ΤΟΥΣ ΠΙΑΣΑΜΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ!! ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ “ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ” Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΥΝΑΝΕ ΤΟ… ΜΑΝΤΗΛΙ ΚΙΟΛΑΣ – ΠΟΙΟΙ ΦΡΑΚΤΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ; ΣΟΥΡΩΤΗΡΙ Ο ΕΒΡΟΣ ΜΕ ΕΝΤΟΛΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ… ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΘΕΙ Ο “ΦΙΛΟΣ” ΕΡΝΤΟΓΑΝ

    Κοινοποίηση:
    βδφφδβφβ

    Ήταν κοινό μυστικό, πλέον έχετε και το ντοκουμέντο! Όπως θα δείτε παρακάτω στο αποκλειστικό ρεπορτάζ του Κώστα Θεοχαρίδη,  ο τουρκικός στρατός οδηγεί μέχρι τις όχθες του Έβρου τους λ@θραίους για να περάσουν απέναντι στη Ελλάδ. Πρόκειται για την απόλυτη εργαλειοποίηση του μεταναστευτικού, μόνο που σε αυτήν την περίπτωση όλα γίνονται με την υπογραφή Μητσοτάκη διότι πάνω απ’ όλα δεν πρέπει να δυσαρεστήσουμε τον νέο μας “φίλο” τον Ερντογάν.

    Δείτε τα βίντεο και κλάψτε τα χρήματά σας που χρησιμοποιήθηκαν για έναν φράκτη  που τελικά για το μόνο που χρησιμεύει είναι για τις φιέστες του Μητσοτάκη:

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    6 Σχόλια

    1. Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΟΥΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΛΕΥΡΑ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΠΕΡΙΠΟΛΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΠΑΡΑΛΑΒΗΣ ΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΝΔΟΧΩΡΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΠΡΟΣΧΗΜΑΤΑ – ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΗΕ.

    2. Αυτός που τραβά το βίντεο και της φωτογραφίες ,,, πιθανόν να είναι και αυτός που θα τους παραλάβει απέναντι ,,, τυχαία κανένας για κανένα λόγο δεν είναι εκεί, άμεσα θα πρέπει να κινηθούν αυταπάγγελτα.

    3. ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΡΑΤΙΩΤΕΣ “ΣΥΝΟΔΕΥΟΥΝ” Λ@ΘΡΑΙΟΥΣ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ ΟΧΘΕΣ ΤΟΥ ΕΒΡΟΥ ΚΑΙ
      Μετά τους παραλαμβάνουν οι δικοί μας
      Και τους συνοδεύουν μέχρι την Αθήνα!
      Λες και είναι συνεννοημένοι

    Comments are closed.