ΤΟ ΝΕΟ ΥΠΟΥΛΟ ΣΧΕΔΙΟ ΤΗΣ ΕΛΙΤ ΠΟΥ ΣΟΚΑΡΕΙ! ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΝΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΜΕ ΤΟ “ΦΑΡΜΑΚΙ” – ΒΛΕΠΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΘΑΝΑΤΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΥΣΕΙΣ! Η ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΠΟΥ ΤΡΟΜΑΖΕΙ: «ΕΑΝ ΔΕΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ COVID-19»

  Κοινοποίηση:
  εμβολιο

  Ο παιδικός πληθυσμός φαίνεται πως είναι ο επόμενος στόχος των φαρμακευτικών εταιρειών.
  Μετά την Pfizer για την οποία ο ΕΜΑ (ευρωπαϊκός οργανισμός φαρμάκων) ξεκίνησε σήμερα την αξιολόγηση για τον εμβολιασμό των ηλικιών 12 έως  15 ετών, τώρα μια άλλη αμερικανική εταιρεία η Novavax με έδρα το Μέριλαντ των ΗΠΑ (όπου έχει την έδρα της και η CIA) ξεκινά δοκιμές στην ίδια ηλικιακή ομάδα χωρίς το εμβόλιό της να έχει εγκριθεί καν σε ενήλικες!

  Όπως αναφέρουν στελέχη της αμερικανικής εταιρείας «ο εμβολιασμός των παιδιών  είναι αναγκαίος για να τερματιστεί η πανδημία»!

  Πρόκειται αναμφίβολα για ένα νέο στοιχείο καθώς τα παιδιά δεν κινδυνεύουν τα νοσήσουν με κορωνοϊό αλλά όπως αναφέρουν μπορούν να μεταφέρουν το ιό στους ενήλικες. Με άλλα λόγια θα τα εμβολιάσουμε προκειμένου να μην μεταφέρουν τον ιό και μόνο.

  Θεωρείται σίγουρο πως μετά την έγκριση της Pfizer θα αρχίσουν δειλά-δειλά στην αρχή να παρουσιάζονται οι πρώτες αιχμές για το «αναγκαίο» του εμβολιασμού των παιδιών, αλλά οι ίδιοι θα σπεύδουν να πουν πως αυτό δεν θα είναι τάχα υποχρεωτικό. Στην αρχή. Στη συνέχεια θα αρχίσουν να θέτουν εμπόδια.

  Η Novavax θα εξετάσει «την ασφάλεια και την αποτελεσματικότητα» του σκευάσματός της σε περίπου 3.000 εφήβους ηλικίας από 12 έως 17 ετών στις ΗΠΑ, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση.
  Τα δύο τρίτα των συμμετεχόντων θα λάβουν το εμβόλιο και οι υπόλοιποι ένα ψευδοφάρμακο (placebo), σε δύο δόσεις που θα χορηγηθούν μέσα σε διάστημα 21 ημερών η μία από την άλλη.

  Σε δεύτερο χρόνο, έξι μήνες αργότερα, όσοι είχαν λάβει το ψευδοφάρμακο θα κάνουν το κανονικό εμβόλιο και αντιστρόφως, ώστε στο τέλος όλοι οι έφηβοι να έχουν ακολουθήσει την ίδια αγωγή.

  Οι… “ειδικοί” θα τους παρακολουθούν για μία περίοδο μέχρι και δύο ετών μετά τον εμβολιασμό τους.

  Το μέγα ερώτημα είναι βέβαια ποιος γονέας θα συναινέσει να γίνει το παιδί του πειραματόζωο, αλλά προφανώς απάντηση σε αυτό δεν υπάρχει.

  Το εμβόλιο της Novavax δεν έχει εγκριθεί προς το παρόν σε καμία χώρα του κόσμου, ούτε για τους ενήλικες.
  Πρόκειται για το σκεύασμα  NVX-CoV2373 το οποίο χρησιμοποιεί μια παρεμφερή τεχνολογία με το BNT162b2 της Pfizer και το mRNA1273 της Moderna και μπορεί να φυλαχθεί σε θερμοκρασία μεταξύ 2-8 βαθμών Κελσίου.

  Αυτή στηρίζεται στην παραγωγή της πρωτεΐνης-ακίδας του κορωνοϊού χρησιμοποιώντας νανοσωματίδια με τα οποία οργανισμός στη συνέχεια θα αναπτύξει αντισώματα για την καταπολέμηση του κορωνοϊού όταν εφόσον προσβάλλει τον οργανισμό.

