ΤΟ ΕΛΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ! ΒΓΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΤΟΥ ΔΡΟΜΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΚΟΥΚΛΕΣ ΑΓΚΑΛΙΑ (ΒΙΝΤΕΟ & ΦΩΤΟ)

    Κοινοποίηση:
    syntagma

    Συγκέντρωση-διαμαρτυρία καλλιτεχνών στο Σύνταγμα.

    Οι καλλιτέχνες ζητούν στήριξη και κατανόηση από το κράτος λόγω της ζημιάς που έχουν υποστεί από τα μέτρα κατά του κορωνοϊού.

    Στο σημείο ο ρεπόρτερ του ΜΑΚΕΛΕΙΟ Νίκος Τσιαμτσίκας κατέγραψε την διαμαρτυρία λεπτό προς λεπτό!

    Δείτε τις αποκλειστικές εικόνες του ΜΑΚΕΛΕΙΟ:

    Διαμαρτυρία καλλιτεχνών στο Σύνταγμα from Makeleio WebTV on Vimeo.

    1 ok

    2 ok

    3 ok

    4 ok

    6 ok7 ok ok ok

    8 ok

    10 ok

    9 ok ok

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    12 Σχόλια

    1. Μας έχουνε πρήξει όλη μέρα τα βρωμοκάναλα ότι πλήττεται λέει ο πολιτισμός μας. Αν ο πολιτισμός της Ελλάδας είναι οι τραγουδιάρες με τα ξεκ@λα και τα πανάκριβα μεροκάματα των μπουζουκιών και τα ψώνια οι ηθοποιοί που το μόνο που θέλουν είναι να τους δοξάζουν οι ελαφρόμυαλοι και ελαφρόμυαλες ζήτω που καήκαμε.

    2. Αγαπητοί συν Έλληνες και έγκριτοι επαναστάτες του πληκτρολογίου, θέλω απλά και ταπεινά να σας πληροφορήσω πως όταν ακούτε «Διαμαρτυρία καλλιτεχνών στο Σύνταγμα» σημαίνει πως εκεί ήταν οι ηθοποιοί ή οι τραγουδιστές ΤΟΥ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ και όχι οι δέκα καβαλημένες στα καλάμια φίρμες που τα παίρνουν χοντρά.
      Εκεί λοιπόν στους καλλιτέχνες, (που οι περισσότεροι λέτε πως δεν προσφέρουν τίποτα και στα τσακίδια όλοι τους) ήταν τα άτομα του ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΟΥ, οι κουκλοπαίχτες, οι καραγκιοζοπαίχτες (που προσπαθούν με το τίποτα να κρατήσουν την παράδοση) οι οργανοπαίχτες (μουσικοί) οι ηχολήπτες, οι οπερατέρ, οι σκηνογράφοι, όλα τα επαγγέλματα της τηλεοράσεως, του θεάτρου, του κινηματογράφου και των συναυλιών και όλα τα συναφή….
      Για αυτό λοιπόν, πριν γράψετε τις κακίες σας, καλό θα ήταν να βουτάτε την γλώσσα σας πρώτα στο μυαλό, ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΤΕ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΟΙ ΕΚΑΣΤΟΤΕ ΚΥΒΕΡΝΟΝΤΕΣ ΖΗΤΟΥΝ δηλαδή σε απλά Ελληνικά σημαίνει πως θέλουν την ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΗ ΤΑΞΗ ΝΑ ΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΤΗΣ ΑΛΛΗΣ, ΩΣΤΕ ΑΥΤΟΙ ΝΑ ΒΓΑΖΟΥΝ ΕΞΩ ΤΗΝ ΟΥΡΑ ΤΟΥΣ ! ! !
      Και μην ξεχνάτε πως ο Λαός μας λέει: Αν πάρει φωτιά το σπίτι του γείτονα ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ, ΓΡΗΓΟΡΑ ΘΑ ΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΟΥ…..
      β. τεζαρης
      ϶ϵλληνας ψηφοφόρος, βαναύσως φορολογούμενος και 365 ημέρες τον χρόνο, όμηρος των καθεστώτων των Αθηνών ! ! !

    3. Η τέχνη επιτρέπει στον καλλιτέχνη να εκφραστεί μέσω του έργου του. Η τέχνη είναι εχθρός για την καταπίεση, γι’ αυτό και τα δικτατορικά καθεστώτα τυπου ΝΤΠ θέλουν να την αφανισουν.Η καταπίεση της εκφρασης οδηγεί τους ανθρώπους στην απομόνωση κάνοντας τους υποχείρια τους.
      Οι Αρχαίοι Έλληνες και ειδικά οι Αθηναίοι
      είχαν αναγάγει την τέχνη σε ΜΟΡΦΩΤΙΚΟ
      ΙΔΕΩΔΕΣ .
      Η τέχνη δεν είναι ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ειναι ΑΝΑΓΚΗ.
      Υ.Γ.Οταν λέμε τέχνη δεν εννοούμε τις/τους
      ΣΑΤΑΝΙΣΤΕΣ της παγκόσμιας και εγχώριας
      Show buisness,με τα ανεγκεφαλα show, Reality,στα οποια παρελαύνουν,ξεκωλα,gay,και λεσβίες.

    4. Καλλιτέχνες ήταν οι παλιοί ηθοποιοί. Σήμερα οι περισσότεροι είναι για τα μπάζα. Κοιτάνε μόνο την προβολή τους τα καβαλημένα καλάμια. Στα τσακίδια όλοι τους. Δεν προσφέρουν τίποτα .

    5. Καραντίνα 2.0 πότε; Γίδια πετάμε όλους τους κόπους μας στα σκουπίδια…

    6. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ. ΕΧΩ ΓΝΩΣΤΟ ΜΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΙΣΤΗ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΣΤΟ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟ. ΠΑΝΕ ΝΑ ΣΚΟΤΩΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΕΥΤΟΙΟ ΤΟΥΣ.

      1. Αναφερομαι στην συγκεκριμενη κλικα που κανει κουμαντο στον χωρο της τεχνης. Εννοειται οτι υπαρχουν σοβαροι καλλιτεχνες οπως αναφερει και ο ουστ απο κατω. Ο παλιος ελληνικος κινηματογραφος ειχε πολλους πατριωτες ηθοποιους. Σιγουρα υπαρχουν και σημερα, αλλα τους ”τρωνε’ τα νεοταξικα σουργελα. Δεν ειναι καν ηθοποιοι, ΜΚΟ παιζουν πισω απο το θεατρο και τρωνε καλα!

    7. Να πάνε να γ@μηθουνε οι καλλιτέχνες της π@υτσας. Καμμια σχέση δεν έχουν αυτά τα σουργελα με τους μεγάλους Έλληνες καλλιτέχνες που έγραψαν ιστορία σε όλο τον κόσμο. Αυτά είναι νεοταξιτικα καρναβάλια.

    8. Δεν πειραζει. Καλη σκατοφαρα ο κλαδος σας. Οταν ανεβαζατε παραστασεις με τον Ιησου γκευ και διαφορα κωλο”προοδευτικα” μηνυματα των λοατκι ηταν καλα. Τιμωρια. Φατε σκατα τωρα, αναρχο απλυτα. Εχετε γαμησει το ”θεατρο” στην ελλαδα με τις προοδευτικες μαλακιες σας.

    Comments are closed.