύσκολα (πείνα ,δυστυχία, εθν.θεματα) να περιμένουμε πολύ χειρότερα από όλους τους λαθρο. που μαζεψαν οι προδότες .Αν δεν ειχαν στηθει οι ΜΚΟ δεν θα γινοτανε ΤΙΠΟΤΑ!

    5. Απαίτησή μας θα πρέπει να είναι η απέλαση όλων των λαθραίων. Μόλις καταλαγιάσει το θέμα με την πανδημία πρέπει να υπάρξει συντονισμός και δράση γι αυτό το θέμα.

      1. Ολων των αλλοδαπαρων σε μια τελικη. Να ανασυγκροτηθουμε

    6. Ισως το μονο που θα εκανε τους κοιμισμενους έλληνες να ξεσηκωθουν με μανια θα ήταν κάτι τετοιο…δλδ να βλεπουν τον δικο του να ψωφοπεθαινει στην ακρη παραγκωνισμενος (αυτος που ο ιδιος κ οι προγονοι του με το αιμα τους χτισαν το Ε.Σ.Υ) και να βαζουν στις Μεθ να ζησουν τα λαθροπιθηκια !!!! Ξυπνάτε επιτελους ρε βοιδια, τι ούτε τωρα δεν ξυπνάτε ?

    7. να πανε στη χωρα τους εδω ερχομενοι ολοι αυτοι τσαμπαααααα τι να τους καμουμεεεε??????εμας τους ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΣ ΔΙΑΛΥΣΑΝΕΕΕΕΕ αλλα ο σκοπος αυτος ειναι
      αυτοι κυκλοφορουν ανενοχλητοιιιιιι εμας στα σπιτια μας δεν βγαινουμε εξω ειμαστε χωρις δουλεια αυτους τους εχουν εδω για καποιο σκοπο ΞΥΠΝΑΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣΣΣΣ

    8. Παραχωρήσαμε τους φόρους μας και το σύστημα υγείας στους παράνομους λάθρο, οι δε Έλληνες θα πεθάνουν αβοήθητοι στα σπίτια τους.

    9. ΣΤΕΙΡΩΣΤΕ ΤΕΣ ΤΙΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΡΙΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΑΝΩ

    10. Ουστ υποκριτές και φαρισαίοι ,κατά τα αλλα σας είχαν πειράξει οι ανοικτές εκκλησίες,

    11. εγω σας λεω αν ελεγχθουν θα βγουν 99,9 % ολοι θετικοι. Χώρια τωρα οτι το κουβαλανε απ την τουρκια που ερχονται και τοσο καιρο και ακομα δηλαδη η τουρκια εκρυβε τα κρουσματα, χώρια οτι τριγυριζουν ελευθεροι και μολυνουν τον τοπο γυρω τους.. Τωρα γι αυτο ποιος θα το χρεωθει και θα τοπληρωσει;

    12. Κουιζ
      Μεταξυ 80χρονου Ελληνας και 18χρονου λαθρο ποιος εχει προτεραιοτητα?

        1. Μεταξυ 60χρονου Ελληνα και 28χρονου λαθρο ποιος εχει προτεραιοτητα?

    13. Ωχ τους καυμενους.. χάνεται η ελπίδα της Ελλάδας..

    14. Δικαιολογιες για να περασουν αλλες δουλειες χωρις αντιδρασεις.

    15. Ακουσα οτι θα “ιχνηλατηθουν οι επαφες τους”!Μας δουλευουν;Δεν πρεπει να μπει ολο το hot spot σε καραντινα κ να μην επιτρεπεται σε κανεναν απο αυτους να βγαινουν;;

    16. Έτσι να πηγαίνουν τους λάθρο στα νοσοκομεία και σε λίγο θα λένε δεν υπάρχουν άλλες κλίνες για τους Έλληνες φορολογούμενους.

    17. Άρχισαν τα όργανα……….Ίσως δούμε εικόνες λάθρο σε ΜΕΘ,και Ελλήνων στο πάτωμα…..

        1. 46 χρονια το τολμουν ήδη… απο το 1974!

    18. Με δέκα δώδεκα άτομα σε ένα κοντέινερ πως βρίσκουν τον χρόνο να μείνουν μόνοι να γκαστρωθουν;

    19. Και καπως ετσι ξεκινανε ολα…περιμενε να δειτε τον ξεσηκωμο τους

    20. Δεν είχαν προβλέψει τα πολιτικά λαμόγια και οι τσυριζαίοι τέτοια κατάσταση .
      Τι θα κάνουν οι μαλάκες τώρα .
      Θα βάζουν στις εντατικές τους λαθροκανίβαλους και οι Ελληνες θα πεθαίνουν στα σπίτια τους .
      Κρίμα μας γαμώ τα σπίτια τους και το σόι τους περιλαμβάνοντας και επτά γενεές πίσω .

    21. Οι κλίνες στις εντατικές δεν αρκούν για τους Ελληνες .
      Τα βρωμόσκυλα οι πολιτικοί θα αφήσουν τους Ελληνες στα σπίτια να πεθαίνουν για να βάλουν τους λαθροκανίβαλους στις εντατικές γιατί θα το απαιτούν οι ΜΚΟ . Για εμάς δεν υπάρχει ΜΚΟ Ελλήνων
      Το βρωμερότερο κράτος του κόσμου είναι η χώρα μας .
      Πόλεμος πατριώτες και όποιον πάρει ο χάρος .
      Έχουμε τελειώσει .

    22. Ελα.Βρεθηκε λαθρο μολισμενος;Τελικα μας εχετε για πολυ ηλιθιους.Αφου περιμενατε τετοια εξελιξη γιατι δημιουργησατε ΠΝΠ,για να κυκλοφορουν ελευθεροι ολοι αυτοι 12 ωρες την ημερα;Τωρα που ξεσηκωνονται οι Ελληνες βρηκατε τον πρωτο.Αλητες,προδοτες πολιτικοι!!!!!!!!!!!!!!

    23. Και το ελεγα δεν θα έρθει ενα κρούσμα από αυτούς.τωρα θα τους δώσουν διαμέρισματα έτσι για να ελέγξουν ποιοι είναι αρρωστή. Καλο.

    24. Είμαι σίγουρη οτι θα το κουκουλώσουν τα ΜΜΕ για ολη αυτή την λαθρολέρα που έφεραν στην Ελλάδα…

    25. Εδώ και μέρες το λέω τώρα βλέπω να τους δίνουν διαμέρισματα έτσι να ελέγξουν την κατάσταση.χαχαχα.

      1. Τι είναι αυτό το χαχαχα ρε άπλυτο μαλακιστίρι…

    Comments are closed.