ΤΟ ΚΑΚΟ ΠΑΡΑΓΙΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΡΠΑΚΤΙΚΑ! ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΚΥΡΙΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ, ΠΟΙΟΣ ΧΡΕΩΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΥΖΥΓΟΥ ΤΟΥ ΣΤΟ ΝΤΑΒΟΣ;

    Κοινοποίηση:
    adonis-man

    Ο Άδωνις Γεωργιάδης δίνει το «παρών» στο ετήσιο παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ που γίνεται στην Ελβετία. Ο υπουργός όμως, δεν είναι μόνος του εκεί. Βρήκε την ευκαιρία να πάρει μαζί του και τη σύζυγό του, Ευγενία Μανωλίδου.

    Επειδή, όμως, το κακό έχει παραγίνει με τους χαραμοφάηδες, μπορεί να μας πει ο κύριος Γεωργιάδης, ποιος πληρώνει τα έξοδα της συζύγου του για να κάνει τις βόλτες της στο χιονισμένο Νταβός; Ποιός δίνει τα χρήματα για να χαριεντίζεται ο υπουργός μετά της συμβίας του στο εξωτερικό, εκεί όπου ο ίδιος έχει πάει με έξοδα της κυβέρνησης αφού την εκπροσωπεί.

    Μάλιστα, η κυρία Μανωλίδου δεν δίστασε να κάνει και αναρτήσεις στα social media και να δείξει στους θαυμαστές της πόσο… κρυώνει!

    evgenia-manolidoy

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    59 Σχόλια

    1. Πόσο βλαμμένος λαός είμαστε που τους ψηφίζουμε!

    2. o γνωστος ντζαμπαντζης μπουμπουκος με την μπουμπουκα του….. τρωει οσα ακομα μπορει αφου μετα τις εκλογες δεν θα υπαρχει στο κοινοβουλευτικο μπουρδελο ποια …….

    3. με τον παιδεραστη γεωργιαδη τι σχεση εχουν? προχτες ειπα οτι αν δε βγουν ολα τα ονοματα των παιδοβιαστων μεχρι χτες το βραδυ ειναι η υπερτατη αποδειξη οτι ολο μα ολο το κομμα ειναι παιδοβιαστες . σιγουρα καποιο στελεχος θ διαβασε σχολια . καμμια απαντηση αρα αποδειχτηκε. λοιπον ολη η νδ εκτελεση

    4. O ” ΜΟΥΣΤΑΚΑΣ” !!! Η ” NOVARTIS ” !!!
      Η ” PFIZER ” !!! Tο ” ΕΛΛΗΝΙΚΟ ” !!! Κλποι.
      Δεν πάσχει από ” Χορηγούς ” ο Μέγας Κλέφτης – Ψεύτης Υπουργός Υπανάπτυξης…από Ανδρισμό πάσχει…γι’ αυτό απλώνει και “χέρι”..!!!
      Βιτρίνα είναι ο Καραγκιόζης !!! Για χλεπες..!!!

    5. Ολοι τους πρεπει να πληρωσουν για οσα εκαναν στον λαο.Δεσμευση χρηματων κ.λ.π

    6. ΝΤΥΘΗΚΕ ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ?

      1. Αυτός πουτάν@ είναι κάθε μέρα… Απλώς μάς δείχνει ότι γ@μιέται κιόλας…

    7. Αυτη που κουβαλαει μοιαζει με τα προιοντα για το καλαθη της νοικυρας.
      Ολα ευτελοι προιοντα.Τιποτε αξιολογο

    8. Οι ψηφοφόροι του να τον βλέπουν εκτός και αν ο καθένας τους έχει μεγάλη φορολογική δήλωση και περιουσία στο Ε 9 τότε πάω πάσο αλλιώς δεν είναι απλά κορόιδα αλλά μαζοχιστες πρώτου βαθμού. Πότε βρε ζώα,κακομοιροι, που μόνο φωνάζετε θα βάλετε μυαλό να κοιτάξετε το συμφέρον σας και όχι το συμφέρον όλων αυτών που ζουν εις βάρος σας. Καλά σας κάνουν, αλλά τι φταίμε εμείς που μας παίρνετε στο λαιμό σας. Όρνια ε όρνια. Βλάκες ε βλάκες. Δούλοι ε δούλοι.

    9. Κουβέιτ-Νταβός ένα τσιγάρο δρόμος…. Η Ευγενία φοράει γούνα Καστοριάς….;;;

    10. Τι παλιατσος ειν αυτη
      τι κακογουστο ντυσιμο ειν αυτο

    11. δεν φταίνε οι πολιτικοί που μας κυβερνάνε…όπως είναι ο λαός έτσι είναι και οι κυβερνήτες του, αυτοί μας αξίζουν αυτούς έχουμε, αυτή είναι η αλήθεια μη ψάχνεται…ας ελπίσουμε ότι κάτι θα αλλάξει στις εκλογές!!!

