ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΠΡΩΤΟ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΓΙ ΑΥΤΟ ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΥΡΟΒΟΛΙΣΜΟΥΣ, ΚΥΡΙΕ ΝΤΟΓΙΑΚΟ. ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ – ΠΟΙΟΣ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ PREDATOR

  Κοινοποίηση:
  BBBBB

  Το 2020 και ενώ ξεκινούσε ο εγκλεισμός των Ελλήνων στα σπίτια τους επ’ αφορμή του COVID-19, η κυβέρνηση έλαβε δύο αποφάσεις προκειμένου να ελέγξει την διογκούμενη δυσφορία, τους πολιτικούς αντιπάλους, τα media και πιθανές κινήσεις των ενόπλων δυνάμεων που αν και ελέγχονταν απόλυτα λόγω της ηγεσίας αλλά εντούτοις υπήρχαν υπόνοιες για τα μεσαία και χαμηλά κλιμάκια.
  Δεν είναι τυχαίο ότι για παρακολουθήσεις τουλάχιστον επτά ή οκτώ πολιτικών από την ΕΥΠ και όχι μόνο του προέδρου του ΠΑΣΟΚ, Νίκου Ανδρουλάκη, κάνει λόγο και η «Καθημερινή».

  Σύμφωνα με το δημοσίευμα οι συγκεκριμένες παρακολουθήσεις, μέσω νόμιμης επισύνδεσης, για να διαπιστωθούν θα πρέπει να γίνει αναδρομική έρευνα επί των διατάξεων άρσης απορρήτου της Υπηρεσίας.
  Τα έγγραφα που δημοσιεύονται κατωτέρω δείχνουν την απόφαση που αφορούσε την εταιρεία Palantir, μια εταιρεία πρώην στελεχών της CIA, στην οποία δόθηκαν όλα τα στοιχεία των Ελλήνων προκειμένου να εκτιμηθούν οι αντιδράσεις τους, και η δεύτερη απόφαση αφορά την ανάγκη προμήθειας προηγμένου λογισμικού παρακολουθήσεων, κινητών, data, data υπολογιστών και λοιπά.

  Η πρώτη παραχώρηση  τερματίστηκε κάπως απότομα δύο μήνες μετά την έναρξή τους καθώς ήταν σφοδρή η αντίδραση του Βερολίνου να δoθούν στοιχεία Ευρωπαίων στην αμερικανική Palantir

  Η δεύτερη προσπάθεια αφορούσε το λογισμικό που διαχειρίστηκε ο Υπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Κυριάκος Πιερρακάκης που είναι και ο υπουργός που το προμηθεύτηκε σε μία προμήθεια ύψους 40 εκατ.ευρώ και μέσα σε αυτή περιλαμβάνονταν το Ρredator με υπογραφή βέβαια του αναπληρωτή ΥΠΟΙΚ Θ.Σκυλακάκη, αλλά μέσα από το αρχικό πρόγραμμα-κέλυφος που έτρεξε το Ψηφιακής Διακυβέρνησης και μάλιστα με χρηματοδότηση και από το ΕΣΠΑ.

  Η εγκατάσταση έγινε στην οδό Γραβιάς 4, που θα ήταν το υποκατάστημα για κυβερνοπόλεμο της ΕΥΠ αν και ουδέποτε δεν λειτούργησε επίσημα έτσι αλλά αντίθετα εγκαταστάθηκαν υπηρεσίες παρακολουθήσεως και σε συνεργασία με τους Ισραηλινούς ιδιοκτήτες.
  Σημειώνουμε ότι σε ότι αφορά τον τρόπο παρακολούθησης μας ή χρήσης παρόμοιου domain-δολώματος για να μπορούν να παγιδεύουν τα τηλέφωνα των στόχων, ήταν τα εξής

  «Νόμιμες» ή για να είμαστε ακριβέστεροι, νομότυπες «επίσημες» επισυνδέσεις δηλαδή οργανικές παρακολουθήσεις της ΕΥΠ

  Χρήση spyware Predator, επίσης από την ΕΥΠ. Και ας λένε ότι δεν έχει αγοράσει η ΕΥΠ το Predator. Η ΕΥΠ με τα μυστικά κονδύλια, έχει αγοράσει και το Predator και άλλα τουλάχιστον δύο συστήματα παρακολουθήσεων. Κατ’αρχήν λόγω λόγω κόστους αγοράς είναι αδύνατον να το είχε προμηθευτεί ιδιώτης. Υπάρχει μία εγκατάσταση της ΕΥΠ δίπλα στην ΣΔΑΜ στην Αγία Παρασκευή και εκεί γίνονται όλα τα «βρώμικα» κόλπα. Πώς λειτουργούσε -και λειτουργεί- το Predator: Έβαζαν ως «δόλωμα» ειδήσεις πλαστών ιστοσελίδων με ελαφρά παραποιημένα domain, ο χρήστης πατούσε επάνω στο link που του έστελναν και αυτομάτως χωρίς να το καταλάβει, επέτρεπε την είσοδο του Predator στο κινητό του!

