ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΤΡΑ;;;; ΠΕΡΙΟΔΕΥΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΟΤΑΙΣΜΕΝΑ ΚΑΝΑΛΙΑ ΚΑΙ ΦΑΝΤΗΣ ΜΠΑΣΤΟΥΝΗΣ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΥΠΟΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ ΕΤΩΝ – ΥΠΟΨΙΕΣ ΓΙΑ ΡΟΛΟ ΣΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ “ΚΟΥΚΟΥΛΑ ΠΑΙΔΕΡΑΣΤΩΝ” – ΤΟ ΜΠΑΜ ΜΕ ΤΗ ΖΕΜΠΕΡΗ ΚΑΙ Η ΕΜΠΛΟΚΗ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΣΠΙΡΙΓΚΟΥ

    Κοινοποίηση:
    SDSDSDS

    Περίεργα μηνύματα μας έρχονται στο ΜΑΚΕΛΕΙΟ για το νέο μεγάλο αστέρι της ελληνικής δικηγορίας, τον Απόστολο Λύτρα.
    Σαν Φάντης Μπαστούνης, τον βλέπουμε να εμφανίζεται σε όλες τι πολύκροτες υποθέσεις.
    Το μεγάλο μπαμ το έκανε με την υπόθεση της δολοφονίας της Ζέμπερη μέσα στο Γ΄Νεκροταφείο από ένα πρεζόνι, εκπροσωπώντας τον πατέρα του θύματος.

    Στην πορεία εμφανίστηκε και σε άλλες μεγάλες υποθέσεις, όπως ως δικηγόρος της μάνας – φόνισσας του Κωστή Πολύζου στη Σιάτιστα Κοζάνης, ένα πέρασμα από την υπόθεση Πισπιρίγκου, όντας σε όλες πάντα πρόθυμος για δηλώσεις, διαρροές κτλ.

    Το φουλ κυβερνητικό background του, κάνει τον ρόλο του ύποπτο στη συγκάλυψη ειδικά στην περίπτωση της 12χρονης που ενώ υπάρχουν αδιάσειστα στοιχεία εμπλοκής πολιτευτών -και όχι μόνο- της ΝΔ, ο Λύτρας στις δηλώσεις του πετάει την μπάλα στην εξέδρα. Μήπως τελικά, τοποθετήθηκε επίτηδες ως νομικός εκπρόσωπος της μητέρας του κοριτσιού ώστε να υπάρξει συγκάλυψη, όπως ακούγεται πολύ έντονα τελευταία; Για ποιο λόγο άλλωστε, δεν υπάρχει εισαγγελική εντολή για δημοσιοποίηση της φωτογραφίας της όπως έγινε με τον Μίχο;

    Στην δημοσιογραφική πιάτσα ακούγεται πολύ έντονα ότι ο Λύτρας στην προσπάθειά του να γίνει ο νέος Λυκουρέζος, σπρώχνει κανένα χαρτζηλικάκι σε δημοσιογράφους για να τον διαφημίζουν. Φήμες όμως, το μέλλον θα δείξει αν είναι απλά κακεντρεχή σχόλια.

    Σε αντίθετη περίπτωση, το ΜΑΚΕΛΕΙΟ θα επανέλθει με λεπτομέρειες καθώς, τότε θα πρόκειται για ένα σκοτεινό και συστημικό γρανάζι του συστήματος Μητσοτάκη.

    ΚΟΙΝΟΠΟΗΣΗ:

    20 Σχόλια

    1. Μέγας o Στέφανος…ΕΥΓΕ!!!

      Και γω βλέπω ασυνέπεια στα λόγια του, το πτυχίο από την Ιταλία πως το πήρε; Πρώτος σε υποθέσεις που θέλουν κουκουλωμα…..

    2. Αν εξαιρεσουμε κομματι το Λυκουρεζο οι υπολοιποι ειναι στη λαμογια ειτε κοινωνικα θεματα προκυπτουνε ειτε πρεζοθεματα και φυσικα στηριζονται απο τα κυβερνητικα καθεστωτα καθ οτι η δικαιοσυνη ειναι πολιτικα ελεγχομενη!

    3. Ο Λύτρας, όσες φορές και αν έχει εμφανισθεί τα τελευταία χρόνια και για σημαντικές υποθέσεις, δείχνει πραγματικά την μεγάλη ανεπάρκεια του να ανατπύξει μία λογική επιχειρηματολογία υπέρ του πελάτη του. Θα μπορούσε εύκολα να είναι ένας περαστικός που βρήκαν τα κανάλια για μερικές δηλώσεις. Αποτελεί απορίας άξιον πώς αυτός ο άνθρωπος κατάφερε μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα να γίνει τόσο γνωστός. Ακόμα και ένας νέος και επαρχιώτης δικηγόρος φαντάζει μέγας ρήτορας μπροστά στο Λύτρα.

