ΤΟ ΜΑΚΕΛΕΙΟ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΚΑΛΕΙ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ ΘΕΟΔΩΡΙΚΑΚΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΡΕΣ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΗΣ ΚΑΤΑΘΕΣΗΣ ΤΟΥ ΑΝΩΤΑΤΟΥ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΙΟ ΤΟΥ! ΥΠΟΥΡΓΕ, ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟΙ Ο ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΑΝΑΚΡΙΤΙΚΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΟΥΣΑΤΕ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΜΕΧΡΙ ΠΡΟΧΘΕΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΒΑΛΟ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ;

  Κοινοποίηση:
  ΥΠΟΥΡΓΟΣ

  Συθέμελα έχει συνταράξει το σύστημα η αποκάλυψη για τη συγκάλυψη σύλληψης συγγενικού προσώπου του Τάκη Θεοδωρικάκου. Ο ίδιος προέβη σε ανακοίνωση σχετικά με το περιστατικό και τα δημοσιεύματα. Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ δεν υιοθετεί ούτε αποδέχεται τίποτα.

  Ερευνά και δημοσιεύει. Επίσης, καλεί τον Υπουργό να δώσει το πλήρες περιεχόμενο της κατάθεσης του ανώτατου αξιωματικού στη δημοσιότητα ειδικά αφού πρόκειται για τον γιο του.

  Η ανακοίνωση:

   

  Τάκης Θεοδωρικάκος: «Ως εδώ η αθλιότητα!»

  Οι πρόσφατες κρίσεις στην Ελληνική Αστυνομία διασφάλισαν την κάθαρση του σώματος σε συγκεκριμένες υπηρεσίες. Οι ανήθικες αντιδράσεις ήταν αναμενόμενες, επομένως. Γι αυτό και από χθες, ο «έγκριτος» κύριος Βαξεβάνης επιστράτευσε τον λασπωτήρα του Documento με ένα αναληθές και συκοφαντικό δημοσίευμα για μέλος της οικογένειάς μου, που υπερβαίνει κάθε όριο ανηθικότητας. Το οποίο και στη συνέχεια συγκεκριμένες ιστοσελίδες, με συγκεκριμένη πολιτική κατεύθυνση, έσπευσαν να υιοθετήσουν.

  Δόλια αποσιωπούν ότι τα ψεύδη και οι συκοφαντίες για το πρόσωπό μου προήλθαν από Αξιωματικό της Αστυνομίας το ίδιο βράδυ που αποστρατεύτηκε. Η κατάθεση, μάλιστα, δόθηκε στην υπηρεσία στην οποία προΐσταται Αξιωματικός που, επίσης, αποστρατεύτηκε εκείνη την ημέρα! Πρόκειται για δύο αποστρατείες οι οποίες αποφασίστηκαν από την πολιτική ηγεσία για την διασφάλιση της ορθής, διαφανούς και νόμιμης λειτουργία της Ελληνικής Αστυνομίας. Παρά τις πιέσεις του να παραταθεί η θητεία του, αλλάζοντας το όριο ηλικίας που προβλέπει ο νόμος.

  Ο συγκεκριμένος αποστρατευθείς επιτίθεται στο πρόσωπό μου με ψέματα και αισχρές συκοφαντίες, ενθυμούμενος ξαφνικά περιστατικό που συνέβη πριν από δύο ολόκληρα χρόνια! Φτάνει δε στο σημείο της μέγιστης αθλιότητας και ατιμίας τόσο ο ίδιος, όσο και το ρυπαρό μέσο που το αναπαράγει, να επιτίθεται με τον πλέον ανήθικο τρόπο στο γιο μου. Προφανώς, αυτή η σκευωρία δε με αγγίζει. Είναι ξεκάθαρο ότι ως Υπουργός Προστασίας του Πολίτη δεν έχω την παραμικρή σχέση με το περιστατικό.

  Καθώς όλη αυτή η απόπειρα λάσπης διαρρέονταν συστηματικά και περιήλθε σε γνώση μου, από τις 26 Ιανουαρίου έχω δώσει γραπτή εντολή στην Ελληνική Αστυνομία να διεξάγει ενδελεχή έρευνα για το περιστατικό. Το οποίο, σημειωτέον, αφορούσε έναν απλό -και μόνο- αστυνομικό έλεγχο σε 4 νέα παιδιά, ανάμεσα στους οποίους και στον γιο μου, στις 22 Νοεμβρίου 2021, χωρίς να βρεθεί τίποτε μεμπτό! Προφανώς, ο φάκελος αυτής της υπόθεσης θα πρέπει να εξεταστεί ενδελεχώς από την Υπηρεσία Εσωτερικών Υποθέσεων και τα πορίσματά της να αποσταλούν στην ανεξάρτητη Ελληνική Δικαιοσύνη, ώστε να λάμψει η αλήθεια και να αποδωθούν οι πραγματικές ευθύνες.

