ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΤΟΝΗΣΑΝ!!!! ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΕΚΡΟΣ Ο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΣ ΕΠΙΚΡΙΤΗΣ ΤΩΝ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΩΝ ΜΕΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΟΡΟΝΟΙΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙΑΚΗΣ “ΓΕΝΝΗΣΗΣ” ΤΟΥ ΙΟΥ – ΜΥΣΤΗΡΙΟ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΘΑΝΑΤΟΥ ΤΟΥ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ “ΘΑΨΙΜΟ” ΤΗΣ ΕΙΔΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΜΕ

    Κοινοποίηση:
    luc_montagnier_beatty_lecture

    Ένας σφοδρός επικριτής των χειρισμών των κυβερνήσεων στο θέμα του κορωνοϊού και υποστηρικτής της εργαστηριακής «γέννησης» του ιού
    Το γαλλικό περιοδικό FranceSoir ανακοίνωσε τον θάνατο του βραβευμένου με Νόμπελ ιολόγου και βιολόγου Luc Montagnier, αλλά περιέργως η είδηση αυτή δεν έχει αναφερθεί σε άλλο μέσο, πέραν κάποιων (στην Ιταλία) που την αναπαράγουν.

    «Ο καθηγητής Luc Montagnier, βραβευμένος με Νόμπελ Ιατρικής το 2008, πέθανε ειρηνικά στις 8 Φεβρουαρίου 2022 στο Αμερικανικό Νοσοκομείο στο Neuilly-sur-Seine παρουσία των παιδιών του», έγραψε μεταξύ άλλων το περιοδικό.

    Πράγμα εξαιρετικά περίεργο για τον θάνατο ενός νομπελίστα. Εκτός αν οι πληροφορίες του γαλλικού μέσου είναι εσφαλμένες.

    Ο Montagnier υπήρξε σφοδρός επικριτής των χειρισμών των κυβερνήσεων στο θέμα του κορωνοϊού, κάνοντας πολλές φορές λόγο για «υγειονομική δικτατορία». Καταφερόταν συχνά εναντίον των εμβολίων κατά του covid και κυρίως εναντίον των παιδικών εμβολιασμών («έγκλημα» είχε πει ενδεικτικά…), χαρακτηρίζοντάς τα «περιττά, επικίνδυνα και αναποτελεσματικά», ενώ για το εμβολιαστικό πάσο είχε σχολιάσει ότι αφορά μόνο το μάρκετινγκ.

    Το 2020, ο Montagnier υποστήριξε ότι ο SARS-CoV-2 κατασκευάστηκε από τον άνθρωπο σε εργαστήριο και ότι μπορεί να ήταν το αποτέλεσμα μιας προσπάθειας δημιουργίας εμβολίου για το HIV/AIDS.

    «Αντιμέτωποι με την απαίσια σιωπή των μέσων ενημέρωσης και της πολιτικής τάξης μετά την εξαφάνιση του καθηγητή Montagnier, βραυεμβένου με Νόμπελ Ιατρικής τα @france_soir και @BonsensOrg ζητούν μια ημέρα εθνικού πένθους στη μνήμη αυτού του μεγάλου Γάλλου επιστήμονα διεθνούς φήμης», ανήρτησε το γαλλικό περιοδικό στο twitter το βράδυ της Τετάρτης.

    Ο Luc Montagnier διετέλεσε ομότιμος διευθυντής έρευνας στο CNRS, καθηγητής στο Ινστιτούτο Παστέρ, διευθυντής του Κέντρου Μοριακής και Κυτταρικής Βιολογίας στο Queens College του City University της Νέας Υόρκης, διευθυντής ερευνητικού ινστιτούτου στο Πανεπιστήμιο Jiao-tong της Σαγκάης. Υποστήριξε την Ακαδημία Επιστημών καθώς και την Εθνική Ακαδημία Ιατρικής μέσω της έρευνάς του για πολλά χρόνια.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. ακριβώς τον αυτοκτόνησαν;Αφού λέει “πέθανε σε νοσοκομείο παρουσία των παιδιων του “. Τομεχετε ξεφτιλισεο με τις παπατζες για τα κλικ.