  (Για να δείτε πως λειτουργεί το NVX-CoV2373 πατήστε εδώ)

  Η εταιρεία προτίθεται να καταθέσει αίτημα έγκρισης στο Ηνωμένο Βασίλειο εντός του δεύτερου τριμήνου του 2021 και λίγο αργότερα και στις ΗΠΑ. Τον Μάρτιο είχε ανακοινώσει ότι το σκεύασμά της αποδείχθηκε αποτελεσματικό σε ποσοστό 89,7% στις κλινικές δοκιμές που έγιναν στη Βρετανία σε περισσότερα από 15.000 άτομα ηλικίας άνω των 18 ετών. Μια άλλη κλινική δοκιμή είναι σε εξέλιξη στις ΗΠΑ και στο Μεξικό.

  Κλινικές δοκιμές σε εφήβους κάνουν και άλλες εταιρείες, όπως οι Moderna, J&J και Pfizer/BioNTech.

  Ο εμβολιασμός των παιδιών και των εφήβων συνιστά το επόμενο βήμα στις εκστρατείες ανοσοποίησης.

  Μολονότι τα παιδιά δεν κινδυνεύουν τόσο να αναπτύξουν σοβαρή Covid-19, μπορεί να συμβάλουν στη μετάδοση της ασθένειας και, σύμφωνα με τους ειδικούς, ο εμβολιασμός τους είναι αναγκαίος για να τερματιστεί η πανδημία…

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  24 Σχόλια

  1. Εγώ μίλησα με 17 γνωστούς το Πάσχα και οι 15 θα κάνουν το εμβόλιο παρόλο που τρέμουν γιατί απ’το περιβάλλον τους έχουν δει παρενέργειες διάφορες. Τους έλεγα να μην βιάζονται και μου έβρισκαν φθηνές δικαιολογίες. Τι να λέμε τώρα.

  2. Στο εγγύς μέλλον παιδιά θα κανουν μόνο οι ανεμβολιαστοι πρόσφυγες κ εμείς θα τρέχουμε να τους αγοράζουμε γάλα μόνο κ μόνο να δούμε ένα παιδικό χαμόγελο.

  3. τωρα ειναι θεμα τον γονιων τι θα κανουν αν και το βλεπω το εργακι εγω θα γινει οπως με τις μασκες

  4. απάτη τα εμβόλια γενικά, ενώ δεν προκύπτει απο πουθενά ότι έχουν εξαλειφθεί ασθένειες λόγω εμβολίων ταυτόχρονα η έξαρση των αυτοάνοσων, των καρκίνων και του αυτισμού φαίνεται να μην προβληματίζει κανέναν και απαγορεύεται δια ροπάλου να διερευνηθεί η σχέση τους με τους εμβολιασμούς

   1. Άκου νεοσκοταδιστή, αν δεν υπήρχαν τα εμβόλια θα είχαμε ακόμα ασθένειες όπως η πολιομυελίτιδα και η χολέρα. Βάλτο καλά μέσα στο άχυρο που διαθέτεις για μυαλό.

  5. Εμβόλια πειραματικού σταδίου, εφόσον δεν πέρασαν χρόνια παρατήρησης-έρευνας παρενεργειών ώστε να εξελιχθούνε και να βελτιωθούνε, δεν κάνεις σε κανέναν, ειδικά σε παιδιά. Θέλουν μεταλλαγμένα δίποδα, άλλη εξήγηση δεν υπάρχει, άλλωστε το έχουνε παραδεχτεί για τους ανθρώπους υβρίδια. Τα παιδιά δεν τα ρώτησαν όμως, ούτε είναι ώριμα για να αποφασίζουν για κάτι τόσο σοβαρό, παραβιάζουν κάθε ανθρώπινο δικαίωμα τους.

  6. Να δείτε από Σεπτέμβριο πόσες μανούλες και μπαμπάκες θα τρέξουν να μπολιάσουν τα καμάρια τους, θα πέφτει ξύλο για το ποιος θα μπολιάσει πρώτος το παιδάκι του για να το “καλό” του και όλα αυτά που λέγονται ότι εάν πάθουν κάτι τα παιδιά ότι θα τους φάνε είναι τρίχες κατσαρές, η πράξη έχει δείξει ότι δεν θα γίνει τίποτα θα τους κλάσουν τα μέζεα όλο λόγια είμαστε, εκτός από μερικούς οι οποίοι θα τα κρατήσουν στο σπίτι και πολύ καλά θα κάνουν οι υπόλοιποι θα σκύψουν σαν καλοί ραγιάδες που είναι το κεφάλι και θα κλαίνε σαν γκόμενες εάν πάθουν κάτι τα παιδιά τους, εδώ είμαστε και θα το δείτε μακάρι να διαψευστώ αλλά πολύ το φοβάμαι ότι έτσι θα γίνει.

  7. Τι είναι αυτά που λέτε εδώ στα σχόλια ρε βαρεμενοι; έχετε ξεφύγει τελείως!