    4. Ο δικηγόρος που έχει αφήσει το στίγμα του στην ελληνική δικηγορία είναι ο Λυκουρέζος Αρχηγός της μασονικης στοάς που έλεγχε τη δικαιοσύνη 60 χρόνια Τώρα για το Λύτρα τι να πεις δεν λέει ο άνθρωπος Προωθείται από κάπου ίσως τα σκάει χοντρά δεν κάνει όμως Αυτός που είναι ξεφτέρι και ο πρώτος είναι ο Κουγιας Πανέξυπνος χωρίς μετακπεδευση στο εξωτερικό Προστατευόμενος του Μαρινάκη και Αγγελοπουλου Ο τριτοσ είναι ο Δημητρακοπουλος των Μητσοτακαιων και της διαφθοράς

      1. Κι είδατε το κάρμα που τον κατάντησε τον κ.Λυκουρεζο.
        Να μην έχει μια και να επαιτεί σχεδόν για τα λίγα μπροστά σ’αυτά που είχε χρήματα της νεκρής συζύγου του.
        Όλα εδώ πληρώνονται.
        Αυτή είναι η αμείλικτη θεία Νέμεσις που δεν εξαγοράζεται ποτέ!!
        Απλά ο χρόνος πληρωμής διαφέρει!! Και του Κούγια του ήρθε με έναν συνοπτικο ΚΑΡΚΙΝΟ ΛΕΜΦΑΔΕΝΩΝ.
        Όταν οι μνήμες σβηστούν τότε η ΠΛΗΡΩΜΗ από τους ΜΩΡΟΥΣ ΤΩ ΠΝΕΥΜΑΤΙ θεωρείται αδικία

    5. Αθλιοι τσιφτετέλληνες της συμφοράς, σας γλεντάνε τρελά.! Ακόμη και ένα παιδάκι του Δημοτικού μπορεί να καταλάβει πως λειτουργεί το “σύστημα”..
      1. Ζέμπερη (ήξερε πολλά…..)
      2. Καραιβάζ (ήξερε πολλά…)
      3. Χίος (λέει πολλά…)
      4. Λιγνάδης (ξέρει πολλά….)
      5. Παλιοσπύρου (έκανε πολλά…)
      6. Πισπιρίγκου (για διαφορετικούς λόγους)

      Τα ίδια λαμόγια εμφανίζονται παντού ως το μακρύ χέρι του “συστήματος”. Εχετε αναρωτηθεί ποτέ ποιος πληρώνει τα υπέρογκα έξοδα αυτών των “δικηγόρων”::: Γνωρίζετε μήπως τι ποσά χρεώνουν::: Αλήθεια, πως ένας υπάλληλος ή η οικογένειά του μπορεί και σηκώνει τα έξοδα τέτοιων “δικηγόρων”::::: Ποιός/ποιοί πραγματικά πληρώνουν τον λογαριασμό και γιατί……..:::::

      Ξέρετε ακριβώς τι πρέπει να κάνετε για όλα αυτά με τα οποία σας βασανίζουν αλλά, σιγή. Τόσο πολύ τους φοβάστε::: Είστε πολλοί και είναι ελάχιστοι, σε απόλυτους αριθμούς. Εάν βγείτε στους δρόμους και τουε πάρετε με τις πέτρες, δεν μπορούν να σας αντιμετωπίσουν…..

      1. ΕΧΕΤΕ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ ΚΑΙ Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΛΕΦΤΑ Η ΜΑΝΤΑΜ ”ΜΑΝΑ” ΤΟΥ ΚΟΛΩΝΟΥ, ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΙ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΤΟΥ ΕΝ ΛΟΓΩ ΜΕΓΑΛΟΔΙΚΗΓΟΡΟΥ, Ή ΜΗΠΩΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ ΑΛΛΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΣΑΛΟΝΙΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΑ ΠΡΟΣ ΜΑΞΙΜΟΥ ΜΕΡΙΑ;;;;;;;;;;;;;;

        1. τσαμπα πανε για διαφημιση και προβολη, αϊντε να σκεφτεστε και λιγο…..

