“ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΣΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΣΚΑΨΑ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ” – ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΡΕΑΤΕΜΠΟΡΟΣ ΠΟΥ ΣΚΟΤΩΣΕ ΤΟΝ ΓΡΑΙΚΟ – ΕΒΓΑΙΝΕ ΣΤΗ ΝΙΚΟΛΟΥΛΗ ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΑΙΖΕ ΑΝΗΞΕΡΟΣ [ΦΩΤΟ + ΒΙΝΤΕΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ]

    Κοινοποίηση:
    KAMMENO1_TEL

    Εξιχνιάστηκε η πολύκροτη υπόθεση δολοφονίας του Δημήτρη Γραικού στη Θεσσαλονίκη.

    Η είδηση έπεσε σαν βόμβα το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου όταν η Αγγελική Νικολούλη μέσω της ιστοσελίδας anikolouli.gr, πρώτη αποκάλυψε το έγκλημα. Ο Δημήτρης Γραικός βρέθηκε θαμμένος με το αυτοκίνητο του σε κτηνοτροφική μονάδα ατόμου που φέρεται να ομολόγησε τη δολοφονία του.

    Δείτε επίσης: Ξέσπασε η χήρα Γραικού: «Κάποιοι κακόβουλοι με θεωρούσαν ύποπτη για τον φόνο»

    Σύμφωνα με διασταυρωμένες πηγές της εκπομπής, ο έμπορος με τον οποίο είχε την τελευταία συναλλαγή, ομολόγησε πως τον σκότωσε και τον έθαψε στη μονάδα του. Σε άλλο σημείο του ίδιου χώρου, έθαψε και το αγροτικό του αυτοκίνητο.

    Ειδική μονάδα επιστημόνων του Πολυτεχνείου Θεσσαλονίκης συμμετείχε στην επιχείρηση με τεχνικό εξοπλισμό και ειδικό ανιχνευτή μετάλλων. Κατά την διάρκεια της έρευνας χτύπησε σήμα ο ανιχνευτής και αμέσως αποφασίστηκε να σκαφτεί ο χώρος.  Όταν ήρθε στο φως το μακάβριο εύρημα, ο έμπορος ομολόγησε το φρικτό έγκλημα για λόγους οικονομικούς.

    Οι αστυνομικοί με ειδικό συνεργείο ξέθαψαν αργά το απόγευμα της Πέμπτης 30 Μαΐου, το αυτοκίνητο και ότι απέμεινε από τον άτυχο Γραικό.

    Ο καθ΄ομολογίαν δολοφόνος του είπε πως μετά τα σφαγεία ο Γραικός τον ακολούθησε στη μονάδα του, διαπληκτίστηκαν, τον σκότωσε και τον εξαφάνισε!

    Το ΜΑΚΕΛΕΙΟ αποκαλύπτει το πρόσωπο του ανθρώπου που ομολόγησε το φονικό. Είχε εμφανιστεί κατ’ επανάληψη στην εκπομπή της Αγγελικής Νικολούλη και αρνιόταν ότι είχε οποιαδήποτε ανάμειξη με το θέμα. Μάλιστα, είχε εκφράσει την ελπίδα ο άτυχος κτηνοτρόφος να βρεθεί σύντομα ώστε να… σταματήσουν οι αστυνομικοί να τον ταλαιπωρούν με τις συνεχείς καταθέσεις.

    Δείτε τον έμπορο Δ.Δ σε στιγμιότυπο από τη συνέντευξή του στην εκπομπή ΦΩΣ ΣΤΟ ΤΟΥΝΕΛ τον Νοέμβριο του 2016 σε ρεπόρτερ της εκπομπής. Τον περασμένο Ιανουάριο είχε δώσει συνέντευξη στην ίδια την Α. Νικολούλη αλλά είχε ζητήσει από τη δημοσιογράφο να καλυφτεί το πρόσωπό του.

    dimu1

    Στο παρακάτω βίντεο μπορείτε να δείτε όλη την εκπομπή της 18ης Νοεμβρίου 2016, στην οποία μίλησε ο κρεατέμπορος. Δείτε τον από το 28:39 έως το 29:09:

     

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    9 Σχόλια

    1. Πάλι καλά που δεν τον έκανε σνακ των 2 ευρώ το κιλό στα σουπερ μαρκετ. Πάντως καλό εργαλείο και η γυναίκα και η κόρη. Πέρναγε καλά ο συγχωρεμένος

      1. ΕΛΑ ΑΠΟ ΔΗΛΙΓΙΑΝΝΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΑΣΑΛΙΩΤΑ ΤΟ ΑΒΡΑΑΜ ΛΙΝΚΟΛΝ

        1. ΕΙΠΕ Ο ΣΠΕΥΣΕ, ΠΟΥ ΚΛΕΙΔΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΑ ΤΡΕΛΑ ΑΓΟΡΙΑ ……. ΧΑΧΑΧΑΧΑ Α ΡΕ ΛΟΥΓΚΡΕΣ ΧΑΥΓΗΤΕΣ… ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ

          1. ΤΑ ΠΟΥΣΤΑΡΙΑ ΝΑ ΤΑ ΨΑΞΕΙΣ ΦΙΛΕ ΣΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΟΘΟΛΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΙΚΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ.ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΩΜΑΛΟΙ,ΟΜΟΦΥΛΟΦΥΛΟΙ,ΚΩΛΟΛΑΓΝΟΙ,ΙΣΛΑΜΟΛΑΓΝΟΙ ΚΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΚΟ ΣΥΝΑΠΑΝΤΗΜΑ ΠΟΥ ΕΞΕΥΤΕΛΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ, ΤΗΝ ΕΝΤΙΜΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ…

        2. για κολομπαράδες καλοι είστε , για άντρες χμμμμμμμμμ!!!!!!!

      2. ΜΕΓΑΛΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΑΡΕ.ΤΟΥΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΣΤΗΝ ΜΑΡΦΙΝ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΡΩΒΙΚΩΝΑ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΤΟΥ ΑΝΤΙΦΑ,ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΣ ΣΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΘΩΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΝΕΚΡΟΥΣ ΤΟΥ 1946 ΕΩΣ 1949 ΚΑΙ ΑΥΤΕΣ ΧΡΥΣΑΥΓΟΠΟΥΛΑ ΤΙΣ ΕΚΑΝΑΝ?

    Comments are closed.