   1. Άνοιξε το κουτί και δες τα κανάλια εσύ(ξέρεις ποια) .
    Εδώ υπάρχει ελευθερία σκέψης, ελευθερία λόγου, ελευθερία έρευνας.
    Εδώ δεν μας δίνει εντολή κάνεις να γράψουμε αυτά που τον συμφέρουν.
    Εάν αποφασίσουμε να κάνουμε οποίο εμβόλιο για την οποία ασθένεια εμείς είμαστε αυτοί που θα αποφασίσουμε με ποιο θα τρυπηθουμε και δεν θα μας το επιβάλει κανείς με το έτσι θέλω.

  8. Με τι εγγυήσεις θα τρυπησετε τα παιδιά των Ελλήνων τη στιγμή που δεν γνωρίζουν οι ειδικοί τα αποτελέσματα στους εμβολιασμούς των μεγάλων;
   Εάν πάθουν κάτι κάποια πιτσιρίκια αμεσα η στο μέλλον τι θα γίνει; Θα μας λένε πάλι τα ίδια που μας λένε τώρα, δηλαδή, μην ανησυχείτε δεν είναι από το τσιμπιματακι ήταν να το πάθει και τυχαία συνέπεσε με το τσιμπιμα;
   Εγώ βλέπω πως εαν πάθει κάποιο πιτσιρίκι κάτι θα γίνει της πουτανας. Θα σας φάνε τα λαρυγγια με τα δόντια οι γονείς. Με τα παιδιά του Έλληνα δεν μπορεί να παίζει κανείς.
   Και θα αρχίσουν από Σεπτέμβρη τα κανάλια την παπαγαλια τους και θα ακούμε όλη την ώρα οι αρνητές των εμβολιων και οι αρνητές των εμβολίων. Τώρα αυτό έχει σειρά , τα τεστ τα δέχθηκαν χωρίς πολλές αντιδράσεις. Μετά από αυτό τι άραγε;

  9. ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΝΕ ΠΟΤΕ ΣΧΟΛΕΙΟ- ΕΚΕΙ ΘΑ ΤΑ ΤΡΥΠΗΣΟΥΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΚΟΣΜΟ-
   ΠΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟ?????????????
   ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΕΤΩΝ ΓΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ ΦΟΙΤΗΣΗ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΟΛΙΚΑ 9 ΕΤΗ-
   ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ ΕΚΕΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΛΥΣΗ ΕΓΚΕΦΑΛΟΥ ΕΝΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ ΤΟΥΣ!!!!

  10. ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Η ΔΗΘΕΝ καινουργια Novavax {καρφωμα βελονας} ειναι η Αstra Zeneka ( η οποια αλλαξε ΟΝΟΜΑ ΓΙ Α ΝΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΟΥΛΙΕΤΑΙ….! ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΜΕ-
   καπου νομιζω το διαβασα-

  11. το προβλημα τους ειναι αν θα κανεις κανε βηχα και εχεις λιγο πυρετο και αν η να σου το μπηξουν

  12. Θα δειτε πως θα φυγετε φιλαρακια του ερντογαν και του ζαεφ. Ο ελληνας ολα τα ανεχεται, εκτος απο το να πειραξετε τα παιδια του προδοτες.

  13. Ξέρουμε γιατί στην Θεσσαλονίκη δεν δουλεύει σήμερα το 13033 εδώ και τουλάχιστον 1 ώρα;

  14. ….ΦΑΣΙΣΤΟΣΤΑΛΙΝΙΚΕΣ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΤΟΥ ΚΟΥΛΗ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΕΓΛΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ(ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Σ ΑΥΤΗΝ ΑΝΗΚΕΙ) !!!….ΚΑΤΑΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΑΘΕΜΑΤΑ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ!!!.. ΝΑ ΣΑΠΙΖΕΤΕ ΑΙΩΝΙΑ!!!…ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΥΣΗΧΙΑ ΠΟΥΘΕΝΑ!!