    6. Ο Λύτρας εινσι Άνθρωπος του Μητσοτάκη….Ρε Στέφανε ποσο μακριά βλέπεις…Στο συνυπογραφω ………

    7. Το ότι δόθηκαν στη δημοσιότητα οι φωτογραφίες του παιδοβιαστη ο οποίος ήταν κολλητός με όλους τους ΝεοΔημοκρατες και στέλεχος της ΝΔ και δε δόθηκαν της μητέρας του παιδιού η οποία κατήγγειλε το γεγονός μήπως δεν έχει σχέση με τον Μητσοτάκη αλλά με τον ΣΥΡΙΖΑ;;;!!!!!
      Δε νομίζω ότι η ΝΔ θα ήθελε να προστατεύσει μια ναρκομανή εκδιδομένη γυναίκα και να διασύρει ένα πολιτικό στέλεχος της διασύροντας έτσι την ίδια της τη παράταξη!
      Πώς το δικαιολογειτε εσείς;;;

      1. Ίσα ίσα. Θα βγει και καθαρή από πάνω η ΝΔ. Θα σου πει ότι βλέπεις εγώ καθαρίζω ακόμα και δικά μου στελέχη. Τάχα όλα στο φως. Αλλά δεν αποκλείεται να είναι πίσω και στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, οπότε μετά θα δέσει την αντιπολίτευση άσχημα και θα φανεί και ήρωας από πάνω. Η παιδεραστία πάντα βόλευε στο “σύστημα” να ξεπλένει βαρύτερα αδικήματα προδοσίας, εμπορίας ναρκωτικών και της γενοκτονίας με εμβόλια που συντελείται τώρα.

    8. Αλήθεια η πρόεδρος των εκδιδομενων με το στικάκι ζει η την αυτοκτόνησαν ? Υπό άλλες συνθήκες θα έτρεχε η τατι και τα πρωιναδικα να της πάρουν αποκλειστική τώρα όλοι σφυρίζουν αδιάφορα. . Εντολες να μην ακούστει τίποτα για τους επώνυμους

    9. Αυτό που λέτε είναι πολύ σοβαρο ότι δεν δωθηκε στη δημοσιότητα η φωτό της μάνας ενώ έχει συλληφθεί για μαστροοεια στο ίδιο της το παιδί .επίσης κυκλοφορει ότι ένας συλληφθείς έχει νοητική υστέρηση ..δηλ με αυτούς ξεγελούν τη κοινή γνώμη η μάνα δεν μπορεί να μη. Γνώριζε ..θα αρχίσουν τα εμβάσματα προφανώς μέσα στις φυλακές και στο Μίχο κ σε αυτή ώστε να μην ανοίξει το στόμα της για τους πελάτες τους επώνυμους

    10. Και στην υπόθεση της παλιοσπυρου έπαιξε το ρόλο του συστημικά ώστε να μη δωθεί συνέχεια στις αποκαλύψεις σας .Και ο Κούγιας ετοιμάζεται να εκπροσωπήσει άτομα σε αυτή τη υπόθεση για αυτό και η προχθεσινή απειλή ότι το υλικό της κυρίας προέδρου των οίκων ανοχής δεν αποτελεί αποδεικτικό στοιχείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί στο δικαστήριο ..το πλυντήριο άρχισε προτού ξεκινήσει η πλύση .

    11. Εχω μια ερωτηση ο κυριος περνει λεφτα για της υποθεσεις που αναλαμβανει? η το κανει για να παρει δημοσιοτητα.
      Ο συλλογος τους τον εχει ρωτησει αραγε?…γιατι αυτο ειναι κατι σαν διαφημισει και αυτο ειναι εις βαρος ολων των αλλων δικηγορων.

      1. Κυνηγάει τη δημοσιότητα μέσω υποθέσεων που γίνονται πρώτη είδηση, για τις υποθέσεις ζητάει ποσοστό από το ποσό που αποφασίζει το δικαστήριο ως αποζημίωση

    12. Να μας εξηγησει πως ριχνεις 1 λίτρο βιτριόλι με μια κινηση το χω Απορια. Κ το ατομο μετα τη δικη εμφανιζεται με ξωβυζο κ ξωπλατο χωρις καμια πληγή. Παει κ μασκα. Μονο χαβαλές. Σπιτια λεφτα τηλεοραση. Ολα αυτα χωρις αιτια γιναν…ετσι τυχαια..μεγαλος δικηγορος χαχαχα

      1. Εσύ να υποδυθείς το θύμα στην αναπαράσταση, υπό πραγματικές συνθήκες, και μετά να μάς πεις εντυπώσεις από πρώτο χέρι! Άειντε…

    Comments are closed.