    2. Μόκο τά ελληνικά ΜΜΕ γιά τόν διακεκριμένο Νομπελιστα . Ευτυχώς υπάρχει καί τό Μακελειό !

    3. Μιά απορία, το θάνατο του Τράγκα, τον αποδέχτηκε η γυναίκα του και οι γιοί του, τόσο απλά;;;; Δυσπιστεί όλος ο κόσμος, αυτοί;

    4. γιατι να τον αυτοκτονησουν? μονο οι ακροδεξιοι τον πιστευαν

      1. Ναι ..τι να κανουμε…εφοσον υπαρχουν χαπατα σαν και σενα που πιστευουν λαμογια τυπου Βασιλακοπουλου, ασε εμας να πιστευουμε τον Νομπελίστα..

    5. καλό παράδεισο να έχει ο αγωνιστής της ελευθερίας!! μας άνοιξε τα μάτια με τις γνώσεις του

    6. Μιλαμε για ανθρωπο 90ετων , πατε καλα ρε οτι και να γινοταν θα πεθαινε καποια στιγμη

    7. Σιγα μην τον αφηνανε ζωντανο τον κοντραδορο του συστηματος! Μακρον τον παιρνεις απο κωλο μπινε! Enjoy your happiness με την transexual κωλογρια σου!

    8. Ένα μεγάλο ευχαριστώ στον άνθρωπο που δεν μάσησε που δεν φοβήθηκε και είπε την αλήθεια…..

    9. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΑΦΗΝΑΝΑΙ ΟΙ ΠΑΝΙΣΧΥΡΕΣ ΕΒΡΑΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ ΦΑΡΜΑΚΟΒΙΟΜΗΧΑΝΙΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ………..ΤΣΑΚΑ ΤΣΑΚΑ ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΙ ΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ……

      1. Ορθογραφία μαθε ξερολα και ασε τα πως και τι…χαχαχα

    10. Πάντως αν είχε κάποιο πρόβλημα υγείας λόγω ηλικίας μπορεί να του έδωσαν κάτι και να τον καθάρισαν όπως τον Τράγκα. Το αποκορύφωμα ήταν η τελευταία δήλωση του: οποίος έκανε τη τρίτη δόση ας κάνει μια εξέταση για AIDS.

    11. Sucharid Bachdi ……. έχε λίγο το νού σου………….

    12. Οι καταρρευσιολόγοι διακηρύσσουν ότι oι μάζες θα περιπέσουν σε …άγριες καταστάσεις, λόγω περιβαλλοντικής μόλυνσης που θα επιφέρει τρομακτικές φυσικές καταστροφές και καταναγκαστικό αποπληθυσμό, επιστρέφοντας στην προ-βιομηχανική εποχή. Κατά συνέπειαν οργανώσεις που θεωρούν τον άνθρωπο καταστροφέα του πλανήτη, συμπορεύονται με την Ατζέντα 2030 του ΟΗΕ και τον διανθρωπισμό, είτε ανήκουν στη Δύση, είτε στην Ανατολή.

      1. Στα πλαίσια του Καπιταλισμού αυτό που περιγράφεις είναι αναπόφευκτο. Βασική επιστήμη.
        Ο μόνος τρόπος να αντιμετωπιστεί και να προστατευτούν ισάξια όλοι οι πληθυσμοί από τον αφανισμό είναι ο παγκόσμιος Κομμουνισμός. Κάτσε κάτω κι αρχισε να διαβάζεις Μαρξ και Λενιν, μπας και βάλεις μυαλό.

        1. Καλά όλα αυτά κομμουνιστή της κακιάς ώρας αλλά όταν κατάπιατε αμάσητη την απάτη των καπιταλιστών με τα φονικά 💉και ακούσατε ότι διέταξε ο Κουτσού και μπολιαστήκατε μαζικά ποιος θα μείνει σε λίγο καιρό για να ξεκινήσει η επανάσταση;

    Comments are closed.