ΤΟ ΑΝΑΜΕΝΟΜΕΝΟ ΓΙΝΕΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ – ΚΛΕΙΝΕΙ ΤΗ ΣΤΡΟΦΙΓΓΑ ΑΠΟ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΦΙΝΛΑΝΔΙΑ Η ΡΩΣΙΑ – ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ ΤΕΛΟΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕ Η GASUM

    Κοινοποίηση:
    φυσικο αεριο

    Η ρωσική Gazprom ενημέρωσε τη Φινλανδία πως θα σταματήσει τη ροή φυσικού αερίου από το πρωί του Σαββάτου (αύριο), ανακοίνωσε σήμερα η φινλανδική κρατική εταιρία Gasum.

    Η Gasum αρνήθηκε να πληρώσει την Gazprom Export σε ρούβλια όπως είχε ζητήσει η Ρωσία από τις ευρωπαϊκές χώρες.

    “Είναι πολύ λυπηρό που οι προμήθειες φυσικού αερίου βάσει του συμβολαίου προμήθειάς μας θα σταματήσουν τώρα”, ανέφερε σε ανακοίνωση ο διευθύνων σύμβουλος της Gasum, Μίκα Βιλγιάνεν.

    “Ωστόσο, προετοιμαζόμασταν σχολαστικά για αυτή την κατάσταση και προνοήσαμε προκειμένου να μην υπάρξουν διακοπές στο δίκτυο μεταφοράς αερίου, θα μπορέσουμε να εφοδιάσουμε όλους τους πελάτες μας με αέριο τους ερχόμενους μήνες”, είπε.

    Η διακοπή προγραμματίζεται να λάβει χώρα στις 04:00 (ώρα Γκρίνουιτς, 07:00 ώρα Ελλάδας) της 21ης Μαΐου.

    Η Gasum δήλωσε πως θα συνεχίσει να παρέχει αέριο στους Φινλανδούς καταναλωτές από άλλες πηγές μέσω του αγωγού Balticonnector που συνδέει τη Φινλανδία με την Εσθονία.

    Η Gasum είχε προειδοποιήσει προχθές, Τετάρτη, πως η Ρωσία μπορεί να διέκοπτε την παροχή αερίου λόγω της διαμάχης για την πληρωμή σε ρούβλια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    5 Σχόλια

    1. Το ρήμα πεινάω το ξέρατε καλά ,τόσα χρόνια με κουμμουνισμο. Το ρήμα ξαναπειναω θα το δείτε τώρα. Να δω σε ποιους θα πουλάτε καύσιμα σε λίγο καιρό… Στην Ινδία; Να σας πληρώνουν σε ρουπίες; Το έκαψες Βλάντ,την τύχη του Τσαουσέσκου θα έχεις.

      1. Τα πάντα έχει η Ρωσία ρε βλακα από τι θα πείναση? Τα πάντα καλλιέργει ενώ εμείς το 95% εισαγωγες κάνουμε αντε ρε στοκε!

      2. ΑΥΤΟΙ ΕΧΟΥΝ ΖΗΣΕΙ ΤΗΝ ΠΕΙΝΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΝ, ΕΣΥ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΙ ΕΙΠΑΝ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ ΑΡΤΟΠΟΙΩΝ«Έχουμε επάρκεια στα σιτηρά μέχρι τον Ιούλιο – Τα χειρότερα είναι μπροστά μας» Ο ΓΚΟΥΤΙΕΡΕΣ «Ανησυχώ για παγκόσμιο εκτεταμένο λιμό λόγω του πολέμου στην Ουκρανία»,
        Η ΤΡΑΠΕΖΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ «ΕΡΧΟΝΤΑΙ TΡΟΜΑΚΤΙΚΕΣ ΕΛΛΕΙΨΕΙΣ ΣΤΑ ΤΡΟΦΙΜΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ»,
        ΤΟ ΔΝΤ «Ο πληθωρισμός θα είναι μόνιμος»!,
        ΤΟ BLOOMBERG «Αναμένονται εκτεταμένα blackouts στις ΗΠΑ λόγω ελλείψεων άνθρακα και ξηρασίας» ΜΠΑΙΝΤΕΝ Εφιαλτική η έλλειψη βρεφικού γάλακτος στις ΗΠΑ
        ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΤΟΝ… ΕΠΟΜΕΝΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΡΕΥΜΑΤΟΣ;;; ΒΕΝΖΙΝΗ ΣΤΑ 3,20 ΤΟ ΛΙΤΡΟ…
        ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΑ ΔΕΚΑΠΕΝΘΗΜΕΡΟ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΔΕΙΣ ΠΟΣΟ ΘΑ ΕΚΤΟΞΕΥΤΟΥΝ Ο Λ Α ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΝΝΟΩ ΜΟΝΟ ΤΗΣ ΣΙΤΙΣΗΣ… ΗΔΗ ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΜΕΤΑΣΧΗΜΑΤΙΣΤΑΚΙ 2Χ12 2Α ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΖΕ 9 ΕΥΡΩ ΠΗΓΕ ΣΤΑ 16,50! ΘΑ ΔΙΝΕΙΣ ΤΡΙΑΝΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ!

    2. ΡΕ ΧΤΥΠΑ ΤΟΥΣ ΜΕ ΠΥΡΗΝΙΚΑ ΛΕΜΕ

      1. Όταν έγινε το Τσερνομπίλ στην Ουκρανία,το πυρηνικό νέφος ήρθε και κάθησε επάνω στην Ελλάδα . Η αγροτική παραγωγή μας καταστράφηκε. Ο κόσμος έτρεχε πανικόβλητος στα super market. Οι κτηνοτρόφοι πτηνοτροφοι καταστράφηκαν. Και το χειρότερο, έγιναν 5000 εκτρώσεις στην Ελλάδα!!! Χάθηκε μια ολόκληρη γενιά…και ο καρκίνος θερίζει ακομα από αυτό το συμβάν. Πριν αρχίσεις να λες βλακείες,ρωτά κανέναν παλαιότερο.

    Comments are closed.