ΤΟ ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ ΤΟΥ ΚΙΝΔΥΝΟΥ ΚΡΟΥΕΙ ΚΑΝΑΔΟΣ ΚΑΘΗΓΗΤΗΣ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ: «ΚΑΝΑΜΕ ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΩΝΟΙΟ»

  Κοινοποίηση:
  ΒΒΒΒ

  Ο Δρ. Bridle, αναπληρωτής Καθηγητής Ιικής Ανοσολογίας στο Πανεπιστήμιο του Guelph, έχει λάβει χρηματοδότηση για την ανάπτυξη μια νέας σειράς  εμβολίων και κάθε άλλο παρά αρνητής των εμβολίων θα μπορούσε να χαρακτηριστεί.
  Φαίνεται πλέον ότι το ζήτημα των εμβολίων αλλά και το γιατί επιπτώσεις μπορεί να επιφέρουν έχει λάβει μεγάλες διαστάσεις στην επιστημονική κοινότητα στο εξωτερικό αν δούμε ότι μόλις πριν λίγες ημέρες ανάλογες θέσεις είχε λάβει και ο Γερμανός ιολόγος Α.Κεκουλέ: «Ο εμβολιασμός δεν τέλειωσε ποτέ μία πανδημία και ότι πρόκειται για ένα παγκόσμιο πείραμα η εκστρατεία εμβολιασμού».

  Έτσι ο Καναδός επιστήμονας επιμένει ότι η επιστημονική έρευνα πρέπει  να εκτελείται σωστά και στο να ακολουθείται το ίδιο προσεκτικά η δοκιμή των εμβολίων προτού αυτά γίνουν  διαθέσιμα για τις μάζες.
  Κάτι, που στην συγκεκριμένη περίπτωση, των εμβολίων για τον COVID-19 δεν έγινε καθώς υπήρχε μεγάλη πίεση για να αναπτυχθούν νέα εμβόλια.
  Ο Brindle, έκανε όμως και μια αποκάλυψη λέγοντας πως ίσως έχουμε κάνει ένα μεγάλο τρομακτικό λάθος, σε ότι αφορά τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA που εισάγουν αντίγραφα πρωτεινών ακίδων του κορωνοϊού στο σώμα.

  «Το SARS-CoV-2 έχει μια ακίδα πρωτεΐνη στην επιφάνειά του. Γνωρίζουμε τώρα ότι η πρωτεΐνη αυτή  κυκλοφορεί στο αίμα. Μέχρι τώρα νομίζαμε ότι η πρωτεΐνη-ακίδα ήταν ο στόχος για την παραγωγή  αντιγόνων από τον οργανισμό. Δεν  ξέραμε όμως ποτέ ότι η πρωτεΐνη αυτή είναι ουσιαστικά μια τοξίνη. Έτσι, εμβολιάζοντας ανθρώπους, τους εμβολιάζουμε ακούσια με μια τοξίνη», δήλωσε ο Καναδός ιολόγος για να συμπληρώσει:

  «Το SARS-CoV-2 – έχει αποδειχθεί ότι μπαίνει στην κυκλοφορία του  αίματος, από πειράματα  σε ποντίκια και προκαλεί πολλά είδη καρδιακών  και αγγειακών παθήσεων και εγκεφαλικής βλάβης.  Το COVID-19 έχει  μια πρωτεΐνη-ακίδα  στην επιφάνειά του, επιτρέποντας στον ιό να μολύνει το σώμα μας. Ομοίως, η έρευνα της επιστημονικής κοινότητας έχει αποκαλύψει επίσης διάφορα καρδιαγγειακά και καρδιακά προβλήματα, σε ανθρώπους.

  Η ίδια έρευνα αποδεικνύει επίσης ότι η πρωτεΐνη ακίδων μόνη της είναι σχεδόν εξ ολοκλήρου υπεύθυνη για βλάβη στο καρδιαγγειακό σύστημα εάν κυκλοφορήσει ελεύθερα  στο σώμα».

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  12 Σχόλια

  1. Ολοι οι ηλιθιοι να πανε για εμβολιο και μετα ψοφο. Ειναι ο μονος τροπος, να γλυτωσουμε απο τους ηλιθιους

  2. ΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ ΔΕΝ ΤΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΑΥΤΑ ?
   ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΤΑ ΕΜΒΟΛΙΑ Η ΣΤΟΥΣ ΣΤΕΙΛΑΝΕ Η΄ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΥΓΕΙΑΣ ?

  3. Δυστυχώς η τηλεόραση τόσο καιρό έκανε πολύ καλή δουλειά σπέρνοντας τον φόβο αφού πάρα πολλοί τρέχουν άρον άρον να κλείσουν ραντεβού από την πρώτη μέρα κιόλας. “Πάμε να ξεμπερδεύουμε” λένε, αγνοώντας ή και αδιαφορώντας για αναφορές σαν αυτή. Τραγικό.

  4. μονο ραντισμενοι θα επιζουν στον πλανητη… θα πεφτει πολυ γελιο

  5. ΣΕ ΛΊΓΑ ΧΡΌΝΙΑ ΘΑ ΥΠΆΡΧΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟΙ
   Συνταξιούχοι και θα λυθεί το πρόβλημα
   Ανεργίας γιατί πολλοί θα αποδημησουν

  6. Τώρα το λένε λάθος και δείχνουν καθηγητές να τα φωνάζουν… αυτά όμως τα ξέρανε απ την αρχή των εμβολίων (καθώς έχουν γίνει πειράματα σε ποντίκια και χοίρους και οι εκθέσεις έχουν τραγικά αποτελέσματα).. .και δειλά δειλά τα αναφέρανε τότε “οι ψεκασμένοι”… Γιατί το κάνουν αυτό όμως? μηπως για να φτάσουμε να ζητήσουν και συγνώμη, κι οτι εεε τι να κάνουμε, συμβαίνουν τέτοια λάθη στην επιστήμη (και στα πειράματα).. άλλωστε το είχαν αναφέρει πως είναι πειραματικό… Κι αφού πέφτει ο κόσμος σα τα κοτόπουλα σε 10-15 μήνες και δεν προλαβαίνει ο Στρατός να θάβει, θα τους δώσουμε και παράσημο για το “έργο τους”

  7. Αγαπητά προβατογίδια του Παπαριστάν με πρωτεύουσα το Αθηναμπάντ. Τρέξτε να κλείσετε ραντεβού για να σωθείτε και προπάντων να ελευθερωθείτε! Έτσι ήσασταν πάντα. Δειλοί και πολύ κατώτεροι των περιστάσεων! Φάτε σκατά και χώμα τώρα σε αντάλαγμα για μία θεσούλα τεμπέλη στο δημόσιο καφενείο!!! Μπεεεεεεεεεεεε!

  8. Να μαζευτούμε όλοι (εμβολιασμένοι και μη) σε κάνα εξάμηνο από τώρα ως και 1-2 χρόνια το πολύ… και να δούμε πόσοι θα’χουμε απομείνει απ’ τους “μεν” κι απ’ τους “δε”. Ο κ.Πανάς πχ μπορεί κάλλιστα να βγάλει με ακρίβεια την εν λόγω (σοκαριστική) στατιστική της νέας γενοκτονίας. Ο,τι λέω, το λέω μετά λύπης γιατί ανάμεσα στους εν δυνάμει “αναπαυμένους” θα είναι πολλά άτομα του στενού οικογενειακού και φιλικού περιβάλλοντός μου. Δεν το εύχομαι σε κανέναν, απλώς “προετοιμάζω” τον εαυτό μου για έναν επερχόμενο “μαζικό ενταφιασμό”…

  9. επανέρχομαι για να επισημάνω το ρόλο και τη στάση του φάουτσι, αυτής της ποντικομαμής στην Αμερική. Απέκρυπτε από τον Τραμπ την αλήθεια για τον κορωνοϊό και, όταν ο Τραμπ πληροφορήθηκε, ποιος ξέρει πώς, την προέλευσή του, άρχισε να διαδίδει αμφιβολίες για την εγκυρότητα του προέδρου. Ο Τραμπ κάποια στιγμή τα πήρε και του έβαλε χοντρά χέρι και η ποντικομαμή βγήκε και είπε ότι ”ο πρόεδρος κάνει εκπληκτική αντιμετώπιση της πανδημίας…” Καθαρή στάση ψεύτη που κάνει την πάπια όταν τον τσακώνουν για να μην τις φάει!

  10. όλα αυτά ήταν σίγουρα γνωστά από την αρχή. Και στους κινέζους που μελετούσαν κορωνοϊούς στη γιουχάν και στους δυτικούς που υποστήριζαν την έρευνα με χρήματα και τεχνογνωσία. Και στις φαρμακευτικές που έφτιαξαν τα εμβόλια και στις υπηρεσίες φαρμάκων που τα ενέκριναν. Η κατάληξη του παγκόσμιου πειράματος μπορεί να φανεί σε λίγους μήνες ή και χρόνια αλλά σίγουρα είναι πείραμα σε ανθρώπους

  11. Έλα μωρέ και τι πειράζει απλά σε λίγο θα είμαστε λιγότεροι!!!! Τρέξτε να προλάβετε!!!!!!

  Leave a Response