  Δεν επιτρέπω σε κανέναν να εξυπηρετεί τις πολιτικές του εμπάθειες απέναντί μου, θίγοντας το παιδί μου. Για όλους αυτούς τους λόγους προσφεύγω στην Ελληνική Δικαιοσύνη. Ως Υπουργός, ως Έλληνας Πολίτης, αλλά, κυρίως, ως γονιός. Ασκώντας κάθε νόμιμο δικαίωμα εναντίον των ηθικών αυτουργών και των εκτελεστών αυτής της άθλιας σκευωρίας. Αλλά, και εναντίoν των πρόθυμων ρυπαρογράφων που τις υιοθετούν και τις αναπαράγουν, εξυπηρετώντας πολιτικές και κομματικές σκοπιμότητες. Ως εδώ η αθλιότητα!

   

  Άρα τι μας λέει;

  Ότι ο αξιωματικός και ο ανακριτικός υπάλληλος είναι τρελοί και διεφθαρμένοι…

  Και γιατί τους κρατούσαν στην αστυνομία μέχρι προχθές;

   

  Πολιτεύεται και αύριο θα ζητήσει την ψήφο του πολίτη…

  Γιατί κράτησε τον Δάβαλο στην αστυνομία και τον διεφθαρμένο υφυπουργό του;

   

  Ανακοίνωση είχαμε και από τον Γενικό Γραμματέα Δημόσιας Τάξης.

   

  Δήλωση Γενικού Γραμματέα Δημόσιας Τάξης, Μιχαήλ Καραμαλάκη

   

  Είναι η πρώτη φορά στη ζωή μου, στα 40 χρόνια που αφιέρωσα στην Ελληνική Αστυνομία, που έρχομαι αντιμέτωπος με δημοσιεύματα τα οποία αμφισβητούν την προσήλωσή μου στο καθήκον, τη νομιμότητα και τη διαφάνεια. Αξίες που υπηρέτησα και υπηρετώ με αυταπάρνηση.

  Ευτυχώς όλα αυτά είναι γνωστά στους χιλιάδες Έλληνες αστυνομικούς με τους οποίους είχα την τιμή να συνεργαστώ στην υπηρεσία της ασφάλειας του πολίτη και της χώρας μας, όλα αυτά τα χρόνια.

  Όπως και στους πολίτες, τους οποίους είχα επίσης την τιμή να υπηρετήσω στη διάρκεια της σταδιοδρομίας μου και από τη θέση του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Πρόκειται για καταφανώς αναληθή, αβάσιμα και συκοφαντικά κατασκευάσματα. Για τα οποία και προσφεύγω άμεσα στη Δικαιοσύνη, ώστε να τιμωρηθούν ηθικοί αυτουργοί και εκτελεστικά όργανα.

  Πρόκειται για αθλιότητες!

  Άξιο αναφοράς είναι ότι όλα αυτά ξεκίνησαν με την έναρξη της διαδικασίας των τακτικών κρίσεων της Ελληνικής Αστυνομίας.

  Μου είναι αδιανόητο να δεχτώ πως ανώτατος Αξιωματικός της Ελληνικής Αστυνομίας έλαβε παράνομη εντολή πριν από περίπου δύο χρόνια και αποφάσισε να το δημοσιοποιήσει την ημέρα της αποστρατείας του.

  Η ευθύνη τους για τη ζημιά που προκαλούν στο Σώμα είναι μεγάλη.

  Η αλήθεια θα λάμψει και οι συκοφάντες θα λογοδοτήσουν.

   

  Διαβάστε σήμερα στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για την Εθνική Απελευθέρωση

  exofyllo30-1

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  18 Σχόλια

  1. Κυρ Εισαγγελεα???? Ακουει κανεις??? Αφηστε τις γατες και ασχοληθειτε με τιποτε σοβαρο! και ειναι μπολικη η διαφθορα στη χωρας μας!

  2. Πόσες κατουρημένες ποδιές έγλυψε ο καραμαλάκας για να γίνη μπάτσος και μάλιστα υψηλόβαθμος; Η ανικανότητα και αχρηστεία αυτού του βοδινού ατζούμπαλου τόφαλου φαίνεται απ’το μουρόχαβλο ύφος του.

  3. Τώρα που ο γεωργιάδης συστρατεύθηκε με καρανίκα για την θεραπευτική κάνναβη, μπορεί να πει ο δικηγόρος τους για θεραπευτική κάνναβη! Ενώ τώρα εκτέθηκαν όλοι που τους αφήσανε ελεύθερους!

  4. Παράνομη η στάση του αστυνομικού, ήταν ο φυσικός αυτουργός ενώ ο εντολέας του ήταν ο ηθικός αυτουργός. Άσε που απέκρυψε και την παράνομη πράξη του εντολέα του, την οποία έπρεπε πάραυτα να αναφέρει όπως προστάζει και ο ποινικός νόμος (αν πραγματικά υπήρξε εντολέας). Δηλαδή ρε παιδιά, ένα τέτοιο (μυαλό) ήταν σε ηγετική θέση του σώματος και μας προάσπιζε από το ευφυές εγκληματικό δίκτυο. Τύφλα να έχει ο Κλουζώ, γιαυτό μάλλον αλωνίζουν τα εγκληματικά στοιχεία. Θα μου πείτε, θύμωσε που τον έθεσαν εκτός παιχνιδιού; Δεν πειράζει, καλύτερα να έκοβε το πουλί του σαν τον αγά, δυστυχώς αυτό που έκανε ήταν βλακώδες.