  Mε εγκατάσταση σύνδεσης-καθρέφτη μέσα στο κινητό του χρήστη! Με την σύνδεση ενός δεύτερου αριθμού μπορούσαν να μπαίνουν οριζοντίως όχι μόνο στις εφαρμογές, αλλά και σε όλες τις λειτουργίες του κινητού.

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  8 Σχόλια

  1. Πάντως ο Ανδρουλάκης στο προεδρικό τον κοίταζε σχεδόν με δέος. Μετά την δεξίωση έδωσαν την εντολή οι απέξω να αποκαλύψει το θέμα τόσους μήνες μετά. Μια ζωή οι σύμμαχοι να ανατατεύονται στα εσωτερικά μας. Όσο τούς χρωστάμε δεν πρόκειται να μην επεμβαίνουν.

  2. Η Ευρώπη δεν πρέπει να τους ελέγξει που χρησιμοποίησαν το ΈΣΠΑ για τις βρωμοδουλειές τους;

  3. “και μάλιστα με χρηματοδότηση και από το ΕΣΠΑ.”
   Μιλάμε έχουν αποθαρρυνθεί τελείως!
   Ο Αλ Καπόνε δεν πιάνει μια μπροστά τους!!!
   Και να φανταστείτε είμαστε τελευταίοι στην απορρόφηση των κονδυλίων του ΕΣΠΑ!
   Για τις βρωμοδουλειες τους όμως ξέρουν να κουμπωνουν το ΕΣΠΑ!
   Ουστ βρωμιάρηδες!

  4. Την βρίζαμε την Μέρκελ αλλά τελικά ΑΥΤΗ ήταν που μπλόκαρε το να δωθούν τα στοιχεία των Ελλήνων στην Palantir και ΟΧΙ οι Έλληνες πατριώτες του κώλου. Καταλάβατε μάγκες;

  5. Μας έκλεισαν στα σπίτια με πρόσχημα τον ψευδοιό και αυτοί άρχισαν το ράβε ξήλωνε!

  6. Και το επαιζε ο Πιερακακης (μεχρί βραβειο του έδωσαν οι καραγκιοζιδες) οτι κάνει έργο και αναπτύσει ψηφιακα την Ελλάδα και τα γκουρσουμια οι ΝΔημοκρατες το πίστευαν!ΑΝΆΠΤΥΞΗ βάπτιζαν τις ΥΠΟΚΛΟΠΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙΣ των ψηφιακών δεδομένων των Ελλλήνων πολιτών!
   Πες χοντρε πόσα DOMAIΝ ΥΠΈΚΛΕΨΕΣ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ και πούλησες σε δικου σου της ΝΔ κλφτοκρατίας!
   Η Ευρώπη ξέρει ρε ξεφτίλες ότι μεχρι ΔΙΔΑΚΤΟΡΙΚΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΥΠΟΚΛΠΕΠΤΑΤΕ και τις πουλόυσατε σε αλλους!ΞΕΦΤΙΛΕΣ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΑΛΗΤΕΣ!

  7. ,είναι δυνατόν τόσο καιρό στη Ελλάδα να γίνονται υποκλοπές τραπεζικών λογαριασμών μέσω πάλι ελαφρών παταποιημενων domain και μέχρι τώρα η κυβέρνηση με την τόσο εξελιγμένη τεχνολογία να μη. Έχει βρει το τρόπο να παγιδεύσει αυτά τα 5 10 άτομα που καθημερινά χακαρουν λογαριασμούς Ελλήνων πολιτών .πάντως σε όποια τράπεζα του εξωτερικού τα μέτρα ασφαλείας για να κάνεις μια συναλλαγη από το λογαριασμό σου online είναι αδιαπέραστα μήπως λέω μήπως οι ελληνικές τράπεζες και κυρίως Πειραιώς και. Άλφα που καθημερινά έχουν. Μεταφορές παράνομες από χακερ ..μήπως κάνουν τα στραβά μάτια όπως πριν μια 5 ετια που επέτρεπαν σε κλέφτες τοκογλύφους που τους έβρισκες σε αγγελίες να σου αυξήσουν παράνομα το όριο ανάληψης της Καρτας???

  8. Το Μακελειό είναι η μόνη αδέσμευτη και μη χρηματισμενη Δημοσιογραφικη φωνή…. Στέφανε συνέχισε με το ίδιο πάθος, να είσαι γερός και δυνατός κι εμείς θα σε στηρίζουμε με όλες μας τις δυνάμεις αγοράζοντας την εφημερίδα και μιλώντας συνεχώς και δημόσια υπέρ σου!!!

  Comments are closed.