ΤΟ ΓΚΟΛΦ ΤΗΣ ΓΛΥΦΑΔΑΣ ΑΝΟΙΧΤΟ, ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΚΛΕΙΣΤΕΣ! ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΚΥΡΙΟΙ “ΕΙΔΙΚΟΙ”; ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΠΛΟΥΤΟΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΑ ΜΠΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΓΚΟΛΦ (Βίντεο)

    Κοινοποίηση:
    paidiki xara

    Πολλές είναι οι απορίες που δημιουργούνται από τους χειρισμούς της κυβέρνησης για την… προφύλαξή μας από τον κορωνοϊό. Μία από αυτές είναι και αυτή που γεννάται όταν βλέπεις νεόπλουτους να παίζουν γκολφ την ώρα που μικρά παιδιά είναι κλειδαμπαρωμένα στο σπίτι και… κουτουλάνε τους τοίχους!

    Πώς γίνετε κύριοι “ειδικοί” και κύριοι της κυβέρνησης να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΥΤΑΙ να παίξουν τα παιδιά στην παιδική χαρά και κάποιοι άλλοι να μπορούν να παίζουν γκολφ στη Γλυφάδα;

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    16 Σχόλια

    1. Το ψάρεμα και το κυνήγι τι είναι ΡΕΕΕΕΕΕ???????
      ΟΜΑΔΙΚΌ?

      .
      ΡΕ ΟΥΣΤ ΤΡΟΛΑΚΙ…..

      .

    2. Στα γήπεδα έχουν κόψει τα κάγκελα και μπαίνουν.. Καλά κάνουν αλλά μην λέτε ότι θέλετε.. κυκλοφόρησε πρώτα και μετά να λέτε..

      1. Το γκολφ της Γλυφάδας δεν είναι μπασκέτες:Πάει όποιος θέλει,καβαλάει τα σύρματα και παίζει!Δεν είναι για το λαό,χρειάζεται ειδικός εξοπλισμός και ένδυση και-υποθέτω-θα υπάρχει και εισφορά-συνδρομή…

    3. ΚΑΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΩΡΟ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ , ΕΙΝΑΙ ΑΤΟΜΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ ΤΗΝ ΚΟΥΛΑ , ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΕΒΡΑΙΑ ΔΕΝ ΤΟΥ ΚΑΘΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΕΚΣΠΕΡΜΑΤΩΝΕΙ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΜΟΥΤΡΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩΝΤΑΣ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΣΑΝ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ

    4. Στα ΜΜΜ στα στουντιο των ΜΜΕ σε λαθροδομες και στους ρομα ειπαμε δεν κολλαει.
      Η δημοκρατια νικησε. Καλοχωνευτος ο Μητσοτακης αλλα 2,5 χρονια μουχαχαχαχα.

    5. Εντάξει δεν είναι ακριβώς έτσι. Όλα τα ατομικά αθλήματα επιτρέπονται. Και η σκοποβολή και η τοξοβολία και το τένις. Αθλήματα που δεν υπάρχουν ομάδες (ποδόσφαιρο, μπάσκετ κλπ) που να υπάρχει έντονη σωματική επαφή.

      1. το κυνήγι και το ψάρεμα είναι ομαδιά ή ατομικά ή ό,τι του φανεί του λωλοστεφανή

        1. Μιλάμε για αθλήματα.
          Είναι πολλά τα παράλογα. Τα καταστήματα επισκευής παπουτσιών είναι ανοιχτά ενώ τα ανθοπωλεία κλειστά λες και στα δεύτερα κάνουν ουρές απ’ έξω για να αγοράσουν λουλούδια.

    6. ΤΙ ΚΛΕΙΔΑΜΠΑΡΩΜΕΝΑ?? ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙΤΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΕΞΩ?? ΡΕ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΟΔΗΛΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΤΑ ΠΑΡΚΑ!! ΠΑΝΤΟΥ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ. ΚΑΡΑΝΤΙΝΑ?? 10 ΦΟΡΕΣ ΤΟ 6 ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΞΩ ΟΣΟ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΩΡΕΣ ΩΡΕΣ ΓΡΑΦΕΤΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.

      1. κοφτο ρε μιασμα πια με τις μαλακιες σου αηδια καταντησες φροκαλο

      2. ΤΑ ΠΑΡΚΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΜΑΤΑ ΑΛΛΑ ΟΙ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΧΑΡΕΣ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΥΣ…ΚΑΙ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΣ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΣΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΘΑ ΦΑΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1000ΑΡΙΚΟ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑΚΙΑ ΜΠΑΣΚΕΤ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΔΩΜΕΝΑ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΜΕΣΑ ΤΑ ΛΑΘΡΟΠΙΘΗΚΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ…ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΔΩ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΘΗΝΑ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΕΓΩ

        1. Εγω τους γραφω στ’@@@ιδια μου…και παω την κορουλα μου παιδικη χαρα.
          Δε θα χαζεψω εγω το παιδι μου γιατι το θελει το φαντασμα η Παγωνη και το βαμπιρ ο Συψας.

      3. Εδώ προχθές έβρεχε τόσο πολύ και κάτι παιδιά δημοτικού παίζανε κάτω από τα μπαλκόνια στην γειτονιά μου.Δεν τα σταματάει τίποτα ούτε ο καιρός.Οι γονείς πετάνε χαρταετό και η κυβέρνηση.

        1. ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝΕ ΚΑΙ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ…ΤΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΟΥ ΕΣΕΝΑ???

    7. ΟΣΟ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΜΕ ΜΠΕΕΕΕΕ ΥΠΑΚΟΥΑ ΑΥΤΑ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝΕ

    Comments are closed.