  5. ο μουλος του θρκκου εμπόριο ναρκωτικών κ. το βαφτίζουν προσωπική χρήση; αφού η κρατική δικαιοσυνη καλύπτει ΆΡΙΣΤΑ ΤΑ ΔΙΆΦΟΡΑ ΚΑΘΆΡΜΑΤΑ,
   ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΝΑ ΑΠΕΥΘΥΝΘΟΎΜΕ ΣΤΟΝ ΎΨΙΣΤΟ ΝΑ ΠΑΡΈΜΒΗ Η ΘΕΊΑ ΔΙΚΗ.

  6. Τσακιστε τους νουδουλες σε κάθε γειτονιά. Ξύλο στους διεφθαρμένους ΝουΔουλες να ξεβρωμισει ο τόπος.

  7. 1) Σταματηστε τις μηνυσεις και τις απειλες μηνυσεων οι μεγαλοσχημοι , αλλα και ο λαος. Για το καλο της κοινωνίας, οι Εισαγγελεις (που πηζουν) θα πρεπει να ασχολουνται μονο με το αληθινο εγκλημα, και όχι με τον πληγωμενο εγωισμό, την πληγωμενη τιμη, τη φημη, το κουτελο και τις ρουφιανιες γενικως.
   2) Το σκανδαλο της Αστυνομιας, μπορει να ειναι τεραστιο και να συγκλονίσει ολοκληρη την Ευρωπη.
   3) Ειναι απορίας αξιο , πως ενα ιστορικο κομμα σαν τη ΝΔ, αγεται και φαιρεται απο μια συγκεκριμενη Οικογενεια πολιτικών, με βεβαρυμενο ιστορικο.

   1. Ναι ιστορικό με προδοσίες και ανωμαλίες .
    Ξυπνάτε ρε γίδια . Ακόμη να καταλάβαινε τι συμβαίνει με τους αριστερούς και δεξιούς αληταράδες ;

  8. Άι καλαααα. Ο γιος του υπουργού προστασίας του Πολίτη (!!!) πιάστηκε με ναρκωτικά. Και μετά αυτός θα ζητήσει από τον λαό να εκλεγεί αντί ναχε παραιτηθεί χθες. Αι σιχτιρ πια μιάσματα σας σιχαθηκα πια

  9. Αυτοί οι μασόνοι έχουν εντολή να τρωνε και να πίνουν μέχρι σκασμου ώστε να είναι χορτατοι άμα τους τύχει κανένα ολοκαυτωμα.

  10. Πιστευω πλεον οτι με καμερες να ειχε βγει σε ολη την Ελλαδα η συλληψη κ η απελευθερωση του γιου , παλι ο Ελληναρας θα το θεωρουσε fake news επειδη ο Θεοδωρικακος κ τα ΜΜΕ υποστηριζουν οτι ειναι ψεματα ! Η ζωη θα ειχε συνεχισει κανονικα κ ο Ελληναρας θα τον εκανε μεχρι κ Πρωθυπουργο . Χιο τζαμπα χαλας την υγεια σου για αυτους τους μαλακες . Παρε τα λεφτα κ φυγε απο το Μπουρδελισταν να γλυτωσεις …

  11. Έπεσε μαχητικό αεροσκάφος F4-Fantom έξω από την Ανδραβίδα.

  12. Μιλά ο Καραμαλάκης, που έπρεπε να σαπίζει στην φυλακή μαζί με τον Ντορογιό για παράβαση του 285, το δικό τους νόμο.

  13. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΤΕΦΑΝΕ !!!!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΞΕΦΏΝΙΣΕ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΝΟΜΊΖΟΥΝ ΟΤΙ ΕΊΜΑΣΤΕ ΜΑΚΑΚΕΣ

  14. Δεν με πείθουν καθόλου. Κανένας από τους 2. Ψεύτες και απατεώνες και οι 2. Και θέλουν να ζητήσουν και ψήφο μεθαύριο; Ναι καλά. Δηλ. Ο γιος του υπουργού δημόσιας τάξης πιάστηκε σε άγρια με ναρκωτικά. Και το έκαναν αβαβα. Τι ψηφίζετε ρεεεεεεε;

  15. Δηλαδή για να καταλάβω η αστυνομία άφησε ελεύθερο κάποιον που είχε ναρκωτικά; Και την ίδια ώρα έβαζε πρόστιμο στη γιαγιά που δεν είχε βεβαίωση για να πάει στο μπακάλικο της γειτονιάς της; Και σήμερα η παγώνη μιλάει για την μετάλλαξη όρθρο! Αντί να μιλάει για τα ράντζα στα νοσοκομεία και τους θανάτους παιδιών από ανακοπές! Αλήθεια, με εκείνο τον πιθηκοιό ήρθε η πανδημία που λέγανε ή ακόμα;

  Comments are closed.