    12. Κασιδιαρη ελα να μας σωσεις απο το μακαρονομπουμπουκο και τη τσιριμπομ

    13. μπουμπη θα ερθει κ σενα η σειρα σου ονειρο μας να πουλας την πραματια σου ουυυυυυυυυυυυυστ

    14. ουστ ρε κοπριτη ουστ κηφηνα στης εκλογεσ θα φατε καλα ……………………………….

    15. ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ «ΦΩΤΙΑ» Μητσοτάκη στο Νταβός για τους ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ στην Ελλάδα!!! Και τώρα κλαίνε…
      Το «μαρτύρησε» επίσημα!!! Και είπε μάλιστα πως οι Έλληνες ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΠΛΕΟΝ με το θέμα!!!!!!!!!!!
      Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης κατά την συμμετοχή του στο Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ του Νταβός συνέχισε τις συναντήσεις με διεθνείς οικονομικούς παράγοντες, ενώ επισκέφθηκε και το Greek House Davos, όπου συνομίλησε με τους υπεύθυνους, τους ευχαρίστησε και τους συνεχάρη για το έργο τους.
      Ωστόσο, ένα απόσπασμα από την ομιλία που έδωσε χθες τους παγκοσμιοποιητές έρχεται να βάλει «φωτιά» στην πολιτική σκηνή!!!

      Ο πρωθυπουργός, αναφερόμενος στο «μεταναστευτικό», όπως το ονομάζουν, προέτρεψε τους αλλοδαπούς που παίρνουν άσυλο να παραμείνουν στην Ελλάδα διότι θα υπάρξουν δουλειές και υπογράμμισε πως δεν υφίσταται πρόβλημα μεταναστευτικό (non issue) διότι δεν απασχολεί την κοινή γνώμη!!!

    16. ζωαρα ο τηλεπωλητης στην Ελβετια , ψηφιστε τον ξανα ρε κατακαθια !

    17. Εμείς την πληρώνουμε την πτανα. Να έλεγα ότι γ@μουσαμε κιόλας, να πάει στο διάολο..

    18. Παπουτσια αξιαs 1.150 δολλαριων φοραει ο”μπουμπουκοs”…
      esxatianasxesi.blogspot.com/2022/12/1150.html
      κοντοτσουνo,μπιφτεκακηs,λουλουκοs,μωρουλινι,μαιντανοs,ζουμπουληs,κεφτεs,τσιρλοκλαπατσιμπανο,μπαμπουσκαs,τραμπουΚοΥλΗσ,για οσουs τον συναντουν τυχαια λεγεται και αστραποβολι,για τουs φιλουs λεγεται απλα Τακηs,για τουs συγγενειs λεγεται μουλικο,μικρουληs(μικρουληs και στην π…α…)ρωτηστε την Ευγενια…

    19. Ο Σπυρακος ειναι Κεφαλαιο για τη ΝΔ.
      Ξερετε ποσα τρολ δουλευουν γι αυτον;
      Ξερετ ποσα εγινα τα “παιδια του ΚΕΛΠΝΟ”
      1000δες κι ολη μερα αφοδευουν σε ολα τα βρωμοσαιτ κραχτες,
      σαν το αφεντικο τους.

    20. Φταίνε όσοι τον ψηφίζουν και κάνουν αυτόν τον τσαρλατάνο υπουργό. Το λογαριασμό βέβαια τον πληρώνουμε όλοι μαζί…

    21. Οι μ@λ@κες οπως παντα κ οπως σε ολα τα λαμογια της βουλης.Ευχομαι να μην δει ουτε την ψηφο του στις καλπες.Μας καταστρεψατε ρε με αυτους που ψηφισατε γιδια.

    22. Μονο το ντυσιμο της στη φωτο κοστιζει ενα πεντοχιλιαρο και βαλε. Καλα μας κανουνε.

    23. καλα τα λες ολοι βριζανε τον τεως βασιλια και ολα τα πορνοκαναλα με τον συνφχωρεμενο ασχολιοντουσαν ακομα και σημερα λεπτο προς λεπτο λεγανε για τις κινησεις της οικογενειας και κοπαναγανε για το τοτε δημοψηφισμα που εγινε αληθεια γιατι δεν λενε και για το φασιστικο δημοψηφισμα του τσιπρα που το οχι του λαου το εκανε ναι??????????????????????

    24. Όταν βλέπεις άτομα γραφικά και γελοία όπως Αδωνι Γεωργιάδη και Ευγενειας Μανωλιδου σε σύνοδο του wef, αυτό σημαίνει πως έχει παρέλθει σηψη και παρακμή στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ. Όταν βλέπετε Αδωνι στο παγκόσμιο οικονομικό φόρουμ καταλαβαίνετε πως οι νεοταξιτες τα έχουν βρει λίγο σκούρα στην εφαρμογή των σχεδίων τους. Μέχρι λουκάνικα πουλάνε σε καντίνες λίγο ποιο μακρυά και δημοσιογράφοι έχουν κάνει ξεφτίλα πολλούς από δαύτους. Σήμερα έλεγαν πως περίμεναν η Ρωσία να καταρρεύσει σε δύο μήνες μετά τις μαζικές κυρώσεις που είχαν εφαρμοστεί πέρυσι αλλά… διαψευστηκαν λέει!! Χαχαχα, φόρουμ για τον π@υτσο και τον κάθε Αδωνι.