  15. Οι εμβολιασμοί γίνονται πάντα με σκοπό να προστατεύσει ο εμβολιαζομενος τον εαυτό του!
   Κι όχι για να προστατεύσουμε τους άλλους
   Επίσης τι νόημα έχει το εμβόλιο εάν συνεχίζεις να κολλάς, να νοσεις και να μεταδίδεις τον ιό;;;
   Προφανώς εμπιστεύεται αυτός που κάνει το εμβόλιο ότι εάν κολλήσει θα είναι ο οργανισμός του αρκετά δυνατός ώστε να μην περάσει βαριά την ασθένεια!
   Άρα δεν θα πρέπει να τον νοιάζει ούτε να τον επηρεάζει εάν οι άλλοι έχουν εμβολιαστεί ή όχι!!!!
   Επίσης εφόσον τα εμβόλια τα κανουμε για να μην νοσησουμε βαριά από την ασθένεια, τι νοημα έχει να τα κάνουν τα παιδιά αφού αποδεδειγμένα δεν νοσούν βαριά και δεν κινδυνεύουν;;;;
   Κατά τα άλλα, αυτοί που σκέφτονται λογικά χαρακτηρίζονται “ψεκασμενοι”. Μήπως όμως πραγματικά “ψεκασμενοι” είναι αυτοί που τρώνε και καταπίνουν ο,τι τους σερβίρουν χωρίς να σκεφτούν ή να δουν τα αυτονόητα που είναι μπροστά τους;;;;;;

  16. Μήπως να μιλήσουμε και για τους γονείς που στέλνουν τα παιδιά τους στις δοκιμές του εμβολίου για να πάρουν 20-30 χιλιάδες;
   Κάντε και ένα άρθρο για το φάντασμα την Παγωνη που βγήκε με τα γυαλιά χθες

  17. Τους εκατομμύρια μετανάστες που κουβαλήσανε εδώ μέσα τους εμβολιασαν; Πολύ αμφιβάλλω.
   Για ρωτήστε τους επιστήμονες αν ο εμβολιασμενος μεταδίδει τον ιό .

  18. ΑΥΤΗ Η ΣΠΕΚΟΥΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΟΥΝΤΑΙ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΓΕΝΟΥΣ, ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΣΕ ΤΕΛΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΟΔΥΝΗΡΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΘΥΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΞΑΠΑΤΗΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΟΡΚΙΣΤΕΙ ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΩΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΦΥΛΑΣΟΥΝ.
   Η ΖΩΗ ΟΛΟΚΛΗΡΩΝ ΛΑΩΝ ΣΤΟ ΒΩΜΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΥΣ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΣΤΥΓΝΗΣ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ. ΑΝ ΥΠΟΘΕΣΩΜΕ ΟΤΙ ΘΑ ΕΧΩΜΕ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΥΠΟΤΡΟΠΙΑΣΜΟ ΤΩΝ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΩΜΕ ΕΦ’ ΟΣΟΝ Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΕΠ’ ΑΥΤΟΥ, ΦΑΝΤΑΖΕΣΤΕ ΠΟΣΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΑΣ ΠΛΥΘΗΣΜΟΣ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ?
   ΜΗΠΩΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΩΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΛΗΘΥΣΜΟΥ ΟΤΙ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΑ ΔΟΣΗ ΑΛΗΘΕΙΑΣ?
   MΗΠΩΣ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΟΝΟΜΑΖΟΜΕΝΩΝ ΑΠΟ ΤΙΣ ΝΕΟΤΑΞΙΚΕΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΕΙΣ ΩΣ ΣΥΝΟΜΩΣΙΟΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΨΕΚΑΣΜΕΝΟΙ? ΛΕΞΕΙΣ ΜΕ ΠΡΟΣΔΩΣΗ ΕΝΟΙΑΣ ΡΕΤΣΙΝΙΑΣ ΚΑΙ ΑΠΑΞΙΩΣΗΣ ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΤΙΜΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΗΧΑΖΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΕΣ? KAI AN EINAI EΤΣΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ? ΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΥ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΕΣ ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΝΕΣΕΣ ΝΑ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ, ΠΟΥ ΕΝΩ ΔΕΝ ΝΟΣΕΙ ΑΠΟ ΚΟΡΩΝΟΙΟ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΑΣΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΑΦΕΡΕΙ ΤΟΝ ΙΟ ΣΤΟΥΣ ΙΔΗ ΕΜΒΟΛΙΑΣΜΕΝΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΕΡΩΤΩ. ΤΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΕΜΒΟΛΙΑΣΤΗΚΑΝ AΦΟΥ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΦΑΙΝΕΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ?
   ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΧΑΟΣ Η ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟΣΚΟΠΟΥΝ?

  19. Για ποιο λογο να εμβολιασουν τα παιδια με το προσχημα να μην μεταφερουν τον κορονοιο,απο την στιγμη που οι ιδιοι ελεγαν πριν καιρο(και ακομα το λενε) οτι οι εμβολιασμενοι ναι μεν δεν νοσουν,αλλα μεταδιδουν τον ιο.ψεμα πανω στο ψεμα.ενα βουνο ψεματα και απατες!!!!

  20. Να δειτε που αν δεν κανουν το εμβολιο τα παιδια μας…δεν θα τα παιρνουν στο σχολειο.
   Οποτε θα μας αναγκασουν.

  Leave a Response