ΤΟΥΡΚΙΚΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΑΙΓΑΙΟ: ΤΟ “ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ” ΠΡΟΒΛΕΠΕΙ ΤΟ 2030 ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΥΠΕΡΟΧΗ!

  Κοινοποίηση:
  αιγαιο

  Το Αιγαίο, αλλά και τα εξοπλιστικά προγράμματα της χώρας μας, αποτελούν ένα πολύ μεγάλο θέμα για τουρκικά ΜΜΕ. Δημοσιεύματα και ρεπορτάζ στην Τουρκία τονίζουν ότι η Αθήνα εξοπλίζεται, δημιουργώντας πρόβλημα για την Άγκυρα στο Αιγαίο.

  «H κατάσταση στο Αιγαίο και οι ελληνοτουρκικές σχέσεις έχουν και μια στρατιωτική διάσταση, διότι από τη μια πλευρά υπάρχει το αίτημα της Τουρκίας για F-16 και από την άλλη το αίτημα της Ελλάδας για τα F-35» αναφέρει παρουσιάστρια του Haberturk. Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό αναλυτές σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αλλαγή ισορροπίας στο Αιγαίο, λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας μας.

  Κάποιοι μάλιστα εκτιμούν ότι το 2030 είναι πιθανόν στο Αιγαίο να υπερέχει η Ελλάδα. Χαρακτηριστικά είναι άλλωστε τα όσα είπε ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Ναΐμ Μπαμπουρόγλου, κάνοντας μια ανάλυση σε τηλεοπτική εκπομπή.

  «Όταν θα φτάνουμε το 2030 θα υπάρχει μια Ελλάδα που θα διαθέτει και F-35. Όπως η Ελλάδα θα διαθέτει και τα μαχητικά Rafale 4.5 γενιάς καθώς ξέρετε τα F-35 είναι της γενιάς. Επίσης η Ελλάδα θα διαθέτει και F-16 με εξελιγμένα συστήματα. Όλα αυτά μέχρι το 2030» είπε ο καθηγητής πολιτικών επιστημών Ναΐμ Μπαμπουρόγλου. «Το χειρότερο σενάριο για την Τουρκία απέναντι στην Ελλάδα προβλέπει πως η Τουρκία δεν θα έχει καταφέρει να εκσυγχρονίσει τα F-16, δεν θα έχει ολοκληρώσει το πρόγραμμα του εθνικού μαχητικού και να μην έχει βρει λύση και απάντηση στα Rafale που είναι 4.5 γενιάς», προσθέτει.

   

  ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

  6 Σχόλια

  1. Τό 2030 δέν θά υπάρχη Τουρκία: μόλις φύγη ο Ερντογάν, οι επόμενοι θά μάς κάνουν ντού καί θά τούς αφανίση η Ρωσσία, τό έχουν πεί οι γεροντάδες, θά ξεχαστή ακόμα καί τό όνομα τής Τουρκίας.

  2. ο τουρκος εξοπλιζεται διοτι ΚΑΤΑΝΟΕΙ οτι βρησκεται στο στοχαστρο ΑΥΤΩΝ που μπορουν τον ΣΤΟΧΕΥΣΟΥΝ. στην κυριολεξια ταχουν κανει πανω τους.ΤΟΥΣ εχουν λοκαρει και μενει η εντολη για να αρχισουν ΤΑ ΟΡΓΑΝΑ. ΡΕ τουρκο προσεχε. η δουλεια σου ειναι να ΕΚΤΕΛΕΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ και ΜΟΝΟΝ.μην περνουν τα μυαλα σου ΑΕΡΑ. ΠΟΥ ΠΑΣ ΡΕ ΚΑΡΑΜΗΤΡΟ???

  3. Υπεροχή στα χαρτιά.Αν δεν εχεις πολιτικη βουληση και κοτσια να τα χρησιμοποιησεις και ιπταμενους δισκους να παρεις αχρηστοι θα ειναι….

  4. Και ποιος θα χρησιμοποιεί αυτά τα όπλα ρε παιδιά; Οι στρατιωτικοί πλέον δεν μπορούν να πάρουν τα πόδια τους λόγο προβλημάτων καρδιάς από το μπόλι. Από καρδιολόγο σε καρδιολόγο τρέχουν.
   Ενώ έχουν μπολιάσει και τα παιδιά τους.

   1. Ενώ οι τουρκαλαδες που έπιναν κολόνες με τσάι νομίζεις είναι καλύτερα???Άσε που κάναν και το κινεζομπολ και ι είναι ακόμα πιο χαλια

  5. “”Αξίζει να σημειωθεί ότι εδώ και καιρό αναλυτές σε τουρκικά ΜΜΕ κάνουν λόγο για αλλαγή ισορροπίας στο Αιγαίο, λόγω των εξοπλιστικών προγραμμάτων της χώρας μας. Κάποιοι μάλιστα εκτιμούν ότι το 2030 είναι πιθα-νόν στο Αιγαίο να υπερέχει η Ελλάδα.”” *ελλαδιστανικη *προεκλογικη* *εσωτερικη* *καταναλωση* 💨💨💨👏👏👏

  Leave a Response