      1. Εδώ βγάζει λόγους εκεί πέρα μέχρι και ο γνωστός, χοντρός,εθνικός πρεζεμπορας.

        1. θα ειναι και ο τσετσενος χασισεμπορας με τον ανηψιο του το γκαρσονι

    25. μα το λεει συνεχεια και δεν λετε να το χωνεψετε. ειναι φιλελε καπιταλιστης. αυτη ειναι η ιδεολογια του. χρημα με καθε τροπο. σου λεει αν ησουν και εσυ ικανος σαν και εμενα (ψευτης, γλυφτης, απατεωνας, σιχαμα) θα πηγαινες οικογενειακως στις αλπεις. δεν σε εμποδιζει κανεις. αν εισαι αχρηστος (τιμιος, δικαιος κλπ) μεχρι τη βαρη για ψητο και πολυ σου ειναι. η κοινωνια ειναι γεματη τετοιους

      1. ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΜΟΝΑΔΙΚΗ

    26. Οι ψωμολυσσες θέλουν και Νταβος. Σε ένα ράντζο σε ένα δωματιάκι κοιμόταν δίπλα στο στούντιο του BLUE SKAI για να προλαβαίνει να κάνει την εκπομπή του και τις διαφημίσεις του και να ο λουστρος μετά της μαντάμ του τωρα και στο Νταβος. Παίζουν και εμφανιζονται παντού από την κηδεία του τέως με πρόσκληση από την οικογένεια του τέως μεχρι τα οικονομικά φόρουμ. Το πόπολο που τους ψηφίζει να ανοίξει τα μάτια του. Αν και πολύ αμφιβάλω.

    27. Εσείς τον ψηφίσατε!
      Καθίστε αναπαυτικά πάνω στο σαμάρι του τηγανοκέφαλοι.

    28. Μας πείραξε…όχι οι 300 που ζούνε σαν βασιλιαδες

    29. Τους άλλους ξένους, ποιος τους πληρώνει;
      Άδωνις και ξερό ψωμί.

      1. καλα σου κανει ρε βλακα, ψηφισε τον παλι να ζει η μουνολιδου βασιλισσα,,,,,,,εκτος αν κονομας και εσυ με τον αδωνισκο, αν κονομας εισαι μαγκας, αν οχι εισαι βλακας.

      2. Γι αυτό απο εδώ και πέρα θα τρως Μπουμπούκο και σκουλήκια. Τάδε αποφάσισε χθες η ΕΕ που το είχε προαποφασισει το κωλοφορουμ.

      3. Σκάσε βλαμμένε, ντροπή της φυλής. Άκου Πελασγός το όρνιο…

    30. αυτό που λέμε, τρώμε και πίνουμε στην υγειά των κοροϊδων…

    31. Ρε τον πουσ@η.
      ωραία γυναίκα σέρνει μαζί του.
      Τωρα θα μου πεις εάν δεν είχε τα 8χιλιαρα και 10χιλιαρα από την πολιτική κάτι άλλο θα έσερνε….

      1. τα 8χιλιαρα και 10χιλιαρα τα δινουν για να εξασφαλιζουν την ανοχη των χαμηλου και μεσαιου βεληνεκους βουλευτων. αυτοι απο ξεπουληματα κονομανε εκατομυρια

        1. ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ Ο ΜΕΣΟΣ ΝΕΟΕΛΛΕΕΙΝΟΦΩΝΟΣ ΠΟΥ ΠΛΕΙΟΨΗΦΕΙ

    32. Κοιτάχτε ύφος τα ”μπουμπούκια”, σα να λένε ”κορόιδα, θα φάμε το καταπέταμα ακόμα”

    33. To Παγκόσμιο Οικονομικό Φόρουμ είναι μία Εγκληματική και Τρομοκρατική Οργάνωση.
      Όποιος έχει σχέση με αυτό πρέπει να συλληφθεί και να κλειστεί στο Γκουαντάναμο.

    34. Εναν διωξαμε χιλιοι μεινανε να τρωνε αλα Τσαουσεσκου! Ας προσεχαμε!
      Κατα τ αλλα το….καλαθι του νοικοκυριου με προιοντα κατοπιν κυβερνητικων υποδειξεων!

    35. Η λαμόγια δεν έχει όρια, πιστεύουν πως είναι οι εκλεκτοί του έθνους συν γυναιξί και τέκνοις.

    36. Θεέ μου κάνε κάτι με τους ασεβείς έχουνε πληθήνει είναι ασυγκράτητοι.

    37. ο Κύριος Γεωργιάδης είναι εξαιρετικά επιτυχημένος έμπορος. Εδώ και δεκαετίες είναι ο μεγαλύτερος Έλληνας σανοπώλης. Ανταγωνισμό δέχεται μόνο από τον Κύριο Ζήκο, τον προδότη της Μακεδονίας…

    38. στον διάολο κάνει ζέστη, πολλή ζέστη

    Comments are closed.